24 nov 25, 12:19:05 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 196 197 [198] 199 200 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 748311 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Csabi28
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #2955 Dátum: 15 ápr 11, 15:42:30 »

Hát ha már itt tartunk nekem nem igazán jöttek be a kincsvadászok mert ugy tünik mintha fillerek lennének pedig nem és szerintem bénák voltak és a harcot se dolgozták ki annyira

Tényleg olyanok, de én ugyanezt éreztem a Kivégző Osztagnál is  smirksweat Olyan "semmiből" jött hülye fejű figurák, nem csoda, ha egyesek filler szereplőknek nézik őket.

A lilás jég meg pont hogy jó lesz majd. Egyértelmű hogy más színnel kellett jelezni hogy ez nem sima jég hanem más fajta erőhöz kapcsolódik, ráadásul a színvilágot Mashima találja ki nem a TV-sek. Egyébként meg milyen színű legyen egy jég ha nem kék ami ugye a színtelent jelöli. Nem akarok spoilert írni de egy ..... mágiát milyen színnel csinálnátok? zölddel vagy pirossal?

Lila vagy piros Nevet Bár az előbbit Urtear használta Tenroun, az utóbbi meg a vért tartalmazó Gray jég volt. Persze a zöld elég radioaktív hatást keltene, így kilőve, de akkor legyen már jó sötét kék... Ez a rózsaszín/ciklámen annyira nem fog menni a hozzá....

. Az előző rész tartalma az elején meg megszokott dolog nézhetnétek mást is nem csak a hype szarokat. Amerikai sorozatoknál is van ilyen ez nem újdonság. Ráadásul 2 percet se vesz el a részből.

De most mi abban a jó, hogy beraknak fél perc jelenetet, aztán opening, aztán előző rész tartalma??? Miért nem lehetne akkor az előző rész tartalma az opening előtt? Igaz csak kicsit, de akkor is össze-vissza ugrál az időben a Fairy Tail az opening előtt és után kb. minden részben. Ezt én sose fogom megérteni, annyira igénytelen megoldás Szomorú

Egyébként nem értem Csabi a pontozásaid de komolyan. Azt mondod CSAK 3 pontot adsz az 5-ből. Az már sima JÓ, Hisz a 4 vaslzeg Nagyon jó, az 5 meg szuper vagy tudom is én. Ergo a 3-as nagyon erős közepes.
Na ezért nem szeretek 5-ös pontrendszerrel pontozni. Nevet

Én is láttam a Naruto-kunon a shippuuden openingeknél a pontozást Nevet Meg sok helyen is úgy van ahogy mondod, de én ilyen iskolás módszerrel szoktam értékelni a dolgokat:
5/5- nagyon jó! Szépen visszaadták a mangát (ha nem filler) és általában minden pöpec lett.
4/5- jó! Általában meg voltam elégedve azzal amit láttam és csak pár apróság lett gyenge kivitelezésű.
3/5:- változó, elmegy. Ez az a szint, amikor nem tudom úgy igazán belőni a minőséget. Nem mondom rá azt, hogy egyértelműen gyenge volt, de azt sem hogy jó.
2/5: - gyenge, elégséges. Ez már inkább negatív értékelés. Általában nem voltam megelégedve azzal, amit láttam.
1/5:- katasztrófa, minimum alatti szint. Szerencsére ritka az ilyen Nevet
A rövid alkotásokat, tehát részeket, openingeket és endingeket mindig 5ös skálán értékelem, bőven elég Nevet
Persze a nagyobb speciálokat, filmeket és EGÉSZ ÍVEKET már 10es skálán kell, mint az IMDB-nél:D

Amúgy te 7/10-et adtál rá, ami ötös skálára vetítve 3,5/5, szóval szinte ugyanaz a véleményünk Nevet Csak te máshogy nevezed ezt a szintet Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 15 ápr 11, 15:46:21 írta Csabi28 » Naplózva

Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2956 Dátum: 15 ápr 11, 20:11:52 »

Lila vagy piros Nevet Bár az előbbit Urtear használta Tenroun, az utóbbi meg a vért tartalmazó Gray jég volt. Persze a zöld elég radioaktív hatást keltene, így kilőve, de akkor legyen már jó sötét kék... Ez a rózsaszín/ciklámen annyira nem fog menni a hozzá....

De most mi abban a jó, hogy beraknak fél perc jelenetet, aztán opening, aztán előző rész tartalma??? Miért nem lehetne akkor az előző rész tartalma az opening előtt? Igaz csak kicsit, de akkor is össze-vissza ugrál az időben a Fairy Tail az opening előtt és után kb. minden részben. Ezt én sose fogom megérteni, annyira igénytelen megoldás Szomorú

Amúgy te 7/10-et adtál rá, ami ötös skálára vetítve 3,5/5, szóval szinte ugyanaz a véleményünk Nevet Csak te máshogy nevezed ezt a szintet Mosolyog

DE azért ne felejtsük el hogy ez egy jég és hát a jég eleve színtelen. Nevet
Szóval túl sok lehetőségük nem volt. Lilás szín volt mint ahogy írtad is. Gray véres jege azért más az csak a vértől lett olyan. Egyébként pont így logikus mert ez is hasonló színű mint Urtearé volt anno. És hát ő is akkoriban sötétségből táplálkozott. Ha érted mire célzok. Nevet Fekete jeget meg nem rajzolhatnak, így marad az ami kicsit azt sugallja hogy sötétebb mágiáról van szó. ^^

Mi abban a jó? Kérdés: Szoktál könyvet olvasni? De hanem az se gond mert irodalom órád már biztos volt. Nevet
Ott tuti elmondta a tanár miből áll egy regény. Bevezetés, tárgyalás befejezés. És ezek közé még lehet kiegészítéseket tenni. Itt sincs másképp. Nem lehet azt hogy csak hopp beugrunk a story-ba mert annak semmi értelme. 1 hét van a részek közt és ez egyfajta felfrissítés is. Na meg a részt is fel kell vezetni valahogy. Ezt mindenhol így csinálják. Csak a One Piece esetében nagyon szarul. Nevet Ott min. 6 percig vársz mire egyáltalán elkezdődik a rész. Itt meg kb 2-2.5 percet. Ami azért nem egy eget rengető  hosszúság. Nevet

Nálam a 7/10 az átlagos shounen pontozás nagyon kevés shounen van ami többet kapott mint 7 pont.
A 7 pontos rész az nálam olyan amit élveztem de nem volt maradandó. Innentől felfelé pedig már csak a nagyon jók vannak.
Naplózva

Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #2957 Dátum: 15 ápr 14, 19:55:07 »

Na, hát megnéztem én is, nem volt rossz, az opening utáni ismétlést leszámítva a többi flashback engem nem zavart.
A jég színével sincs különösebb bajom, a rajzolás is szép volt, a zenék sem voltak rosszak, szóval eddig meg vagyok elégedve.
Amúgy a rész közben (gondolom a reklám szünet miatt) nagyon tetszik az a vágás Nevet
És másodjára nézve ez az ending is tetszik, az biztos, hogy semmivel sem rosszabb, mint ha valami teljesen általános Lucy-Natsu ending lenne, így meg legalább van egy jó zene a nagyon jó rajzok mellett.
Szóval nekem összességében kellemes meglepetés ez a két rész. Egyedül az animáció folyamatossága zavar, ami eléggé ront a harcokon már most is, amikor gyakorlatilag még csak Natsu ütéseit meg Gray alap jéglándzsáit kellett volna dinamikussá tenni. Így mi lesz később? Nevet
Na de ezt leszámítva jó volt, még ebbe a viszonylag unalmas és gyenge sztoriba is beletudtam feledkezni, márpedig a mangánál anno ez nem sikerült.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2958 Dátum: 15 ápr 15, 13:57:16 »

Egy kis érdekesség:
http://haruhichan.com/wpblog/44273/hiro-mashimas-ideas-are-too-ecchi-for-fairy-tail/
Naplózva

Sanji
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2959 Dátum: 15 ápr 18, 12:48:30 »

Eléggé olyan semmilyen rész volt...  Azt a 3 szerencsétlent Natsunak egyedül el kellett volna intéznie..  hagyjuk már, hogy ugrándozik a támadások elől de Stinget meg Roguet lazán röhögve elverte itt meg szerencsétlenkednek..   

Szerintem ez egy hatalmas hiba a fairy tailben vagy inkább ötlettelenség, hogy a mágia játékok előtt megkapták a second origin-t és hogy hű de erős lett mindenki..  csak mivel szinte az ÖSSZES szereplőnek olyan ereje van amit nem is lehet szinte turbózni ezért nincs semmi változás..   Gray több jeget tud csinálni vagy gyorsabban?  azta idáig is ugyan olyan volt mint most..  és Erza?  több kardot tárol vagy mi?  Oké ott volt a nakagami páncél, hát szerintem elég hülyeség volt, hogy ketté tudja vágni a "mágiát".  Sima karddal is lazán megtette eddig is. Bár akárkit megvág egy árva seb sincs soha senkin.

És olvasom a mangát ott sincs túlzottan előre lépés az erők terén.   

És sajnos az nem kifogás, hogy ez egy ilyen műfaj.   A one piece-ben sincs túlzottan sok vér, és van ugyan annyi hülyeség mint itt, mégis Luffy gumi gyümölcs erejéből már csinált rengeteg variációt, sőt bárkinek az erejéből. De sajnos itt semmi nincs.

Nem szidom az FT-t vagy semmi ilyesmi sincs csak annyira idegesít, hogy mindig ilyen szerencsétlenkedés van a legbénább ellenfelekkel. Plusz az erők terén sincs semmi újdonság.   (  szerintem Ace több fajta tűztámadást csinált egy rész alatt mint Natsu 100 rész alatt  Mosolyog )

Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2960 Dátum: 15 ápr 18, 13:01:51 »

229. rész

Jó. Az elején az önmunstra poént nem hagyták ki Erzánál. ^^ De miért a felnőtt hangja van gyerekként...?
Pedómaci Mest. ^^"
Amikor visszatértek a kincsvadászokra, minek az a hosszú végigmutatunk-mindenkit rész...? -.-
Viszont a mágikus erő körülöttük való áramlásának animációja tetszik. Végre nem olyan, mintha Dragon Ball-t néznénk. Nevet
Az "akagami" kifejezés mintha ismerős lenne valahonnan. Nevet

Grafikailag egész korrekt kis rész volt. Az animációk is okék voltak. Miért nem lehet mindig legalább ilyet?

Ja, és a zárány aranyos lett. Nem igazán láttuk még Charle-t Wendy fején ülni, ott aludni meg főleg nem. ^^
« Utoljára szerkesztve: 15 ápr 18, 13:34:09 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2961 Dátum: 15 ápr 18, 15:20:38 »

Sanji szerintem te nem érted a Fairy Tail lényegét. Nevet Itt nem számít kivel állnak szembe mindig ugyan úgy küzdenek ami épp hogy jó. Így nem lesz halál unalmas egy harc sem. One Piece nagyon rossz példa mert már vagy 60 fejezet óta osszák Dofit. Nevet

Egyébként Natsunak van kb 10 támadása nem tudom miről beszélsz. Erza meg konkrétan legyőzhetetlen és van vagy 2000 páncélja ami mind más erőt képvisel. Lucy-nak van 11 arany kulcsa ami mind más erő szintén, Wendy még fiatal de még így is van vagy 5 képessége, Gray-t meg inkább nem is mondom mert ő a másik Erza mellett aki bármire képes hisz pont az a lényege a mágiájának. És akkor CSAK a fő karaktereket soroltam. ikszdé
Van aki meglátja a FT-ben a lényeget és van aki nem. Erről csak ennyit tudok mondani. Egy shounen manga sem véres annyira mint azt sokan várják. Talán a Nanatsu no Taizai ami tényleg sokkal véresebb, mint a többi a lightosabb shounenek közül. Ráadásul a FT anime azt a keveset is kicenzúrázza mert korai időben adják hogy a faitalok is nézhessék sajnos. No de nehogy félreérts nem kioktatni akartalak csak felvilágosítani, hogy nem érzed a FT lényegét. Egyébként meg most gondolj bele ha Natsu vagy Gray odamegy lekever egy sallert a tolvajoknak és ki is vannak ütve akkor mi értelme az egésznek? Nincs történet. Ezért inkább elszórakoznak velük. De hisz pont ez a lényege az egész FT-nek.

No de új rész:

Rajzolás 10/8, nagyon jó volt nem is láttam konkrétan hibát sem. Vagy csak lekötött a rész és ezért nem figyeltem, mert igen nem volt nagy szám rész de jól szórakoztam rajta.

És igen hatalmas plusz pont hogy Erza képzelgését nem cseszték el. Szó szerint kiszínezték a manga oldalakat és kicsit animáltak rajta hogy a szinkron mehessen rá. Nevet De jókat röhögtem Erza szerencsétlenkedésén. És ehhez jött még Natsu ökörködése is. És Flare megjelenése. Volt 1-2 új zene is ha jól hallottam. Az animáció és az effektek nagyon faszántosak voltak.

Talán az egyetlen hiba továbbra is amit nagyon nem szeretek az a felesleges "slow motion" francért kellett pl Happy-t meg a többieket belassítani. Normál tempóban sokkal jobban átjött volna a poén hogy leejti az üveget, amúgy is sejthető volt de így csak elszarták a poént.

Az OP ED egyre jobban tetszik főleg az ED de egyébként az OP így a sokadig meghallgatásra nagyon FT-es csak eleinte volt fura. És hát igen Mashima szállítja továbbra is az ED képeket. Jó volt valóban így látni Wendyt és Charle-t. Kicsit javítottam is a képen hogy kitehessem háttérnek a többi mellé mert csóri Charle fülét levágták. Nevet

http://kuro8725.deviantart.com/art/Fairy-Tail-Wendy-and-Charle-527623027

Összességében a rész simán 10/8 volt mert jól szórakoztam rajta és 1-2 hibát leszámítva tényleg jó lenne ha tartanák ezt a szintet. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 15 ápr 18, 15:23:54 írta Kuro25 » Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2962 Dátum: 15 ápr 18, 16:33:26 »

Egyetértek Chakrával és Kuroval, Erza képzelgését sikerült tökéletesen áthozniuk a mangából az animébe Nevet Jót nevettem így is, hogy már megnéztem párszor a mangában. Főleg Mesten ikszdé
Viszont a totál belassított Happys jelenet valóban nem kellett volna, mert tényleg elrontotta az egész poént. Enélkül talán még meglepődött volna pár ember és jót nevetett volna, mint a mangában, de így elhúzva teljesen megölték a poént és kiszámíthatóvá tették az egészet.. Nagy kár Szomorú
Viszont a rajzolás most cseszett jó lett!!! És a rész közepén volt egy fasza új háttérzene, ami nagyon illeni fog a következő ív jelenetei alá Nevet Nagyon démoni  kacsint
Flare megjelenése meg tökéletes lett!!!  bow Gyönyörű ábrázolás és talán az egyik (a kevés közül) legjobb S2 ost alá ^^ (Bár ezt is az S1-ből vették át, csak itt átalakították kicsit). Na mind1, pöpec lett az a lényeg Nevet
Szóval jó kis rész volt ez, egyetértek Kuro25 értékelésével Mosolyog 4/5
Az endingben sejthető volt, hogy most Wendy jön. Szép képet kapott ő is, bár a feneke talán túl jó lett  Ördögi
És akkor a kövi rész harc orientált lesz, ugye? Kíváncsi vagyok, mennyire láthatunk majd összefüggő és igényes mozgásokat.  Gondolkozik
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #2963 Dátum: 15 ápr 18, 17:06:28 »

Csak most veszem észre, hogy egy kék, macska alakú pokróc van alattuk. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2964 Dátum: 15 ápr 18, 18:47:10 »

Csak most veszem észre, hogy egy kék, macska alakú pokróc van alattuk. ^^

LOL és tényleg, ez fel se tűnt eddig, pedig elszarakodtam vele míg megrajzoltam egérrel a fülét. Nevet
Egérrel a macska fülét... őő oké... ikszdé
Naplózva

BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #2965 Dátum: 15 ápr 18, 22:38:23 »

Szerintem is jó rész volt. Azt viszont én is sajnáltam, hogy a gyerekeknek meghagyták a felnőtt hangokat. >_< Erza és Natsu is szerepelt anno gyerekként. Deliorás visszaemlékezésben Gray megkapta a gyerekkori hangját, Kitamura Erit. Bár gondolom az leginkább azért volt, mivel ő Kana és Aquarius hangja is, így egyszerű volt elérni.

A zenék között egyre több új van, aminek iszonyatosan örülök. ^^ Főleg az tetszett, amikor először mutatták Lucyékat a cím után. Azt remélem, hogy sokszor használják még. Meg az is nagyon jó, amit Csabi említett. A Happys poénnál, amikor dobálták egymásnak az üveget, szintén jó zene volt, de ahogy mondtátok, a lassítás végül elrontotta a poént. Pedig mangában imádtam ezt a jelenetet. :'D A részt pedig én Flare megjelenésével zártam volna, annyira epic volt. : DD
Naplózva

Sanji
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2966 Dátum: 15 ápr 19, 11:09:55 »

Nekem csak az a bajom ezekkel a FT-s képeségekkel, hogy minden szereplőnek oké, hogy van ennyi meg annyi de mind ugyan olyan, egyszerűen fantáziátlanok :S   speciel Natsunak..  ( nem tudom pontosan a nevüket)   amikor üt vagy amikor a "szárnyaival" üt ugyan olyan  Technikai KO   Nem kötekedés képp de tényleg Ace-nek több támadása van  kacsint 

A történet oké, izgalmas szinte minden rész, lehet nevetni csak számomra fantáziátlanok nagyon a szereplők támadásainak a repertoálja Nevet  De lehet azért amit írtál Kuro, hogy én nem értem a lényeget a FT-nek
Naplózva
Papirtigriske
Kezdő Jounin
*

Milyen Ottó? O.o

« Válasz #2967 Dátum: 15 ápr 20, 15:02:39 »

Mondjuk szerintem pont  a fantáziátlanság nem fogható rá az FT-s technikák zömére. Lehet, hogy a sárkányölő mágiák elég egysíkúnak tűnnek, de szerintem ott sem láttunk még mindent, ráadásul nem csak az ő mágiája létezik. Gray ugyebár alkotó mágiát használ, amivel gyakorlatilag bármit létre lehet hozni, ahogy azt már láttuk is tőle és Leontól. A 12 zodiákus megidézését sem mondanám feltétlen unalmasnak, vagy ott vannak a rúnamágiák, a kártyamágia vagy a kemény betűk, ami szerintem elég közel áll az alkotó mágiához, mert szintén létrehozza az adott anyagot, csak kicsit másképpen. Elég sok mágiából lehet választani, nem kell feltétlen Natsut és Erzát alapul venni. Nem akarok mindenáron kötekedő lenni, de szerintem az OP-ből Sanji vagy éppen Zoro technikái jóval egysíkúbbak egynéhány FT-s mágiánál. De hogy más nagyobb kaliberűt mondjak, Ichigo konkrétan egyféle technikával harcol már az eleje óta, annak meg van két fokozata és jónagyot.
Naplózva

A stressz akkor jön létre, amikor az agy megtiltja a testnek, hogy seggbe rúgjon valakit, aki amúgy megérdemelné.
BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #2968 Dátum: 15 ápr 22, 19:30:40 »

No, meghallgattam a Fairy Tail Guild de Radio 2. adását is. Mivel múltkor írtátok, hogy lenne érdeklődés iránta, azért összeszedtem megint pár dolgot, amikre felfigyeltem/kiértettem. Ezúttal Oohara Sayaka (Erza) és Ono Ryouko (Mirajane) vezették a műsort. ^^ A 30 percből úgy tűnt, hogy nagyon jól kijönnek egymással. Kiderült, hogy Ono Ryouko nagyon felnéz Oohara-sanra, ezért mindig, akaratán kívül is a formális nyelvezetben beszél hozzá. Kérte is tőle Erza hangja, hogy ne csinálja, mert csak 1-2 év van köztük, és nem akar idősnek tűnni. :'D

Aztán beszéltek a Tartaros arcról és az első részről. Szóba került a fürdőzős jelenet. Oohara megemlítette, hogy milyen boldog volt Suwabe-san, miközben Luxus hátát mosta. xD Ono Ryouko persze máris szólt neki, hogy Friednek mondja. Ki is beszélték kicsit Friedet, hogy régen még annyira nem látszott rajta, hogy ennyire rajong Luxusért, de mostanában ha szerepel, mindig előkerül. És vajon ezzel mit akarhat Mashima-sensei? :'D Érkeztek levelek is, és valaki írta, hogy tavaly külföldre utazott és ott is nagyon népszerű a Fairy Tail, az ottani barátai is imádják. Szóval ennek nagyon örültek. ^^ Aztán valami olyan feladat/játék jött, amit nem értettem pontosan, el is vesztettem egy kicsit a fonalat. De az biztos, hogy szóba jött, hogy a céhépületbe mi lenne jobb: egy moziterem vagy egy karaokebár. Mindketten inkább a mozira szavaztak, mert a céhtagok karaokebár nélkül is énekelnek, meg hangosodnak, szóval nincs is szükség rá. De azt meg vicces elképzelni, hogy a céhtagok együtt, felnőttek módjára leülnek egy filmet megnézni úgy, hogy csendben lesznek, nem zavarják a másikat. : DD Meg még volt szó valami olyasmiről, hogy milyen új céheket lehetne kitalálni. A végén pedig bejelentettek újabb neveket, hogy kik lesznek ott a májusi eventen. Fúú, remélem, fel lesz valahova töltve, elég nagyszabásúnak tűnik így első ránézésre. ^^ Ééés májusban jön az új széria OST-ja is! Pontosan május 13-án. ^^

Ma pedig Satou Satomi (Wendy) és Nakahara Mai (Juvia) voltak. Erről még nincs fent semmi, de amint felrakják, meghallgatom ezt is.
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #2969 Dátum: 15 ápr 22, 20:33:10 »

Köszönjük az értékes beszámolót és várjuk a következőt.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 196 197 [198] 199 200 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins