157:
Irtó izgi rész volt, tele információkkal.
Jellemezném kicsit mindegyik csapatot:
Fairy Tail A : Tetszik a spéci ruhájuk, főleg a csajoké. Elfman hatalmas volt, ahogy Wendy ruháját nézte
Quatro Cerberus: Tök jó, hogy erről a céhről csak a sorozat elejéről volt kis informáicónk, de Mashima nem felejtette ki őket. Nem nyerte el a tetszésemet ez a Rock banda. Megj. : a feliratban miért azt mondák, hogy Vad NÉGYES, ha 5en vannak ? Vagy ez nem hiba ?
Mermaid Heel: Ez is ilyen töltelék céhnek látszik, mint a Quatro. A fehér öltönyös csajra hittem azt még az Op-ben, hogy Urtear. Viszont befigyel egy régi ismerős közöttük. Róluk is ugyanaz a véleményem, mint a Cerberusról, nem tetszenek.
Blue Pegasus: Ők mindenképp kellenek ide, hogy megadják a hangulatot

Az a kék nyuszi sok titkot rejthet
Lamia Scale: Nem tudom, miért kellett Sherry helyett a kis unokahúgát betenni. Jurával sok esélyük lehet, de ha Toby még mindig olyan hülye, hogy legyőzze magát, mint régen, akkor ajaj

Tetszett Obama beszólása is: Mi az hogy csak 4. ???
Raven Tail: Szörnybanda, hát mást nem nagyon tudok mondani. A sárga páncélosnak, ugyanaz a hangja, mint Ivannak vagy Hadesnak, nem tudom hogy ez az info ér-e valamit.
Fairy Tail B: Egyértelmű: ők a legjobbak
Saber tooth: Nagyon felvágnak, remélem hatalmasat fognak esni a lóról. Tetszett, ahogy Rouge nézte Gazillet

Ha top 3 kedvencet kéne mondanom, akkor 1.: Fairy Tail B 2.:Fairy Tail A 3.: Lamia Scale
Csak nem olyan rossz a FT., ha 2 csapat is bejutott

Továbbá elég random volt, ahogy megmagyarázták Mavis megjelenését is:"Unatkoztam, szóval idejöttem"

Azon a szinten volt, mint Natsu válasza, hogy miért tudja a Villámtűz elemet.
Ivan nagyon nézte Gazille-t, az meg nem mert ránézni, remélem mégsem fogják rossznak beállítani a vas sárkányölőt. Mindamellett a sárga páncélos Raven Tail tag is bambulta őt és Luxust nagyon.
Tetszenek még nagyon az új ostok is, pörgősek, szépen feldobják a hangulatot. Főleg a Quatro Cerberus megjenésekor hallható zene jön be nagyon. A "digitális" szereplő bemutató képek is faszák, nem csak azért mert jól néznek ki, hanem mert megláthatjuk, hogy is kell igazából leírni a nevüket latin abc szerint. Bár Erza is volt már Erza meg Elza is...
Bastian: tényleg 7 napos lesz, a mangában is ezt mondja Bolyhoska:
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/267/7