24 nov 25, 11:24:55 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 184 185 [186] 187 188 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 748271 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
Lemoon
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Gman kiválasztottja :3

« Válasz #2775 Dátum: 14 dec 14, 18:35:09 »

Én csak azt nem értem, hogy a japánok, akik már 1 perc késés miatt kirúgják a vonatsofőrt, hogy bírnak ilyen munkát kiadni?! Pojén
Naplózva

Adj a haragnak célt, és kitör a háború.
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #2776 Dátum: 14 dec 17, 00:10:15 »

Kíváncsiságból belenéztem a filler évad elejébe.
Egész ígéretesen indult.A 12 csillagszellem kívánsága és ahogy hatott Lucyékra,főleg Happyra elég vicces volt.
Kár hogy nem csak annyi volt,mert alapból nem tűnt rossz ötletnek. Nyelvesít
Naplózva

sordoran
Chuunin
*

« Válasz #2777 Dátum: 14 dec 20, 14:30:39 »

213:
Először azt hittem rossz részt töltöttem le, vagy indítottam el, de nem. Ez a rész se hozta el a megváltást, Erza harca is szépen el lett rontva, Gazille szenvedését legalább nem húzták túl sokáig. Nagyon kíváncsi lennék, milyen nézettséggel rendelkeznek ezek a részek, mert ha az nem is annyira, de a népszerűsége biztos gyalázatos.
Amúgy nem értem, mi akar lenni ez a tökéletes szabadság. Nem akarnak az emberekkel szerződést, de már most se engedelmeskednek nekik, akkor hova tovább? Azt leszámítva, hogy akkor 12 nap múlva meghalnak, nem tudom mivel lesznek szabadabbak.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2778 Dátum: 14 dec 20, 14:33:27 »

213. rész

És igeeen! Ezt is megéltük, Loki feltűnésekor még ha csak halkan is, de felcsendült az "Akuma Deliora" betétzene. ^^

Ezzel a résszel egész ki voltam egyezve, kivéve, hogy Gazille picit "meg lett alázva". ^^" De legalább hazarugdalta Gemit és Minit.

Eddig Erza és Sagittarius összecsapása volt a legnormálisabb. A fémparipa kicsit furcsa volt, de ez van.

Lucy végre rávette magát a harcra. Felfogóképesség ötös... ötös a százból.

A Kígyótartó az eredeti kígyóformájában sokkal jobban nézett ki (nem spoiler http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/280/15), mint a mostani kígyóként. Ott legalább "félelmetes" volt.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Rincewind
Gennin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2779 Dátum: 14 dec 20, 15:33:14 »

Ez a filler évad annyira jó tudna lenni...
Az alapsztori szerintem marha jó: Az Eclipse kapu miatti galibánál a csillagszellemek elvesztik az emlékeiket, és a személyiségük az ellentétébe megy át, ami miatt el akarnak szakadni a régi emberekkel egyezséget kötő rendszertől.
De el kell rontani az egészet azzal, hogy elpoénkodják, ami valamilyen szinten a Fairy Tail stílusa lenne, és nem lenne vele baj, de egyszerűen nem megy nekik, és teljesen eltúlozzák.
Egyszerűen annyira sajnálom ezt a történetszálat, ami simán felülmúlta volna a Zentopia ívet (ami viszont fillerhez képest marha jó volt, szintén jó alapsztorival, de ott is néha elszaladt a ló, főleg az elején)
Kár érte, valaki megírhatná a sztorit normális keretek között is Nevet én vevő lennék rá
Naplózva

THERE'S NO JUSTICE
THERE'S JUST ME
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #2780 Dátum: 14 dec 20, 21:19:39 »

Hát most sem dobtam el az agyam a résztől, de végre valami értékelhetőt kaptunk. Ahogy azt sejteni lehetett, egyből 2 csillagszellemet intéztek el a mai epizódban, legalább haladunk Nevet
Gazille "harca" egész jó lett volna, ha nem csak a külseje változik meg neki és Lilynek. Múltkor is írtam, hogy Eclipse Gemini képessége, tehát hogy az ellenséget alakítja át, nem magát, szerintem nagyon ötletes gondolat, csak az a baj, hogy attól még az ellen ugyanolyan erős és használhatja a mágiáját is, így igazából nem nagy dolog. Egyetértek sordorannal, nem volt túl érdekes, de legalább hamar lerendezték.
Erza vs Saggitarius már mindjárt jobb volt Nevet Talán ez volt az egyetlen olyan, ahol nem estek át a túloldalára ikszdé Szóval nem volt elhülyülve és elbarmolva az egész a rossz értelemben, hanem értelmesen megmérkőztek egymással. A 3. menet alatt megszólaló 2 háttérzene, főleg a 2. HIHETETLEN JÓ, az egész S2 legfaszább muzsikája. Akárhányszor hallom, nem tudom megunni Nevet Arról beszélek, amit elsőnek a Nakagami páncél bevetésekor tettek be. Imádom! Nevet
Ééééés ezt is megéltük: láthattuk Erzát egy férfin lovagolni és még Hentai se kellett hozzá ikszdé Van fanservice bő nyállal, az biztos. Csak Gerard meg ne tudja... ikszdé
Az epizód végét nem tudom hová tenni, ha ez lett volna a nagy fordulat, akkor úgy elrontották, ahogy lehet. Bár én még reménykedek, hogy lesz egy utolsó nagy csavar, mondjuk, hogy ezek a csillagszellemek nem azok, akik Lucy-val voltak, hanem valami sötét klónok és elfogták az igaziakat, vagy nem tudom, de illene valami értékelhető tetőpont, még akkor is, ha csak filler. A Zentópiás vége is nagyon tetszetős volt.
Én sem értem, miért akarnak szabadságot, ha már gyakorlatilag azok... De mondom, hátha kihoznak még ebből valami értékelhetőt, hisz ott van még a Csillagszellemek Királya is.
Denasu kígyó formája meg ultra ciki, az eredeti tényleg jobb. Bár nekem az animés CGI volt a legütősebb Nyelvesít
Összefoglalva nem volt ez rossz rész, de jónak sem nevezném. A háttérzenéket eltalálták, de a rajzolás néhány helyen gyengébb volt, viszont az animációk igényesen ki voltak dolgozva (ritka pillanatok egyike). 3/5 Ha lenne valami történetféleség és (sokkal) kevesebb hülyéskedés, akkor nem lenne ez rossz filler...
4 csillagszellem maradt, amiből Leot és Librát szerintem letudjuk jövőhéten. A 40. részig biztos, hogy ez a filler lesz, de lehet még a 41-ediknél is. Majd meglátjuk.
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 20, 21:21:15 írta Csabi28 » Naplózva

Drahaka
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #2781 Dátum: 14 dec 22, 16:35:06 »

Komolyan mondom ezek az emberek mindenhez értenek,csak Natsu animálásához nem.  Neeem
Az a Karyuu No tekken olyan bénán lett megcsinálva,mint amikor kiütötte a kivégzők vezérét.
Azt viszont örömmel látom,hogy Erza az elronthatatlan. Nevet
Most különösen tetszett a baromság rész is Gajille-ékkal,tök epic macska volt.ikszdé
Ezeken kívűl csak két dolgot tudok kiemelni a részből,ez a két dolog pedig Lucy jobb és ball melle.Komolyan mondom kb 100-szor nagyobb gonddal rajzolják meg őket,szín,fény és térhatást illetően,mint a szereplő gárda többi tagját.
Naplózva

A lehetetlen, IGENIS LEHETSÉGES!!!!
Egy mindenkiért,mindenki egyért!
In brightest day,in blackest night,no evil shall escape my sight.Let those,who worship evil's might,beware my power GREEN LANTERN'S LIGHT!!!
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2782 Dátum: 14 dec 22, 19:40:35 »

Belenéztem 1-2 képbe,ilyen összefoglalóhoz hasonló.
Virgo és Lucy miért vetkőztek neki ennyire(Fanservice-n kívűl)?
-Nem bánom,csak érdekel. Nyelvesít
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2783 Dátum: 14 dec 22, 20:51:41 »

K ichigo ne csak nézz bele, mert akkor nem érted a lényeget. A levetkőzés egy roppant fontos és elengedhetetlen eszköz eme fantasztikusan kitalált és összetett filler történetben! (remélem átment az irónia)
« Utoljára szerkesztve: 14 dec 22, 20:52:19 írta Csabi28 » Naplózva

K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2784 Dátum: 14 dec 24, 13:47:42 »

Azért remélem hogy valami értelme is a Fanservicen kívül . Nyelvesít
Ez legalább megy nekik valamennyire.
Manga mellett könnyen beleütközik az Anime találatokba is az ember.

Ui:Így belegondolva lehet mindenkit megfertőzött Gray szokása.
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2785 Dátum: 14 dec 27, 19:20:58 »

Folytatódott a szerencsétlenkedés! Egyszerűen rossz volt nézni, mit bénázik le Natsu Leoval, ráadásul még egy hangyap@csnyi animációt sem voltak képesek megcsinálni... Régen is volt néhány diavetítéses harc, de már fájóan túlzásba viszik. Meg merem kockáztatni, hogy az S2 óta a részek képkockaszáma LEGALÁBB a felére esett, mint az S1-ben...
Na de nézzük a rész tartalmát, már ha volt neki olyan... Brutálisan el volt húzva a szenvedés Leoval... Csak úgy repültek a Titkos Sárkányölő technikák, de persze full eredménytelenül... Bár nem is csodálom, annyira hangsúlytalan volt mind a Guren Bakuenjin és Shouha Tenkusen, hogy fájt nézni... De tényleg!! Még egy sima Karyuu no Tekken is epikebb a mangás részekben, mint itt a Metsuri Ougik... Csak engem zavar ez ennyire???
Na meg a végén Leo legyőzése... Jajj.. Már fogtam a fejem, hogy Natsu majd úgyis megeszi a lángokat, erre ők képesek még nagyobb hülyeséget betenni a részbe és adni egy Fekete Tűzsárkány módot Salamandernek... Jó, be kell ismernem, epik lett volna megfelelő animációkkal és háttérzenével, de ez is annyira felesleges volt, mint Mirajane Halphas takeoverje.. Szép-szép, de úgyis csak filler-only. Bár ha mindkettő visszakacsintana még párszor a mangás sztori 1-1 + töltelékjelenetében, akkor az tök frankó lenne, de úgysem lesz ilyen... Ha netán mégis, akkor is 0 animációval, úgy meg full hangsúlytalan az egész...
Szóval egy szó, mint kettő, miért kell elrontani a Fairy Tailt ilyen béna fillerrel??? Az egésznek se füle se farka és még csak jól sem néz ki. Remélem most jól kipihenik magukat a készítők és minőségi fősztoris epizódokat kapunk, bár még ahhoz előbb be kéne fejezni valahogy ezt az elhülyült baromságot... És van egy olyan érzésem, hogy még lesz 2-3 része...sajnos...
Erre csak egy 2/5-öt tudok adni. A statisztáló Hisui meg valóban nagyon zavaró Szomorú
Naplózva

K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2786 Dátum: 14 dec 27, 19:43:30 »

Nem túl bíztató a helyzet.

Azért kíváncsiságból megnéztem az egyik special részt.
Frosh eltévedését.
Na az a rész ütött.Szegény kis "Béka" nem adta fel hazatalált,volna de azért nem kötött ki olyan rossz helyen. Nyelvesít

Ha több ilyen rész van akkor lehet megérné folytatnom.
(Moulin Roguesat már ismerem)
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2787 Dátum: 14 dec 27, 20:39:26 »

Szerintem S2 42. részig ez a filler lesz, aztán 45ig 3 ilyen 1 epizódos történet, tehát mangaka omakek. A Mágiajátékok utáni, 344.5-ös fejezetet kéne még feldolgozni, bár az már nem túl aktuális, szóval félő, hogy kihagyják Szomorú Pedig jobb lett volna a Moulin Rougeos helyére rakni...

El is felejtettem, hogy ma Fairy Tail sincs... Idegölő ez a hét komolyan Szomorú De így nagy eséllyel új op/ed lesz jövőhéten, bár én még a mostani filler végéig nem váltanék.
« Utoljára szerkesztve: 15 jan 03, 13:49:02 írta Csabi28 » Naplózva

ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #2788 Dátum: 15 jan 04, 20:29:45 »

Kint van DVD- amit vártunk de sajnos csak a utolsó  6 befejező rész. (Natsu leveri Rougot)
http://www.nyaa.se/?page=view&tid=639672
Aki leszedte, az irja meg jobb e a minőség mint a Tv-s verzió. (Szebb rajzolás stb)
Naplózva
Bleach1981
Gennin
*

« Válasz #2789 Dátum: 15 jan 05, 17:10:12 »

19   What a True Heart Weaves
真心が紡ぐもの (Magokoro ga Tsumugu Mono)   Feb 7

220   413 Days
(413DAYS )   Feb 14

221   The White Silver Labyrinth
白銀の迷宮 (Hakugin no Meikyu)   Feb 21

222   Transform!
変換! (Henshin!)   Feb 28
Naplózva
Oldalak: 1 ... 184 185 [186] 187 188 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins