Kicsit rendhagyóan ugyan, de unatkozom, szóval
A 124. rész képekben:
-
Makarov papa érdekes öltözetben-
Erza a bal sarokban, de valahogy nagyon nem illik hozzá ez a sörözős póz, vagy csak én gondolom így?
-
Macao itt tipikus Dragon Ball fejet vág (Mr. Sátán jut róla eszembe), nagyon jót nevettem rajta!
-
Itt az ominózus Elfman és Evergreen jelenet, ahol a zöld tündér nem annyira lelkes, mint a szinte nyálát csorgató ElfMAN.
-
Juvia és az ő képzelete, szerintem nem igényel további kommentárt...
-
Páran nem bírják Macao érzelmi kitörését, nekem ellenben nagyon tetszett... szerencsétlen Cana!
-
Wendy önbizalomépítésre, Lily pedig Gazille-tól egy kis kiképzésre szorul, hogy mit szabad és mit nem mondani érzékeny lelkületű, elöl deszka, hátul léc tinilányoknak.
-
Perverz Wakaba, jobb alsó sarok, bár, ha azt nézzük, hogy 7 évig nem mereszthette a szemét, én elnézem neki.
-
Szexi háziasszony a hátán vitte ezt a részt! :DDD
-
Innen és
innen már valahogy lehetett sejteni, hogy voltak már szebb napjai is a Twilight Ogrénak...
-
Macao és Wakaba arca, látván Natsu érdektelenségét: megfizethetetlen.
-
Ennél a jelenetnél borultam le a székről a nevetéstől,
emiatt meg nem tudtam visszamászni.
- A következő (filler?) részben
ez a
két képkocka, ami nagyon-nagyon érdekel. NaLu
Amit kicsit elrontottak szerintem, a Lucy-s szomorú jelenet vége, valahogy olyan hirtelen volt ott a szünet, meg az a kis hülye vidám zene, az embernek szinte nem is volt ideje feleszmélni abból a hangulatból. Végig annak szurkoltam, hogy Natsu mikor fut már oda megölelni Lucy-t.
Mikor a háziasszony jött le a parknál a lépcsőn, az a hang, mintha egy elefánt csorda dübörögne, szakadtam...
Különösen tetszett még Alzack és a hangja, mikor a képet mutogatta Asukáról, awwww. (Alzack & Bisca
)