Bastian
|
|
« Válasz #2100 Dátum: 13 ápr 15, 23:02:21 » |
|
A mangában volt anno egy FT x Rave speciális különkiadás, egy crossover. A crossover azt jelenti dióhéjban, hogy egy sorozat szereplői világtól és időtől függetlenül feltűnnek egy másik sorozat világában és találkoznak annak szereplőivel. Példának okáért, ha a főoldalra rákukkantasz, akkor láthatsz egy One Piece-Toriko-Dragon Ball crossovert, ami a leírt mechanika alapján játszódott a Toriko világában, ha jól sejtem. Az FT x Rave a Fairy Tail világában játszódik, ahol feltűnnek a Rave Master szereplői. Ezek csak különkiadások, szóval a manga cselekményét nem fogják befolyásolni. Mindenesetre nagy élmény lesz újra látni Haruékat szép grafikával. Az FT X Rave különkiadás lefordításra került a Naruto-kun csapata által, amit el is olvashatsz a Fairy Tail mangaolvasójában: http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/231,5_FT_x_Rave_spec/2
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 15, 23:05:52 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #2101 Dátum: 13 ápr 20, 18:34:05 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #2102 Dátum: 13 ápr 20, 19:30:54 » |
|
Ez ám. A megjelenési időpont: Június 17. Ha szőrszálhasogató akarok lenni, akkor a 6. OVA valójában, de a Főnix Papnő felvezetőjét nem tekintem bele az OVA-k sorába.
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #2103 Dátum: 13 ápr 20, 23:13:10 » |
|
Ne is tekintsd, mert az mozi. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2104 Dátum: 13 ápr 21, 10:58:53 » |
|
Engem a képek közül Happy érdekel a leginkább. Úgy tűnik megtalálja hal paradicsomot.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
tyber22
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2105 Dátum: 13 ápr 22, 17:34:46 » |
|
A megjelenési időpont: Június 17. -ekkor jelenik meg japánban,vagy ekkorra lesz már letölthető verzió is ? ezt sose tudom xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 22, 17:35:28 írta tyber22 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #2106 Dátum: 13 ápr 24, 09:48:14 » |
|
Elvileg ez a hivatalos megjelenési idő Japánban. A mai világban azonban nem lepődnék meg azon, hogy ha a kedves release csapatok miatt korábban felkerülne már az internetre. Mellesleg vagy nem mellesleg kijött az 5. OVA trailere: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=_OBekbTmGo0Csuda dolgok lesznek itt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #2107 Dátum: 13 ápr 24, 11:57:06 » |
|
Nem mintha nem élvezném teljesen, de kezd kicsit sok lenni a fürdőzéses ovákból Lehetne 1 kicsit komolyabb is, mint pl.: az időutazós, az tetszett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tyber22
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2108 Dátum: 13 ápr 24, 13:21:18 » |
|
Áh iszonyat várós ez az OVA, de ha csak júniusba jelenik meg japánban az megint mire fent lesz jó minőségbe....a 4. ova is majd fél évvel azután lett letölthető jó minőségbe és persze angol felirattal miután megjelent japánban,áá nemtudom hogy fogom kibírni, de a grafika az hihetetlen szép !! Miért nem tudták az egész animét ilyen szintűre megcsinálni ? Olvastam egy youtube kommentben ahol egy srác nagyon magabiztosan írta és egy japán ismerőse is megerősítette neki, hogy 2014. Október 23-án fog folytatódni az anime. Én nagyon bízok benne,hogy hátha csak elírta és még idén októberben folytatódik,szerintem akkorra már kellőképpen elhúzna a manga,és simán tudnák folytatni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #2109 Dátum: 13 ápr 24, 13:24:53 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 ápr 26, 12:41:03 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
nb940612
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2110 Dátum: 13 ápr 24, 17:59:51 » |
|
Hát lehet hogy nagyon ingatag lábakon álló hír de még így is jobban örülnék neki ha jövőre folytatódna mint 2-3 év múlva Addig is fejlődnek egy kicsit és talán (de szerintem biztos) sokkal szebb grafikával tér vissza a Fairy Tail Bár azért még mindig rossz lesz ennyit várni rá De legalább a manga ott van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tyber22
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2111 Dátum: 13 ápr 24, 19:47:55 » |
|
Hát igen a manga nagyon ütős az már biztos! Ha a grafika nem is de legalább ezt a cenzúrát megszüntethetnék ,na meg persze ami engem még a vér hiányánál is jobban zavar azok az istentelen állóképek amikkel telepakolták a harcokat amik nagyon sokat elvesznek az értékből,elég a mangában állóképeket látni az animétől szerintem elvárja az ember,függetlenül hogy olvassa-e a mangát vagy nem, hogy dinamikus szépen meganimált harcok legyenek elejétől a végéig, ha már a vért kivették belőle, na de ez csak az én véleményen,ettől függetlenül is örök kedvenc marad a manga is meg az anime is !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nb940612
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2112 Dátum: 13 ápr 24, 23:05:31 » |
|
Mondasz valamit Még úgy engem nem akaszt ki hogy kivették a vért de az állóképekről igazad van, de reméljük orvosolják ezt a kis problémát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2113 Dátum: 13 ápr 24, 23:12:34 » |
|
Kétlem, hogy hozzányúlnának ehhez. Így sokkal olcsóbb előállítani egy filmet. Ha jobban megnézzük akkor a történet elején ez nem volt jellemző, majd ahogy haladt a sztori úgy egyre több állókép kerül elő a történetben. Ez nem csak erre az animére, hanem az összesre jellemző. Az elején megcsinálják látványos, mozgalmas állókép nélkülire amíg az emberek rákapnak, majd egyre több ilyen kerül bele. Tipikus beetetés. Én alapjában pont ezért nem szeretem a túlságosan hosszú animéket mert ezekre a legjellemzőbb ez a technika, illetve a sok visszaemlékezés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lina22
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Ne akard megoldani a világot... Élj benne!
|
|
« Válasz #2114 Dátum: 13 máj 09, 23:34:17 » |
|
Én csak pár hónapja néztem végig a fairy tailt, de tulajdonképpen miért hagyták abba az anime készítését? pedig úgy tovább nézném
|
|
|
Naplózva
|
Önfeláldozás... az igaz shinobi névtelenségbe burkolózik...és az árnyak közül védelmezi a békét!
|
|
|
|