Bastian
|
 |
« Válasz #840 Dátum: 11 dec 19, 21:26:54 » |
|
Konkrétan a következő OP arról fog szólni,hogy kb akció,akció és akció. A nem manga olvasók meg foghatják a fejüket, hogy mindent lelőnek. Ő harcol vele? Nem gondoltam volna? Vagy erre számítottam. Vagy ne már már megint ő...
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
Sammy Blaze
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #841 Dátum: 11 dec 24, 16:20:27 » |
|
A következő op a milky bunny - i wish és szintén csaj énekli egy számot találtam tőlük az rockosabb hagzású...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #842 Dátum: 11 dec 24, 18:59:25 » |
|
111. rész: Hozták a szokásos formájukat. A Juvia/Meldy "harc" végén szóló kis zene régi kedvenc, jó volt újra hallani. Viszont a rész címe alatt szóló új zene egy *** lett (már lecserélték pár rész óta, de mindig elfelejtem beírni ^^"). A régi szerintem sokkal jobb volt, ennek semmi stílusa. ): És igen, végre találkozott Urtear és Gray! *.* A mangában is nagyon vártam ezt. 
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
 |
« Válasz #843 Dátum: 11 dec 24, 19:23:07 » |
|
111 milyen szép szám. A rész is ilyen volt  Juvia és Meldy jelenete kellemes és hangulatos volt, tökéletes rész Karácsonyra.  Az utóbbi 09:58-nál, olyan kis aranyos fejet vágott.  Gray és Urtear találkozása is érdekes volt, a nőci biztos sántikál valamiben. Lucy megint kapott egy új ruhát, mint minden hosszabb történetben. Szerintem, mint az összes eddigi, nagyon jól áll neki  Doranbalt karaktere egyre jobban megtetszik, és végül megjelenet Kék jegyzet is, akinek úgy látom Shikihez hasonlóan ( One Piece 10.mozi) szintén gravitációs ereje van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kirara-chan
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #844 Dátum: 11 dec 24, 22:18:33 » |
|
Igaz az, hogy a 111. rész után most tartanak egy jó hosszú szünetet az animében? Mivel, hogy az már majdnem utólérte a mangát és nem akarnak fillerezni? 
|
|
|
Naplózva
|
"Keep your friends close and your enemies on the BBQ pit."
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #845 Dátum: 11 dec 24, 22:41:05 » |
|
Hát nem kéne  Most jönnek a jobb részek... Amúgy, az utóbbi pár rész egészen pozitív hatással volt rám. Az arc elején förtelmes gagyi animációk és rajzok voltak, ez végre megváltozott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #846 Dátum: 11 dec 24, 22:53:05 » |
|
Kirara-chan:
Én nem tudok semmi ilyesmiről, de ha megadod a forrást, ahol ezt láttad/hallottad/olvastad, akkor mi is utána nézünk. De az a "majdnem" azért még nem kevés rész, persze nem is túl sok. Én nem hiszem, hogy pont egy "saga" közepén fognak szünetet tartani. Ha már szünetelnek, akkor az a történetszál végén legyen, úgy logikus.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
gYda
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #847 Dátum: 11 dec 24, 23:21:51 » |
|
Hát ez a rész is ütött!! Ur tuti hogy készül valamire xD Ám mi lenne ha Natsu azt a tüzet enné meg ami Mavis sírjánál van??  Az biztos nem valami átlagos tűz xD Bluenote meg hááát cinkes lesz de talán ha Gildartz visszatérne... És a fillerek sztem az arc után lesznek aki olvassa a mangát az tudja miért..  :P
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 24, 23:49:21 írta gYda »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bastian
|
 |
« Válasz #848 Dátum: 11 dec 25, 11:13:26 » |
|
A szünetről annyit, hogy az FT wikia szerint jövőhéten nem lesz rész(dec 31.) majd ugyanúgy folytatódnak a részek. Szóval a következő rész Január 7.
|
|
|
Naplózva
|
„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.” Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #849 Dátum: 11 dec 25, 11:50:39 » |
|
Mekkora resz volt ez is  . Az eleje nagyon meghato, halhattuk a main theme sokadik feldolgozasat a hatterben mikor visszaemlekezik a ket csajszi. Aztan vegreee erza ujra akcioba lendul majd, es ez a Bluenote csavo.. hat hatalmas megjelenese van, persze mint mindig a gonoszaknak aztan ugy is a Fairy Tail nyer. Jojjon mar Gildarts es Luxus...  . Kivancsi vagyok Urtear milyen mesevel all elo Graynek, biztos nem igaz, h Ur ilyen vilagot akart.
|
|
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
Kirara-chan
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #850 Dátum: 11 dec 25, 13:58:37 » |
|
Kirara-chan:
Én nem tudok semmi ilyesmiről, de ha megadod a forrást, ahol ezt láttad/hallottad/olvastad, akkor mi is utána nézünk. De az a "majdnem" azért még nem kevés rész, persze nem is túl sok. Én nem hiszem, hogy pont egy "saga" közepén fognak szünetet tartani. Ha már szünetelnek, akkor az a történetszál végén legyen, úgy logikus.
Elnézést kérek, csak az animetake.com csúnyán félrevezetett. Tegnap még odaírták a 111. rész mellé, hogy FINAL. Ma már nincs ott, de az alul található első pár komment bizonyítja, hogy nem csak én láttam így : http://www.animetake.com/fairy-tail-episode-111/ Még egyszer bocs, csak kicsit ijedős vagyok (no meg hiszékeny), és muszáj volt megkérdeznem. 
|
|
|
Naplózva
|
"Keep your friends close and your enemies on the BBQ pit."
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #851 Dátum: 11 dec 25, 14:33:21 » |
|
Végre Gray is fontosabb szerepet kap ebben az évadban. Szegény az előző évadokban nem kapot valami nagy szerepet: Luxus évad: Bixlow lecsapta, Oracion Seiss évad: Leonnal legyőzték Racert + felrobbantott 1 lachrimát. Edolasban meg az évad közepén jelenik meg és beindítja a sárkány ágyút. Szóval örülök, hogy előtérbe kerül ő is, hisz ő is főszereplő vagy micsoda.  Urtear most elég aranyosan beszélget Grayel. Jó lenne, ha kiderülne, hogy ő is jó valahol, de biztos forral valamit és biztos hogy nem bort!^^ Dorambalt.. de inkább Mest egyre jobb fej. Végre van valaki a mágia tanácsban aki jó arc  (és nem mult el 70). Azuma is normális arc. Tiszteli az ellenfelét és magára haragítja Erzát, hogy legyen még 1 jó harca. Meldynek az elveszett mágiája, inkább ilyen öngyilkos jellegű, nem éppen harcra való. Juvia szépen kezelte a helyzetet, kár hogy mind a 2 megfog halni tüdő gyulladásban xD. Fene, az előző részben reméltem, hogy a fényben Kana Hadesba botlik de sajna nem.  Kíváncsi vagyok, hogy mit fog most csinálni. Leül a sír mellé és vár amíg a mester oda nem megy vagy mi ?  De, hogy ráéreztem, hogy az apjának akar bizonyítani.  Végül is nem volt túl sok lehetőség. Graynek jó volt az előző részben a beszólása "Lehet hogy kezd ki józanodni ?" xD Ez a Bluenote elég bikának néz ki, ellene kb már csak Gildartsnak van esélye.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #852 Dátum: 11 dec 25, 22:02:27 » |
|
Kirara-chan: Semmi gond. Én is láttam azt a "final" kiírást, de gondoltam, csak valami nagyokos poénkodik, mert ha véget érne, arról azért tudnánk. ^^ Egyszer már majdnem el lett ez játszva, mivel eredetileg csak a Mennyország Tornya részek végééig (40.) tartott volna az anime. De mivel sikeres volt, így folytatták. Mondjuk a "Luxus saga" részeken kicsit még meglátszik az alacsony költségvetés árnyéka, de azóta szépen kikupálódtak. Edolasban voltak nagyon szép tájak, kihasználták az idegen világ lehetőségeit, mostanra pedig nem nagyon lehet panasz se grafikára, se történetvezetésre.  Mindig is ezt mondtam: Ha nem tudnak pluszt adni az animéhez, akkor egyszerűen csak legyenek hűek a mangához. Ha a manga jó, akkor az animében is jó lesz. Kivéve ha úgy állnak hozzá, mint a Naruto Shippuuden esetében... -.-"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BrownOsment
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #853 Dátum: 11 dec 25, 22:16:11 » |
|
Látom ti szinte már mindent megemlítettek. Osztozni tudok a véleményeken, tényleg szuper rész volt. ^^
Nem gondoltam volna, hogy Meldy odáig elmenne, hogy saját magát megölje a cél érdekében. Bár a visszaemlékezésben érthető, hogy miért vetemedne erre. Viszont Juvia okos volt és nem hagyta. De azért mondta, hogy "sajnálom, Gray-sama", mielőtt a lábába csapott volna. : D Szép befejezést kapott az ő harcuk. (:
Urtearről most nem tudom mit gondoljak. Gondolom az elkövetkezendő részekből kiderül, hogy pontosan mi a célja, miért mondta, hogy Ur is ezt akarta. Urt nem úgy ismertük meg, hogy ilyen világot akarna. Remélem most összecsap Gray és Urtear. Az ő harcuk biztos érdekes lenne.
Azuma elég szimpatikus az ellenségek közül. Biztos jó kis harcuk lesz Erzával. Furcsa módon Rustyrose-t is megkedveltem, pedig az elején nem gondoltam volna. Olyan menő volt, ahogy ment a tábor felé. Meg persze ijesztő is, legalábbis Lisannáéknak biztosan. xD
Kanát még mindig nem tudom utálni. Olyan szerethető, ahogy ennyire igyekszik, közben a mester ilyen állapotban S-osztályúvá se teheti. De ő azért megy a fény felé! Következő részben meg válaszokat is kapunk vele kapcsolatban az előzetesből ítélve. Jó kis rész lesz. ^^
Egyébként Kana haja mintha göndörebb lenne mangában, nem? Ott jobban néz ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zayala20
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #854 Dátum: 12 jan 07, 09:44:53 » |
|
Na,az előbb megnéztem a legújabb openinget. Hát, "alig" van benne spoiler. Most komolyan,aki nem olvassa a mangát, az is kis túlzással már tudja ez alapján az egész történetet... A zene szerintem elmegy. Volt már jobb is, rosszabb is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|