HayateLen
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #930 Dátum: 12 feb 12, 11:40:38 » |
|
Először is, nem láttam értelmét, hogy visszahozták Zancrow-ot. Nagyon erőltetett lett az egész.
Igazság szerint annak Meldy és Juvia megmentése lett volna Zancrow visszahozásának értelme, hogy ne ők hajlanak meg, hisz Zeref felébredt volna ugyanúgy, csak akkor a csajokat lepi meg + Zeref ismét szabad, részben Zancrow-nak köszönhető (bár ahogy feljebb olvasni, ugyanúgy megszökött volna)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #931 Dátum: 12 feb 12, 12:10:15 » |
|
Szerintem elég lett volna, ha Zeref útközben felébred és kiüti a lélekrablójával Meldy-t meg Juviat. Utána megbizonyosodott volna arról, hogy nem lett komoly bajuk, csak elájultak és tovább menne. Erre fel szerencsétlen Zancrow visszajött 1 perc erejéig, hogy szépen meggyalázzák és megöljék, elég értelmetlen jelenet volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #932 Dátum: 12 feb 12, 12:55:09 » |
|
Az volt az értelme, hogy Meldy megtudta, hogy Urtear pusztította el a városát, családját. Azért az is durva, hogy Meldy nem tudta, vagy Urtear nem mondta el neki. Kíváncsi leszek, hogy mit fog tenni Meldy, ha újra találkoznak. Most méggyszer megnézve a részt, egész jó volt Luxus belépője. Megpörköli Hades karját,ahogy felcsendült Luxus egyik zenéje és felvette azt az arcot. Natsu nagyon megörült neki és az előzetesben Erza is.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
BrownOsment
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #933 Dátum: 12 feb 12, 14:40:28 » |
|
Szerintem ez a rész eszméletlen jó volt. Már csak azért is, mert elég mozgalmas volt, hiszen 3 mangafejezetet is feldolgozott. Juvia olyan vicces kúszik vagy mit csinál... xD Egyébként szerintem Zancrow visszatérésének több értelmet is találhatunk. Alig szerepelt, elég gyorsan le lett zavarva az ő harca. Másrészt ha Meldynél marad Zeref, vagy Juvia megszerzi, akkor közülük hal meg valaki. Meg arra is jó volt a halála, hogy megtudtuk, Zeref ilyenre is képes. Bár ezt eddig is sejtettük szerintem. xD Annyira jó volt, amikor megszólalt az a zene, amikor Zancrow elmondta az igazat Meldynek. Az az egyik kedvenc háttérzeném ebből az arcból. ^^ Meg persze ott is nagyon a helyén volt a zene, amikor Natsuék elkezdték a harcot Hades-szal. Bár tudom, hogy az nem ebből az arcból van, de nagyon illett oda. A csatát szerintem nagyon jól kivitelezték. Mozgalmas, látványos volt. Az Unison Raid nagyot dobott rajta. De Hades ezt még csak bemelegítésnek nevezte... o_O És aztán... Wendy eltűnt. Úgy megijedtem, csak néztem mi van. Utána kicsit már elmosolyogtam magam, mert olyan vicces volt, hogy a ruhái meg nem tűntek el... xD Horologium meg menőő volt. Tök hasznos csillagszellem. Lucyt is megmenekítette Edolasnál és a Nirvána omlásánál. ^^ Miután elment Horologium és Wendy leugrott, akkor nagyon tetszett az a bosszúálló tekintete. Egyébként nem is gondoltam volna, hogy ilyen fordulatos módon fog átöltözni az openingben látható ruhájába. Luxus belépőjével nekem nincs semmi bajom. Igazából nem kedvelem annyira őt, hogy elvárjak tőle full-menő belépőt. xD Jó volt ez így. A villámok egyébként már nagyon sugallták, hogy a közelben van. Amúgy miért dolgoztak fel 3 fejezetet? Én azt gondolnám, hogy vagy Luxus belépőjét akarták egy rész végére rakni, vagy Wendy eltűnését nem akarták rész végére hagyni, mert előzetesből úgy is kiderült volna, hogy nem lett sok baja. Csabi28, most nem tudok veled egyetérteni, mert nekem ez a rész tényleg nagyon tetszett. xD Pedig veled általában mindenben egyetértek, ahogy olvasom a kommentjeid. Az, hogy helyenként gagyi volt az ábrázolás, szerintem minden részben fellelhető.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 12, 14:43:45 írta BrownOsment »
|
Naplózva
|
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #934 Dátum: 12 feb 12, 16:20:51 » |
|
Szerintem azért dolgozott fel 3at, mert ha megnézed az 1ik manga fejezet csak a harcokról szól és több helyen egy oldalon csak 1 nagy képkocka van. Hát nem is kell mindenben egyetértenünk Amikor megtámadták Hadest az tényleg nagyon tetszett, ritkán látni ilyet, hogy a FT legerősebb csapata együtt harcol, asszem csak a Lullaby-nál volt ez utoljára. Szegény Zancrow-ot még mindig sajnálom, lehet nem volt annyira értelmetlen a jelenete, de ez akkor is megalázó volt vele szemben, főleg, hogy ő volt ( ) a kedvenc Purgatóriumosom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #935 Dátum: 12 feb 12, 18:54:01 » |
|
117. rész: ... Amúgy jó volt csak egy valamit nem értek itt Hades mester azt mondja Luxus-ra hogy öcsém. De én ezt most néztem a mangában és nincs benne csak annyi hogy " Az a kölyök ....? ". Csak egy kicsit furcsa mert azt tudtam hogy Makarovnak nagy a családja de hogy még ő is ide tartozna. ... Azt időközben javítottam "Kölyök..."-re. De asszem egyértelmű, hogy ott Makarovval hozza összefüggésbe, ahogy Luxus feje átalakul a fiatalabb Makarov fejévé. ^^ ... Lisanna megint a legfontosabb feladatot választotta: Vigyáz azokra, akik nem tudnak megmozdulni, amíg a többiek a védelmen dolgoznak. Ha minden rokon leverve és csak Hades maradt, mégis kitől kéne őket megvédenie? Zeref nincs a közelben meg amúgy se menne szerintem az emberek közelébe. ...
Nekem semmi bajom Lisannával, de jobb ez így. Nem való ő abba bunyóba, ami most kezdődött. Ha odamegy és asszisztálni próbál(!) a "Fairy Tail legerősebb csapatának", akkor sokkal többen kiakadtak volna rajta. Ez az! Megérkezett Luxus! Tipikus Fairy Tailes, rombolva érkezik, a plafonon keresztül. Bár nekem a mangában jobban ütött a belépője. Hades tatát szépen odagyújtották, de nem igazán hatotta meg az öreget. o.O Viszont a láncai még mindig naaagyon bénák... -.- Miért nem lehetett megmaradni a mangás verziónál...?
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #937 Dátum: 12 feb 18, 12:58:15 » |
|
Komolyan mondom, lassan már nincs olyan szög, amiben ne rajzolták volna meg Tökéletesen egyet értek, bár nincs azzal semmi bajom 14:43 a kedvencem A csajos támadás vagány lett. A végén pedig a Luxusos rész tökéletes lett A végén az a "Százszorosan visszafizetem" mondat Natusutól, egy i kill you arccal nagyon vagány
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 18, 13:00:25 írta hamisjoe »
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #938 Dátum: 12 feb 18, 16:40:52 » |
|
A hajó legnagyobb előnye amúgy a mozgó WC szerintem, nem gyanús mert az emberek azt hiszik a madarak voltak.
Ha belegondolunk, Kain mágiája az egyik legjobb lenne egy kellőképpen okos használó kezében. Ha folyamatosan a saját haját használná és mondjuk a baba ellenne nála rejtve plusz kussol róla, hogy egyáltalán van, akkor akármilyen elemmé át tudna változni elvileg. Jég ütés, Tűz rúgás szerintem kivitelezhető lenne ha vassá, fénnyé meg pamuttá is tud alakulni. 118. rész: - Nem hittem volna, hogy tényleg lesz a hajón WC, de valamikor a gonoszoknak is kell könnyíteniük magukon - Kaint illetően igazam volt, csak a kellőképpen okos használó még hiányzik - Elveszett mágia a Woodoo mágia mégis Kain úgy szedi a bábukat mint a cukrot - Lisanna hol jó volt "mellesleg" hol nem. Mindig változik neki, a kis hajlékonynak - A filler harc nem volt rossz, bár kicsit feleslegesnek érzem a GH további leégetését - Laxus meg Natsu nagyon adta a végén, és kiderült Laxus is érző lény, csak nem szeretné ha ez kiderülne Majdnem elfelejtettem, annál a résznél mikor a céhet mutatják a Tenrou csapat nélkül annyi de annyi burkolt spoiler elhangzott, hogy picit nekem már sok volt
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 18, 16:48:54 írta Bastian »
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #939 Dátum: 12 feb 18, 18:56:56 » |
|
Ez a rész! Na én azt se tudom hol kezdjem. Luxus harca kicsit tényleg tördelékesen, de nagyon durvára sikeredett. Azért érdekes, hogy sokkal jobban megsebezte ( ) Hadest, mint a Fairy Tail " Legerősebb" csapata Úristen, amikor visszajött Kain Hikaru meg a 2 állat, én kajak libabőrös lettem. Még fel is tettük 1 hete, hogy kinek állítanak ezek csapdát, ha mindenkit legyőztek. Hát tessék a válasz Komolyan mondom a Naruto, Bleach és stb animék példát vehetnének a Fairy Tail anime készítőiről. A Braines filler után, ez is lenyűgözőre sikeredett. Igaz kicsit még jobban lealacsonyították Gazille-t, de ezzel szemben akik semmi komolyat nem nagyon csináltak eddig, gondolok itt a csaj trióra, bemutatták, hogy ők is joggal a Fairy Tail tagjai Maga a harc itt is nagyon jó volt, Átok Áron 2-3, sőt! Bemutatták, hogy Kain Hikaru igencsak erős tud lenni, ha több elemet is használ. Na meg Peron és Mr. Kutya örültek, hogy hullanak a Rokonok, így előléptethetik őket Mint minden harcban, itt is nagyon drámaian kiütötték újfent kövér barátunkat Na de még ott van az állati páros is Meg amikor Happy-ék keresik a vezérlőt, és benyit a Gh wc-jébe, ami csillogóra van pucolva Fő a Higiénia, még a gonoszaknál is. Szóval irtó faszára sikeredett ez a rész is. Most már tényleg egyértelmű, hogy ez az arc a legjobb Kövi részben meg ( 24:19-nél ) Happy flegma arcal! Sose láttuk még ilyennek, érdekes lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #940 Dátum: 12 feb 18, 21:32:03 » |
|
Azt kell mondjam, nekem nagyon nem jött be ez a rész. Talán az egész Tenryu sziget arc legjobban elrontott része lett számomra. Nem a grafika, szinkron és zene a problémás. Sőt még csak nem is a töltelék részek. A teljes rész felépítése ütötte ki nálam a biztosítékot. Ennyire szétszabdalni, tördelni nem lett volna szabad. Egyszerűen a lehető legrosszabb sorrendet és időrendet alkalmazták az alkotok amit el lehet képzelni. Pedig ennek egy epikus résznek kellett volna, hogy legyen a manga szerint is. Erre ezt kaptuk. Én szégyellném magam a rendező helyett, hogy egy ilyen részből csak ezt tudta kihozni, pontosabban fogalmazva elrontani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
HayateLen
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #941 Dátum: 12 feb 19, 11:25:45 » |
|
nem volt ezzel a résszel semmi gond, talán annyi lett volna jó, hogy ha lenyomják még Pero-t meg a társát (2 állati harcos) mert így a következő részre csúsznak, ami szintén darabolva lesz, + Lily-ék is harcba kezdenek, ahogy az előzetesben látni és örültem, hogy 2 ost is előkerült a Oracion Seis act-ból
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
|
« Válasz #942 Dátum: 12 feb 19, 17:02:52 » |
|
Elvileg 2 napja jelent meg a harmadik OVA Memory Days címmel. Már láttam egy oldalon a Raw változatot, szóval szerintem majd létre lehetne neki hozni egy topikot
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
HayateLen
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #943 Dátum: 12 feb 26, 04:28:46 » |
|
119. rész: nagyon jóra sikeredett! különösen az animációk tetszettek, jól eltalálták őket - legfőképpen amikor mutatják Erza-t és Gray-t miközben a Nemesisből született démonok sorozzák őket a filler harc is összehangolt lett, kellő poénnal! viszont ha minden igaz a következő rész még ütősebb lesz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Appa123
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #944 Dátum: 12 feb 26, 09:46:00 » |
|
Hát én meghalok még 1 hetet ki kell bírnom :'( Eszméletlen jó volt a rész még majdnem sírtam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|