24 nov 30, 18:22:16 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 125 126 [127] 128 129 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 750946 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
light1994
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1890 Dátum: 13 feb 16, 18:44:15 »

Felírat mikor várható?
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1891 Dátum: 13 feb 16, 20:11:27 »

Luxus nagyon menő volt!  Kúl Ahogy egyesével bosszút állt a többiekért, az nagyon tetszett. Kurohebit hogy lerendezte megboszúlta Toby-t is.xD Ahogy gondoltam a Raven Tailt kizárták, azon azért meglepődtem, hogy Obra kis állatkája irányítja azt a testet.

Ez az égi istenölő mágia tiszta égi sárkányölő mágia koppintás. Vagy esetleg pont fordítva. Egész jó volt Wendy titkos mozdulata.  Egy kicsit csalódott vagyok, hogy Sherria mágiája kapcsolódik Zerefhez. Valami/valaki keményebbre számítottam. Ráadásul nem is olyan nagy cucc, így Zancrow után.

Az, hogy Gérard annyi ember közül, pont Doranbaltnak megy neki számomra nagyon erőltetett volt.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Zeref
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1892 Dátum: 13 feb 16, 20:37:23 »

Kíváncsi vagyok hogy az égi istenölő mágiához hogy kacsolódik Zeref, illetve hogy mi fog ebből az egészből kialakulni. Az viszont meglepett hogy Laxus ilyen könnyen kiütötte a Raven Tail-t, bár tuti hogy Ivan még elő fog kerülni a sztoriban, és megmutatja hogy többet tud ennél.

Az istenölő mágia ugye elveszett mágia. Ezek közel állnak Zeref mágiájához. Szerintem így köthető össze a kettő.
Naplózva

"Mert álom a bűn és álom a jóság,
De minden álomnál több a valóság"
- Karinthy Frigyes
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #1893 Dátum: 13 feb 16, 21:05:04 »

Érdekes egy rész volt. Először is, Gazille intézkedéseinek haszna megmutatkozott a részben. Gondolom ezért is volt Luxusnak ilyen könnyű dolga. Azt hitte a Rt ők tudnak mindent a FT-ről, közben meg visszanyalt a fagyi Nyelvesít
Luxus nagyon menő volt, de azért kicsit több ellenállásra számítottam a hollóktól. Mondjuk az nem meglepő hogy 1-2öt egy ütéssel ki tud ütni, de mondjuk a mester csak mester. Továbbá Ivannak a mágiáját nem nagyon értettem, most sebezni akart azokkal a papírmasékkal ? xD
Mindenesetre Luxus szépen bosszút állt a hollókon szép sorjában, hihetetlenül vagány jelenete volt. És a Rt is szépen búcsúzott a játékokról, ezáltal mindenki feljebb ment 1-el a ranglistán Nevet
Az a kis mizé, aki Obra volt, nem tudom mit fog még sunyizni, de hogy még lesz valami szerepe az 100%

Wendy és Sheria harca is igen pörgősre sikeredett. Enyhén meglepődtem, hogy ő is istenölő, úgy látszik belőlük is van pár. Megint egy azonos elemű harcot látunk, mint Natsu és Zancrownál. Érdekes ez, úgy látszik akkor vasistenölő ( O.o) is kóborol még valahol, csak nehogy túlzásba vigyék ezt, és halistenölők is legyenek Happy öröm/ürömére Nevet
A bevonulásokon is jót nevettem hogy a zene mindig megakadt, majd újra kezdődött xDD

Negatívumok:

-Még mindig nem tetszett, hogy Luxus ilyen hamar elbánt a Rt-el. Tudom hogy Gildarts szintjén van, de akkor is, legalább a mesterrel harcolhatott volna kicsit tovább.
-Eddig még nem volt ilyen panaszom, de úgy látszik ilyen is lett: nem értem miért kellett a múltheti rész felében 1 Luxus harc, a mostani felében megint 1 Luxus harc majd egy Wendy harc, és a következő rész felében meg megint 1 Wendy harc. Rossz az egész szerkesztés, sokkal élvezetesebb lett volna, ha egyben látjuk megszakítások nélkül a viadalokat.
-És végül: tudom hogy a normális 2 fejezetes feldolgozást használta a rész, de mindkettő túl pörgős és információkban gazdag, így maga az epizód szerintem túlon túl pörgős lett. Mintha 4 mangát ölelt volna fel, komolyan. Nyugodtan használhattak volna töltelék jeleneteket, hogy ne legyen ilyen gyors a tempó, mert még Luxus harcát dolgozta fel az agyam, utána meg már Wendyt látok hirtelen. Mondjuk ebben az előbbi pont, az epizód nem épp tökéletes szerkesztése is nagyban közrejátszott.

A részben a legviccesebb beszólást most Toby kapja: "Megbosszulta a zoknimat!" xDDDD Pedómaci meg no komment...

Naplózva

Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #1894 Dátum: 13 feb 16, 22:48:21 »

169. rész: Wendy, Chelia ellen
Feldolgozott manga fejezetek száma:
287. elejétől a végéig
288. elejétől a végéig

Kezdeném azzal, hogy Csabival egyet kell értenem. Mosolyog Ezeket a harcokat nem volt jó ötlet kettébontani, mert elveszi az élményt. Legszívesebben egyben megnéztem volna az egészet. Sajnos, érthető a készítőktől ez a lépés, ugyanis nagyjából 30 fejezetre vagyunk a mangától, úgy hogy még javában zajlik a Nagy Mágia Játékok ötödik napja, az animében pedig el fogunk jutni a negyedik naphoz 2 hét múlva. Az utóbbi hetekben elkezdték húzni az időt rendesen, szóval nincs mit tenni.

Laxus megette reggelire az egész Raven Tailt. Nevet Ivánka meg úgy tűnik, inkább trükközésben jó, mint közelharcban.
A Lumes Histoire-ra már nagyon kíváncsi vagyok. A Fairy Tail sötétsége? Izgalmasan hangzik. Ohh My God Egyébként Laxus és Makarov beszélgetése a szabadban játszódott, míg a mangában valószínűleg a céh épületében. Nem számított, de szeretem ha odafigyelnek a részletekre, amit nem tettek meg.

Wendy és Chelia harca eddig nagyon jó. Már vagy háromszor megnéztem, de egyszerűen nem tudom megunni. A zenék nagyon el lettek találva, az animáció jobb az átlagnál. Amikor Chelia a levegőbe felugrott, hogy elkapja Wendyt az nagyon jó nézett ki, kár hogy állóképpel kellett a jelenetet lezárni. >.<# A Légfúró meganimálása is jól sikerült szerintem, bár lehetett volna valami lézerszerű technika is, de így is jó volt. Vajon mit talál ki Wendy? Az ellenfele tudja gyógyítani magát, ő pedig már elhasználta a mágiája nagy részét. Meglássuk mi lesz. Mosolyog

A Fekete Szél lehetett volna átlátszóbb, véleményem szerint. Nagyon úgy tűnt, hogy Ctrt+C és Ctrl+V áldozata lett Zancrow Fekete Lángja csak finomítottak rajta. Ha már Zancrow, Gray honnan a fenéből tudta a nevét? A Shinpachiro nevet  meg végképp nem tudtam hova tenni Natsutól. Ennyire ne legyen már feledékeny szegénykém, ráadásul semmiségnek titulálta a Zancrow elleni harcot, holott jól szétrúgták a seggét.

Az előzetesben lévő technikától csak ámulok. Gyönyörűen néz ki.  Ohh My God

A következő részek címei és megjelenési időpontjai(sárgával írom, hátha spoilernek minősülhet)

170. rész: Kicsi Öklök     2013. február 23.
171. rész: Tengeri Csata     2013. március. 02.
172. rész: A Parfüm, Amit Neked Ajánlok     2013. március 09.

Jövő héten: 170. rész: Kicsi Öklök
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 16, 23:03:17 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #1895 Dátum: 13 feb 16, 23:44:40 »

Bastian, egyetértek veled, nekem is Zancrow lángja jutott eszembe, de szerintem azért csinálhatták ezt, mert már ő úgyis meghalt, így már lehet hasonló, ha úgyse jelenik meg újra Zancrow. Sherria kövi támadása pedig tényleg nagyon jól meg lesz csinálva:)
Naplózva
Animecrazy
Újonc
*

« Válasz #1896 Dátum: 13 feb 17, 09:09:12 »

Jó hír minna-san, a Fairy Tail movie japán felirattal már fenn van online!
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #1897 Dátum: 13 feb 17, 13:23:28 »

1 Az a felirat kínai.
2 már 2 hete fent van. (s borzalmas minősége)
3 egy témával picit lejjebb, mert itt off.

---
Arról már meg is feledkeztem, hogy itt Zerefet szagoltak.

Animációval egyetértek, nagyon szépen meglett csinálva legfőképpen Wendy mágiája. Mondjuk lehet, ha nem tudnám, hogy szél összetéveszteném a hómágiával. Mondjuk az is az égből hullik.

Shira mágiája nos szerintem is lehetett volna kissé átlátszóbb, meg talán még annyit, hogy eléggé elütött a környezettől, talán főleg azért is, mert javarészt csak a mintázata volt meganimálva.

Hossazbítás féleség gondolat.
Lehetett volna úgy, hogy Obra az illuziónista, így már a közönség előtt zajlott volna a harc, aminek lettek volna bőven kommentárjai amik ugye húzzák az időt.
Aztán még egy rövid ökölváltás Luxus és Ivanovics között. Természetesen Luxus javára, majd ezután Ivanovics előre küldené az embereit, akiket Luxus az előre megírt módon egy-egy csapással elintéz. Majd pedig egy finishusz sallerusz Ivanovicsnak címezve.
Ez így szerintem egy plusz 5 percet hozzáadott volna

Aztán még lehetett volna egy teljes jelenet arról, hogy a katonák berohannak a küzdőtérre, meg még talán arrólis, hogy megkapják xy-tól a parancsot.

A 14:35 Ahogy Zsöráld fut az aréna felé az pont jó lett volna epizódzárónak, sőt mintha pont úgy is lenne megcsinálva, de valahogy mintha az anime készítőinek nem jött volna ki a vágás. Meg talán korábban is volt ilyen befejezésnek szánt kép az epizód közepén.

« Utoljára szerkesztve: 13 feb 17, 13:23:59 írta Shiro » Naplózva

Sosi16
Chuunin
*

« Válasz #1898 Dátum: 13 feb 18, 14:03:42 »

Az el tudná mondani valaki, hogy Doranbalt honnan ismeri Mystogan(Gerald)-t?Ha meg esetleg onnan, hogy a mágiajátékokon látta, akkor meg mit lepődik meg olyan nagyon hogy húúú ott van Mystogan a nézőtéren, amikor ez alapvetően semmi érdemlegeset nem jelent?
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1899 Dátum: 13 feb 18, 15:04:19 »

Azért mert neki a csapat páholyából kéne drukkolnia és nem a nézők között császkálnia meglökve Doranballt-ot.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Bastian

« Válasz #1900 Dátum: 13 feb 18, 15:39:34 »

Emlékeztek még a Tenrou sziget arcra? Doranbalt felkérte Wendyt a partnerének és úgy mutatkozott be, hogy ő Mystogan tanítványa. Ha a Mágia Tanács nem lett volna tisztában Edolasszal és azzal, hogy Mystogan már nincs a Fairy Tailben, akkor ezt a mesét nem adhatták volna be Wendynek. Lényegében Doranbalt tudja, hogy Mystogan nincs is már ezen a világon, ezért meglepődve tapasztalta, hogy valaki Mystoganként megjelent a nézőtéren.  Mosolyog
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #1901 Dátum: 13 feb 18, 15:57:38 »

Ú Bastian tényleg, erre így még nem is gondoltam. Ezért volt akkor szükség Doranbalt részvételére is a 3. napon. Mosolyog
Naplózva

Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #1902 Dátum: 13 feb 23, 18:16:56 »

Uh, most nem tudom hogy ezt szabad e de én a te helyedbe ilyet nem tennék be. Jobb félni mint megijedni.

170. rész

Feldolgozott mangafejezetek: 289. elejétől - 290. fejezet 14. oldaláig.

A rész nekem nézhetőnek tűnt. Mosolyog Nem volt igazán semmi bajom vele.

Wendy vs Sherria
Wendy és Sherria harca nagyon jóra sikeredett. Mosolyog Wendy taktikája jó volt. Lehet hogy sherria tud gyógyítani, de ha elfárad mi lesz? Wendy-nél is így van csak másképp. Ha élethalál harc lett volna én sherriat hoznám ki győztesnek mert erősebbnek tartom.

Jellal
Hát mondhatni lebukott, mert nem vette be laharl és doranbalt yazima bácsi meséjét. Pojén

Összegzés
Nem történt valami hú de nagy dolog, szóval nekem ez a fejezet egy 8/10-ből.

Várom a következőt. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 23, 20:47:48 írta Kentonsama » Naplózva
Bastian

« Válasz #1903 Dátum: 13 feb 23, 19:03:31 »

170. rész: Kicsi Öklök
Feldolgozott manga fejezetek száma: Lásd Kenton hozzászólását.  Mosolyog

A harccal semmi gondom nem volt. A Mennyei Felhőtömörülés igazán szépre sikeredett. Voltak állóképek is, de összességében korrekt módon lett meganimálva a torna általam gondolt legjobb mérkőzése. Annak idején nem vetettem fel a manga témájában két kérdést a harccal kapcsolatban: 1. Mikor szüntette meg Wendy, Chelia fáradságérzetét? Én nem láttam erre utaló jelet, mozdulatot. 2. Múlt héten, Wendy majdnem összeesett a Légfúró használata után és meg is jegyezte, hogy ennyi telik jelenleg a mágikus erejéből. A mai részben mégis maradt még ereje az ellenfelet felerősíteni, plusz küzdeni utána egyenlő félként. Hogy is volt ez lehetséges?

Térjünk át a kedvenc problémámra: Arcok...Nem voltam rest, szépen gyűjtögettem a "jobbnál-jobbakat" az epizódból.
Nem merem elhinni, hogy kimernek adni ilyen minőséget, ekkora mennyiségben:  >.<#

http://i1197.photobucket.com/albums/aa430/DokuryuuBastian/Pictures/gray_zpsf8c8b03a.png
http://i1197.photobucket.com/albums/aa430/DokuryuuBastian/Pictures/ooba_zps610b6e71.png
http://i1197.photobucket.com/albums/aa430/DokuryuuBastian/Pictures/lyon-yuka_zps2e0b0665.png
http://i1197.photobucket.com/albums/aa430/DokuryuuBastian/Pictures/jura_zps24982628.png
http://i1197.photobucket.com/albums/aa430/DokuryuuBastian/Pictures/jellal_zpsb4f06928.png
http://i1197.photobucket.com/albums/aa430/DokuryuuBastian/Pictures/laxus_zps167a8bb9.png

Mavis jelenete a végén nagyon aranyos volt. Pirul Laxus és Makarov reakciója nagyot dobott rajta.  Nevet
Azt hittem, hogy a Lumen Histoire-s beszélgetés nappal játszódott a mangában, de ez lényegtelen.

Jövő héten: 171. rész: Tengeri Csata
Az előzetes Trollface Stinget és U Mad Bro? Orgát mutat smirksweat

A következő részek címei és megjelenési időpontjai(sárgával írom, hátha spoilernek minősülhet)
171. rész: Tengeri Csata     2013. március 02.
172. rész: A Parfüm, Amit Neked Ajánlok     2013. március 09.
173. rész: Sárkányölők Csatája     2013. március 16.
174. rész: Natsu, A Két Sárkány Ellen     2013. március 23.
175. rész: A Lány Arca, Akit Láttam     2013. március 30.

OFF: Mashima Twitteren jelezte, hogy bár nincs benne a tévés anime tervezői között, de jó lenne ha ellenőriznék legalább a kulcsanimációkat, ahogy csak tudják. Próbálják meg olyanra csinálni a dolgokat, mint amilyen eredetiben(manga) vagy próbálják meg olyan gyönyörűre megcsinálni, ahogy csak lehetséges. Köszöni szépen. Mashima még belenézett a jövőheti animációkba, amik gyönyörűek, ezért volt ennyire meglepődve az e hetin...

« Utoljára szerkesztve: 13 feb 25, 17:18:59 írta Bastian » Naplózva

dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #1904 Dátum: 13 feb 24, 09:57:15 »

Nincs nehéz szövege pedig...Meg nem is sok.
Következő részt nagyon várom,az egyik legjobb rész !!

Jó lett a végkifejlete a harcnak ,milyen aranyos volt wendy Pirul
A vége is jó volt, amikor Mavis elkezdett sírni ,azok a fejek ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 24, 09:57:51 írta dreamfolow » Naplózva

Oldalak: 1 ... 125 126 [127] 128 129 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins