25 ápr 19, 07:23:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 90 91 [92] 93 94 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 795176 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Chakra
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1365 Dátum: 12 júl 18, 11:00:11 »

139.:

Ez lapos volt... nagyon. A rész 3/4-ét kb. ez tette ki:
Natsu: A társainkért!
Byro: A kötelességünkért!
-||-
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
P4ndora
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1366 Dátum: 12 júl 18, 11:59:21 »

Valóban nem volt valami nagy szám, az egész rész lelkizésről szólt amit már számtalanszor halhattunk a Fairy Tailben -.-"

Kb. csak az utolsó percért volt érdemes megnéznem, végre felbukkant az Oracion Seis ^^
Naplózva

Miroku
VIP

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

It's like you. Here I am. It's been since 1988.

« Válasz #1367 Dátum: 12 júl 18, 14:02:25 »

Pedig még egy hónapig legalább filler lesz... Nevet Kíváncsi vagyok, végül hogy alakítják a történetet, és aztán hogy kapcsolódik vissza az eredeti szálra.
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 18, 17:54:50 írta Miroku. » Naplózva

Let's do our rock, scissors, and paper
make your hands, don't blink your eyes...
アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム

今日 も 君 信じる こと
忘れず に 見覚められて いますか。
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #1368 Dátum: 12 júl 18, 19:52:18 »

Akarod mondani 3 hónapig ikszdé

Még csak most kezdődött el a filler 2. fele
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1369 Dátum: 12 júl 18, 20:18:00 »

Azzal, hogy megint az Oracion Seiss a rossz, aki a világ végét akarja, ezzel teljesen lerombolják azt a képet, hogy nem is olyan gonoszak az OS tagok. Mert mindegyiküknek a vereségük előtt megtudtuk, hogy mi volt a célja. (Cobra hallani akarta az egyetlen barátja hangját, Midhnight csak békésen akart aludni és nem félelemben). Remélem, hogy valami olyasmit fognak kihozni a végére, hogy az OS csak el akarja pusztítani az órát mert túl veszélyes, hogy bárki is őrizze. Így az előítélet miatt meglehetnének a harcok és a végén egy fordulattal mielőtt az óra elpusztítaná a világot és amikor a legsebezhetőbb Midnight az apja áthatoló mágiájával szétzúzná. Na az Epic lenne. Nevet Bár ezzel csak az a baj, hogy ez a Jackpot vagy ki nem illik ebbe a képbe. Talán az lehetne rá a megoldás, hogy csak átverték a félkarú rablót, hogy vele vannak, hogy az óra közelébe jussanak. Gondolkozik
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Miroku
VIP

« Válasz #1370 Dátum: 12 júl 18, 21:47:41 »

FairyWikin augusztusra van kiírva filler, nemtom utána mi lesz... Mosolyog
Naplózva

今日 も 君 信じる こと
忘れず に 見覚められて いますか。
Volcaz
Újonc
*

« Válasz #1371 Dátum: 12 júl 18, 21:48:26 »

Talán az lehetne rá a megoldás, hogy csak átverték a félkarú rablót, hogy vele vannak, hogy az óra közelébe jussanak. Gondolkozik
Én épp ellenkezőleg képzelem el, az a figura annyira gagyi, hogy garantáltan van valami rejtett célja. Én simán kinézem, hogy ő mozgatja a szálakat és az OS tagokat csak átveri.
Naplózva
BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #1372 Dátum: 12 júl 19, 11:02:50 »

Szerintem akkor a nyári szezon alatt (július, augusztus, szeptember) végig filler lesz. Opening is erre utal.
Naplózva

Shillya-chan
Újonc
*

« Válasz #1373 Dátum: 12 júl 19, 19:20:14 »

Szerintem akkor a nyári szezon alatt (július, augusztus, szeptember) végig filler lesz. Opening is erre utal.
Még olyan sokáig? 0.0 Azt hittem szeptemberben már visszatérnek az eredeti szálra. Bár ha végig gondolom logikus. Inkább most nézek fillert, minthogy az izgalmas részek közé szúrjanak be fillereket, mint a Naruto-nál és a Bleach-nél. ikszdé És szerintem továbbra is ezek a fillerek messze verik azokat a fillereket.  ikszdé Az Oracion Seiss szálból meg kíváncsi vagyok mit hoznak ki. Én örülök, hogy visszahozták őket, de remélem nem rontják el a karakterük.  smirksweat
Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1374 Dátum: 12 júl 19, 19:35:18 »

Valaki tud valamit arról, hogy mikor lesz vége a filler áradatnak, mert ha jól tudom már Április 07. óta nem jött ki Normál rész, csak Filler... Megőrülök, lassan már megutálom az animét :Đ Úgy fogok járni, mint a Narutoval... az is 1....
Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Miroku
VIP

« Válasz #1375 Dátum: 12 júl 19, 19:41:56 »

A kettőt ne tessék egy lapra venni, a filler szeksön pontosan jól van időzítve, mind történetileg, mind az anime előrehaladtát tekintve. Kellett a filler, no. Örüljünk, hogy nem "road to sakura"-féle tölteléket kapunk.

A filler végének pedig még nincs dátuma, augusztus 4-én még filler jön ki.
« Utoljára szerkesztve: 12 júl 19, 19:44:46 írta Miroku. » Naplózva

今日 も 君 信じる こと
忘れず に 見覚められて いますか。
grimmiko
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #1376 Dátum: 12 júl 19, 20:00:35 »

nem tom mit kell amúgy sírni amiatt h filler van! Hmm?
A fillerek(mégha sok animében el is rontják) kell, me kül. beéri az anime  a mangát, vagy azt akarjátok itt is h kb. 1 évig nuku FT legyen? (lásd Bleach jel pill) Sztem ez a filler meg igenis jó és érdekes(ami az animék világában kivételes) , és igenis hozzák vissza a régi karaktereket/gonoszakat is. ennyi  Pontosan Kúl

Ha meg valaki nem bírj a fillereket. vagy spec, ezt a fillert...ne nézze  Hümm-hümm , és nem utálja meg az animét, ennyi.
Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1377 Dátum: 12 júl 19, 20:05:51 »

Ja azt tudom én is a 142. rész még tudom, h tuti filler. Áh mind1, ja hasonlithatnam a bleach bountokhoz is.. de akárhogyis filler marad, és meg se közeliti az eredeti anime szinvonalát szerintem.

Én nem is nézem.. De nem is szokásom sirni, csak tudod érdekelt, hogy mikor lesz vége.. Meg kinyilvánitottam a véleményem és elmondtam, hogy utálom a fillereket. Én jobban örülnék annak, ha tudnék, valami biztosat, így annak is, ha nem adnának 1 évig FT-t ha tudnám hogy jövő szeptember 21,én kezdik el adni... vaagy bármit.. De most csak annyit lehet tudni, hogy filler lesz még. Érted a "gondom"?
Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1378 Dátum: 12 júl 19, 20:46:52 »

Amilyen népszerű az anime, benne sincs a pakliban, hogy leállítanák, míg elhúz a manga. A fillereket le kell nyelni és kész. Szükség van rájuk. és azért vannak benne jó pillanatok (Erzának nincs smirksweat). Például én kíváncsi vagyok a nagy Cobra-Kinana találkozóra.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
grimmiko
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #1379 Dátum: 12 júl 21, 04:48:29 »

nah 140.rész is kivégezve.
Igazából...oly sok mindn most se történt,de....sztem azért jó volt:

Láthattuk, h az Oracion Seis mennyivel erősebb is lett az elmúlt évek alatt, és mg kell hagyni....azért nem semmi. Jó,persze oké, tuti a Fairy Tail majd legyőzi őket, vagy ha nem ők, akkor majd valaki, majd elválik.

Bebizonyosododtt h akkor az OS tagjait tééényleg dutyiba zárták csak hát, köhöm, nem gyütt olyan jól ez össze  >:)XP

Racer az feltuningolt Speedjevel azé eléggé üt Kúl, igazi bestia lett belőle,de mé nem? jó mondom a ruha kicsit Spider-manes, de ha már speed, akkor legyen Flash ikszdé

Angel-ről jól gondoltam, h valami Tenshi Magicet fog használni, vagy valami angyalos cucc lesz, és tadam. Meg kell hagyni h nagyon szép Angel a mostani változatban...és öhöhö, ez a Dan X Angel páros....nem is rossz, el is tudnék képzelni egy ilyen ENDet kettőjükkel x3
 Nyelvesít

Midnight ezzel a Brain II. nevével....hát....nem sok fantázia kellett hozzá,mit mondjak, de ahh...beújíthatott volna inkább, na már mind1.

Erigor a golyó fejével, azért ő is adta az ívet ^^

Cobra meg......atya ég,a kis komor zúzó gép <3  Kúl Nevet, és igen nem is rossz ötlet Natsu saját hangját használni h legyőzze őt, ez a payback a 7 évvel ezelőtti domhrátya hasogatásért!XDDD Meg azért elég ijesztő is lett ,mit ne  mondjak Ördögi , de uhh nagyon BADASS az én hero-m<3 és igen, gondolom amit Wendynek mondott az arra utal h: keresi az eltűnt barátját, X"( Kinanat keresi, OMG, pls adja az ég h Kinana emlékezzen Cobrara, és h új életet kezdjenek, és hagyják a francba ezt a világleigázós hülyeséget. bár még az is lehet Cobra csak azért lóg még mindig az OS-el,mert úgy gondolja, így több esélye van viszont látni Cuberiost azaz Kinanat.

És a fejes, fakabátosok pedig: Leave the Oracion Seis alone! Leave Cobra alone!!! ne merészeljék bántani őket oi!XDDD

Na szal azért kíváncsi vagyok mi fog ebből az egészből kisülni, biztos Barin I. is visszatér, szal sztem kezd nagyon is izgalmas lenni az egész sztori. Alig várom a következő részt Nevet:D:D

és jövőhéten Bixlow is kap 1 pici szerepet, jippi^.^ /igen,Bixlow fan is/
Naplózva
Oldalak: 1 ... 90 91 [92] 93 94 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins