Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
 |
« Válasz #990 Dátum: 12 márc 10, 23:46:33 » |
|
Most így belegondolva, Zeref olyan mint 1 takarító. Natsuék legyőzték Zancrow-ot, jött a fekete varázsló és megölte. Natsuék nagyon nehéz csata után legyőzték Hadest, Zeref azt is megölte  Gondolom, mivel a Fairy Tail nem öl, így Zereffel gyilkolgatják meg azokat, akiknek nem ártana meghallni  De így volt Cobra-val is, csak ott az a köcsög Brain ölte meg 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
saruto95
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
Fedettávú távolbanézés olimpiai bajnoka :D
|
 |
« Válasz #991 Dátum: 12 márc 11, 09:07:36 » |
|
jó volt ez a rész, de ennyi könny nem volt az eddigi 120 részben összesen mint ami ebben az egyben 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #992 Dátum: 12 márc 11, 10:34:58 » |
|
Cobra szerintem még él, hisz abba még senki sem halt bele, hogy átlőtték a vállát. 
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
 |
« Válasz #993 Dátum: 12 márc 11, 11:27:55 » |
|
Nekem az tetszett igazából, hogy még Zeref is megijedt Arcnologiától xD Itt sokkkal jobban látszott, mint a mangában.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
herbel111
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #994 Dátum: 12 márc 11, 18:11:57 » |
|
Egyébként ha érdekel titeket hogy mért nem volt vér: Azért mert meldy kardjai nem sebet okoznak,csupán fájdalmat okoznak,és látszott hogy meldy kardjával döfi át magát urtiar.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
saruto95
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #995 Dátum: 12 márc 11, 18:18:20 » |
|
az a saját kardja volt, ugyanaz amit ha jól emlékszem gray ellen is használt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HayateLen
Chuunin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #996 Dátum: 12 márc 11, 21:51:53 » |
|
Egyébként ha érdekel titeket hogy mért nem volt vér: Azért mert meldy kardjai nem sebet okoznak,csupán fájdalmat okoznak,és látszott hogy meldy kardjával döfi át magát urtiar.
Meldy kardját hogyan idézte volna meg Ultear? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
saruto95
Chuunin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #997 Dátum: 12 márc 11, 22:04:20 » |
|
Meldy kardját hogyan idézte volna meg Ultear?  egyel fentebb megírtam h hogyan csinálta leírom mégegyszer: a saját kardját használta nem Meldyét
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #998 Dátum: 12 márc 12, 15:47:32 » |
|
Juviát is azzal akarta kivégezni.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #999 Dátum: 12 márc 12, 17:30:11 » |
|
Ez a mostani rész nagyon jó volt. Gildarts-nak azt a fejét nem fogom elfelejteni, mikor megtudta, hogy Kana apja  Mangába is ütött, de így még nagyobb volt 
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
HayateLen
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1000 Dátum: 12 márc 12, 18:13:29 » |
|
egyel fentebb megírtam h hogyan csinálta leírom mégegyszer: a saját kardját használta nem Meldyét
én értem, hogy Ultear saját kardja, azért is kérdeztem herbel111-et, hogy ő mire gondolt 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Papirtigriske
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Milyen Ottó? O.o
|
 |
« Válasz #1001 Dátum: 12 márc 15, 18:54:56 » |
|
Ez nagyon jó rész volt, pláne, hogy mennyire vártam már a Gildartsos jelenetet. Nagyobbat ütött, mint a mangában, pedig ott is fetrengtem utánna. Natsuék is mekkorát néztek már rajta. 
|
|
|
Naplózva
|
A stressz akkor jön létre, amikor az agy megtiltja a testnek, hogy seggbe rúgjon valakit, aki amúgy megérdemelné.
|
|
|
|
Bastian
|
 |
« Válasz #1003 Dátum: 12 márc 16, 22:39:39 » |
|
Valószínűleg az érzékkapcsolatot akkor tette Ultearra, mikor a vízben utána ment, de még akkor Ultear süllyedt és mikor már Ulti felkészült a halálra, megbánta bűneit, így Meldy látta a tiszta érzéseit, ezért úgy döntött, hogy megmenti és nem hagyja meghalni szeretett Ulját. A fájdalmat a szúrásból meg simán kibírja, ha azt kibírta, hogy Juvia sűrített vízzel vágta falhoz, vágta meg saját lábát, hogy érezze a fájdalmat. Hiába erős a kiscsaj  Holnap meg jön a nagy finálé, az arc vége. Kíváncsi vagyok mutatnak-e majd előzetest a következő részről, remélem nem(Muhahaha  )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 16, 22:41:15 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
|
|