175. rész: Natsu, a Két Sárkány Ellen
Feldolgozott manga fejezetek száma:
296. az elejétől a végéig
297. az elejétől a végéig
*Sóhaj, Könnyek* A jó hír, hogy pontosan ott lett vége, amire számítottam, ami nagyon jó előjel a jövőre nézve.
A Sárkányölők Csatája véget ért. Sting és Rogue ereje nem ért fel az érzelmek erejéhez. Őszintén szólva, az anime hatalmasat dobott ezen a harcon, viszont számomra mégis negatív az összkép a harcot illetően. Natsu egymaga, lazán elnyomta a Robbanó Karmazsin Lángpengéjével a két Dragon Forceban lévő, 3. Generációs Sárkányölő Összhangcsapását!
Megemlíthettem volna akár azt is, hogy Sting erődemonstrációja után, felkeltek Gajeelal a padlóról egy "Aucs, ez fájt" mondattal. Bármennyire akartam, hogy Stinget agyalják meg a trollface incidense után, be kellett látom, hogy ez így nem volt jó. Ha a 3. Generációs Sárkányölők megkapták a hypot és az arcuk is nagy volt, akkor legalább legyenek közel egy szinten Natsuékkal. Szép technikákat láttunk bőven, de a harc végkimenetele nem volt kérdéses.
Csóri Rogue szinte semmit sem mutatott. Amit mutatott, az is mindig változtatta a színét.(Hasítás=fekete, Üvöltés=szürke, Összhangcsapás=lila)
A 14. perc környékén elkezdődött az ending és előtte is szólt valamilyen dal a háttérben. Itt nagyon megijedtem, hogy mi fog történni, de kellemesen csalódtam a végkifejletben. Nem maradt más hátra, mint a türelmes várakozás.
Mashima rögtön írt is a Twitteren, hogy egyenlőre ismétlések és az 5. OVA várható. Kitartás.
Egy biztos, a mágiahiányomra már találtam orvosságot: Magi