Hát most sem dobtam el az agyam a résztől, de végre valami értékelhetőt kaptunk. Ahogy azt sejteni lehetett, egyből 2 csillagszellemet intéztek el a mai epizódban, legalább haladunk
Gazille "harca" egész jó lett volna, ha nem csak a külseje változik meg neki és Lilynek. Múltkor is írtam, hogy Eclipse Gemini képessége, tehát hogy az ellenséget alakítja át, nem magát, szerintem nagyon ötletes gondolat, csak az a baj, hogy attól még az ellen ugyanolyan erős és használhatja a mágiáját is, így igazából nem nagy dolog. Egyetértek sordorannal, nem volt túl érdekes, de legalább hamar lerendezték.
Erza vs Saggitarius már mindjárt jobb volt
Talán ez volt az egyetlen olyan, ahol nem estek át a
ló túloldalára
Szóval nem volt elhülyülve és elbarmolva az egész a rossz értelemben, hanem értelmesen megmérkőztek egymással. A 3. menet alatt megszólaló 2 háttérzene, főleg a 2. HIHETETLEN JÓ, az egész S2 legfaszább muzsikája. Akárhányszor hallom, nem tudom megunni
Arról beszélek, amit elsőnek a Nakagami páncél bevetésekor tettek be. Imádom!
Ééééés ezt is megéltük: láthattuk Erzát egy férfin
lovagolni és még Hentai se kellett hozzá
Van fanservice bő nyállal, az biztos. Csak Gerard meg ne tudja...
Az epizód végét nem tudom hová tenni, ha ez lett volna a nagy fordulat, akkor úgy elrontották, ahogy lehet. Bár én még reménykedek, hogy lesz egy utolsó nagy csavar, mondjuk, hogy ezek a csillagszellemek nem azok, akik Lucy-val voltak, hanem valami sötét klónok és elfogták az igaziakat, vagy nem tudom, de illene valami értékelhető tetőpont, még akkor is, ha csak filler. A Zentópiás vége is nagyon tetszetős volt.
Én sem értem, miért akarnak szabadságot, ha már gyakorlatilag azok... De mondom, hátha kihoznak még ebből valami értékelhetőt, hisz ott van még a Csillagszellemek Királya is.
Denasu kígyó formája meg ultra ciki, az eredeti tényleg jobb. Bár nekem az animés CGI volt a legütősebb
Összefoglalva nem volt ez rossz rész, de jónak sem nevezném. A háttérzenéket eltalálták, de a rajzolás néhány helyen gyengébb volt, viszont az animációk igényesen ki voltak dolgozva (ritka pillanatok egyike).
3/5 Ha lenne valami történetféleség és (sokkal) kevesebb hülyéskedés, akkor nem lenne ez rossz filler...
4 csillagszellem maradt, amiből Leot és Librát szerintem letudjuk jövőhéten. A 40. részig biztos, hogy ez a filler lesz, de lehet még a 41-ediknél is. Majd meglátjuk.