nah 140.rész is kivégezve.
Igazából...oly sok mindn most se történt,de....sztem azért jó volt:
Láthattuk, h az Oracion Seis mennyivel erősebb is lett az elmúlt évek alatt, és mg kell hagyni....azért nem semmi. Jó,persze oké, tuti a Fairy Tail majd legyőzi őket, vagy ha nem ők, akkor majd valaki, majd elválik.
Bebizonyosododtt h akkor az OS tagjait tééényleg dutyiba zárták csak hát, köhöm, nem gyütt olyan jól ez össze >:)XP
Racer az feltuningolt Speedjevel azé eléggé üt

, igazi bestia lett belőle,de mé nem? jó mondom a ruha kicsit Spider-manes, de ha már speed, akkor legyen Flash

Angel-ről jól gondoltam, h valami Tenshi Magicet fog használni, vagy valami angyalos cucc lesz, és tadam. Meg kell hagyni h nagyon szép Angel a mostani változatban...és öhöhö, ez a Dan X Angel páros....nem is rossz, el is tudnék képzelni egy ilyen ENDet kettőjükkel x3

Midnight ezzel a Brain II. nevével....hát....nem sok fantázia kellett hozzá,mit mondjak, de ahh...beújíthatott volna inkább, na már mind1.
Erigor a golyó fejével, azért ő is adta az ívet ^^
Cobra meg......atya ég,a kis komor zúzó gép <3

, és igen nem is rossz ötlet Natsu saját hangját használni h legyőzze őt, ez a payback a 7 évvel ezelőtti domhrátya hasogatásért!XDDD Meg azért elég ijesztő is lett ,mit ne mondjak

, de uhh nagyon BADASS az én hero-m<3 és igen, gondolom amit Wendynek mondott az arra utal h: keresi az eltűnt barátját, X"( Kinanat keresi, OMG, pls adja az ég h Kinana emlékezzen Cobrara, és h új életet kezdjenek, és hagyják a francba ezt a világleigázós hülyeséget. bár még az is lehet Cobra csak azért lóg még mindig az OS-el,mert úgy gondolja, így több esélye van viszont látni Cuberiost azaz Kinanat.
És a fejes, fakabátosok pedig: Leave the Oracion Seis alone! Leave Cobra alone!!! ne merészeljék bántani őket oi!XDDD
Na szal azért kíváncsi vagyok mi fog ebből az egészből kisülni, biztos Barin I. is visszatér, szal sztem kezd nagyon is izgalmas lenni az egész sztori. Alig várom a következő részt

:D:D
és jövőhéten Bixlow is kap 1 pici szerepet, jippi^.^ /igen,Bixlow fan is/