24 nov 29, 16:05:56 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 209 210 [211] 212 213 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 750458 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Chakra
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3150 Dátum: 15 aug 11, 22:26:21 »

Rémlett, hogy az animében a Hét Rokon néhány tagja elhagyja a Tenrou szigetet (nem Meldy-re és Urtear-re gondolok), és hátra Zancrow is köztük volt. De nem találtam ilyet. Viszont amikor Urtear helyreállítja a sziget naaagy fáját, akkor is látjuk a kiterült Zancrow-t.

Viszont! Sikerült újra megnéznem pl. Makarov és Hades harcát. Hát... ami most megy, azt össze sem lehet hasonlítani azzal. Nem akarok dicshimnuszokat zengeni, lásd 104. rész.
De a Nagy Mágiajátékokba is beletekergettem pl. a Natsu és Gajeel vs. Sting és Rogue harcba. Ott már a grafika annyira nem volt jó (emlékszem, annó páran nehezteltek is miatta), de kajak abban az egy harcban több mozgás és dinamika volt, mint az eddigi Tartaros történetszálban együttvéve.

Lemoon, nem csak az A-1 Pictures felel az animációért, hanem az új stúdió is, a Bridge. Aminek pedig nem volt eddig sok munkája. Hát igen, elég amatőrök, valószínűleg pénz sincs, különben nem is ilyen lenne a minőség...
...

Az, hogy egy csapat kezdő, még nem lehet kifogás a gyenge munkára (a kevés lé már inkább). Sőt, pont hogy kezdőként még jobban teperniük kellene, hogy befuthassanak.
Ilyenkor mindig a Naruto Shippuuden korábbi, hosszabb fillerei jutnak egyembe. Azoknak mindig jó grafikájuk volt, 90%-ban jobb, mint a főtörténetnek, pedig csak nyomi fillerek voltak. És sokszor nem is a leghíresebb csapatok/stúdiók csinálták, de odatették magukat, mert (gondolom) tudták, hogy a Shippuudennel ismertté lehet válni.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #3151 Dátum: 15 aug 12, 14:44:22 »

Hát nem tudom MinatoItachi, a grafika sokkal mangahűbb lett, de mindettől függetlenül is el lehet mondani, hogy szebb. Nem nagyon van gyenge fej, vagy béna rajzolás, míg régen azért gyakran előfordult ez szerintem. Persze az lehet, hogy valaki megszerette a régi grafikát, de attól még szerintem ez vitathatatlan.
A mostani részekkel nem is a grafika terén van a probléma, hanem a dinamikával, sajnos. Pedig az az ilyen harc központú részeknél még sokkal fontosabb, mint a grafika. Talán.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
MinatoItachi
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3152 Dátum: 15 aug 12, 16:02:02 »

Igen, igazad van. Mosolyog Értem, mire gondolsz.  Pontosan
Régen nagyobb volt a dinamika. És amit Chakra is írt a Hades elleni küzdelemről, bakker, nekem az az egyik kedvenc csata jelenetem. Az pörgött, ott volt csapatmunka, minden. Mosolyog Plusz a zene, ugye. Ahhoz a dinamikához hozzá sem lehet hasonlítani, hogy most ott álldogálnak. Szomorú De hát a mangában is ez volt....
Én kíváncsi leszek....... meg arra, mikor........ és azt is várom, hogy fogják megoldani azt........ Nevet Nevet Nevet Ebből szerintem össze lehet rakni, mire is gondolhatok. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 12, 16:02:48 írta MinatoItachi » Naplózva

- Mi történet magával?                 - Mondd, te süket vagy?
- Borotválkoztam Uram.                  Van vanília, tuttifrutti,
- Na de a kezével.                           rumos dió és kávé.
- Abban volt a borotva.                   Pisztácia kifogyott,
                                                     csokoládé nem is volt.
Reater
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #3153 Dátum: 15 aug 12, 21:07:49 »

Hát srácok, igaz, hogy szép a grafika, de én a szép színeket nagyon hiányolom belőle ... :/
Naplózva

Hogy a tündéreknek van-e farka? Azt senki sem tudja. Éppen ezért ez egy örök rejtély, egy végtelen kaland...
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #3154 Dátum: 15 aug 13, 13:56:31 »

Hát én meg nem, ez van. És ezt számtalanszor megbeszéltük már.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #3155 Dátum: 15 aug 13, 21:53:19 »

Ehhez az archoz szerintem tökéletes ez a szürkés színárnyalat. Jobban átadja a darkos, démonos feelinget. Ezután valszeg úgyis jön valami bugyuta filler évad, ami valszeg megint szép színes lesz.
Engem csak a 0 dinamikát tartalmazó "harcok" zavarnak... Azért egy SHOUNEN sorozatban, ügyelhetnének erre, vagy én vagyok a hülye?
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #3156 Dátum: 15 aug 15, 11:09:08 »

246. (s2-71.) rész

Szódával oké volt. A kevés mozgás miatt még a sok állókép sem volt vészes.
RustyRose régi szépfiús kinézete eléggé megváltozott. De ez sem áll rosszul neki. Nevet
Jól sejtem, hogy Rusty visszaemlékezésében a folyosó homályában az Mard Geer?
De még mindig eléggé zavar, hogy Midnight szemszínét megváltoztatták... Mondjuk vörös szemmel elég érdekesen is festene. Bár nem lenne túl feltűnő, hisz láthatjuk, hogy Erza vörös hajából is mi lett. Szomorú Amin nem is problémáznék, ha nem tért volna ki rá legalább háromszor is a történet, és a nevét is nem arról kapta volna.
És... igaza volt annak, aki a múlt héten azt írta, hogy Azuma és Zancrow csak Rusty Megtestesítés mágiájának az "eredménye". ^^
Mard Geer szinkronhangja kicsit furcsának tűnik nekem, a viselkedése és stílusa alapján lágyabb hangot képzeltem el neki. Bár egy kicsit megkaparva a témát, Morikawa Toshiyuki adja a hangját, aki a Bleachben Isshinnek, az Inuyashában Narakunak, a Narutóban Kimimarónak, a One Pieceben Enelnek, vagy a Torikóban Jirónak kölcsönzi a beszédet, szóval a hozzáértéssel nem lesz gond. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 15, 11:10:09 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Sanji
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3157 Dátum: 15 aug 15, 17:54:45 »

Nekem nagyon tetszett a rész rajzolasa, komolyabb volt sokkal mint alapból az FT, nekem tetszene ez a stílus Mosolyog
Az viszont igen furcsa hogy Rustyrose ilyen nakama fan, pedig Zancrow is lazán elégette az embereit... Plusz igy utólag ( a spoiler miatt nem írom le ) elég nagy tervezetlensegre utal a mangaka részéről, hogy semelyik sötét céh nem tudja hol can Zeref.... Nonszensz...

Mard Geer nagyon menő, legjobb főgonosz az FT-Ben idáig, sokkal komolyabb határozottabb mint maga Zeref akit annyira el akarnak érni.. A hangja tényleg fura volt igy elsőre de sokkal jobb, minthogy a nagy gonosz létére egy tini fiu hangja lenne Nevet

Megnézném szívesen ahogy Makarovot kivegezne egy ilyen dumával: egy céh mesternek sokkal erősebbnek kellene lennie  Ördögi
Naplózva
BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #3158 Dátum: 15 aug 15, 22:20:10 »

Azta! Nem gondoltam volna, de ez a rész nagyon tetszett. Mondjuk vicc, hogy a Tartaros arc egyik jó része pont egy filler. ^^' Tetszett, ahogy szóba került a Balam szövetség, ahogy Rustyrose próbát tett a Tartarosnál, ahogy Gérard beszélt a múltról és az Oración Seisről. A legjobb pedig szerintem az volt, amikor Rusty elfogta Meldyt. Szegény Meldynek nem sok szerepe volt mostanában (ebben az arcban főleg nem). Nagyon szép volt, amikor arról beszélt, hogy a jelenben él és vezekel a bűneiért. Közben pedig csak Urteart mutatták. Meg is hatódtam kicsit. ^^ Ez a rész tényleg egy tökéletes idő időhúzásnak bizonyult, nagyon elégedett vagyok. Ráadásul a rész végén Mira és Seilah is nagyon szépen nézett ki.

Morikawa-san szerepei közül nekem először a Magiból Ugo-kunja jut az eszembe. :'D Még nem is hallottam szerintem gonosz szerepben, úgyhogy kíváncsian várom. ^^ Ez a pár mondat a rész végén nagyon passzolt hozzá. Örülök, hogy egy ismert seiyuut kapott a karakter. Viszont az előzetesben Hirano Aya (Lucy hangja) mintha meg lenne fázva kicsit, nem? Lehet, hogy csak én hallottam rosszul. De ha mégis, remélem hamar(!!) meggyógyul.

Edit:
Lucy ruhájának már nem ilyennek kellene lennie, vagy igen?  Hmm? Úgy rémlik, hogy itt már úgy van, ahogy az OP legvégén.
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 15, 22:31:35 írta BrownOsment » Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #3159 Dátum: 15 aug 16, 09:49:45 »

Sanji:

Persze én sem úgy gondoltam, hogy valami selyemfiús hangot kapjon. Nevet
Csak egy olyat, aminek kicsit... kevesebb az éle. Ha értitek, mire gondolok.

BrownOsment:

Hát, Naraku és Kimimaro nem éppen pozitív karakterek. Nevet (Kimimaro történetétől most tekintsünk el.)

A kövi részek bemutatójában Lucy hangja újabban mindig ilyen komoly. Pár résszel ezelőtt meg sem ismertem, be is írtam ide, hogy ki az? És itt homályosítottak fel, hogy Lucy hangja. ^^" És újrahallgatva, tényleg az volt.
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #3160 Dátum: 15 aug 16, 11:38:41 »

Tényleg nagyon jó rész volt, bár én meg is jósoltam ezt múlthéten Nevet
A mangában elég "random" volt, hogy az Oracion Seis követi Gerard-ot, de itt szépen ki lett bontva, hogy miért Mosolyog
Rusty Rose meg!!! Nekem is tetszett az új stílusa, bár az már kevésbé, hogy Kyouka ilyen könnyen legyőzte. Bár az, hogy megtestesítse 2 Hét Rokon a Purgatóriumból tagnak az alakját és még le is kopizza a mágiájukat, tuti, hogy rengeteg energiát elszívott Rustyból, ráadásul eléggé zavart is volt, így közel se lehetett 100%-os szinten. Persze tudom, hogy ez az egész csak egy filler volt, de egy IGAZI (mindenféle gyengítések nélküli, kivéve ugye csak Kyouka átkát ikszdé) Rusty vs Kyouka harc szerintem SOKKAL kiegyensúlyozottabb lenne. Emlékezzünk csak vissza, hogy mennyi embernek és egy exceednek kellett nekimennie Rusty-nak, hogy végül nagy nehezen legyőzzék őt. Tudom, hogy ez a ki nyerne topikba illene, szóval nem is offolnám tovább ezt a témát, csak végezetül még annyit írnék: Kyouka vs Rusty Rose: 55% vs 45% esély a győzelemre Nevet

Na de térjünk vissza a részhez. Fillerhez képest hihetetlenül összeszedett és ÉRTELMES volt!!! Ha nem tudom, hogy ez nem volt a mangában, akkor meg nem mondtam volna, hogy tölteléket nézek. Le a kalappal az animések előtt, tudnak ezek, ha akarnak!
Viszont a szokásos negatívum itt is elmondható. Nem volt összefüggő mozgás, még azt a minimálisat is képtelenek voltak rendesen kivitelezni, amikor Meldy ellöki Gerardt Rusty mágiája elől.. Nézzétek meg, 0 átvezető képkocka volt a 2 "mozgás" között...
Amikor Rose minden Grimoire-osnak megidézte a képét, az baromi jó volt tényleg, viszont nem tudom, hogy hiba volt-e vagy sem, de én nem raktam volna oda a kis Meldy-t, amikor azt mondta Rusty, hogy "mindenki rád vár!" (saját maga is?  Gondolkozik )

Viszont tényleg nagyon jól átadták Rusty érzéseit és zavart állapotát. Ez a nakama duma valóban szokatlan volt így elsőre tőle, de ha belegondolunk, akkor érthető. Elvesztette az egész "családját" és kb. az összes ismerősét (főleg hogy a Tartaros a GH alcéheit is elrabolta, meggyilkolta). Elég magányos lehetett és a rész ezt nagyon jól átadta. A "képzeletbeli barátok" pedig rátették a pontot az I-re Mosolyog
Ja és külön dicséret az animének, hogy behívták Zancrow és Azuma szinkronját 4 ÉV után!!! Mondjuk akkor Hades mesterét is meginvitálhatták volna múltkor Szomorú
Erre a részre már majdnem megadnám az 5/5-öt, ha azt a pár minimális mozgást rendesen kivitelezték volna, de attól még így is egy ERŐS 4/5, és egyet kell értsek BrownOsmenttel, a Tartaros eddigi egyik legjobb része egy 95%-ban filler epizód  smirksweat Hát durva Nevet

Mard Geer szinkronhangja kicsit furcsának tűnik nekem, a viselkedése és stílusa alapján lágyabb hangot képzeltem el neki. Bár egy kicsit megkaparva a témát, Morikawa Toshiyuki adja a hangját, aki a Bleachben Isshinnek, az Inuyashában Narakunak, a Narutóban Kimimarónak, a One Pieceben Enelnek, vagy a Torikóban Jirónak kölcsönzi a beszédet, szóval a hozzáértéssel nem lesz gond. Nevet

Sajnos ezzel egyet kell értsek! Maga a szinkron nagyon jó, de Mard Geerhez szerintem nem illik. Én is egy lágyabb, vékonyabb, de főleg fiatalabb hangot képzeltem el hozzá a manga olvasása közben... A jelleméhez szerintem ez nagyon nem fog illeni, de nem mondom meg miért, mert az spoiler lenne.

Lucy szinkronja meg valóban egyre mélyebben beszél. De ez az egész sorozaton keresztül megfigyelhető. Hallgassatok bele 50 részenként egy Lucy-s beszédes jelenetbe és elég jól észre lehet venni, hogy folyamatosan változik a hanglejtése. Nekem ezzel nincs semmi bajom, mert hát ugye maga a karakter is egyre idősebb és a sorozat elején még épp, hogy belépett a pubertásba és már eltelt 2 (+7) év a sorozatban, míg közben a seiyuu is "öregedik" azért, bár én még mindig imádom Hirano Aya hangját Mosolyog
És hát magán a szereplő kinézetén is látszódik, hogy telnek az évek. Még a sorozat elején nagyon gyerek pofikája volt, de már-már kész felnőtt Mosolyog És ez nem az S1 vs S2 rajzolásból adódik.
Szóval nincs ő megfázva, Brownosmet, jó ideje így beszél már.
« Utoljára szerkesztve: 15 aug 16, 11:51:59 írta Csabi28 » Naplózva

BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #3161 Dátum: 15 aug 16, 12:30:29 »

Amikor Rose minden Grimoire-osnak megidézte a képét, az baromi jó volt tényleg, viszont nem tudom, hogy hiba volt-e vagy sem, de én nem raktam volna oda a kis Meldy-t, amikor azt mondta Rusty, hogy "mindenki rád vár!" (saját maga is?  Gondolkozik )

Először én is meglepődtem, hogy ott van, de ha belegondolunk, akkor érthető. Rustyrose nagyon erősen a múlthoz ragaszkodott, ezért jelenhetett meg (akár tudat alatt) Meldy fiatalabb énje is. Szerintem ötletes volt, ha ezt direkt csinálták így. ^^

Annak pedig én is nagyon örültem, hogy visszahívták Zancrow és Azuma hangját. Valóban kár, hogy valamiért Hades hangja elmaradt az előző részben. Rustyrose hangja egyébként annyira nem rémlik, de szerintem ez volt akkor is neki, nem?

És persze, tisztában vagyok vele, hogy a seiyuuk hangja is változik kicsit az évek múltával (bár nyilván nem annyit, mint fiatalkorban). De én tényleg azt gondoltam, hogy meg van fázva. Nevet De most többször visszahallgattam és valószínűleg csak én képzeltem bele. ^^' Amúgy meg Hirano Aya hangját én is nagyon szeretem. Az előzetesek alatt pedig különösen jó hallani ezt a komoly hangot hallani tőle.
Naplózva

Neji95
ANBU újonc
*

« Válasz #3162 Dátum: 15 aug 16, 13:45:09 »

Hát eddig csak olvastam a komikat,én is eléggé negatív véleménnyel vagyok a Tartaros történetszáltól fogva az animéről.
De voltak amik úgy el mentek egy résznek.(Pl Wendy harcát néha vissza néztem,bár abban sem volt sok dinamika.) DE! ez a rész nekem iszonyúan tetszett! Nevet szóval meg is érdemli hogy írjak róla.Meldy nem kapott mostanság sok szerepet,örültem neki hogy most igen.Meg az Oracion Seis-nek is,hogy nem harcolnak hanem látjuk őket milyen a viselkedésük egymással. Sorano: Erik nagyon félénk. Erik: Kussolj,Sorano.  x'DD őket bírom a legjobban az OS-ból.vagyis,már a CS-ből. Persze ebben a részben sem volt sok dinamika,de a többi jelenetek kárpótoltak érte.Rustyt megértem,bár meglepett.Tőle nem vártam volna hogy ennyire fontos neki a céh.Örülök hogy Zancrowék nem volt baki,hanem a mágiájával hozta vissza őket.Ez a rész tetszett eddig a legjobban a Tartaros történetszálból.Meg Wendy harca..bár az a 3-4 perc nem sok.Onnantól értem ahol DF módban van.
Naplózva
MinatoItachi
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3163 Dátum: 15 aug 17, 16:24:40 »

Nekem tetszett, annak ellenére, hogy túl sok mozgás, dinamika nem volt benne. Mosolyog Jó volt a Gerard szál, teljesen passzolt a történetbe. És ugye a démon képessége miatt pont ide vágott RustyRose is.
Így meg még hatásosabb volt, hogy az Oracion Seis is miért követi Gerardot. Nem csak azért, mert győzött, és megkérte őket hogy győzzék le együtt a nagy gonoszt, hanem mert bizalmat ért el náluk a kis monológjával. Mosolyog Jó volt ennek a kifejtése, valahogy érthetőbbé tette számomra a viselkedésüket, döntésüket. Ez kimondottan tetszett. Mosolyog
Mard Geer pedig jól nyomta a háttérben is, mikor Rusty meglátta az ajtóban. Nevet Kezdetben én sem erre a hangra számítottam, de valahogy örülök, hogy nem ezt a selyemfiús hangot választották neki. Így sokkal menőbb. Nevet
Naplózva

- Mi történet magával?                 - Mondd, te süket vagy?
- Borotválkoztam Uram.                  Van vanília, tuttifrutti,
- Na de a kezével.                           rumos dió és kávé.
- Abban volt a borotva.                   Pisztácia kifogyott,
                                                     csokoládé nem is volt.
Bleach1981
Gennin
*

« Válasz #3164 Dátum: 15 aug 19, 16:31:03 »

247   Tartaros Arc: Alegria
冥府の門編 アレグリア (Tarutarosu Hen: Areguria)   Aug 22

248   Tartaros Arc: Attack of the Celestials
冥府の門編 星々の一撃 (Tarutarosu Hen: Hoshiboshi no Ichigeki)   Aug 29

249   Tartaros Arc: The Celestial King vs. The Underworld King
冥府の門編 星霊王 vs.冥王 (Tarutarosu Hen: Seireiō vs. Meiō)   Sep 5

250   Tartaros Arc: Erza vs. Minerva
冥府の門編 エルザ vs.ミネルバ (Tarutarosu Hen: Eruza vs. Mineruba)   Sep 12
Naplózva
Oldalak: 1 ... 209 210 [211] 212 213 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins