25 feb 18, 20:59:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 100 101 [102] 103 104 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 768976 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
BrownOsment
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #1515 Dátum: 12 szep 25, 21:10:32 »

149. rész

Szerintem igazán jól sikerült rész lett. Az Imitatia VS Natsu nagyon tetszett.  Kúl A filler készítői nagyon jó karaktert összehoztak Michelle szerepében, ötletes volt a "megoldás" is. Nagyon jól megcsinálták a kétségbeesettségét, amikor ráeszmélt, hogy kívánsága nem teljesülhet teljesen. Szerintem a filler egyik legszebb pillanata volt, amikor sírva próbálta kiszabadítani Lucyt, de már nem sikerült neki. Nekem is hiányozni fog kicsit. ^^

Romeo monológja is tetszett. Én is pont belegondoltam, hogy Lucy már elvesztette az anyját, most az apját, erre jön egy állítólagos rokon, aki átveri őt. Szóval bölcs szavakat ráztak Romeóba, ettől meg is kedveltem egy kicsit. xD

A következő rész is ígéretesnek tűnik, reméljük lesz valami epic moment.  >.<#

...Jövő héten valószínűleg jön arc záró része, úgy hogy lehet írok az arcról általánosságban is egy kis összegzőt.  Mosolyog
Azt örömmel olvasnám. Mindig jó olvasni a kommentjeid.  Mosolyog
Naplózva

grimmiko
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #1516 Dátum: 12 szep 26, 05:55:59 »

Én levok maradva 2 résszel és majd egyben nézem meg az uccsó 3 filler részt, de sztem elég nagy az esély, hogy kinana és cobra egyáltaln nem futnak össze! vagy ha össze os futnak semmi komoly következménye nem lesz...

lehet , de épp ez idegesít, h ha semmi következménye nem lenne akkor meg mit húzzák vele az időt és ne szédítsék a fél fan-népet XP ne tollkodjanak >.<
Naplózva
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #1517 Dátum: 12 szep 29, 08:17:03 »

Heti elemzésemet kezdeném azzal, hogy jövő héten röviden elbúcsúzunk Zentopiás barátainktól, hogy megismerjük az újakat Nevet Igen, jól halottátok jövőhéten a rész második felében már a manga cselekménye fog folytatódni  Kúl Új szereplők, új opening, új ending és hihetetlen izgalmak. Elnézve a részek címeit maradunk a 2 fejezet= 1 epizód aránynál

150. rész:
Be kell valljam, hogy azon kívül, hogy poénkodtak a krízis közepén, hogy Lucy a halas hajóvá változott ez a rész, ami konkrétan lezárta a filler cselekményét, nagyon szépen le volt vezetve.  Mosolyog

Natsu és Midnight harcánál se fogtam a fejem. Győzött az ökölharc, aminek örülök. A Genezis Zerot s viszont láthattunk és főhősünk megint kitört belőle  smirksweat Sebaj

Megtörtént a várva várt Cobra és Kinana találkozás. Nekem tetszett a végkifejlete, megható volt még ha az is lett, amitől sokatok tartott. Megtudtuk Cobra igazi nevét is: Erik  Mosolyog

Úgy legyen vége történetnek, hogy a könyv meg van írva, nem igaz? Ez is nagyon jó húzás volt  Kúl
Imitatia meg Lucy szülei mellé került az endingben  Pirul

A beígért arc összefoglaló:(Bevallom, hogy tegnap estig tartalmilag akartam leírni a folyamatos cselekményt, de mérhetetlenül hosszú volt, így módosítottam és általánosságokká fajult a dolog, sajnos...)

Mondókámat ott kezdeném, hogy tekinthetjük ezt az arcot akár hivatalosnak is, filler helyett. A mangában mondják Lucynak, hogy biztos hallott már a Zentopiás incidensről. Amikor az anime elér oda, biztos jönnek majd a jobbnál-jobb Zentopiás visszaemlékezések.
Szerintem kellőképpen izgalmas történetet sikerült összehozniuk. A Végtelen Óra, a keresés és a Real Nightmare elnyerte a tetszésemet. Voltak benne természetesen unalmas részek is, de fillerhez képest örömmel áldoztam rá heti 25 percet. A többi anime készítői remélem szorgosan jegyzeteltek, arról, hogy milyen a jó filler. Nevet
Hihetetlen jó húzás volt, az edolasi banda földvilági énjeinek használata. Egyrészt Edolas még mindig rejteget jó alapanyagot (és még fog is Mosolyog ), másrészt remek karaktereket ismerhettünk meg. Byro Cracy, Mary Hughes, Coco, de még Sugarboy „Spicy” is a kiemelkedő karakterek közé tartozott. Volt, aki rendkívül komoly volt, mások inkább a humoros oldalt erősítették. Mindegyikük lazán volt olyan jó, ha nem jobb mint az edolasi énje. Voltak visszatérőink is Erigor és a Vanish Brothers személyében. Őket is jó volt újra látni. Nem mehetek el szó nélkül Dan Straight és Samuel mellett sem. A hősszerelmes lovag és a kezdetben unszimpatikus Exceed sok kellemes pillanatot okozott a filler során. Guttman Kubrick, a takarító is élvezhető figura volt, bár lehet a One Piece-be jobban illett volna.
Itt érkeztünk el fillerünk főszereplőjéhez Imitatiához.
Mind az ügyetlen, bátortalan énje, mind a badass fighter énje nagyon bejött. Ki is mondom: Hiányozni fog és nem bántam volna, ha valamilyen filler Csillagszellem vált volna belőle. Külön gratulálok még egyszer annak, aki sejtette a megrongált képről a Heartfilia Villában, hogy az arra utal, hogy Imitatia--> Lucy babája  Mosolyog
Természetesen kedvenc sötét céhemről, az Oración Seisről is ejtek néhány szót: Nagyon boldog voltam, hogy visszahozták őket az animében, új külsővel, új mágiával. Nem okoztak csalódást, bár a harcaikban
sokkal-de, sokkal több potenciál volt. Úgy érzem a készítők nagyon elkapkodták a harcaikat, siettek(csak azt nem tudom hova, mikor a következő arc javában tart a mangában) pedig egy egész epizódos harcot jó lett volna látni.
Jó ötlet volt, hogy minden tag feláldozott valamit az új hatalomért. Racer az emberi szívét, Angel az élettartamát, Cobra a látását(én sem jöttem rá, hogy a meglévő szemére is vak-e), Erigor az emlékeit, Midnight pedig a jövőjét az apjával--> Ezt mondjuk nem nagyon értem, hogy mit takar... smirksweat
Egy szónak is száz a vége: túl könnyen és gyorsan lettek lerendezve.
Doranbolt lecsúszása is filler volt, de jó volt látni, hogy mennyire zavarta az, hogy magára hagyta a Tenrou csapatot. Mosolyog
A negatív oldalról mindenképpen meg kell említenem a Rengőfenekű és Hájú Bandát. Ne lássam őket soha többé… >.<#

Sajnos nem mehetek el szó nélkül a meg nem magyarázott, logikátlan vagy már baki gyanús dolgokon:
- Kitől, honnan kapta az új erejét az OS?
- Hogyan élhetett Klodoa, amikor Zero megsemmisítette?
- Honnan volt Midnightnál haj Zerotól?
- Ha Rapowant hozta ki az OS-t a börtönből, akkor mikor lett ő teremtve, ha Midnight a börtönben csücsült?
- Midnight hozta létre a bábok seregét és Rapowantot?
- Mi lett az igazi Michelle Lobsterrel, miután Laki és Gildarts elvitte?
- Hogyan tudták a régészek feloldani Natsun, Dan varázslatát?
- Ha Erza nem bírt Dannal, hogyan bírta Angel egy támadással szétzúzni a páncélját?
- Honnan tudott Juvia az Iced Shellről?(Tudom, hogy már felvetettem)
- Honnan tudott Cobra az Erza vs. Azumáról?(Tudom, hogy már felvetettem)
- Mit műveltek a csapatok az OS elleni első összecsapásban, ha a végén 1 vs. 1-ben simán verték az OS-t?
- Klodoa miért tudott a Jackpotos ruhától más mágiát használni? Egyáltalán hogyan mozgathatta a bot azt a jelmezt?
- Hogyan jutott be a Rengőfenekű Banda a Zentopia főhadiszállására?
- Midnightnak honnan a fenéből támadt az az ötlete, hogy elmegy a Heartfilia Villába, majd ott életre kelti Lucy babáját?

Mindezek ellenére én bíztatok mindenkit, hogy nyugodtan megnézheti a fillert, nem kell kihagyni, mert garantáltan nem veszít vele semmit az ember. Mosolyog

Talán ennyivel le is zárom az összegzőt. Nem lett olyan jó, de legalább támpontot nyújt arról, hogy mi is történt a fillerben, úgyhogy ismétlem magam, de nyugodtan bele lehet kezdeni emberek  Nevet

« Utoljára szerkesztve: 12 szep 30, 11:38:50 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1518 Dátum: 12 szep 29, 09:32:46 »

Szép lezárás volt , el kell ismerni.
Most aztán mindenkinek kötelező lesz nézni az animét .  Nevet
Ha hozzák a tenrou szigetes minőséget , gyönyörködni és amulni fogunk egy jó ideig , és nincs miért kételkedni ez a legklasszabb az egészben .
Naplózva
heureka
Gennin
*

« Válasz #1519 Dátum: 12 szep 29, 14:06:07 »

Szép lezárás volt , el kell ismerni.
Most aztán mindenkinek kötelező lesz nézni az animét .  Nevet
Ha hozzák a tenrou szigetes minőséget , gyönyörködni és amulni fogunk egy jó ideig , és nincs miért kételkedni ez a legklasszabb az egészben .
Remélem nem olyan szintű lesz az anime mint a tenrou szigetes résznél mert ott is nagyon sokat rontott a manga minőségen az anime.
Naplózva
P4ndora
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1520 Dátum: 12 szep 29, 17:00:50 »

Hát nekem valahogy kicsit összecsapottnak tűnt ez a rész, de sebaj, jövőhéten már a manga cselekményével folytatódik a történet, ez kárpótol érte Mosolyog
Naplózva

kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1521 Dátum: 12 szep 29, 20:34:16 »

Chakra bácsi ügyes vagy, alig kis idővel az angol feliratos rész megjelenése után már fel is toltad a magyart, ez igen! Puszi a pocidra!
Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #1522 Dátum: 12 szep 30, 09:26:21 »

Na ez egy nagyon jó részre sikeredett. Nem hittem volna, hogy ilyen jó zárást kapunk, nagyon hangulatos lett az egész.

A Natsu vs Midnight fight nagyon ütősre sikeredett, főleg a jó háttérzenékkel a gyönyörűen megrajzolt jelenetekkel, és persze az epikus Genesis Zero-val Nevet Brain II-t is, a többi tábornokhoz hasonlóan, főképp érzelmekkel győzték le. Szerintem ez tök korrekt volt. A rész végén már megijjedtem, hogy tényleg Klodoa lesz Brain III ikszdé

A Cobra x Kinana szál nagyon megható lett. Főleg a vége, ahogy Cobra mondta: " Végre hallhattam a hangod" Az is tetszett, hogy mindenki feláldozott vmit az OS-ban. Míg Angel az élet tartalmát, Erigor az emlékeit stb. , Cobra meg a látását áldozta fel ? Azt nem tudom, hogy csak a heges szeme világát, vagy mindkettőt.

A Lucy és Michelle szál is tetszett. Ez is elég meghatóra sikeredett. Meg azt is jó volt látni, ahogy a kis Lucy beöltözteti a Michelle babáját, Imitatia-nak Nevet

A rész vége mindent vitt. Ahogy Natsu elkapta a zuhanó Lucy-t, mint az Openingben, és ahogy Lucy elkezdte írni a regényét, mint az endingben. Anno azt hittem, hogy az előbbi csak ilyen szimbolizáló dolog, de így a rész után belegondolva, nagyon spoileres volt újfent a nyitány, mint mindig Nevet

Bastian kíváncsian várom az összefoglalódat, én is írtam egy rövidet:

Mindent belenézve, nagyon jó történetet kaptunk. Fillerhez képest elég kiemelkedő lett, bár ezt nem hittem volna, még az elején, mivel ott elég döcögősen indult. Belegondolva, a készítők beletettek minden felhasználható anyagot a történetbe, gondolok itt az Os-ra, Edolasból kikövetkeztethető Földvilági énekre. Volt a történet elején egy kis fan-service is Natsu vs Luxus harcal, de az Ft legelejét se felejtették el, és még a Vanish Brotherst is beleépítették a történetbe. A Kinana szálat is kihasználták, de még mini történetet is kaptunk, hogy " Mi lenne, ha Natsu vagy Lucy összemenne"
Szóval felhasználtak mindent, amit lehetett.

A történet is elég jóra sikeredett, csak az utolsó 5 részben úgy éreztem, és szerintem nem vagyok egyedül, hogy túl gyorsra vették a figurát. Gondolok itt arra, hogy Byro és Dan Straight ellen hány részig harcoltak, a fő ellenfeleket meg fél rész alatt legyőzték egyesével. De csak fél évre szólt a filler, szóval ez megbocsájtható.

Ebben a történetben több új szereplőt is megismerhettünk. Akik nekem nagyon elnyerték a tetszésemet, az Byro, Gutman, de Dan Straight is elég ötletesre sikeredett. Remélem majd még újra látjuk őket, az esetleges fél év múlva lévő fillerben. Azonban voltak olyan karakterek, akiket inkább ne tettek volna bele, ezek egyértelműen a Rengő fenekű és hájú banda... >.<# Na velük nem szeretnék megint találkozni ikszdé

A történet végét én annyiban módosítanám, hogy Lucy nem elrepült volna, hanem a láthatatlan Lucy-s részből kellett volna azt a hatást átrakni ide, hogy elfelejtették volna a lányt, de Natsu-nak eszébe jutott volna. Ez nem csak epicebb befejezés lett volna, de megmagyarázta volna azt is, hogy mivel Lucy eggyesült a végtelen órával, elfelejtették a létezését

Voltak kisebb-nagyobb bakik és hibák is, de számomra viszont akkor is nagyon tetszett ez a filler, a sok ötletes megoldás és a 26 részen át tartó izgalom megtartása mellett, ami nem kis feladat, gondolok itt Naruto shippuudenböl a Sanbis fillerre, én ezt a történetet 5/5-re pontoznám.

Úgy látom a kövi részben ugyanaz lesz, mint Edolas végén. A rész első fele az 1ik történet lezárásáról fog szólni, a másik meg egy új közeledtéről Nevet Érdekesnek ígérkezik. Új openingben szerintem nem fogunk csalódni, mivel eddig az összes Ft nyitány nekem elnyerte tetszésemet, nem volt rossz közöttük.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 30, 09:29:24 írta Csabi28 » Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1523 Dátum: 12 szep 30, 14:39:10 »

150. rész:

Ez egy jó befejezés volt ennek a fillérnek. Kellően érzelmes és Fairy Tailes volt. ^^
Lucy és Michelle kapcsolata szépen le lett vezetve. Cobra és Kinana találkozásától kicsit többet vártam volna, de Mest és Laharl feltűnés után Eric szépen megoldotta a dolgot. ^^
Lucy összeolvadása a hajóval enyhén bizarr volt, és persze a Happy-val való egymás oltogatása sem maradt el. Nevet
Az előzetesből ítélve a következő rész első felében a Légió ellátogat a Fairy Tailbe és valszeg nem lesz hiány poénban. Nevet És amilyen szerencsénk van, az anime utolsó 5 percében fog rákerülni a sor a mangás folytatásra. ^^

Mit mondjak...? Grandiózus hátast nem dobtam ettől a fillértől, de a robotsárkányos szenvedéstől mérföldekkel jobb volt (ami szintén nem lett volna annyira rossz, ha pl. Gray-ből nem csinálnak "árulót"...). Mulatságos volt, jókat lehetett rajta derülni, a manga továbbhaladásának biztosítására jó volt.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #1524 Dátum: 12 szep 30, 18:30:52 »

Filler meddig van? és a tenrou sziget hanyadik részig tart? elég rég néztem de a fillert köszönöm kihagynám.. köszi:)
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
P4ndora
Akadémiai tanár
*

« Válasz #1525 Dátum: 12 szep 30, 18:38:30 »

Filler meddig van? és a tenrou sziget hanyadik részig tart? elég rég néztem de a fillert köszönöm kihagynám.. köszi:)

Tenrou-sziget arc a 124.résznél ér véget, 125-től kezdődnek a fillerek, ami most ért véget a 150. résszel. Bár még a 151.rész első fele is filler lesz, a második fele már a manga cselekményével folytatódik.
Naplózva

Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

No akame ga kill no life

« Válasz #1526 Dátum: 12 szep 30, 19:19:22 »

Igazából 122.-ig tart a tenrou szigetes arc. A 123-124-ik rész az már x791-es archoz tartozik és azt fogják 151. rész 2. felétől folytatni.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #1527 Dátum: 12 szep 30, 21:07:40 »

Az előzetesben szereplő "szőke fickó" szinkronhangja Sakurai Takahiro lesz. A "fekete hajú fickó" hangja pedig Suzumura Ken'ichi.
« Utoljára szerkesztve: 12 szep 30, 21:08:19 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1528 Dátum: 12 okt 01, 18:16:31 »

Végül ez az évad is lement. Az eleje döcögően indult, aztán belehúzott mikor visszatért az Oracion Seis. Nem tudtuk ezt az Arc-ot nem a Nirvana Arc-hoz hasonlítani, szóval most összeszedem a hasonlóságokat.

-Az OS első körben hátrakötött kézzel leveri az egész FT-ét meg a Légiót..
-Újra feléled egy hatalmas szerkezet, amely elhozza a világvégét.
-Ugyan abban a sorrenben szenvednek vereséget a tagok.
-Az OS ismét elrabol 1 lányt.
- A Christina ismét lezuhan.
-Az egyik OS tag ismét jó lesz.
-Végső támadás Genesis Zero
-Natsu ismét kitör belőle és nyer
-Elkellet vágni a láncokat= Megsemmisíteni a Nirvana lábait.
-Cobrát megint sajnáljuk. Mosolyog

Igazából ezért nem összefoglalót írtam, mert nem emlékszem minden kis részletre 26 hétre visszamenőlegesen. ikszdé Na meg ilyen összehasonlítást még nem írt senki. Nevet

láthatjuk a várva várt Cobra-Kinana Reuniont. Hümm-hümm És remélhetőleg a nagy menekülést a hadsereg elől.  Mert, ha Cobrával is megcsinálják ugyan azt, mint Hoteyenál (Richard-dono! Nevet) azzal egyáltalán nem leszek megelégedve. Mármint , hogy Cobra örömében sír és önként viszik a börtönbe, közben meg Kinana egy zsepivel integet neki, hogy majd ha letelik a büntetése újra találkoznak...
Sajna mégis bejött nagyjából a számításom.  Jobban is megoldhatták volna. Hisz szerintem mindenki nagyon kíváncsi volt erre a szálra, meg már akkor erre vártunk, mikor Kinana megjelent az OP-ben. Erre az egészet lerendezték 1 perc alatt... Örülnék, ha abban a fél részben ami még lesz a következő részben, abban lenne egy olyan jelenet, hogy Kinana meglátogatja Cobrát, vagy lenne valami hasonló. Vagy legalább meséljen Natsuéknak az élményeiről.
Lehe, hogy rosszul tudom, de azt hiszem, hogy Kinana nem is szerepel a mangában. Simán lehetett volna olyan, hogy elmenekülnek Erikkel vagy valami. Az viszont jó volt, hogy megtámadta volna Mest-éket. Nevet

Még a évad kapcsán meg kell említenem Dan-t meg Michelle-t akiken nagyon jól mulatott mindenki. Az egész évadot feldobták, hiányozni fognak. Hümm-hümm

Na és a szokásos évad végi legjobb rész, legjobb harc.
Legjobb rész: 140# Az új Oracion Seis színre lép!
Legjobb Harc: Natsu, Elfman, Coco, & Romeo Vs Michelle (Imitatia) Kúl
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #1529 Dátum: 12 okt 01, 20:02:41 »

Ezt az utolsó részt nagyon eltalálták.  Kúl A Michelle-féle visszaemlékezés tetszett nekem a legjobban. Amikor mondta, hogy "évekig vártam, de nem te jöttél el", hanem Midnight ott áll sötétben, az szerintem tök drámaira sikeredett (a maga módján). Személy szerint nagyon megkedveltem Imitatiát, szóval nekem is hiányozni fog. Reméljük, hogy majd lesznek még Lucy szobájában jelenetek, ahol mutathatják még őt, babaként.

A fillerről azt kell mondanom, hogy sokszor nagyon nem szerettem. De aztán voltak jó és nagyon jó részek is. Fillerhez képest szerintem végül egész jó lett. Főleg, hogy közben libabőrös is lettem 1-2 jeleneteknél, mint máskor, nem fillerkor. xD Mondjuk általában a háttérzenék miatt, de a fillernek is betudom. : D Tetszett, hogy elővették a földvilági edolasiakat. Örülök, hogy Byroból egy erős mágust csináltak, mégha kicsit zavaró is volt. Coco maradt szinte ugyanolyan, aminek örülök is. ^^ Az OS visszahozása szintén ötletes volt. Angel mágiája tetszett a legjobban, tök jól kitalálták az egészet. A bakik és a Rengő Fenekű Banda ellenére élvezhető volt ez a filler. (Bár engem az zavar, hogy Mirajanenek csak úgy kitaláltak egy új Take Overt...)

Most még jobban várom a manga szerinti történéseket. Sajnos mint mindig, most is tudok pár spoilert, de szerencsére csak keveset. xD Ezen a héten visszanézem a filler előtti utolsó részt, hogy mégiscsak úgy kezeljem, hogy a mangában itt nem volt közte semmi filler. Már tökre érdekel csomó dolog. ^^ Zeref, Gérard, Urtearék... És gondolkodtam a napokban, hogy még milyen szereplők vannak, akiket nem mutattak még 7 év után. Remélem Erza régi barátai is feltűnnek. Na meg Polyhuska is érdekelne engem.
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 01, 20:03:28 írta BrownOsment » Naplózva

Oldalak: 1 ... 100 101 [102] 103 104 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins