Zeref
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #2115 Dátum: 13 máj 15, 18:33:38 » |
|
Nagyon beérte a mangát. De folytatni fogják még állítólag.
|
|
|
Naplózva
|
"Mert álom a bűn és álom a jóság, De minden álomnál több a valóság" - Karinthy Frigyes
|
|
|
olcha94
Chuunin
Nem elérhető
.
|
 |
« Válasz #2116 Dátum: 13 máj 18, 14:32:25 » |
|
Ha az X791 arc minőségében fogják folytatni, akkor inkább ne tegyék. Előtte nagyon jó volt, azonban a sok vontatás meg minden miatt nagyon gyengére sikerültek az új részek. Lehet azért szüneteltetik, hogy vissza tudják adni a sorozat eredeti minőségét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
A világ leendő teljhatalmú ura.
|
 |
« Válasz #2117 Dátum: 13 jún 03, 19:58:36 » |
|
Na befejeztem az animét is  Animációval, színesen és hanggal sokkal jobb volt:D Az unison raid nagyon jó volt, bár szerintem a legjobb harcjelenet egy fillerben volt, amikor Michelle harcolt natsuval  Mondjuk az nem tetszett hogy bacchust kétszer legyőztek. Az izgalmas dolgok még csak most jönnek, szóval olvassatok mangát http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/298/2 (aki eddig csak az animét nézte, az készüljön fel a cenzúra hiányára  ) Mondjuk az remélem hogy a folytatásban már nem lesznek azok a gagyi varázs pecsétek, meg végre láthatjuk az abyss breaket is, és remélem hogy felbukkan majd még rusty meg kain  Spoilerbe írom, de szerintem bárki elolvashatja (max a sárga irást nem), szóval nem irom le hogy a mangában összejött a tsundere erza és ichiya  upsz <spoiler törölve, Chakra, moderátor>
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 04, 13:06:57 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #2118 Dátum: 13 jún 04, 13:06:29 » |
|
Moderátor: A spoliert lehetőleg egyelőre hanyagoljuk ebben a témában. Igaz, hogy jelenleg nem fut az anime, de még nem biztos, hogy nem lesz megint.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
szilard96
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #2119 Dátum: 13 jún 25, 08:42:05 » |
|
Sziasztok azt lehet tudni hogy az anime mikor indul újra?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #2120 Dátum: 13 jún 25, 09:02:35 » |
|
Nem lehet tudni semmi konkrétat.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Zeref
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #2121 Dátum: 13 jún 27, 00:54:02 » |
|
Július 11-én lesz valami hír a Fairy Tail- ről. Én kb semmit sem értek belőle, de van benne szó az animéről is ha jól látom. http://www.animenewsnetwork.com/news/2013-06-25/fairy-tail-creator-mashima/good-delayed-until-july-11Vagy erről eddig tudott mindenki és csak nekem új? (Bocs ha rossz helyre írtam, de nem tudom miről van benne szó.)
|
|
|
Naplózva
|
"Mert álom a bűn és álom a jóság, De minden álomnál több a valóság" - Karinthy Frigyes
|
|
|
Bastian
|
 |
« Válasz #2122 Dátum: 13 jún 27, 07:29:42 » |
|
Amikor az anime véget ért Mashima kiírta a Twitterére, hogy nincs még vége plusz arra kért minket, hogy várjunk addig, amíg jó híreket közölhet. A cikk arról szól, hogy Július 4-én bejelentett volna bizonyos "jó híreket", amit most kitolt egy héttel azaz Július 11-én lehet számítani valami pozitív bejelentésre tőle. Az anime újraindítása szerintem még korai lenne, még ha ősszel is kezdődne, szóval lehet, hogy egy második film lóg a levegőben? Esetleg egy Rave remake? 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 27, 07:31:37 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Zeref
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #2123 Dátum: 13 jún 27, 12:22:15 » |
|
Értem, köszönöm. Számomra az is jó hír lenne, ha azt mondaná meg mikor folytatódik az anime 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Natsu the DS
Gennin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #2124 Dátum: 13 jún 27, 13:31:00 » |
|
Esetleg egy Rave remake?  Imádom a Ravet, és örülnék a remakenek. És ha jól tudom az még befejezetlen (tehát az anime nem érte utol a mangát) a Manga 295 részes, az anime meg 51. Jó lenne folytatni és ha esetleg az oldal fordítaná az igazán szuper lenne 
|
|
|
Naplózva
|
,,A félelem nem gonosz. Felhívja a figyelmed a gyengéidre, és amint megismered ezeket, nem csak erősebbé, de kedvesebb emberré is válhatsz.''<br >Gildarts Clive
|
|
|
Bastian
|
 |
« Válasz #2125 Dátum: 13 júl 11, 10:40:37 » |
|
Szeretném örömmel bejelenteni, hogy a jó hírek megérkeztek!  Most már csak az időpontra kell várni. Az anime vissza fog térni. http://www.animenewsnetwork.com/news/2013-07-11/fairy-tail-tv-anime-project-relaunched
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 11, 10:46:24 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
 |
« Válasz #2126 Dátum: 13 júl 11, 14:29:46 » |
|
Igen azt enélkül is gondoltam, hogy vissza fog térni, csak az időpontot lenne jó tudni már. Remélem még ebben az évben újra kibeszélhetjük a legújabb anime részeket hétről hétre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BrownOsment
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #2127 Dátum: 13 júl 11, 21:33:34 » |
|
Akkor nem csak nekem hiányzik már nagyon. Én is várom már. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Natsu the DS
Gennin
Nem elérhető
 Rejtett Hó Falu
|
 |
« Válasz #2128 Dátum: 13 júl 14, 12:01:56 » |
|
Azt hallottam új stúdió veszi át a Fairy Tail készítését. Lehet, hogy nem lesz annyira cenzúrázva és megjelenik benne a vér is?
|
|
|
Naplózva
|
,,A félelem nem gonosz. Felhívja a figyelmed a gyengéidre, és amint megismered ezeket, nem csak erősebbé, de kedvesebb emberré is válhatsz.''<br >Gildarts Clive
|
|
|
Bastian
|
 |
« Válasz #2129 Dátum: 13 júl 14, 14:34:09 » |
|
Nem lenne rossz dolog, ha ez lenne a helyzet, de egyenlőre semmilyen hivatalos hírt nem találtam erről. Felőlem maradhat az A-1 animációs stúdió, de akkor kapják össze magukat, mert a Nagy Mágia Játékok történetszál animálása több ízben is botrányos volt. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|