24 nov 27, 13:58:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 133 134 [135] 136 137 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 749681 alkalommal)
0 Felhasználó és 27 vendég van a témában
CrazyCat
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #2010 Dátum: 13 márc 24, 18:44:56 »

De az ugráló mellek, a mindig kilógó formás fenekek és a méteres dekoltázs az persze belefér ebbe az időbe. Nevet Nem is értem, a gyerekeket minek óvni a vértől, ha egyszer ott vannak ezek? Előbb kezdenek el lövöldözős, öldöklős játékokkal kezdeni, és csak utána jönnek rá, hogy a nők... jók. Nevet
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2011 Dátum: 13 márc 24, 19:34:36 »

Amerikában ez pont fordítva megy. Ott a cenzorok az erotikát ítélik el, persze a vérrel meg a belezéssel semmi probléma.  Nevet Lásd Walking Dead.

Az a baj, hogy mikor elkezdték az animét, akkor rossz célközönséget céloztak meg vele. A producer biztosan úgy gondolta, hogy "Milyen szép varázslattal teli világ, repülő cicákkal és vicces állatokkal! Ez biztosan szeretni fogják a gyerekek. azt a kevés vért cenzúrázzuk." És így lett a 16-os karika helyet 12-es. Na meg a legelején még úgy volt, hogy a Harci Fesztivál Arc után vége lesz az animének, de túl nagy lett a népszerűsége. Így a sztori folytatódott de maradt a cenzúra is.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Zeref
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2012 Dátum: 13 márc 24, 20:17:02 »

Tudom, hogy nem éppen aktuális, de valaki le tudná írni a Natsu vs. Zancrow harcok hányadik részben vannak?
Naplózva

"Mert álom a bűn és álom a jóság,
De minden álomnál több a valóság"
- Karinthy Frigyes
asriel21
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #2013 Dátum: 13 márc 24, 20:49:01 »

104. vége és a 105. rész  Nevet
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2014 Dátum: 13 márc 24, 21:14:49 »

... Na meg a legelején még úgy volt, hogy a Harci Fesztivál Arc után vége lesz az animének, de túl nagy lett a népszerűsége. Így a sztori folytatódott de maradt a cenzúra is.

Én meg úgy tudtam, hogy a Mennyország tornya részek végéig tervezték eredetileg. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Zeref
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2015 Dátum: 13 márc 24, 21:45:07 »

104. vége és a 105. rész  Nevet
Köszönöm.

Amúgy én is úgy tudom, hogy a Mennyország tornyáig tervezték.
Naplózva

- Karinthy Frigyes
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2016 Dátum: 13 márc 24, 21:49:49 »

Hirtelen nem voltam benne 100%-ig biztos, hogy a Mennyország Tornyáig tervezték-e, mert a Harci fesztivál nem, olyan hosszú és nem említik meg benne Gildartsot, mikor kéne. Ezért írtam inkább a harci fesztivált. Az a biztos. xD
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #2017 Dátum: 13 márc 24, 23:17:47 »

Az animét a 48.részig, azaz a Luxusos harci fesztiválig tervezték eredetileg, de maga a mangát Hiro Mashima sensei a mennyország tornyáig képzelte el Nevet De mivel mindkét verziót megszerette a publikum, ezért folytatódtak Nevet Amit én nem is bánok, mert rengeteg mindent ki lehet hozni ebből a világból Mosolyog
Naplózva

Zeref
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2018 Dátum: 13 márc 25, 15:50:35 »

http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__filmek-sorozatok__4155981-szerintetek-ennek-mekkora-eselye-van-a-fairy-tail-ben Nektek mi a véleményetek róla? (azért linkelem így, hogy ne ezt a témát offoljuk tele hanem ott kivesézhetnénk.)
Naplózva

- Karinthy Frigyes
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #2019 Dátum: 13 márc 25, 20:00:22 »

Ezt inkább Natsu vagy Zeref témájába írd. És nyugodtan másold be ide a szöveget, ne kelljen egy másik oldalra ugrálni az elolvasásához. ^^
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 25, 20:01:11 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Lond
Újonc
*

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

« Válasz #2020 Dátum: 13 márc 27, 09:44:23 »

Csovi mindenkinek!
Kicsit uj vagyok meg ebben a Torrent dologban, segitenetek honnan szedhetem le a fairy tales 88. resztol egeszen a legfrissebig?
Kerlek kuldjetek a valaszt erre az emailre, mert nem mindig tudok itt lenni Mosolyog

ftp136@gmail.com

Nagyon szepen koszonom!
Naplózva
Zeref
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2021 Dátum: 13 márc 27, 15:39:24 »

Na én meg itt vártam egész nap a részt mire leesett, hogy szerda van -.-
Naplózva

- Karinthy Frigyes
Lulu
Akadémiai tanuló
*

elvetemült k-pop fan, aki utálja a yaoit

« Válasz #2022 Dátum: 13 márc 28, 16:03:56 »

Nevet én is úgy keltem fel, hogy tegnap suli volt, ma késő van úgyhogy nincs-->megyek letölteni a FairyTailt... neee >< ma nem adnak ki :'( de legalább szünet van Mosolyog bár hóval.
Egyébként mikor fogják folytatni?
Naplózva
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #2023 Dátum: 13 márc 30, 12:09:39 »

175. rész: Natsu, a Két Sárkány Ellen
Feldolgozott manga fejezetek száma:
296.     az elejétől a végéig
297.     az elejétől a végéig

*Sóhaj, Könnyek* A jó hír, hogy pontosan ott lett vége, amire számítottam, ami nagyon jó előjel a jövőre nézve.  Mosolyog

A Sárkányölők Csatája véget ért. Sting és Rogue ereje nem ért fel az érzelmek erejéhez. Őszintén szólva, az anime hatalmasat dobott ezen a harcon, viszont számomra mégis negatív az összkép a harcot illetően. Natsu egymaga, lazán elnyomta a Robbanó Karmazsin Lángpengéjével a két Dragon Forceban lévő, 3. Generációs Sárkányölő Összhangcsapását! Nemyóó Megemlíthettem volna akár azt is, hogy Sting erődemonstrációja után, felkeltek Gajeelal a padlóról egy "Aucs, ez fájt" mondattal. Bármennyire akartam, hogy Stinget agyalják meg a trollface incidense után, be kellett látom, hogy ez így nem volt jó. Ha a 3. Generációs Sárkányölők megkapták a hypot és az arcuk is nagy volt, akkor legalább legyenek közel egy szinten Natsuékkal. Szép technikákat láttunk bőven, de a harc végkimenetele nem volt kérdéses.  >.<# Csóri Rogue szinte semmit sem mutatott. Amit mutatott, az is mindig változtatta a színét.(Hasítás=fekete, Üvöltés=szürke, Összhangcsapás=lila)  Hmm?

A 14. perc környékén elkezdődött az ending és előtte is szólt valamilyen dal a háttérben. Itt nagyon megijedtem, hogy mi fog történni, de kellemesen csalódtam a végkifejletben. Nem maradt más hátra, mint a türelmes várakozás.

Mashima rögtön írt is a Twitteren, hogy egyenlőre ismétlések és az 5. OVA várható. Kitartás.

Egy biztos, a mágiahiányomra már találtam orvosságot: Magi  Mosolyog

« Utoljára szerkesztve: 13 márc 30, 12:10:22 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Justin[HUN]
Chuunin
*

« Válasz #2024 Dátum: 13 márc 30, 13:42:27 »

Visszatérve kicsit a tervezett befejezéshez mert láttam korábbi kommenteket szerintem mégha be is akarták volna fejezni amit jó hogy nem tettek meg akkor azt akkor kellett volna mikor a Tenrou sziget eltünt. Véleményem szerint az befejezésnek jó lett volna de én örülök hogy inkább folytatták és remélem még nagyon sokáig fogják. Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 133 134 [135] 136 137 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins