Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de nekem baromira tetszik ez a fakóbb színvilág. Sosem szerettem a túl élénk színeket egy animében.
Szóval megnéztem én is a részt, és pont néztem, hogy az utolsó rész, amit letöltöttem az a 26-os volt, és most az 52-es, ezek szerint az új szériának a fele filler eddig? Az szép azért
Opening: A képi világa szerintem nagyon jó, ésszel adagolták az infokat, spoilereket, csomó utalással, ami mangásoknak pluszt jelent, az animések meg nem jönnek rá semmire. A zene viszont teljesen jellegtelen, valszeg pár alkalom után erre is az átkattintás vár.
Ending: Hm. Háát, Lucynak jó a lába. Talán ez miatt (meg a zene miatt) megnézem még egy-két részig. Utána kötve hiszem.
A rész: Ahogy mondtam, nekem sokkal inkább bejön ez a színvilág, ez nagy pozitívum. A rajzolással sem volt különösebb bajom, messze nem tökéletes, de nekem elment. Néha furcsák voltak a vágások (amikor csak simán beúszik a kép), de végülis, ehhez a laza részhez még elmentek. Azért remélem a komolyabb részeknél hanyagolják majd ezeket.
Viszont a poénok közel sem jöttek át úgy, mint mangában, az egész darabosabb, nem olyan folyamatos, mint a mangában. A Natsu-Gray vs Erzan tudtam röhögni, de pl. Warrodon nem, pedig mangában jól átjött a hülyesége. Ja, ha már nála tartunk, nekem nagyon bejön a hangja, nincs vele semmi baj.
A cenzúra meg cenzúra, engem nem különösebben érdekel Kana melltaperolása, de édes Istenem, mégis mi a jó fene volt ez a Fried-Luxus mosakodás? OMG. Soha. Soha többet.
Szóval a rész első fele nem különösebben jött be, annyira nem volt rossz, de sokkal jobban átjött mangában. Onnantól, hogy Warrod elkezd a faluról beszélni, érezhető volt a javulás, nem is tudom, talán a komolyodás miatt. Innentől tetszett. A vége meg (hála a zenének) nagyon szépre sikeredett, az első jelenet, ami lekörözte a mangát nálam. Szép volt.
Szóval nem volt ez rossz kezdetnek, néhol egész jóra sikerült, legyen egy 6/10.
Ui. Amúgy van még olyan valaki, aki tisztán animés?
Mert akiket láttam, hogy kommentelnek, azok ott vannak mind a manga topicban is