25 ápr 19, 14:56:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 131 132 [133] 134 135 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 795466 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
dreamfolow
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1980 Dátum: 13 márc 17, 13:43:47 »

173: Jaj, hát ezen a részen sokat röhögtem.
De elég sok volt a filler jelenet,és ezek a szerelmi ügyek,mint pl:Natsu meg Lucy (-.-') ,na meg Juvia pasi ügyei,ehelyett inkább valami értelmeset lehetne berakni.Igen,valamin kell röhögni na de akkor is...Egy kicsit szánalmasnak éreztem ezt a duo fightot,főleg Milliana mozzanatait,szegénynek csak a cica béklyói vannak (na meg a méteres piros körme + a macska ösztönei),persze trükkös meg minden ,de nem a legbadassabb képességek közé tartozik ,azt meg kell hagyni.Hajrá Kagura ,még edzheted.Mondjuk Yuka-t leverhette volna valahogy,Lyonnak meg maradt volna Kagura,de szegényem nem tudna vele mit kezdeni,örültem volna a helyében a döntetlennek Nevet Az elején amikor Erza drukkol a Mermaid Heel-nek ,kicsit elolvastam a szöveget,azt mondta hogy ismeri Millianat,én meg a másik személyre értettem Khm..khm. Szépen voltak megrajzolva a szereplők,az animáció is kitűnő volt,szerintem erre a maradék részre a legjobb csapatot sikerült bevonni a munkába.
Naplózva

EnxTheOne
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

A világ leendő teljhatalmú ura.

« Válasz #1981 Dátum: 13 márc 18, 10:03:32 »

Hi,
a mangát már régóta olvasom, de az animét csak nem rég kezdtem el. (45. résznél tartok)

Az lenne a kérdésem, hogy az animében amikor varázsolnak mindig megjelenik egy varázskör.
Ezt a mangában talán csak az abyss breaknél láttam, szóval csak én olvasom nagyon felületesen a mangát, vagy ez csak ilyen anime only feature?  Hümm-hümm ikszdé
Naplózva
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #1982 Dátum: 13 márc 18, 10:34:30 »

@EnxTheOne

Röviden és tömören: Ez egy anime only feature. Mosolyog Azért lett kitalálva, hogy egyértelművé tegyék ha valaki mágiát használ. Természetesen akadt sok olyan rész is, ahol nem került elő. Engem például néha zavarni szokott ha minden egyes technikánál berakják őket. Valamikor még az anime több teret is ad nekik:  A Mágia Tanács a mangában egy asztalnál ülésezik, az animében pedig egy hatalmas varázskörön állnak.  smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 18, 10:35:35 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
monique_monic
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1983 Dátum: 13 márc 19, 18:00:25 »

Sziasztok! Szeretném megkérdni hogy most tényleg vége lesz a fairy tail anime-nek?
<link törölve> Moderátor, Chakra
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 19, 21:05:01 írta Chakra » Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #1984 Dátum: 13 márc 19, 19:54:20 »

Fuu nagyon tetszett ez a rész. kagura jó csaj,  a dragon csata meg egyenesen nagyon adja. !
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #1985 Dátum: 13 márc 19, 21:12:50 »

Sziasztok! Szeretném megkérdni hogy most tényleg vége lesz a fairy tail anime-nek?
...

Igen, úgy tűnik 2013.03.30-án lesz az utolsó rész. Arról nincs infó, hogy végleg leáll, vagy csak szünet lesz.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
monique_monic
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1986 Dátum: 13 márc 19, 21:19:29 »

Nagyon köszönöm a választ! igazán szomorú hír  Szomorú de reméljük azért valamikor majd folytatják
Naplózva
EnxTheOne
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1987 Dátum: 13 márc 20, 14:53:03 »

Szerintem biztos hogy fogják fojtatni, csak nem akartak csinálni egy 20-30 részes filler arcot.
Naplózva
monique_monic
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1988 Dátum: 13 márc 20, 16:46:44 »

Szerintem nem is tudnának bele rakni mert egy történés közepén vagyunk elég rondán jönne ki ha fillert raknának bele de az a baj hogy a bleach-et se folytatják pedig már eltelt egy év Szomorú
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #1989 Dátum: 13 márc 20, 16:51:42 »

Hát igen remélem hogy pedig fogják folytatni.
Már eltelt egy év anime nélkül? :O
felse tűnt.  Szomorú
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
monique_monic
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1990 Dátum: 13 márc 20, 19:00:58 »

azért itt van még a manga  Mosolyog és néhányan azért türelmesek vagyunk egy ideig  ikszdé remélem tényleg sikerül és bleach és a fairy tail is hamarosan folytatódik addig is élvezzük ki ameddig van fairy tail anime Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 20, 19:01:41 írta monique_monic » Naplózva
EnxTheOne
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1991 Dátum: 13 márc 20, 22:00:14 »

Elvileg most a manga cselekménye 27 fejezettel van előbb mint az anime. (kb 10-15 anime rész)
Szerintem várnak addig a következő részel amig nem lesz legalább 30-40 résznyi manga, vagy a jelenlegi arc végéig, és akkor lesz egy hosszabb filler arc  :S
Naplózva
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #1992 Dátum: 13 márc 20, 22:38:05 »

Az a baj, hogy akárhogy is nézem, nem tudnának egy logikus filler arcot betenni a Nagy Mágia Játékok után. Logikus alatt azt értem, hogy a filler arc cselekménye időrendben követné a NMJ-t és nem úgy lenne mint a Bleachben, hogy megszakítanak egy történetszálat és Hueco Mundoból hirtelen Filler Falvába kerülünk a semmiből. A manga jelenlegi történései alapján, nincs hely a fillereknek. Utálom ismételni magam, de Edolas után kelett volna a filler rengeteg. Lisanna visszatért, Mystogan elment, jött Pantherlily, visszatértek egy másik világból... Tökéletes lehetőség lett volna a fillereknek.
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 20, 22:38:43 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
saruto95
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Fedettávú távolbanézés olimpiai bajnoka :D

« Válasz #1993 Dátum: 13 márc 22, 21:10:29 »

olyat szeretnék kérdezni tőletek, hogy esetleg valahonnan le lehet e tölteni a 48-utáni részeket? a torrent trackeren csak eddig van fent sajnos...
Naplózva
Lulu
Akadémiai tanuló
*

elvetemült k-pop fan, aki utálja a yaoit

« Válasz #1994 Dátum: 13 márc 23, 06:28:26 »

Tudtommal rosarioxxx az összeset felrakta indára. Legalábbis én onnan szedtem le OrbirDownloaderrel, aztán YTD-vel meg átkonvertlom. nem olyan hosszú vagy bonyolult mint aminek látszik Mosolyog
Naplózva
Oldalak: 1 ... 131 132 [133] 134 135 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins