25 máj 10, 10:57:50 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 105 106 [107] 108 109 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 809749 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1590 Dátum: 12 okt 27, 19:44:32 »

Ez a rész nagyon jó lett, 5/5-ös. Nevet
Nagyon sok minden történt benne. A Crime Sorciére érdekes egy céh. Tetszik ez a semlegességük. Meldyvel ellentétben Gérardon és Urtearen nyoma sincs a 7 évnek.^^  Olyan szép zene ment mialatt elmondta Urtear a céh elveit. nagyon passzolt hozzá. Mosolyog

és, ha még lenne valami mágus aki ott van és képes lenne 5 nap alatt megnövelni az erejüket, miért tenné ?
Hát, múlthéten erre nem gondoltam, hogy Urtear képes ilyen kis trükkre. >.<# Érdekes ez a Második Eredet. Kíváncsi vagyok, hogy mennyit erősödnek tőle. De, akkor Erza is megkapta ugye ?  Mert rajta nincsenek ott azok a jelek, de Urtrar nem érti, hogy rá miért nincs, olyan hatással. Szóval, akkor csak elnyomja/nem érzi a  fájdalmat, vagy rajta nem működik az erőnövelés ?

Azért Gérard megint nyomatta a "nem ismerem Erza személyisége dumát", azzal, hogy megint mondta, hogy bosszút állhat rajta Simonért. Mert Erza megszokta ölni a barátait... De legalább belátta, hogy a múltat már semmivel sem teheti jóvá.  Pontosan Aztán megint a szokásos jobb lenne ha meghalnék duma. Utána Erza mondata nagyon ütött, hogy "Az, hogy élsz azt mutatja, hogy erős vagy!" Kúl

Natsu meg Nagyon ravaszul kihasználta az alkalmat, hogy Urtear kebleihez férkőzhessen. Ördögi
Na meg a búcsúnál Urtear mondata, hogy vigyázzon Grayre. Szívesen megnéznék egy Gray & Urtear Vs egy erős mágus harcot.
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 27, 19:49:45 írta Tilon » Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1591 Dátum: 12 okt 27, 20:25:27 »

154 rész:Meldy hangját nem ilyennek képzeltem.Urtearnak viszont kifejezetten jól áll ez a hajszerkezet,meg a hangjában sincs őrület.Natsu jól odadörgölőzik ahova kell Nevet Asszem a mangában nem voltak ilyen szíves növények,vagy mik,illettek a hangulathoz Nevet

Tilon:Erza meg se érezte a kegyetlen fájdalmat amitől a többiek úgy kifeküdtek,de rajta is megcsinálták a Second Origint.
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
CrazyCat
Elit Jounin
*

« Válasz #1592 Dátum: 12 okt 27, 21:54:15 »

Pedig voltak a mangában is ilyen növények Nevet Meldy-nek ki az új szinkronhangja? O.o komolyan, a 7 évvel ezelőtti is sokkal érettebb volt.
Naplózva
BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #1593 Dátum: 12 okt 29, 22:57:30 »

Ezek az átvezető részek nagyon jól sikerülnek, úgy tűnik. ^^ Már vártam, hogy újralássam Urtearéket. Valahogy sejtettem, hogy céhet alapítottak, de nem gondoltam volna, hogy ilyet.
...Olyan szép zene ment mialatt elmondta Urtear a céh elveit. nagyon passzolt hozzá. Mosolyog...
Szerintem is, ebből az új hírből igazán szép jelenet lett. ^^

Éreztem, hogy valahogy felerősödnek az 5 nap alatt... Nekem csak az a bajom ezzel, hogy kicsit mondvacsinált lett ez a Második Eredet. De különösebben nem zavar, főleg akkor, ha később még más szerepe is lesz. Egyébként Meldy hangja szerintem ugyanaz, mint eddig. Ha jobban meghallgatjátok, talán észreveszitek. Maximum egy kicsit máshogy használja, de ugyanaz. Jó volt hallani, ahogy Juvia is gondolatokat fűzött Meldyhez és fordítva. ^^

Gérard és Erza jelenetetről láttam egy mangás képet régebben és el is hittem, hogy megcsókolják egymást, szóval jó kis csavar volt. xD De örülök, hogy Erza ilyen jól ismeri Gérard-t, így később nem adódnak gondok ebből a hazugságból.

Következő rész unalmasabbnak tűnik, vagy csak tényleg kezdenek rájönni, hogy ne lőjenek le dolgokat az előzetesbe.. xD
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 29, 22:58:53 írta BrownOsment » Naplózva

RoronoaZoro
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1594 Dátum: 12 nov 02, 17:58:37 »

Fergeteges rész volt.  Pontosan
Gerard most hatalmasat nőtt a szememben. Bár arra nem gondol, hogy a döntésével rosszat tesz Erzának. De jó, hogy kitart az elvei mellett, és Erza is elismeri a végén, hogy jó ez most így.
És, hogy ne legyen annyira csöpögős a vége felrúgja Happyt műholdnak, nagyon klassz volt.
Már nagyon vártam, hogy a Fairy Tail visszatérjen az eredeti story-hoz, tudtam, hogy ütni fog és nem is csalódtam, szerintem legütősebb anime most!  Pontosan
Naplózva

''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.''
-Bleach-
''A hit egy szó a tudatlanságra.''
-Dr. House-
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #1595 Dátum: 12 nov 03, 00:00:45 »

A holnapi rész előtt gyorsan bepótoltam a lemaradásom  Mosolyog

154. rész:
Feldolgozott manga fejezetek: 263-264. elejétől a végéig

A rész majdnem tökéletes volt, csak apró nüanszok zavartak picit(A Crime Sorcière kiejtése, amit én "Krájm Szorsziernek"gondoltam volna, Meldy szokatlanul magas hangja valamint a Raven Tailes csajnak hiányzott a farkasa meg az eszelős tekintete)

Ooba Babasaama hangját viszont nagyon eltalálták, élmény volt hallgatni. Kúl
Meldy is kap egy plusz pontot a Bye-Bye miatt  Nevet

Natsu figyelmeztette Happyt a 154. rész előzetesében, hogy ne szórakozzon Erzával, mert seggbe lesz rúgva. Meg kelett volna fogadnia a jó tanácsot.  smirksweat

Most akkor volt csók az animében vagy Gérard rögtön ellökte magától Erzát mielőtt megtörtént volna? Gondolkozik
Sajnos nekem nem volt egyértelmű Szomorú

155. rész előzetese: Egy fontos dolog tűnt fel, mégpedig az, hogy ocsmány rajzolású epizód lesz. Azok a fejek az előzetesben O.O

155.rész:
Feldolgozott manga fejezetek: 265. és a 266.(a 11. oldalig)

A részt az elment kategóriába tenném.

Úgy vettem észre, hogy mostanság a szokásosnál is több állóképet alkalmaznak, ami szerintem jelentősen csökkenti a színvonalat...  >.<#

Stingék jelenete is vérszegényre sikeredett, véleményem szerint. Valahogy nem éreztem semmi drámai momentumot, amikor bevágták a Rape Facet és elmondták szörnyű tettüket.  Hmm?

A poénok viszont hozták a szokásos szintet. Men!  Nevet

Úgy tűnik, hogy Gray mondatát miszerint "Ne vedd el csak úgy, ami az enyém" átfogalmazták. Egyébként ez a mondat szerintem az ételre vonatkozott a mangában.  smirksweat

Sütőtök hangja is jó lett szerintem Mosolyog

A Mercurius Palota kinézete is csípte a készítők szemét, úgy hogy gondolták csináljuk meg vele ugyanazt, mint a Mennyország Tornyával. O.O

156. rész előzetese: Nincsen komolyabb rész, amit lelőhetnének, úgy hogy nincs probléma. A mangában nagyon tetszett ez a rész, úgyhogy remélem nem szúrják el az animében.  Mosolyog

« Utoljára szerkesztve: 12 nov 03, 09:35:39 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #1596 Dátum: 12 nov 03, 13:37:23 »

155:

A csapat összeállítás érdekes lett. Nem értem, miért nem Elfmant tette Wendy helyére a Mester, de úgy látszik az opening és a következő rész előzetese alapján ez megváltozik Nevet Bár kíváncsi vagyok mi lett a lánnyal.

Happy hatalmas volt, ahogy kiröhögte Jettéket ikszdé A Gray és Leon jeleneten is jókat lehetett nevetni. Megjegyzem jól áll Juvia-nak ez a mostani stílus, eddigi legjobb.

Sting és Rouge megölte a sárkányait ? Hát szerintem ebben van egy kis kamuság, nem néznek ki gonoszaknak. Az exceedek jelenete is ütött ikszdé Lector továbbra is idegesítő, de Fro nagyon tetszik ikszdé

Érdekes trükköket, varázslatokat vetnek be a mágiajátékok vezetői. Jónak ígérkezik ez az esemény is, de van egy olyan erős megérzésem, hogy megint közbefog jönni "valami", mint az S osztályú vizsgán.
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1597 Dátum: 12 nov 05, 15:37:29 »

Hát felvezető és város bemutatásos résznek elment, amúgy semmi extra. Hát az, hogy a Mester csak úgyspontán választotta ki a Natsu Team-et és Wendy-t kicsit furcsa volt. Az egy dolog, hogy összeszokott csapat, de nem is tudja, hogy mennyit erősödtek (Még ők maguk se xD). Azért Wendy helyet én Mirát választottam volna, aki még repülni is tud és alapból S rangon van, de biztos így a legjobb. Nevet
Azért Elfmanból, milyen kigyúrt állat lett. Ők legalább edzettek nem úgy, mint a céh nagy része. Nab szerintem félre értette az edzés fogalmát, ha csakis olvasott.  >.<#

Azért még mindig nem értem, hogy mi ez a nagy Sabertooth ellenesség az FT-ben. Máris gonosznak lettek beállítva a sárkányölőik, hogy megölték a sárkányukat. Akkor most ők külön tanultak más-más sárkánytól vagy mindketten egynél ? Hát majd ha használják a mágiájukat, akkor biztos rájövök.^^

A következő rész jónak tűnik, ezzel a nem baj, ha páran meghalnak szabállyal, biztos lesznek, akik ki akarják használni ezt a kiskaput. Ördögi
Naplózva

RoronoaZoro
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1598 Dátum: 12 nov 05, 17:39:36 »

Külön sárkányuk volt. De együtt nagyon erősek, jól passzol a kettejük ereje. Bele lapoztam a mangába és ott láttam 1 jelenetben, h együtt harcolnak. De ezt tulajdonképen mondták is már, hogy ketten együtt alappillérek Mosolyog.
Naplózva

''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.''
-Bleach-
-Dr. House-
BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #1599 Dátum: 12 nov 06, 17:51:03 »

Szerintem jó rész volt. Az elején én nagyon meglepődtem, amikor Lucy és Wendy nevét mondta ki a mester. Leginkább Wendy miatt lepődtem meg, hiszen az openingben Elfman áll velük, ezért nem értettem. De nagyon örültem. Viszont úgy tűnik, hogy ez eddig tartott. xD Most valószínűleg Elfman fog beugrani a helyére. De ez szabályos egyáltalán? Vagy nem is fog? xD Na, majd kiderül. Egyébként nincs semmi bajom Elfmannal, csak számomra eddig olyan semleges volt, de talán majd most megkedvelem.

Juviának tényleg ez az eddig legjobb külsője, főleg a haja tetszik. Azt mondjuk nem értem, hogy miért ez a kabát volt rajta, amikor a mangában itt még egy másik ruhában jelent meg. Egyébként Bastian, köszi, hogy leírod, melyik fejezeteket dolgozta fel és meddig, mert így legalább tudom, hol ne olvassam túl. Mert ugye én a rész után olvasom el, hogyan is volt ez a mangában. ^^

Nagyot ütött az a poén, ahogy Lucy elképzelte a rossz Wendyt. x'DD És még Charle is ott pózolt mellette. Nagyon tetszett.  A rész vége épp ettől lett izgalmas, ahogyan bejelentették, hogy mind az 5 tagnak be kell érni és Wendyről meg tényleg nem tudunk semmit. Kíváncsi vagyok, mi lett vele. Valami kis lény figyelte őt és Charlet a palotánál. A köpenyén meg mintha egy céh jel lett volna az openingből. Csak nem jut eszebembe, hogy melyik céhé az, bár van rá tippem.

Következő részben meg egy új csillagszellemet idéz meg Lucy?! Akkor talán tényleg egy kulcs volt az apjától kapott dobozban? O: De nem tűnik se a Halak vagy a Mérleg csillagszellemnek. Szóval biztos ezüstkulcs lehet.
« Utoljára szerkesztve: 12 nov 06, 17:52:09 írta BrownOsment » Naplózva

RoronoaZoro
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1600 Dátum: 12 nov 07, 21:07:50 »

Wendy logikus volt. Én is beraktam volna a csapatba. Nagyon jó a felerősítő mágiája, láthattuk ezt az exceedes részekbe mikor a sárkány ellen harcoltak. Plusz a csapatmunka amit mondott Erza is.
Az op a Fairy Tail esetében mindig iszonyatosan spoiler veszélyes de ebben az esetben nem így van. Az opening két FT csapatot mutat, egyet amit Makarov állított fel és egyet amiben Luxus van meg Gazile is. Azért remélem valahogy bekerülnek Ők is, de kétlem, hogy 1 céh 2 csapatot indíthatna.
Naplózva

-Bleach-
-Dr. House-
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1601 Dátum: 12 nov 07, 21:55:47 »

Valami biztos lesz, mert Lucy mondta, hogy nincs is annyi céh, mint amennyi indul a játékokon, de majd meglátjuk.^^
Meg azért az is furcsa, hogy ilyen könnyedén lehet cserélni a csapattagokat, mármint Wendy nincs ott időben, akkor majd Elfman lesz helyette. Azért ez nem valami FT-és, hogy eltűnik az egyik társunk de mi inkább megyünk, majd Lisana egyedül biztos megtalálja. Nevet Mikor Loki tűnt el, akkor meg az egész céh őt kereste, azért igaz, hogy most verseny van de akkor is. xD

A tuti biztos lealáznak mindenkit csapat: Gildarts, Luxus, Erza, Mira, és Natsu. Nevet
Naplózva

RoronoaZoro
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1602 Dátum: 12 nov 08, 08:25:53 »

Igen, gyakorlatilag Ők 5-en a Fairy tail legerősebb mágusai, de egy ilyen csapat nem működne valami jól. eleve Gildarts, ha nem csak a nőkön járna az esze. Luxus meg az az egyedül megoldom fajta.
Szerintem Gildartsz is lehetne egyike a tíz szent mágusnak az ereje után, de az életvitele az ami miatt nem kapta meg a címet. Azért Gildarts biztos egyszinten van Juraval, ebből indulok ki. Hümm-hümm
Naplózva

-Bleach-
-Dr. House-
Orphan
Újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1603 Dátum: 12 nov 08, 19:04:35 »

Nekem tetszett ez a rész. Én csak egy harcot várok már animében, de nem spoilerezek, mert azt itt tilos....

Már alig várom a kövi részt. az a mangában jó volt, remélem nem cseszik el....

Am egy kérdés az openingek és az edingek miért nincsenek lefordítva magyarra???
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #1604 Dátum: 12 nov 09, 01:39:59 »

A türelmetlenség jó cimborája a telhetetlenségenek, de nekünk nem spanunk. Nevet Biztosan dolgoznak rajta a srácok, csak nem jutott még erre speciál idő.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 105 106 [107] 108 109 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins