24 nov 27, 11:39:33 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 60 61 [62] 63 64 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 749560 alkalommal)
0 Felhasználó és 22 vendég van a témában
Hestiana
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Fairy Tail & Fantasy Fan - Selymes Durbincs

« Válasz #915 Dátum: 12 feb 04, 18:32:38 »

Hohóóóó volt piros jég!!!  bow Mikor megláttam azt a lilás effektet, na mondom ebből se lesz semmi... de mégis vörösre festették a jégpengéket, nagyon megörültem.
Tetszett a rész, bár továbbra is fenntartom, hogy Urtear "őrülten" karakteresebb, szépen feldolgozták a visszaemlékzéseket, megsajnáltam és úgy gondolom eléggé érthetővé tették miért vált 'gonosszá'. Megható volt, mikor elmondta, csak az volt a vágya, hogy még egyszer találkozhasson az anyjával.  Sír A Rosen Corone skill pedig gyönyörűen ki lett dolgozva, már a mangában is tetszett, így színesen pedig még jobban, szintúgy a hatalmas jéglándzsa Graytől.
Egyetértek Csabi28-al, Brain beleszövése az eseményekbe jó húzás volt az anime készítők részéről, le a kalappal.
Juvia hozta a szokásos formáját, Virgoval egyetemben, a fanservice-es poén nagyot ütött!
Most jön még a java, alig várom!
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #916 Dátum: 12 feb 06, 22:31:37 »

116.:

És igen... Urtear és Gray harca jó lett. *.* Rövid volt, velős volt és teljes mellbedobással ment. kacsint Nevet A bunyó hozta azt, amit a manga alapján vártam. Az érzelmi rész is ott volt. Abban pedig gondolom egyetértünk, hogy ha nem válik 3 frontossá a harc (Ur is "beszállt"), akkor Gray kapott volna egy hatalmas zakót. ^^"

A végén Natsu nagyon benyomja a "beszólsz, borulsz" fejet. ikszdé
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #917 Dátum: 12 feb 07, 19:40:51 »

Jól van Urtear is átállt a jó oldalra. Nevet Szép harcuk volt és megtudtuk, hogy a fagyot vér piros, a folyékony meg lila és fénylő sárga. Nevet Én azért Urteart erősebbnek tartom Graynél, mert a végén Ur megzavarta a harcban. Arra azért kíváncsi lennék, hogy Ur mikor ment Vissza lányáért Brainhez ? Jó volt látni újra Braint. A végén kiderül, hogy valamilyen úton-módon mindenkivel kapcsolatban áll. Nevet 

Már csak a Boss Fight lesz Hades ellen, de csak felbukkan még Zanchrow az előzetes alapján. Hát pár részre kiütötte Natsu.^^ 
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #918 Dátum: 12 feb 07, 22:23:13 »

Nem volt rossz rész csak ennyit tudok mondani  ikszdé

Nagyjából mindennel elégedett vagyok, csupán továbbra sem értem meg, hogy miért lenne durva beletenni a történetbe egy kis vért? Nem lenne olyan durva, mint amekkora cenzúrát kap főleg ennél a résznél mi lett volna az a kis vágás? A lilás, fénylő folyadéknál mindenképpen jobb lenne.

Brain tényleg már mindenhol kereste a Oracion Seis tagjait(Irónikus, hogy az összes a Menyország Tornyából került ki). Kiderül majd egy flashbackből, hogy Edolasban is járt már is Mystogan lett volna az egyik...Vagy nem  Nevet

Virgo is ütött, Fanservice  Nevet A gödreit meg majd el kell kezdeni feltölteni  Ördögi (Utalás muhaha

Zancrow is visszatér, aztán........meglássuk mi lesz
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 08, 16:07:28 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #919 Dátum: 12 feb 08, 15:06:21 »

Tényleg ez most ellentmondás. A vért nem mutatják, mert alacsony a korhatár besorolás, viszont a fanservice jöhet, és azt gondolom nem a kis gyerekeknek szánják... >.<# Szóval, akkor , hogy is van ez ? Nevet Hisz a végén még megrontják szegény gyerekek lelkét ! Emelni kell a korhatárt és nem lesz ilyen probléma. Nevet
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #920 Dátum: 12 feb 08, 16:04:12 »

Azzal viszont ha korhatárt emelsz egy csomó potenciális nézőt, vevőt is veszítesz. Jó példa erre a jelenleg újrakezdett HxH. Az eredeti sztoriban volt minden, míg a mostaniban még az óvodások is nyugodtan nézhetik. Márpedig a cél, hogy minél több korosztálynak szóljon a történet. Így nagyobb lesz a bevétel.
Naplózva
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #921 Dátum: 12 feb 11, 11:18:49 »

117. rész:

Virgo is ütött, Fanservice  Nevet A gödreit meg majd el kell kezdeni feltölteni  Ördögi

Bizony, bizony halál a Fairy Tailen belül, Simon után az animében a második.  Zancrow ezt nagyon megszívta. Konkrétan Mashima trollkodott végig vele. Leverték 2 fejezet alatt, majd magához tér és kinyírják. Isten ölőként volt beállítva, erre kiderült, hogy csak egy tűzmágus ,aki fekete lángokkal támad és lángjai korántsem megemészthetetlen. Ejnye-Bejnye Mashima sensei  smirksweat

A rész viszont nagyon adta. Az egyetlen kivetnivalóm, annyi volt, hogy néhány helyen elég érdekes fejeket sikerült rajzolniuk. Például, mikor Hades megtapossa Natsut és Natsu mondja, hogy ez a mi Fairy Tailünk. Milyen fejet vágott már Gray,ennél?  Nevet

Lisanna megint a legfontosabb feladatot választotta: Vigyáz azokra, akik nem tudnak megmozdulni, amíg a többiek a védelmen dolgoznak. Ha minden rokon leverve és csak Hades maradt, mégis kitől kéne őket megvédenie? Zeref nincs a közelben meg amúgy se menne szerintem az emberek közelébe.

Lucy megjegyzése és feje arról, hogy rengetegszer volt veszélyben nagyon  adta  Nevet

Laxus meg bele a közepébe  Kúl
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 11, 11:21:27 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #922 Dátum: 12 feb 11, 14:16:18 »

Jó harcos kis rész volt. Kicsit úgy érzem a harc elejét nagyon felpörgették a készítők és ez zavart. Mondjuk nekem nem tetszettek Hades robbanó láncai sem ebben az átlátszónak tűnő szürke színben. Jól jött az a kis Wendy eltűnés mert egy kicsit lelassította a ezt az egészet. Szerintem élvezhetőbbé tette ez a belassítás. Ami nagyon tetszett az a Lily reakciója a villámokra. Nagyon bejött nekem ahogy megvalósították.
Naplózva
HayateLen
Chuunin
*

« Válasz #923 Dátum: 12 feb 11, 15:09:10 »

iszonyat jó rész volt! Nevet azt hittem kevesebbet fog feldolgozni az anime a mangából, de amikor jött a fél idő nagyon meglepődtem, hogy mennyi minden van még hátra!
a Purehito elleni harchoz eleinte más ost képzeltem (+ hallgattam a manga alatt Mosolyog) de ez is nagyon jó volt, és nekem valahogy jobban tetszett felpörgetve, nem sokszor ennyire lendületes a harc, és azért még lesz bőven részünk benne  kacsint
Naplózva

hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #924 Dátum: 12 feb 11, 15:22:16 »

Jó harcos kis rész volt. Kicsit úgy érzem a harc elejét nagyon felpörgették a készítők és ez zavart.

Nekem meg az tetszett, 13:00 nál már komolyan sírásra állt a szám, annyira meghatódtam ettöl bartság mindenek feletttöl  Kúl
Naplózva

Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
gYda
Újonc
*

« Válasz #925 Dátum: 12 feb 11, 22:13:31 »

117. Rész!!

Hát ez oltárian nagy rész volt !!!

- Juvia megint alkotott...Nevet A csata is elég pörgős volt. De végre Luxus is beszállt a játékba. Nyelvesít De hova tűnt Gildartz?? Azért ő nagy segítség lett volna...^^

- Meg Hades "revorvere" is nagy volt xD

Naplózva
Lambor12
Újonc
*

« Válasz #926 Dátum: 12 feb 11, 22:27:51 »

Gildartz hogy is mondjam nyomja az ágyat vagyis matracot a főtáborban szegényként elintézték úgyhogy nem lehetett ott ennél a csatánál.

Amúgy jó volt csak egy valamit nem értek itt Hades mester azt mondja Luxus-ra hogy öcsém. De én ezt most néztem a mangában és nincs benne csak annyi hogy " Az a kölyök ....? ".
Csak egy kicsit furcsa mert azt tudtam hogy Makarovnak nagy a családja de hogy még ő is ide tartozna.

Ha jól nézem ez még nem spoiler.
Ha mégis az lenne egy üzenettel dobjon meg aki tudja a választ erre.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 11, 22:29:43 írta Lambor12 » Naplózva
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #927 Dátum: 12 feb 11, 23:29:50 »

Magyar felirattal nem néztem ezt a részt, de angolban csak annyit mond Hades, hogy "Boy...?"
Öcsémet nem mondott Nevet
Naplózva

Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #928 Dátum: 12 feb 11, 23:36:50 »

Akkor úgy látszik egyedül vagyok, de nekem kétes érzelmeim voltak a rész nézése közben.
Először is, nem láttam értelmét, hogy visszahozták Zancrow-ot. Nagyon erőltetett lett az egész.
Másodszor, a harc a főellenfél ellen kicsit furcsa volt. Eléggé össze lett dobva ez az egész, picit húzhatták volna még, mert 1ik pillanatban még mindenki a táborban, míg 1 jelenet váltás múlva már nagyban harcolnak vele. Eléggé hangulattalan volt az egész. De ahogy nézem ez mangában se volt sokkal jobb.
Továbbá volt pár érdekes rajz is, teszem azt 16:43nál Wendy kicsit nagy kezekkel, vagy a 19:17es Doranbalt göndör afro hajjal...
Hades lövöldözés közben, azzal a pu-pu arc-al és beszéddel, nagyon gagyira sikeredett.
Luxus megjelenését meg olyan bénán elcseszték, ahogy van. Egy fényévekkel drámaibb zenét tettem volna alá és úgy kellett volna befejezni. Ez a "Öcsém", azt belefejel olyan szinten szánalmas és gyenge befejezés volt, ahogy van.
Szomorú, de számomra ez volt a Tenrou Sziget leggyengébb része.
Az is érdekes, hogy ez az epizód 3 mangát dolgozott fel, biztos a harc miatt.

Na de 1 kis pozitívum is Mosolyog
Amikor a legelső, kezdő támadást intézték Hades ellen, na ott libabőrös lettem. Olyan szinten drámai, pörgős és lehengerlő volt az egész, mint egy nem tudom mi. ( xD). Az hogy mindenki elhasználja a legerősebb képességeit, Gray Excaliburral, Wendy Parti bufokkal, később meg egy Összhang csapás, ááá fantasztikus volt!

Összefoglalva; furcsa, de az ediggi arc-okkal ellentétben, itt nekem az "elitekkel" való harcok jobban tetszettek, mint a "Boss" ellenes. Elég gyenge epizód lett, de talán majd a kövi Luxussal, hátha jobb lesz Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 11, 23:43:33 írta Csabi28 » Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #929 Dátum: 12 feb 12, 00:15:35 »

Lisanna kb 3 mondatnyi szereplése közben megint az agyamra ment. Bixlow mondja, hogy ők gondoskodnak a védelemről, Lisanna meg mondja, hogy már minden ellenfél kifeküdt Hades kivételével, de ő is marad védeni. A másik meg megint jó pofizik Lucy-nak, hogy megmutassa, neki, az újoncnak, hogy hogyan működnek a dolgok a FT-ben. Hisz Lucy csak most lépet be a FT-be és nem tudd semmit Natsuról meg úgy alapjáraton semmiről, ami a céhvel kapcsolatos. Ráadásul Lucy-hoz beszél de úgy rajzolják, hogy pont rám nézz és nem Lucyra, bár ez csak a rajzolók hibája. Bocsi ezért a kis kiakadásért, csak ez azóta gyűlt bennem, hogy még a céhben mondott valami olyasmit Lucy-nak, hogy ez egy ilyen céh. >.<# Mintha nem tudná... Kicsit eltértem.

Amikor Gray épp össze esne gondoltam, hogy jön Erza és elkapja.^^ Jó, volt az a párbeszéd, hogy mindenkit a másik ment meg. Mosolyog A harc nagyon jóra sikerült. Natsuék kezdeti kombói nagyon jók voltak. Wendy jól nyomatja a support szerepet és Graynek jó volt az új támadása. Kúl Amikor eltűnt Wendy nagyon néztem. o_O
Chuck Norris, egyszer úgy lőtt le egy gépet, hogy rácélzott és azt mondta Bumm!. Nevet Hát Hadesnak nagyon meg tetszett ez a mozdulat. xD Jól gondoltam, hogy itt van egy kis cenzúra..
És végre befutott Luxus! A hősök mindig akkor érkeznek, amikor a legnagyobb szükség van rájuk.^^ Lehetett volna jobb is  belépője, de így sem volt rossz. Kúl Úgy kellet volna megcsinálni a belépőjét, mint az Openingben. Kíváncsi vagyok, hogy boldogul majd az öreggel.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 12, 10:44:35 írta Tilon » Naplózva

Oldalak: 1 ... 60 61 [62] 63 64 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins