24 nov 27, 15:36:30 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 127 128 [129] 130 131 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 749785 alkalommal)
0 Felhasználó és 17 vendég van a témában
Csabi28
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #1920 Dátum: 13 márc 02, 18:20:29 »

171. rész:

Nagyon jó epizódra sikeredett ez is. Jó volt a rész elején a hülyülés a kocsmában, Pantherlilly szép modellt állt Nevet
Ever és Elfman jelenete is nagyon jó lett, bár lenne annyi hozzáfűzésem a felirathoz, hogy a mangában sokkal epikusabb jött át a beszélgetés, mert ott a ki van emelve az Onna ( nő), ami egy hatalmas lépés,mert a Straus mindig otokot mond a nőkre is, így aztán ez elég fontos haladás a kapcsolatukban, mint anno Edolasban Happy és Charle között, szal szerintem ezt javítsátok ki.

A mindenki gondolkodása az éj leple alatt elég béna szerkesztésű volt, mert a nem épp egyértelmű vágás miatt, azt hittem hogy Kabo jelmez alatt Kagura van ikszdé
Yukino-n is meglepődtem, most akkor egész végig a királyi gárda ( vagy mi az ) tagja volt és kémkedett stb, vagy most lépett be ? Ez nem volt világos számomra.

És akkor 4. nap. A sztárvendég no komment, de pedo-maci végre talált magának 1 értelmes parókát  Győztes
Érdekes volt ez a Naval Battle is, azt nem értettem még, hogy volt akkor oxigén a vízben, azaz tudtak normálisan lélegezni ?  Gondolom igen, mert beszéltek ott néha. Csóri Quatro kutyulinak mekkora szégyen lehetett csajokkal teli vízben ott pózolnia ikszdé Utána még vesztett is, kajak már sajnálom őket nagyon.

Mashima tényleg szereti kínozni Lucy-t ikszdé Szegény kislány, már 2. jára "ég" le a játékokon, csak lehúzza őket. Persze igazából tudjuk, hogy egyszer csalás miatt, most meg kapásból kap egy nagyon erős ellenfelet, szal nem épp fair meccsekben vesz részt. De ahogy látom Natsuék ezt nem fogják annyiban hagyni, és láthatjuk majd az epikus bevonulásukat, mint az opening elején. Nem hittem volna hogy ez is spoiler, azt hittem egy ilyen átlagos pózolás, erre kiderül hogy ez is egy konkrét jelenet ikszdé

Leállás ? Na hát erre nem számítottam, de teljes mértékben meg lehet őket érteni. Nagyon közel van a mangához, ezért vagy ez, vagy a fél éves fillerezés jöhetne szóba. Az utóbbit nem csak ki kell találni, hanem nagyon jóra is szükséges csinálni, hogy ne húzza le a FT színvonalát. A csillagos ég filler arc nekem nagyon bejött, de tényleg nem kis idő lehetett kitalálni és még egy ilyet megtervezni elég nehézkes lehetne. Továbbá itt van ez a 3 nap múlva esedékes dolog is, szóval nem is igazán lenne idő a filler sztorinak. Mindent kilőve csak egy full flash back sztorizás jöhetne szóba, mint NS-ben Pein után, de persze azt is elég nehézkes lenne kitalálni és nagyon figyelni kéne, hogy ne keresztezzen valami fontos dolgot a mangából. És persze az se lenne biztos, hogy nyújtaná a Ft színvonalát.

Ezért aztán és őszintén megértem és elfogadom a döntésüket. Kicsit rossz lesz szombatonként Ft nélkül lenni, nagyon hozzászoktam már ehhez és a kedvenc animémmé nőtte ki magát. De ez van, majd biztos folytatják még. Szerintem egy fél éves mangázás majd 1 féléves szünet jó kombó lenne, de majd meglátjuk.

U.I. : Úgy látszik Áprilistól rá fogok állni a mangázásra ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 02, 18:22:31 írta Csabi28 » Naplózva

Toshin Raizen
Akadémiai tanár
*

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D

« Válasz #1921 Dátum: 13 márc 02, 20:43:30 »

Ez igen csak jó fejezet volt.
Érdekes volt ismét fürdőruha bemutatót látni. Amit kiemelnék a részből az Minerva.
Végre rendes arcot kapott, és nem egy zsírkrétával készült óvodás színvonalat képviselő akármit  smirksweat
Igen, ő a kedvenc női szereplőm, gondolom tudjátok miért... Nevet
Egyszerűen a stílusa illik a megjelenéséhez. Csak ép az volt a pech, hogy a tigris most tündérre éhezett...
Egyébként érdekes volt látni Juvia és Vízöntő(nem merem kiírni a nevét, mert félek, hogy elhibázom...) harcát. Főleg, hogy egyforma erősek voltak. S, végre kezdjük megérteni Minerva erejét/mágiáját. Az biztos, hogy nem hétköznapi.
Szegény Lu-chan ezt nem fogja egykönnyen kiheverni...
Ami érdekes, hogy alapjában véve utálom a ST-t, de Minerva valahogy szimpatikussá vált.
A végén az a mosoly Stingéktől kicsit "idegesítő" volt.  smirksweat

A kimaradást illetően: Egyáltalán nem bánom, hogy nem adnak egy bizonyos szint alá.
Több "NAGY" mangából készült anime rövidke 14-16 oldalas fejezetekből dobja össze a részeket. Amíg a Fairy Tail-es csapat sokáig 2x18 oldalt dolgozott bele egy részbe(gyakran még többet is). Most is 1,5x18 oldalas részekkel operának(azért ez már tényleg nem kis dolog). Arról nem beszélve, hogy minimális kihagyások voltak, mind manga, mind anime szempontból. Habár kicsit szokatlan lesz.
Naplózva

FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben:
Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.

Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1922 Dátum: 13 márc 02, 22:18:05 »

A kocsmás rész nagyon jó volt. Ha lesz rá alkalmam biztosan kipróbálom a hordó szörföt. Nevet Nagyon mókásnak tűnt. Még Erza is élvezte. Sajnos Levy megint elrontotta a hangulatott ezzel a "végzetes nap" dumával. Lehet, hogy nem is lesz az utolsó nap semmi extra, csak Gazille azt mondja neki, hogy nem kedveli és ez csak számára végzetes nap. Hümm-hümm Lucynek is jósolt Kana valami végzetes találkozást és az se volt nagy cucc. xD

Millianának mostmár tényleg elkel lenne  beszélgetni Erzával Gérardról. Ha nem lép semmit, akkor a végén még Erzát is ellenségnek fogja titulálni. Tisztázniuk kellene ezt mert így senkinek sem jó. Vagy Erzának kell meggyőznie, hogy Gérard már más ember, vagy Milliana győzi meg, hogy akkoris vesznie kell a múlt sérelmei miatt. Ördögi Ott van még Kagura is, aki nem úgy néz ki, hogy érdekelné az, hogy a Mennyország tornyánál részben befolyásolták vagy, hogy segített megállítani a Nirvánát. És hogy ne legyen ennyire egyszerű a Tanács is leakarja vadászni. A Fairy Tail már nem sokáig bújtathatja.

A vízi csata egész ötletes lett, Persze nem olyan csavaros, mint a "Rejtett". Ha Juviából nem jött volna elő a zöldszemű szörny és összedolgozott volna Lucyvel, akkor talán még Mirervát is kiejthették volna. Aztán megvárták volna, hogy leteljen az 5 perc. Nem igaz, hogy Aquarius megint cserben hagyta Lucyt. Mindig kibújik a harcból. Szerintem csak megijedt, hogy legyőzheti Juvia. De Juvia inkább legyőzte saját magát, Megtenyereltem a fejemet, mikor Grayt figyelve kiesett a vízből. smirksweat Ezt persze azért kellet, mert máshogy nem tudta volna kiejteni Mashima-sensei.
Szegény Lucyt fojton megkínozzák. Lehet, hogy ez nála valami örömforrás, hogy szereti, ha fáj. xD Most, hogy Flare kiesett valakinek át kellet vennie a helyét. Látta valaki, hogy mikor pacsiztak ? Nevet
Most ütött vissza Natsu akciója a Saber ellen. Ezzel el is indult a gyűlölet spirál. Remélem, hogy bosszút állnak majd mert ideje lenne.

Arcadios kicsit megrémült, hogy a terve kulcsfigurája korai halált hal. Viszont, akkor, hogy is állunk Kuinával. Arcadios meglepődött, hogy van még egy csillagmágus, erre meg az ő embere ?

Csabi nem te leszel az egyetlen, aki elkezd mangázni áprilisban.  Mosolyog Kell nekem a heti FT adagom. Nem bírnám ki nélküle. xD Azért kicsit szomoró, hogy ez is a Bleach sorsára jutott, de majd egy szép nap újra nézhetjük az animét.
Viszont Mashima említett valami jó hírt, amit még nem mondhat el. Vajon mi lesz az ? Új  OVA vagy mozifilm ? Esetleg valami más ?
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1923 Dátum: 13 márc 02, 22:40:48 »

Nem igaz, hogy Aquarius megint cserben hagyta Lucyt. Mindig kibújik a harcból. Szerintem csak megijedt, hogy legyőzheti Juvia. De Juvia inkább legyőzte saját magát, Megtenyereltem a fejemet, mikor Grayt figyelve kiesett a vízből. smirksweat Ezt persze azért kellet, mert máshogy nem tudta volna kiejteni Mashima-sensei.

Igen ezt kifelejtettem leírni, hogy Aquariust végre normális, teljesen kifogástalan helyre idézi meg Lucy, erre megint cserben hagyja a lányt, mekkora köcsög már. De tényleg lehet csak megijedt Juvia ereje ellen.

A vízi lány pedig nem véletlenül esett ki sztem, hanem Minerva mágiája van a dologban. Mondta is a Saber, ha akarná, tigris lány mindenkit kilökhetne azonnal. Valamilyen teleportációs mágiája lehet ha azt nézzük, mert Happyt is elkapta és amikor Natsu támadt, a technikáját is átküldte sztem valami más helyre és most Lucy-val is ezt csinálta végig a vízben.

És igen valóban szomorú, hogy ez is a Bleach sorsára jutott. Úgy látszik az ilyen minőségi animék inkább szünetet tartanak, mintsem rohamosan gyengüljön a színvonala a fillerekkel.
Naplózva

Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #1924 Dátum: 13 márc 02, 23:20:28 »

171. rész: Tengeri Csata
Feldolgozott manga fejezet száma:
290.   15. oldaltól a végéig
291.   elejétől a végéig

Először is a szomorú hírre reagálnék. Én azt mondanám, hogy nem tudtak volna értelmes fillereket betenni, egyszerűen nem volt rá megfelelő hely. A Tenrou csapat nélküli múlt fillert meg elvetették gondolom, mert a főszereplők nélkül nem nézték volna annyian az animét. Annak idején megjegyeztem, hogy miért nem raktak be fillereket Edolas után? Minden adott volt. Lisanna is kaphatott volna egy kis szerepet, ha már visszatért. Ehelyett rongyoltunk rögtön a Tenrou sziget arcra, ahonnan rögtön a visszatérést is meganimálták, fillermentesen. Utána következett egy 26 részes filler arc, ami nem volt igénytelen, de az is kevés volt időhúzásra. Eljutottunk a jelenlegi történetszálhoz, ahol megjegyeztem, hogy fillerek nélkül biztos nem fog lezajlani az egész. Biztosra vettem, hogy a negyedik nap után találnak ki valamit, de úgy látszik nem tudtak... Várom, hogy mi lesz Mashima jó híre. Új OVA biztosan lesz, ami majd a 298. fejezetet fogja feldolgozni. Egy második mozifilmnek is örülnék. Legjobban talán mégis annak örülnék, ha folytatódna az anime egy esti sávban és kinőné a gyerekmese kategóriát és nem lenne cenzúra.
Miért is ne történhetne meg?  Mosolyog  Legvégül még megemlíteném, hogy tudom hol fog az anime véget érni, ami igen érdekes. A 297. fejezetet feldolgozó epizód lesz az utolsó. Annyit remélem nem baj, hogy elárulok, hogy a fejezet után a mangában 2 hétig a fő történetszál helyett melléktörténeteket láthattunk és a fejezet végén egy To Be Continued felirat volt. Kíváncsi vagyok, hogy az anime is előveszi-e ezt a feliratot?  Gondolkozik

Maga a rész nagyon tetszett, bár Juvia megint idióta volt. Fogja már fel a vízagyával, hogy Lucy nem a szerelmi riválisa.
Itt lett volna az esély, hogy kitegyenek mindenkit Lucyval, de ő Lucy ellen támad ahelyett, hogy segítene neki.  Leüt
Hiro valóban szereti kínozni szerencsétlen Lu-chant  >.<#. Mindenesetre jó látni, hogy kitartásból jeles a Csillagmágusunk.  Mosolyog Minervát emlékszem naaaaaagyon megutálták annak idején a mangában a Tengeri Csatát követően. Azóta én megbocsátottam neki.  Mosolyog Mutatni fog még csuda dolgokat... Megnyugtatom az anime nézőket, hogy a Yukinos rész nekem is homály volt annak idején a mangában. Szerencsére azt még meg fogják magyarázni az animében.

Jövő héten: 172. rész: A Parfüm, Amit Neked Ajánlok
Felkötheti mindenki a gatyáját!... A nyúl elszabadul!  Kussolj

Akkor lássuk a hátralevő  Neeem részek címeit:

172. rész: A Parfüm, Amit Neked Ajánlok     2013. március 09.
173. rész: Sárkányölők Csatája     2013. március 16.
174. rész: Natsu, A Két Sárkány Ellen     2013. március 23.
175. rész: A Lány Arca, Akit Láttam     2013. március 30.

@Csabi és Tilon és Brown

Szeretettel várlak titeket a manga topikban.  Mosolyog

« Utoljára szerkesztve: 13 márc 03, 13:48:26 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Zeref
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1925 Dátum: 13 márc 03, 09:38:46 »

Pont jöttem kérdezni, hogy igaz- e a hír, hogy 30- án befejezik.(http://www.animenewsnetwork.com/news/2013-03-02/fairy-tail-anime-tv-run-to-end-on-march-30) Ahogy látom a kommentek alapján tényleg igaz Szomorú Nem akarom elhinni, hogy semmit sem tudnak kitalálni fillernek. Szerintem jó lenne bemutatni azt az elmúlt 7 évet amíg a Saber "hatalomra került".  
Ez is olyan lesz mint a Bleach, hogy több éves szünet és semmi hír, hogy lesz- e folytatás?
Remélem nem úgy akarják, hogy a mangát befejezik és folytatják az animét.
Na mindegy, akkor elkezdem olvasni a mangát és remélem kitalálnak valamit és nem telik el egy év anime nélkül mint a Bleach- nél.

EDIT: Még annyit szeretnék kérdezni, hogy a Sárkányölők harcát befejezik teljesen vagy félbehagyják majd az animében. Ugyan a mangában olvastam már, de látni is szeretném az animében.
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 03, 09:44:59 írta Zeref » Naplózva

"Mert álom a bűn és álom a jóság,
De minden álomnál több a valóság"
- Karinthy Frigyes
marioV
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1926 Dátum: 13 márc 03, 10:04:43 »

A sárkányölők harca még meglesz , de ha tényleg a 297. fejezet végéig csinálják , az nagyon idegtépő lesz az animések számára . Pont a legizgalmasabb résznél fogják abbahagyni .
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 03, 10:05:23 írta marioV » Naplózva

\"Amióta a világra jöttél mondtál igazat akár egyetlen egyszer is ?\"- L

\"Te már... Igen... Te már.. a kezdetektől fogva... sakkban tartottál.\"- Meruem

http://myanimelist.net/animelist/marioV40
BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #1927 Dátum: 13 márc 03, 10:25:45 »

Nekem is nagyon tetszett az új rész. Az esti mulatság vicces volt és utána is volt pár érdekesebb jelenet másokról. Én is azt hittem hirtelen, hogy Kagura a sütőtök. xD Na de elég hamar bele is vágtak a következő napba. Szerintem nagyon érdekes volt a Tengeri Csata, Mashima jól kitalálta. Kicsit én is sajnálom, hogy Juvia Lucy ellen ment, de ez visszahozta a régi idők emlékeit, ahol Juvia még teljesen komolyan gondolta, hogy Lucy a szerelmi riválisa. xD Ő már csak ilyen. ^^ Lucyt pedig ismét nagyon megkínozták. Nagyon sajnálom szegényt. Mindjárt elolvasom mangában is, gondolom tiszta vér lehetett... A Sabertooth-t pedig már nagyon utálom. Remélem jól elintézik őket Natsuék. Egyébként amikor Lucy Minervához beszél a csapattársairól és egyéb szép dolgokról, én oda tettem volna be valamilyen szép zenét. De azért így is jó volt.

Na és akkor, hogy a rossz hírhez is hozzászóljak. Én nagyon szomorú vagyok. Hétről hétre minden szombaton követtem én is a Fairy Tailt. Emlékszem, még 2010 májusában kerestem valamit, amit nézhetek és megtaláltam ezt. És eszméletlenül tetszett. Aztán Oración Seis után beértem az animét és azóta már fórumozok itt is. El sem hiszem, hogy most vége. Remélem, hamarosan újra nézhetjük majd. Látom, már a MAL is 175 részesnek kezeli. A rész alatt is tök rossz volt belegondolni, hogy ez már az utolsó részek egyike. Annyira fog hiányozni... De tényleg nagyon. xD Egyébként úgy döntöttem, hogy ha nem lesz semmi olyan bejelentés, hogy mondjuk fél év vagy egy év múlva folytatódik az anime, akkor én is belekezdek a mangába. ^^ Az biztos, hogy én sem bírnám ki Fairy Tail nélkül. Bár annyira nem szívesen teszem. xD Nem tudom, Csabi és Tilon ti hogy vagytok vele, de én régebben felállítottam a kis érveimet, hogy miért animét nézem előbb és csak utána olvasom a mangát. Nekem igazából azért volt így jobb, mert animéből többet kap egy héten az ember, mint mangából. Ráadásul rögtön hangokkal és tök jó zenékkel. Ráadásul ha mangában olvastam volna előbb a dolgokat, akkor lehet, hogy rengeteg jelenetet sokkal jobbnak képzeltem volna és így felmerülhetett volna a csalódás veszélye. Ennek ellenére tényleg úgy döntöttem, hogy el fogom olvasni a mangát. ^^ Remélem engem is vártok majd a manga topicban, biztosan benézek majd oda. (:
Naplózva

Gubek
Újonc
*

« Válasz #1928 Dátum: 13 márc 03, 12:16:59 »

Remélem a nyári vagy legkésőbb az öszi szezonra visszatér az anime, nagyon vártam minden héten az újabb és újabb részeket.
Sajnos tény, hogy gyorsan halad az anime és jelenleg alig 30 fejezet a távolsága a mangához képest. Ami helyette lesz, a Driland, csak 12 részes így van remény a nyári újra indulásra, ha nem kerül semmi helyére.
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1929 Dátum: 13 márc 03, 12:23:21 »

Igen ez valóban jó döntés lenne, és már régebben is gondoltam erre. Fogniuk kéne 2 ilyen hosszú shounen animét és felváltva adniuk. Fél évig ez fél évig amaz. Így elkerülnék a fillerezést és mind2 sorozat minőségi munka lenne szép tempóval Nevet

Naplózva

ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #1930 Dátum: 13 márc 03, 12:41:02 »

Jobb lenne ha más időpontban lenne és akkor lenne vér és még több ova-hoz hasonló jelenet:D
Naplózva
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1931 Dátum: 13 márc 03, 13:48:14 »

Jó rész volt. Nevet

Minerva már a megjelenésekor is elég komoly ellenszenvet váltott  ki belőlem, de ezt profin sikerült neki felülmúlni. Szerintem az egész céhből ő a leg aljasabb nagyon nem kedvelem a Sabert de őt kimondottan utálom.
Sting troll fejét nagyon jól megoldották a körülmények ellenére vicces volt. És igen az Fairy Tail A megint bekattant (bár nem csodálom) Nevet

A szünettel kapcsolatban. Nem örülök neki mert mostanában az FT-t élveztem a legjobban. A történet a zenék és a hangulat egyszerűen elképesztően jó (többi olyan lapos és/vagy vontatott). Viszont be kell látni, hogy ez még mindig jobb mint ha egy pocsék fillert raknak be rossz időzítéssel, és most jól beilleszteni sem tudnák volna.

OFF: Más Animben sajnos láttunk rá példát PL: Bleach Ichigo VS Ulquiorra (na az undorítóan lett megoldva). Sőt ami azt illeti az volt az utolsó Bleach anime rész amit megnéztem. Annyira kivágta a biztosítékot, hogy a későbbi igen jó részeket sem néztem meg. Van egy olyan érzésem, hogy azt majd akkor fogom megnézni ha a mostani részeket is vetíteni fogják.
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 03, 16:25:24 írta Szalamandra-kun » Naplózva

Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni.   De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni.  by Makarov mester (Fairy Tail)
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #1932 Dátum: 13 márc 03, 15:50:26 »

Terjed olyan hír is az anime megszűnésével kapcsolatban, hogy áprilisi tréfa lesz, lévén március 30. az utolsó epizód.  smirksweat Azt tudjuk, hogy az anime sávjába a Driland nevű anime kerül, amiből 12 rész biztos lesz, szóval maximum sávcsere lehetséges. Az esély erre a kis tréfára majdnem nulla, de én kivételesen nem bánnám, ha bejönne egy ilyen képtelen ötlet. Mosolyog
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #1933 Dátum: 13 márc 03, 18:06:33 »

Kajak megszűnik? :O:O pedig ez a legjobb manga =anime adaptáció. aza sok hentai rész benne..
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #1934 Dátum: 13 márc 03, 18:16:45 »

Az nem hentai hanem Ecchi  , és inkább ovákban található meg mert amimében cenzurázák nagy részt.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 127 128 [129] 130 131 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins