25 feb 19, 00:20:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 129 130 [131] 132 133 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 769143 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1950 Dátum: 13 márc 07, 19:41:50 »

A készítők 1 évadosra tervezték a szériát, a 48. epizódig, de a sorozat masszív népszerűsége miatt folytatódott az anime egészen a 4. évadig. Gondolom nem számoltak vele, hogy több évad is lehet, ami nagy hiba. A Mennyország Tornya és a Harcos Fesztivál arc tényleg túl pörgősre sikeredett. Hipp-hopp leverték Jellal embereit és a Raijinshut, pedig dupla annyi részben meglehetett volna oldani, ahelyett hogy 3,5 manga fejezeteket dolgoznak fel. Az igazsághoz az is hozzá tartozik, hogy lehet, hogy Jellal és Laxus nagyban növelte a népszerűséget.  Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 07, 19:44:01 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1951 Dátum: 13 márc 07, 20:16:59 »

Azért ez nem így működik, hogy egy manga 1,2,3 vagy x anime. Mindegyik rész az adott manga tartalmától függ. Általában sok a helyszín, szöveg, párbeszéd vagy magyarázat akkor akár lehet 1 az 1-ben is. Nem fogjuk időhúzásnak érezni mert rengeteg információt fog tartalmazni. Viszont pont azok a részek nem töltenek ki egy animét ahol sok a harc, cselekmény. Ez pont azért ilyen mert nagyon pörögnek a dolgok. Egy ilyen tartalmú mangafejezet képtelen kitölteni egy animét ha nem nyúlnak bele vagy nem áldoznak be több mangafejezetet. Hozzáteszem, hogy sok függ a mangaka rajz és írói stilusától is. Rajzolási szempontból Mashima nagyon hasonlít Kubo stílusára (nem a karakterek megrajzolására gondolok) és éppen ezért nemigazán jön ki nála az 1 manga/1 anime verzió. Inkább tendál a 2, sőt a 3 manga/anime verzió felé. Véleményem szerint is a legideálisabb ha átlagosan 2 vagy 3 manga kerül felhasználásra az animálás során.
Naplózva
Cloud-san
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #1952 Dátum: 13 márc 08, 15:57:04 »

Üdv és bocsánat, hogy egy új témát indítottam, de nem találtam meg a megfelelő topikot ezzel kapcsolatban. Először is több vélemény kering a Fairy Tail-t illetően, és sokkal több mikor és hogyan is lesz vége.
Hosszas keresgélés után több Japán és Amerikai oldalon le van már közölve, hogy 2013 március 30.-án lefut az utolsó rész a Fairy Tail-ből.

1 forrás: http://www.jefusion.com/2013/03/fairy-tail-anime-to-end-this-march.html?showComment=1362245059585

2 forrás: http://dailyanimeart.com/2013/03/02/fairy-tail-anime-cancelled-on-30th-march-2013/

Első sorban érdekelnének a véleményeitek és, hogy tényleg leáll-e a Fairy Tail (befejeződik-e).

ui: Tényleg bocsánat az új topic-ért Szomorú
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 08, 15:58:21 írta Cloud-san » Naplózva
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #1953 Dátum: 13 márc 08, 15:59:12 »

Helló! Hát az animét nem nézem, de úgy olvastam, a manga megy tovább, de az anime nem fog menni. Nem tudom, hogy egy időre hagyják-e abba, vagy véglegesen.
Naplózva

batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #1954 Dátum: 13 márc 09, 10:34:22 »

Na jól van , meg nyugodtam nem szűnik meg az anime.
Egyedül a fairy tail animével vagyok úgy hogy jobban szeretem mint olvasni a mangát. a zenék, fansevice miatt!
Ja és szvsz a narutoval ellentétben nem lett nagyon gyenge az animáció egy ideje.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Szabika
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #1955 Dátum: 13 márc 09, 11:39:18 »

@batai15

Azt hitted, hogy a heti nem jön ki és többet nem is jön? 30-án áll le. Ha minden igaz. Ha meg félreértettelek, akkor bocs. smirksweat

172. rész:

Feldolgozott mangafejezetek:
292. fejezet elejétől - 293. fejezet 13. oldaláig.

Elment a rész. Nem tetszett ez a rész a mangában, tehát itt se fog tetszeni. Lucy-t ennyire megalázni...szánalmas ez már azért. No comment
A csapat újraalkotása jó ötlet. Erősebb is így, mint külön mert juvia is a saját érdekeit nézte csak a harc során. Miért nem fogtak össze és ütötték volna ki mindegyiket. A végére legalább 2v1- lehetett volna minerva ellen és még győzedelmeskedhettek is volna ( nem biztos ).
Azt reméltem, hogy a bevonulásukra új theme-el jönnek majd, de sajnos nem így lett.
Khm...mira miért nincs az 5 között. Nevet
Elment az étvágyam is amikor megláttam ichiya '' arcát ''. Lehánylak
HOHOEMI! ikszdé

Most ezzel elfman becsületét alázták meg. -.-'' A híres ichiya kiüt 2 embert 1x-re egy ütésből, míg elfman is alig bírt bacchus-al.

Értékelés: 10/7
Elfman becsülete megalázásáért -2 pontot veszek el.

A következő részt már várom. Kíváncsi leszek milyen lesz animében.
Naplózva
batai15
*

Zero Division

« Válasz #1956 Dátum: 13 márc 09, 11:49:25 »

Tudom hogy leáll. csak ahogy olvastam nem végleg, hanem olyan bleach szerűen. Hogy ne érje be a mangát .
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #1957 Dátum: 13 márc 09, 14:10:42 »

172. rész: A parfüm, amit neked ajánlok

A rész azt hozta, amit vártam: Szórakozást a köbön!  Nevet

A nyúl felfedte kilétét és onnantól kezdve elszabadult a pokol. smirksweat
Volt itt minden: a szokásos MEN!, lassított drámai hatás: Ni-Chi-Ya  ikszdé valamint Super Saiyan átalakulás...  Kiröhög
Ichiya kis története és Bob mester nem is hiányozhatott volna  Pojén

Egy-két ocsmány fejen kívül nagyon élvezhető volt az epizód. Kár, hogy már csak 3 maradt Szomorú

@Kenton
Ha Elfman becsületét megalázták, akkor mi lett Bacchus becsületével?  ööööö

Jövő héten: Hála a jó égnek, hogy a második harcot is kibővítik.  Kúl A harmadik harc pedig tipikusan az a harc, aminek az anime nem árthat. Sőt...

A  hátralevő 3 rész címei:

173. rész: Sárkányölők Csatája     2013. március 16.
174. rész: Natsu, A Két Sárkány Ellen     2013. március 23.
175. rész: A Lány Arca, Akit Láttam     2013. március 30.

« Utoljára szerkesztve: 13 márc 09, 14:15:31 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #1958 Dátum: 13 márc 09, 14:19:08 »

...
Most ezzel elfman becsületét alázták meg. -.-'' A híres ichiya kiüt 2 embert 1x-re egy ütésből, míg elfman is alig bírt bacchus-al.

Értékelés: 10/7
Elfman becsülete megalázásáért -2 pontot veszek el.
...

Azért felhívnám a figyelmet, hogy bár Ichiya egy idióta, attól még a Blue Pegasus egyik legjobb mágusa: http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/273/8 (nem spiler, korábbi fejezet)

172.:

Az elején húzták-vonták a részt, de aki nem olvassa a mangát, annak nem hiszem, hogy feltűnt.
Nem t'om... a "Fairy Tail legerősebb csapata" Lucy nélkül azért nem az igaz. ^^
Ichiya és Nichiya kis történetén majdnem engem is elővett Natsu járműiszonya, már majd' indultam egy vödörért. ^^" ikszdé
Nichiya átment Hulkba. Nevet A Hohoemi valóban megrázó egy élmény, nem csoda, hogy még Basshus és Rocker is visszahőkölt tőle. A nézők is rendesen szétfordultak, az egyik kisgyerek sírva fakadt (a mangában páran még rókáznak is). ^^"

A következő rész ajánlója alapján a következő rész első felében szépen ki lesz fejtve a Lyon&Yuka vs. Kagura&Milliana harc. Ami nem is baj, mert a mangában asszem egyetlen oldal és egy kicsit volt, és az sem a harc, csak némi pózolás és beszéd. Nevet És nem is baj, mert ha jól megnézzük, mindkét csapatban van 1-1 antimágus és persze egy-egy erős harcos mágus. A rész második fele pedig sárkányüvöltéstől lesz hangos. kacsint
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 09, 14:21:15 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Budweiser
Újonc
*

Vas Országa Vas Országa

A mosolygó gyilkos

« Válasz #1959 Dátum: 13 márc 09, 14:37:56 »

Ezért a képért muszáj voltam megállítani a részt. xD Minerva milyen kis cuki lett: http://www.kephost.com/images4/2013/3/9/a1_2013_3_9_o7n6chydbd.jpg

Bocsánat az előzőért, javítva...
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 09, 23:48:57 írta Budweiser » Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #1960 Dátum: 13 márc 09, 14:41:38 »

Csak nekem jön be egy nagy fekete téglalap a kép helyett? ^^"
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1961 Dátum: 13 márc 09, 17:27:00 »

A rész első fele nagyon jó volt. Örültem volna, ha ölre mentek volna egymással és az egész egy nagy tömegbunyóvá vált volna a két céh között. Nevet Erza megmondta a frankót, hogy mostmár ellenségek. 
Az egyesített csapat nagyon jóra sikeredett. Gray biztos azért került bele mert a mágiája nagyon sokoldalú. Ezzel szorította ki Mirajanne-t.  Talán a sok csillagszellem miatt befért volna Lucy, Gray helyére, csak ugye ő most nincs harcképes állapotban. Mistgunt azért szépen kihagyták a csapatból.  Nyelvesít Bár már amúgy is túl kockázatos lett volna, ha a Fairy Tail körül marad. Bár ők még nem is tudják, hogy milyen incidens történt a Tanáccsal.
Logikai baki. Nem lett volna ésszerűbb már a előző nap végén összevonni a két csapatott ? Hisz már akkor kiesett a Raven Tail. Ha ezt nézzük, akkor teljesen felesleges volt két FT-és csapatot indítani, ha a versenyszám után, hisz úgysem tarthatták meg a pontjukat.

Amekkora felhajtást csináltak a nyúl körül, akkora pofára esés lett belőle. Nem gondoltam volna, hogy Nichiya lesz a jelmezben. Ichiyának annyii is elég volt, hogy ő az edolasi énje és máris bevette a csapatba. xD Ez volt a leg bizarrabb visszaemlékezés Ever ! ikszdé
Ettől az arctól rémálmaim lesznek. http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/293/11
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #1962 Dátum: 13 márc 09, 18:27:49 »

Ez a rész vegyes érzéseket keltett bennem.
A véres nézés egymásra a Ft és St között nagyon adta. Erza monológja hihetetlen epikus volt: " Ti épp most tettetek ellenségetekké egy olyan céhet, amelyet nem túl szerencsés feldühíteni. " Nevet
Meg is vannak az ellenfelek is. Natsu vs Sting, Gazille vs Rouge, Erza vs Minerva, Luxus vs Orga és Gray Vs Rufus. Örülök hogy kitaláltam ( bár a legtöbbje már sejthető volt) erre rögtön mutatják is a képeket  a párosokról  smirksweat

Érthető volt a vezetőség kérése is a csapatok egyesítéséért. Pont szerencséjük volt, hogy ugyanazon céh-ből volt a 2 team, mert ha mindenki különböző, akkor furcsa lett volna a tag fight-ok megoldása. Bár fairebb megoldás lett volna, ha átlagolják a pontokat.
Az új Fairy Tail csapat bevonulása nagyon adta. Bár Mirát és Mistgun-t én is hiányoltam, de mondjuk az előbbi akármilyen is erős, nem a harc megszállottja, a másik meg nem tud teljes erejéből harcolni ( mint mindig ) és ott a tanács is. Szóval még el is fogadható Gray 5.-ként a csapatba. Mindazonáltal tényleg jó kis haderőt képviselnek Nevet

A rész második fele meg... Sajnos tudtam, hogy Nichiya lesz a maszk mögött, de akkor is érdekes érzelmeket váltott ki belőlem ez a harc. Tele volt drámával ikszdé
Egyetértek Tilonnal, nem minden nap látni ilyen visszaemlékezést  smirksweat
Ichiya szépen le 1v2-őzte a kutyulikat. Bár azért elég szánalmas egy győzelem volt ez, kicsit nagyobb harcot vártam volna. Nem hinném hogy Ichiya ennyivel erősebb lenne Bachusnál ( akinek elég gyorsan meggyógyult a keze ). Bár az a gyönyörű arc adott egy tökéletes meglepetésszerű támadást a Kék angyalnak ikszdé
Szóval a kutyulik még lejjebb kerültek a ranglistán, azon se csodálkoznék ha már mínuszban lennének ikszdé Ebből már Chuck Norris se csinálna első helyet, vagy ki tudja ikszdé

Következő részhez annyit: a mangát sikerül 1 oldallal tovább lapoznom, EGGYEL és már tudom a végkimenetelt  >.<# Hát gratulálok magamnak. Mindazonáltal legalább szépen kibővítik az animések a harcot, mély tiszteletem. Mashimának nem kéne ennyire rohannia a nem fairy tail-t tartalmazó meccsekkel. Bátran állíthatom, hogy mindenkit érdekelne a többi meccs lezajlása is.

Naplózva

BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #1963 Dátum: 13 márc 10, 11:32:40 »

Csabihoz hasonlóan bennem is vegyes érzések kavarognak a részt illetően. xD A rész eleje nagyon adta, ahogy Gray és Natsu elkapta Lucyt, majd a többiek is a segítségére siettek. Azt vártam, hogy a mester is odamegy és majd ő mond valamit, de nem így lett. Ehelyett Erza volt az, aki beszélt a céh nevében. Én is aláírom, nagyon epikus volt.

A gyengélkedőn Lucy nagyon aranyos volt, ahogy felébredt, azonnal bocsánatot kért, majd máris a kulcsai miatt aggódott. Mikor pedig megkapta őket, el is aludt velük. ^^ A mester bejelentése nem ért váratlanul annyira, hiszen az OP és az előzetes is sugallt rá, de azt nem gondoltam volna, hogy ezért lesz az egybevonás... Szerintem ez nagyon igazságtalan. Ha jól emlékszem, a Nagy Mágiajátékokra eleve több, mint 100 céh nevezett és a selejtező alatt csak az első 8 csapat jutott ugye tovább. Akkor most miért nem azt csinálták, hogy az utolsó csapatot rakták ki a versenyből? A Fairy Tail igenis megküzdött azért, hogy két csapatuk is ott legyen, ráadásul egyik csapat sem az utolsó helyen volt már ezen a napon. Szóval ez a döntés nagyon nem tetszik, de hát nincs mit tenni. Én is sajnálom, hogy Lucy és Mira nem kapott helyet az új csapatban, meg persze Juvia miatt is fáj a szívem, de nincs mit tenni. A riválisok egyértelműen kiéleződtek, szóval érthető, miért ez az 5 ember van a csapatban. ^^ Hajrá, Fairy Tail!

A rész második felén csak néztem. Az igazság az, hogy néha bírom Ichiyát, meg a poénjait, de nekem ez most túl sok volt. xD Nem tudtam, ki a nyuszi és arra számítottam, hogy valami erős mágus lesz. Tesóm mondta, hogy olyanra számítsak, akit ismerek, de... Nichiyára nem gondoltam. xD Azért vicces volt, hogy meg sem beszélték igazán, kinek milyen harci technikája van, és így Ichiya nagyot koppant, hogy Nichiya használhatatlan. Viszont végül szépen legyőzte a Kutyulikat.

Egyébként Gérardra kicsit kitérnék. Bevallom, nekem Mistgun sokkal szimpatikusabb karakter. Szóval engem nagyon zavar, hogy Gérardot állandóan Mistgunként látom, annak adja ki magát, ezzel Mistgun jó hírét és személyiségét kicsit rombolva. Mindig is úgy gondoltam, hogy Mistgun mint külsőre, mint személyiségre tök érdekes karakter, de ha már rágondolok, Gérard és az álcája jut eszembe. Emiatt kicsit szomorú vagyok, szóval remélem lassan történik valami Gérard ügyben. xD Bár már csak 3 rész van vissza sajnos... Lassan már mindennap FT OST-okat hallgatok és régi FT-s részeket nézek vissza. Ajj, de hiányozni fog nekem ez az anime. >_<

Következő részhez annyit: a mangát sikerül 1 oldallal tovább lapoznom, EGGYEL és már tudom a végkimenetelt  >.<# Hát gratulálok magamnak. Mindazonáltal legalább szépen kibővítik az animések a harcot, mély tiszteletem. Mashimának nem kéne ennyire rohannia a nem fairy tail-t tartalmazó meccsekkel. Bátran állíthatom, hogy mindenkit érdekelne a többi meccs lezajlása is.
Én is majdnem tovább lapoztam, de akkor örülök, hogy gyorsan tudtam reagálni. xD Egyébként poén, hogy mi animések akaratunk ellenére is mindig spoilerekbe ütköztünk. Végig gondolva magamban, egy csomó spoilert tudtam meg előre az évek során. xD Mondjuk sokszor én hibám, hogy elővigyázatlanul nézegetem Fairy Tail Wikit. ^^"
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 10, 11:37:58 írta BrownOsment » Naplózva

Zeref
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1964 Dátum: 13 márc 10, 22:34:26 »

Nem erre számítottam. Gondoltam biztos valami erős mágus lesz a nyúl... Erre egy hasznavehetetlen Exceed ikszdé
Azt tudtam, hogy Ichiya erős -ezt is csak azért, mert Erza mondta Nevet- , de nem számítottam rá, hogy 1 ütésből veri a 2 kutyulit. Bacchus így már nem is tűnik olyan erősnek.
Az új csapat igen erős lett, de megnézném mit tudnának ha Gray- t kicserélnék Gildarts- ra. Szerintem túl kevés szerepet kap a sorozatban. Oké, hogy ő a céh legerősebb mágusa és csinálja a 100 éves küldetéseket, de akkor is... legalább szurkolni itt lehetne Nevet
Naplózva

"Mert álom a bűn és álom a jóság,
De minden álomnál több a valóság"
- Karinthy Frigyes
Oldalak: 1 ... 129 130 [131] 132 133 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins