24 nov 25, 09:17:44 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 195 196 [197] 198 199 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 748191 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
Kuro25
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #2940 Dátum: 15 ápr 06, 03:31:37 »

BrownOsment: De rég hallgattam már Seiyuu rádiót te Úr Isten. ikszdé
Egy kis Hola Better chrome plugin és máris hallgathatom is a rádió adást. Nevet
Olyan cuki hangja van Ayának. Nyelvesít

Csabi egyébként ezek a dolgok nem újdonságok, ezt minden szezonos animénél eljátsszák, a TV verziót általában totál slamposan csinálják meg hogy többen vegyék meg a DVD-ket. Valahol megértem de most őszintén ettől még meg lehetne normálisan csinálni a TV verziót is. Akinek tetszik úgyis megveszi a DVD-t. Pláne a Japánok, nekik meg úgyis csak az számít.
Naplózva

ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #2941 Dátum: 15 ápr 07, 10:35:09 »

Nekem a cenzura miatt kap 10 böl 3 at.... Ez nagyon gáz tényleg, rengeteg más magát nem cenzuráznak de ezt igen....
Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Azor Ahai

« Válasz #2942 Dátum: 15 ápr 07, 12:50:59 »

Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de nekem baromira tetszik ez a fakóbb színvilág. Sosem szerettem a túl élénk színeket egy animében.
Szóval megnéztem én is a részt, és pont néztem, hogy az utolsó rész, amit letöltöttem az a 26-os volt, és most az 52-es, ezek szerint az új szériának a fele filler eddig? Az szép azért Nevet
Opening: A képi világa szerintem nagyon jó, ésszel adagolták az infokat, spoilereket, csomó utalással, ami mangásoknak pluszt jelent, az animések meg nem jönnek rá semmire. A zene viszont teljesen jellegtelen, valszeg pár alkalom után erre is az átkattintás vár.
Ending: Hm. Háát, Lucynak jó a lába. Talán ez miatt (meg a zene miatt) megnézem még egy-két részig. Utána kötve hiszem.
A rész: Ahogy mondtam, nekem sokkal inkább bejön ez a színvilág, ez nagy pozitívum. A rajzolással sem volt különösebb bajom, messze nem tökéletes, de nekem elment. Néha furcsák voltak a vágások (amikor csak simán beúszik a kép), de végülis, ehhez a laza részhez még elmentek. Azért remélem a komolyabb részeknél hanyagolják majd ezeket.
Viszont a poénok közel sem jöttek át úgy, mint mangában, az egész darabosabb, nem olyan folyamatos, mint a mangában. A Natsu-Gray vs Erzan tudtam röhögni, de pl. Warrodon nem, pedig mangában jól átjött a hülyesége. Ja, ha már nála tartunk, nekem nagyon bejön a hangja, nincs vele semmi baj.
A cenzúra meg cenzúra, engem nem különösebben érdekel Kana melltaperolása, de édes Istenem, mégis mi a jó fene volt ez a Fried-Luxus mosakodás? OMG. Soha. Soha többet.  Lehánylak
Szóval a rész első fele nem különösebben jött be, annyira nem volt rossz, de sokkal jobban átjött mangában. Onnantól, hogy Warrod elkezd a faluról beszélni, érezhető volt a javulás, nem is tudom, talán a komolyodás miatt. Innentől tetszett. A vége meg (hála a zenének) nagyon szépre sikeredett, az első jelenet, ami lekörözte a mangát nálam. Szép volt.
Szóval nem volt ez rossz kezdetnek, néhol egész jóra sikerült, legyen egy 6/10.

Ui. Amúgy van még olyan valaki, aki tisztán animés? Nevet Mert akiket láttam, hogy kommentelnek, azok ott vannak mind a manga topicban is Nevet
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2943 Dátum: 15 ápr 07, 14:31:36 »

Jon: Nekem is bejön ez a színvilág de ehhez már tényleg dukálna egy késő esti sáv a Tv-ben, plusz uncensored verzsön. És itt most nem a fanservice részekre értem, hisz bőven lesz még mit cenzúrázni. Tartaros harcokat csak félig látjuk majd vajon? Nevet

Amúgy szerintem a legtöbben átváltottak Mangára lévén hogy az anime nem a legjobb ráadásul elég sok dolgot ki is vágnak.
Naplózva

Bleach1981
Gennin
*

« Válasz #2944 Dátum: 15 ápr 08, 10:11:30 »

228   Wizards vs. Hunters
魔導士 vs. ハンター (Madōshi vs. Hantā)   Apr 11

229   Law of Retrogression
退化ノ法 (Taika no Hō)   Apr 18

230   The Devil Returns
悪魔回帰 (Akuma Kaiki)   Apr 25

231   Gray vs. Doriate
グレイ vs. ドリアーテ (Gurei vs. Doriāte)   May 2
Naplózva
Jon97
Elit Jounin
*

Azor Ahai

« Válasz #2945 Dátum: 15 ápr 08, 11:37:45 »

Ez király, maradunk a két fejezet per rész tempónál, vagyis nyárra le is tudjuk ezt a Napfalu ívet.
Naplózva

"Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.” (Harry Potter és a bölcsek köve)
"Jól jegyezd meg, Luffy. Kerüljön bármibe, mi ketten...megbánás nélkül fogjuk leélni az életünket!" (One Piece 589)
"Az, hogy kisebbségben van, ha akár egymaga alkotja a kisebbséget, még nem jelenti azt, hogy őrült valaki. Van igazság, és van hazugság, s ha akár az egész világ ellenében is az igazsághoz ragaszkodunk, még nem vagyunk őrültek." (George Orwell: 1984)
torda221
Chuunin
*

« Válasz #2946 Dátum: 15 ápr 08, 12:48:58 »

Nekem a vége tetszett igazán amikor vissaemlékezett és a zene alatta csak fokozta
Naplózva
torda221
Chuunin
*

« Válasz #2947 Dátum: 15 ápr 10, 17:41:52 »

Mondjuk nekem annyira nem tetszik ez a szürkésebb árnyalat mert én jobban szeretem az élénk színeket és nekem volt valami különleges Erza tűzvörös hajában és így elveszti a varázsát
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #2948 Dátum: 15 ápr 10, 17:46:21 »

Elfogyott a bödzsé a színes tintához. A sorozat kezdetben szuper erős és szivárvány színekkel operált, de mostanra már... Lassan fekete-fehér lesz ikszdé Mondjuk engem nem zavarna ez a szín árnyalat a következő ívhez, ha ugye nem lenne cenzúra. Elég komoly dolgok jönnek Mosolyog
Naplózva

Jon97
Elit Jounin
*

Azor Ahai

« Válasz #2949 Dátum: 15 ápr 10, 19:52:57 »

Mondjuk én sosem voltam nagy rajongója a FT animének, de engem mindig is zavartak a túl élénk színek benne, az egészet gyerekesebbé tették (persze csak számomra, lehet, hogy másnak más a stílusa), a mangából mindig valósághűbben képzelem el a dolgokat. Az animét főleg csak a zenéje miatt kezdtem el nézni, az néha nagyon sokat tudott dobni rajta.
Szóval nekem most bejön ez a "valósághűbb" (?) színárnyalat.
A cenzúra meg cenzúra, a fanservice-el kapcsolatban nem zavar, harcban viszont...hát abban eléggé, már csak a valósághűség (van ilyen szó? Nevet ) miatt is, ami miatt jobban tetszik a fakóbb színárnyalat.
« Utoljára szerkesztve: 15 ápr 10, 19:55:57 írta Jon97 » Naplózva

Slorasil
Gennin
*

« Válasz #2950 Dátum: 15 ápr 11, 10:38:03 »

Ismétlés, visszaemlékezés, ismétlés Szomorú A rész jó volt csak nem haladtunk előre. Minerva kifejezetten jól sikerült most.

2 pozitív dolgot kiemelnék, rengeteg OST, bár nem mind illett oda ahova és az endingben lévő GYÖNYÖRŰ rajz.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2951 Dátum: 15 ápr 11, 12:05:44 »

228. rész

Ahogy fentebb Slorasil is írta, tényleg egész sok volt a háttérzene, és nem is voltak rosszak.
Azt mondjuk komálnám, ha mostantól így, latin betűvel is kiirkálnák minden új szereplő nevét/céhnevét, sokat segítene. ^^
Viszont a kincsvadászok támadásait nagyon elnagyolták. Szinte kis sem lehet venni, mi történik... Szomorú Valahogy a "finomabb" animációkra nem igazán fektetnek hangsúlyt. Így viszont az eljövendő harcok nagyon gagyik lesznek...
A hegy viszont jól néz ki. Sokkal jobban adja, mint mangában. kacsint
A kincsvadászok szinkronjai is okék, mindhez illik.

Ez a rész a manga 343-344. fejezeteit dolgozza fel.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #2952 Dátum: 15 ápr 11, 14:03:38 »

Valóban sok volt az ismétlés :/ Mondjuk én sose értettem, miért kell mindenáron 30 másodpercet beszúrni az opening elé és csak utána mutatnak egy ilyen előző rész tartalma féleséget... Pedig az előző epizódban be tudtak rakni 2 perc jelenetet, ami már tök korrekt, de csak visszatértek ehhez a hülyeséghez. Egyből a nyitánnyal kéne nyitni ( ikszdé ) a részt, mert ez így igénytelen... Na de a nyitányban lett 1-2 apró változtatás:
Amit anno írt Chakra, hogy az opening utolsó pár másodpercében már nem tudtak mit kitalálni és belelöktek egy csomó kis jelenetet... Én már ott sejtettem, hogy az az aktuális epizódból néhány képsor, de már ott is tartalmazott párat a következőből, szóval nem akartam inkább kijelenteni. A lényeg, hogy az aktuális és talán a következőből raknak oda majd mindig pár jelenetet Nevet
Ja, és:
52. részben:
53. részben pedig:
Úgy néz ki tényleg nem én voltam a beteg, és a készítőknek is feltűnt ez az "apróság"  smirksweat
Az opening után viszont az a 2 perc ismétlés nem kellett volna, főleg hogy itt nem tűnt fel nekik a bal oldalról néhány centire lefaragott Warrod váll: http://kepfeltoltes.hu/view/150405/_HorribleSubs__Fairy_Tail_S2_-_52__720p_.mkv_snapshot_18.06__2015.04.05_22.27.59__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A "Hatalmas" poén viszont adta ikszdé Bár Lucy mellét szebben is kidolgozhatták volna, de azért így is jót nevettem rajta Nevet
Viszont a rózsaszín jég még most se tetszik, főleg ha ilyen színt akarnak majd adni az ő mágiájának....
Az Ur-os flashbacket se kellett volna ennyire kibontani...
Igazából agyonhúzták a részt, pedig tényleg 2 fejezetet dolgozott fel, szóval a tempó elvileg pont jó volt. De én is lassúnak éreztem, jó, mondjuk mangában se voltak olyan húdejók ezek a fejezetek.
A Kincsvadászok hangját tényleg eltalálták. A Sniperes hangja Zancrowéra hasonlított, de elvileg nem ugyanaz a kettő.
A rajzolás általában jó volt, viszont az animációkat megint nem vitték túlzásba.
Volt 1-2 új háttérzene is, de egyik sem fog megragadni bennünk.
Középen a félidő jelzőben most kaptunk egy Lucy-st az jó volt Nevet És az endingben Erza is, bár csak jobb lenne egy értelmes zárány. Oké, hogy most rajolnak a Mashima-s gyönyörű rajzokkal, de ezeket berakhatnák a legvégére, amikor a szponzort mondják meg a "see you next time"-t. Mondjuk ezek ki vannak vágva a horrible verzióból.
Erre csak egy 3/5-öt tudok adni. Talán a következő jobb lesz.
« Utoljára szerkesztve: 15 ápr 11, 14:07:17 írta Csabi28 » Naplózva

torda221
Chuunin
*

« Válasz #2953 Dátum: 15 ápr 11, 15:08:47 »

Hát ha már itt tartunk nekem nem igazán jöttek be a kincsvadászok mert ugy tünik mintha fillerek lennének pedig nem és szerintem bénák voltak és a harcot se dolgozták ki annyira de nekem bejön ez a rózsaszín jég bár mondjuk használat közben háááát... Nem igazán tudom elképzelni
Naplózva
Kuro25
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2954 Dátum: 15 ápr 11, 15:29:15 »

Kezeket fel akik olvasták a mangát! Akik nem azok szépen fejezzék be a pattogást mert a heti anime részben fellelhető flashback részek a mangában is jelen vannak. Majd akkor siránkozzatok ha olyan moslék adaptálást kapunk mint amit a  Nanatsu no Taizai kapott. 24 rész alatt több mint 100 fejezetet feldolgozva. ikszdé

Itt konkrétan az egyetlen baj hogy nem tudnak mindig jól rajzolni bár ma ez nem tűnt fel számomra. Grafikailag 1-2 apró hibától eltekintve jó rész volt. A zenék tetszettek mintha a régi FT zenéket hallottam volna kb. Az előző rész tartalma az elején meg megszokott dolog nézhetnétek mást is nem csak a hype szarokat. Amerikai sorozatoknál is van ilyen ez nem újdonság. Ráadásul 2 percet se vesz el a részből.

Majd akkor sírjon a szátok ha olyan moslékul oldják meg itt mint a One Piece-ben hogy az Opening, az ajánló meg a fölösleges rizsa az elején elvesz majd 8 percet a részből. Nevet

A lilás jég meg pont hogy jó lesz majd. Egyértelmű hogy más színnel kellett jelezni hogy ez nem sima jég hanem más fajta erőhöz kapcsolódik, ráadásul a színvilágot Mashima találja ki nem a TV-sek. Egyébként meg milyen színű legyen egy jég ha nem kék ami ugye a színtelent jelöli. Nem akarok spoilert írni de egy ..... mágiát milyen színnel csinálnátok? zölddel vagy pirossal?

A HATALMAS poén nagyon ütött. xD Az Opening és az Ending zenéje egyre jobban tetszik. A végén Erzás képből tuti háttérkép lesz nálam plusz lehet avatár is mert nagyon bejön. Nevet Ha már itt tartunk nincs az ED-vel semmi baj a többség 2-nél többször meg se nézi hanem elpörgeti akkor meg minek erőlködjenek. Ráadásul egyértelműen csak a Napfalu ívre csinálták így a Tartaros kezdése után tuti más ED lesz.

Maga a rész nem volt nagy cucc de ez a mangában sem volt nagy szám.
Egyetértek Chakrával nagyon faszán nézett ki a falu. Az meg pláne plusz pont hogy kiírták romajival is a neveket. Nevet
Egy bajom van vele kicsit kreatívabb külsőt is csinálhattak volna erre.

ami engem jobban zavar az a folyamatos cenzúra. Egyébként semmi baj nincs. Még a fura fejektől is eltekintek ha lemondanak a cenzúrázásról. Nevet

Ezt a jelenetet meg remélem jövőhéten nagyon faszán megfogják csinálni mert hatalmas poén. ikszdé
CSAK MANGÁSOK OLVASSÁK EL!!!! http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/345/5

7/10 volt nálam ha pontozni kéne.

Egyébként nem értem Csabi a pontozásaid de komolyan. Azt mondod CSAK 3 pontot adsz az 5-ből. Az már sima JÓ, Hisz a 4 vaslzeg Nagyon jó, az 5 meg szuper vagy tudom is én. Ergo a 3-as nagyon erős közepes.
Na ezért nem szeretek 5-ös pontrendszerrel pontozni. Nevet

Ami az Ur-os flashback-et illeti tökéletes volt. Ha csak bevágnak pár képet mint a mangában akkor rohadt fölösleges lett volna. Már így is csak kb csak kiszínezik a a Mangát és meganimálják annyira arra mennek hogy pont ugyan azt lássuk mint a mangában. Kell egy kis plusz jelenet mert a rész 20 helyett csak 10 perces lenne. Nevet Az viszont tetszik hogy levarázsolták Lucy golyóit. ikszdé

Ja még annyit hogy az effektek rohadt szépek lettek pláne Natsu lángjai. Nevet
Egyébként a színek kicsivel sem lettek fakóbban mint amilyen az S2 anime elején voltak.
« Utoljára szerkesztve: 15 ápr 11, 15:41:29 írta Kuro25 » Naplózva

Oldalak: 1 ... 195 196 [197] 198 199 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins