25 jún 09, 05:13:43 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 126 127 [128] 129 130 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 832031 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Hidan-kun
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Hidan-kun

« Válasz #1905 Dátum: 13 feb 24, 17:44:31 »

jó rész lesz az biztos Mosolyog Gerard majdnem lebukott Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 24, 18:44:23 írta Hidan-kun » Naplózva
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1906 Dátum: 13 feb 24, 18:25:29 »

A részt még nem néztem meg, de már nagyon várom, hogy hogy fojtatódik a harc. Csak felirat nélkül nem akarom megnézni mert úgy nem az igazi Nevet Hajrá srácok! Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 24, 20:13:57 írta Szalamandra-kun » Naplózva

Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni.   De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni.  by Makarov mester (Fairy Tail)
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1907 Dátum: 13 feb 24, 20:41:59 »

Moderátor:
Felirat lesz, addig is türelmeteket kérjük. A felirat után érdeklődő hozzászólások törölve lesznek és húzzuk a strigulát.
A más forrásból származó feliratok belinkelése végleges kitiltást von maga után.
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 24, 21:44:53 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #1908 Dátum: 13 feb 24, 20:59:04 »

Nem volt rossz rész. 1-2 helyen Gérard feje viszont szörnyen volt megrajzolva. Tényleg nem nagyképüségből de
ennél még én is jobban megcsinálom. És az a baj hogy ez halál komoly :S

A kövi részben meg kapunk egy "kis" fanservicet meg egy Trollfacet Stingtől.
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 24, 21:00:49 írta Lew » Naplózva

Toshin Raizen
Akadémiai tanár
*

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D

« Válasz #1909 Dátum: 13 feb 24, 23:15:42 »

Ez jó rész volt.
Nekem a minőséggel semmi bajom(más anime sokkalta rosszabb minőséget nyújt), habár a mangához képest...
A harc élvezhető volt, még úgy is, hogy tudtam a végkimenetelt.
Sajnos 10:16-nál rosszra gondoltam... nyögés és furcsa mozgás a.. "lent". Azt hiszem rémálmaim lesznek  Sír
Happy-nek csak a feje nő? 15:42-nél a feje akkora, mint a teste vagyis kicsit még nagyobb is, ha a területét nézzük.
A végén Luxus és Makarov arckifejezése nagy volt, amikor elkezdett sírni az Első Nevet
Nagyobb félelem ült az arcukra, mint mikor az Acnologiát megpillantották. Nevet
Az ending gyanús nekem valahonnan.  Mint ha már hallottam volna azt a dallamot(talán Hugó a víziló-ban volt hasonló zene).
A következő rész...  Ördögi Hajrá csúnyán meganimált Minerva! Még a fürdőruhája is a '70-es éveket idézi!
Old school és biztos "régi vágású" a többiekhez képest.   smirksweat
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 24, 23:21:16 írta Toshin Raizen » Naplózva

FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben:
Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.

Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
DevinWong
Újonc
*

« Válasz #1910 Dátum: 13 feb 25, 00:11:26 »

Sziasztok! Mosolyog Nekem nagyon tetszett a rész. Sőt igazából azt mondhatom, az összes rész nagyon tetszik.  Mangát sajnos nem olvasom ... nem lustaságból ,csak gyenge a képzelőerőm....

Ami nekem nagyon tetszik, hogy szinte mindig azt tanítják, mennyire fontosak a kötelékeink, és hogy sose adjuk fel, mindig van remény. Egyszerűen lehengerlő.....

Gerard -nak szurkoltam hogy leplezze le a csuklyás emberkét, de pont nem jött neki össze. Nevet

Az Ending zenék pedig .... az előző is meg jelenlegi is..... Elgondolkodtat mindig....  Mosolyog
Naplózva
Asasel
Újonc
*

« Válasz #1911 Dátum: 13 feb 25, 11:21:22 »

nem volt rossz ez a rész, bár egyet kell értenem az előttem szólókkal hogy a meganimálása egy kicsit visszaesett (akárcsak a narutoé), de ettől függetlenül nagyon szeretem most már minden más animénél jobban várom Mosolyog Nevet

Igazából egyetlen kérdést szeretnék feltenni, de nem tudtam hogy hol kérdezzem meg, ezért olyan fórumozok válaszát várom akik nézik a mangát is!

Ezután a vízi csata után jönnek a páros harcok ugye? az egész arc szerintem legjobb harcai :DDDD bocsi ha ez spoiler lenne Nevet
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #1912 Dátum: 13 feb 25, 16:21:44 »

170. rész:

Azt kell mondjam, hogy ez sajnos nagyon gyenge epizódra sikeredett.
Először is, az a 3 perces előző rész tartalma/ összegzés nagyon durván túlzás volt. Ilyen még One Piece-ben sincs. Értem én, hogy "csak" másfél fejezetet adaptált az anime, de ez akkor is több volt a megengedettnél.

A múlt heti kommentemet ismét elővenném: az utóbbi 3 résznek gyengén kivitelezett volt a szerkesztése. Hogy mire gondolok, és hogy lett volna jobb ? Ugyebár a 2 héttel ezelőttiben a 2 db Mashima 1 oldalnak szánt harcokat láthattuk fél részesre bővítve, név szerint Miliana vs Bey blade és Lofus vs Eve viadalát. Azután pedig fél rész Luxust. 1 hétre rá, ennek láthattuk a másik felét majd 1 Wendy vs Sheria meccs a rész 50%-ában. És most ennek a másik felét láthattuk, és egy kis össze-vissza jeleneteket. Mindkét meccs sokkal élvezetesebb lett volna, ha nem darabolják meg. Én ezt úgy oldottam volna meg, hogy egy kis átcseréléssel ( mert bőven megtehették volna ) először 1 Luxus vs Alexei harc egy teljes epizódban. Így aztán a múltheti részben pedig Wendy meccse lehetett volna a csak és kizárólagos fénypont. Végezetül pedig a 2 kis rövid harcot az elején áttettem volna az előzőek után. Szerintem nem sok vizet zavart volna ez a kis változtatás, és sokkalta jobb élményt nyújtott volna az utóbbi 3 hét.

Harmadik negatívumként a Bastian által szépen belinkelgetett ronda fejeket hoznám fel. Komolyan, mintha egy fan munkát néztem volna, szánalmas képek voltak. Az a Jura fej meg no komment, én kajak egy mutáns szörnynek néztem elsőnek ikszdé ikszdé Legalább Mashima is reagált erre, mert ez tényleg hihetetlen illúzió romboló volt. Gerard leleplezését is szépen elb Gyáááá ták.

Viszont ha eltekintek a kivitelezésektől ( amiktől nem kéne ), és csak a kapott információkra összpontosítok, jó kis rész volt ez. Wendy x Sheria párharcának eredménye teljesen fair volt, bár én se értettem pár dolgot mágikus energiák kapcsán.

A Mermaid heel ( és jó lenne már azt a Marmaid heel-t átgondolni az animében ) szépen feljött második helyre, le a kalappal. Ugyan ez igaz a Fairy Tail csapatokra. Viszont a Raven Tailnek mekkora szégyen már, hogy első helyről diszkvalifikálva lettek ikszdé Bár igazából csalással jutottak oda részben...

Gerard jelenete is durva volt, persze a gusztustalan kivitelezéstől eltekintve. Yajima-san beadja nekik hogy az Mistgun, nem a körözött bűnöző és azok be is veszik, mondom wtf azért ennyire ne legyetek már hülyék, ez több, mint egyértelmű, hogy ki az. De szerencsére tényleg nem voltak ekkora balgák, hogy bevegyék Fokhagyma fej beszédét. Kíváncsi vagyok mi lesz most.

Az epizód zárójelenete tetszett a legjobban, főleg Mavis háttérzenéjével és megjelenésével: "Nem sötét" Vá, ez nagyon bejött, a végén azok az arcok a Dreyar-októl ikszdé

Eddig egyértelműen ez a 3. nap tetszett a legjobban. Érdekes az is, hogy mindegyiket lezavarják 4-5 rész alatt Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 25, 16:23:03 írta Csabi28 » Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1913 Dátum: 13 feb 26, 17:05:00 »

Jó volt látni, hogy Wendynek nem csak annyi volt a stratégiája, hogy minden erőt a Metsuryu Ogiba aztán vagy bejön vagy nem, hanem rafináltabb taktikát dolgozott ki. Olyan rafinált, hogy nem is lehet tudni, hogy mikor használta azt a mágiát, hogy Serria nem érezte a fáradságot. A végén az ökölharc elég jó lett, nem gondoltam volna Wendyről, hogy közelharcba is belemenne. Nem emlékszem pontosan, hogy mennyi volt a meccsenkénti időkorlát, talán 10 perc ? Nem látszott Wendyn, hogy úgy 5 percet verekedett volna. Talán Serria kicsit visszafogta magát, mert hiába verseny, azért nem kéne annyira megverni Wendyt, már csak a céhük barátsága, miatt sem. Gondolom mindenki elégedett a döntetlennel. Mosolyog Senkit nem győztek le  és még pontokat is kaptak mindketten.

Azért megnéztem volna, hogy Gérald a harc közebén beugrik kettejük közé és készen megtámadni Serriát, megkérdi, hogy mi köze Zerefhez. Nevet Még jó, hogy Wendyre tekintettel nem tette. Kár, hogy a meccs után nem tudta elkapni azt a csuklyást. Doranbalt persze pont, akkor találta meg. Kár, hogy Gérard félt a lebukástól és nem mondta Doranbaltnak, hogy: "Most ne velem foglalkozz! Annak a csuklyásnak köze van Zerefhez! Gyorsan kapd el!" Nevet Gondolom, akkor rövidebb lett volna a sztori. Ez az egész szál nekem kicsit túl klisés volt. Már az, hogy Gérard 1000 ember közül pont egy Tanácstagnak megy neki, aki jellegzetes ruhában van, az meg pont akkor állítja meg, mikor elérné a célját. Yajima mentőakciójáról már nem is beszélve. Az is elég hihetetlen, hogy Doranbaltnak nem eset le, korábban, hogy Mistgunnak nem kéne ott lennie. Gondolom legalább Wendy miatt követhette volna az első két nap eseményeit és a csapatok kiosztását. Ezt mind félretéve Gérardnak lesz némi megbeszélnivalója Urtearel és Meldyvel. Remélem, hogy mostmár ők is bekapcsolódnak a keresésbe.

Végre Kagura és Milliana is tudják, hogy ott van Gérard.  Ördögi

A rajzolás minősége nekem is feltűnt. Azért nem gondoltam volna, hogy Mashima-sensei is leszólja.^^

A rész legjobb jelenete a Luxus-Makarov-Mavis beszélgetés volt. Mostmár még jobban érdekel, hogy mi is pontosan a Lumen Hisroar. Ivan szerint a céh sötét oldala, Mavis szerint nem sötét. Mikor Mavis elkezdett sírni az nagyon aranyos volt. Pirul Luxus vigasztald meg! 

Az előzetes nézése közben nekem nem is tűnt fel Sting trollface-ezése. Engem sokkal inkább Natsuék "Nem éled meg a holnapi napot" nézése kötött le. Hümm-hümm Még Erza is úgy nézet, szóval a Sabernek reszeltek. xD Nyilván most fog visszaütni Natsu magánakciója és Lucy-n fog csattani az ostor (megint). Komolyan Mashima imádja kínozni azt a lányt. xD
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #1914 Dátum: 13 márc 02, 11:21:08 »

Március 30-án véget ér az anime. Ez szünet vagy végleges?  Szomorú

Szerk.: Most látom, kirakták Mashima hozzászólását is. Ez egy kicsit azért megnyugtat...
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 02, 11:27:52 írta BrownOsment » Naplózva

ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #1915 Dátum: 13 márc 02, 11:38:04 »

Meg hamarosan beéri a Anime a mangát. Nem hiszem hogy lehetne versenybe fillert rakni lehet szünet lesz.
Naplózva
Pein7
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1916 Dátum: 13 márc 02, 12:13:40 »

Összintén szóval elsöre elkeseredtem,hogy darabig szünet lesz mikor láttam BrownOsment linkjét.De azért ne felecsükel azt a dolgot,hogy  Fairy tail minden héten adta résszeket és sose volt pihi.Szerintem elfogadható lesz de szerintem valami mást készitenek nekünk Nevet pl Gildtas utazása vagy valami vagy Saberoth történetét egy kis fillerbe vagy valami Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 02, 12:14:17 írta Pein7 » Naplózva
junpet
Újonc
*

« Válasz #1917 Dátum: 13 márc 02, 13:36:57 »

Inkabb a fortelmes filler arc elott kellett volna szunetet tartani, nem most, az arc kozepen.

Idézet
szerintem valami mást készitenek nekünk Nevet pl Gildtas utazása vagy valami vagy Saberoth történetét egy kis fillerbe vagy valami Mosolyog
Semmi ilyen nem lesz, mivel FT musoridejeben egy teljesen mas anime fog menni, ahogy a fennt linkelt cikkben is benne van.
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1918 Dátum: 13 márc 02, 15:27:05 »

Ez most tulajdonképpen ugyan az az eset mint a Bleach esetében. A készítőknek dönteni kellett. Megéri a filler vagy várjanak a mangák eltávolodására. Az utóbbit választották mert valószínűleg nem éri meg az anyagi befektetést, ráadásul rontja az anime megítélését is.
Naplózva
P4ndora
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1919 Dátum: 13 márc 02, 15:38:11 »

Nem lepődnék meg ha pont a 297. fejezetig animálnák meg, ott virít egy egész oldalas "to be continued" tábla a mangában (ugye mert az pont a melléktörténet előtt volt, s akkor azokat akár ki is adhatják a szünet alatt OVA-ként).
Naplózva

Oldalak: 1 ... 126 127 [128] 129 130 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins