25 feb 18, 22:06:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 53 54 [55] 56 57 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 769044 alkalommal)
0 Felhasználó és 23 vendég van a témában
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #810 Dátum: 11 dec 04, 12:05:00 »

Köszi a korrekciót, valószínüleg csak az előző oldalra emlékeztem Pirul
Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Nikkie
VIP

« Válasz #811 Dátum: 11 dec 04, 12:13:32 »

Nem volt rossz rész, de nem is voltam elájulva tőle. Kana húzása nem tetszik. Gray-ből sikerül díszb*zit csinálni Juvia képzelgéseiben. ikszdé

Levy jelenete nekem is sok volt. Mira meg lélegzik, szóval nyugi, nincs gáz. ;D

A következő rész NaLu-s lesz. *.* Azt már várom. Nevet
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #812 Dátum: 11 dec 10, 15:26:47 »

109. rész:

Ez a Kain... kész. Nevet
Az egyik csillagszellemet meg akarja főzni, a másikkal meg drámázik. ikszdé
Jó erős sérója lehet, ha még az olló élét is kiveszi. ^^"

Sokat nem haladt a történet, de legalább végignevettem.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #813 Dátum: 11 dec 10, 15:34:22 »

Én is sokat nevettem, jó sok poént beleraktak, ami mangában sem volt. Lucy jó sok csillagszellemet megidézett. Mondjuk mangában csak Taurust, Scorpiot és Sagittariust. Animében + Cancert, Pluet és Ariest. De nem baj, mert viccesek voltak. xD Csak azt sajnáltam, hogy igazán egyikkel sem ment semmire... Pedig szerintem nem olyan gyengék a csillagszellemek. :/ A vége nagyon tetszett, hogy Lucy nem futott el. Kain meg jól megkínozta szegényt. Bár most olvastam el mangában is, és ott a koponyoját rendesen meg is szorongatta és még vért is köhögött, de azért hatásos volt animében is. Örülök, hogy visszatért a NatsuLucyHappy Team. ^^

Jövőheti részben pedig eső is lesz. : D Lehetséges, hogy Juvia miatt? O:
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 10, 17:41:41 írta BrownOsment » Naplózva

Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #814 Dátum: 11 dec 10, 16:09:04 »

Hatalmas rész volt már jó ideje vártam erre, és tudtam, hogy még rátesznek egy lapáttal Nevet

- Tök jól hangzott mikor mondta Lucy, hogy Breakdance meg No Comment  Mosolyog
- Amikor Kain elkezdte forralni a vizet hát ott majdnem lefordultam a székről  Nevet
-Az unott Lucy fej is meg lett rajzolva, amikor Kain felajánlja,hogy próbálja ki a babát

Ha belegondolunk, Kain mágiája az egyik legjobb lenne egy kellőképpen okos használó kezében. Ha folyamatosan a saját haját használná és mondjuk a baba ellenne nála rejtve plusz kussol róla, hogy egyáltalán van, akkor akármilyen elemmé át tudna változni elvileg. Jég ütés, Tűz rúgás szerintem kivitelezhető lenne ha vassá, fénnyé meg pamuttá is tud alakulni.  Kúl

Elvileg már 11 hete fut a friss opening( 99. epizódtól) úgy hogy lehet 2 hét múlva jön már az új!? Tuti tele lesz spoilerrel >.<#
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 10, 22:07:33 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #815 Dátum: 11 dec 10, 17:22:01 »

Behaltam ezen a részen. Nevet Ez a Kain sokkal jobb arc, mint Ichiya. A Voodoo mágiája is bejövős, de az nem elveszett mert most is létezik! Kúl
Kain IQ szintje megegyezik Tobyéval. Nem a Shippuudens, hanem aki a Galunán volt Leonnal.^^
Happy megint szórt 1-2 poént Lucynak xD. Amikor Natsu véletlen fejbe találja Kaint és ezzel menti meg Lucy-t nekem egyből Edolas jutott eszembe. Akkor is ugyan ez volt csak a polippal. Mosolyog
Natsu rátapintott a lényegre... vagyis Lucy fenekére. Nevet Kain rendesen megkínozta Lucy-t, még vér nélkül is elég fájdalmasan nézett ki. >.<# De Natsu megtalálta a megoldást. És a végén Győzelmi póz jee! ikszdé Eddig ez a harc tetszett nekem a legjobban.
Most Kana még jobban elásta magát nálam, mert Lucy majdnem maghalt miatta.  

A következő rész tartalmasnak ígérkezik. Jön Mest, gondolom hozza a rossz hírt, hogy kifüstölnek mindenkit, Kana néz, mint borjú az új kapura, és végre jön a Terminátor lánya Vs Erza és Juvia harc.^^
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 10, 17:25:24 írta Tilon » Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #816 Dátum: 11 dec 10, 19:33:51 »

Hát ez kész, nagyon egy pörgős, humorban gazdag, fantasztikus rész volt!
Nem kezdem el felsorolni mik tetszettek, mert gyakorlatilag az egész tele volt jó jelenetekkel.
Az egész részt végig röhögtem, és tetszett az új háttérzene is, ami a Lucy csillagszellemei vs Kain alatt ment.

Elvileg már 11 hete fut a friss opening( 99. epizódtól) úgy hogy lehet 2 hét múlva jön már az új!? Tuti tele lesz spoilerrel >.<#

Igen Bastian, általában 12 részenként van új op/ed, szal 2 hét múlva, a 111.résztől jön a frissítés Nevet
Kíváncsi leszek milyen lesz, mert ez a mostani lett a kedvencem, de lehet az majd ezt is überli Nyelvesít
Naplózva

BrownOsment
ANBU újonc
*

« Válasz #817 Dátum: 11 dec 11, 11:37:45 »

Én se olvasom előre a mangát, így nem tudhatom, mi lesz Kana tevékenykedéséből. Én viszont nem haragszom rá, mivel nem tudunk dolgokat... A vizsga elején valamit nagyon mesélt Lucynak, amiről nem tudunk. Lucy is csak azután ajánlotta fel, hogy lesz a partnere. Valamiért nagyon fontos neki ez a vizsga, azonkívül, hogy ez az utolsó lehetőség neki. Igaz, Kanának nem volt olyan sok szereplése eddig, de én megszerettem, szóval csak ezért sem vagyok képes haragudni rá. De remélem, hogy lesz indoka rá. (:

Új openinget én is várom már. Remélem valami pörgős lesz, mint Edolasnál a 8., nekem az nagyon tetszett. A mostani is tetszik, ne értsetek félre. Az ending pedig kedvencek közé került. ^^
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #818 Dátum: 11 dec 11, 14:24:40 »

Én valami olyasmire tippelek Kanával kapcsolatban, hogy az apja valami nagy S rangú mágus és bizonyítani akar neki és ha nem sikerül, akkor feladja vagy valami. Gondolkozik Legalábbis ez a legjobb tippem vele kapcsolatban.^^

Ha Lucy beidézte volna Geminit, akkor simán leverhette volna egyedül is Kaint. Nem is értem, hogy miért nem hívta őt pl. Scorpius helyett. >.<#

Az új Openingre én is kíváncsi vagyok már. Ha a 2 Edolasost nézzük, ott úgy volt, hogy harcok nem nagyon mutattak benne, mivel, akkor még nem nagyon volt harc aztán a következő volt tele harccal. Most ugye máris lement egy rakat harc és maradt Hades meg Urtear, szóval lehet, hogy most se lesz olyan pörgős az Opening. Mosolyog
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #819 Dátum: 11 dec 11, 17:11:49 »

... a Terminátor lánya...

Honnan jött ez a "terminátor lánya" elnevezés Meldy-re? Nevet
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #820 Dátum: 11 dec 11, 17:14:25 »

Mikor először jelent meg Erza és Juvia ellen (Anime, passz hányadik rész.), akkor olyan volt, mint egy robot, "...azt a parancsot kaptam..." Közben végig monoton hangon érzelmek nélküli kifejezéstelen arccal beszél.

Szerk.: 106. rész, talán.
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 11, 17:29:57 írta heo » Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #821 Dátum: 11 dec 11, 18:34:41 »

Igen az a kifejezéstelen arc, de főleg a rövid, tömör mondatai, amit gépiesen mond el. Nevet
Pl: " Ellenséges egység küldetés közben. Azonnali elpusztítás szükséges. Váltás a legmagasabb pusztító fokozatra."
"Csata kezdés." "Megsemmisíteni az ellenséget. Ez a feladatom."
Nem hiszem, hogy szükséges lenne válaszolnom." Tisztára mint egy gép.
És, amikor lekérdezi az infót a rendszertől:"Juvia Loxar. Az elemi négyes tagja..." ikszdé
Szóval ilyenek miatt lett Svarci lánya. Kúl
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 11, 21:06:07 írta Tilon » Naplózva

Nikkie
VIP

« Válasz #822 Dátum: 11 dec 12, 13:59:27 »

Jó kis rész volt, NaLu. Szeretet

És végre jön a Meldy-s és Gray-es rész. Nevet

Én nem szeretnék új op/ed-et, mert ezt a mostanit nem tudják lepipálni, úgy érzem. Nevet Legalábbis ami az openinget illeti. Nevet Sőt, most szinte biztos, hogy gagyi lesz, majd a rákövetkező lesz megint jó. Nevet
Naplózva
BrownOsment
ANBU újonc
*

« Válasz #823 Dátum: 11 dec 14, 19:27:47 »

Amúgy Lucy elég jól bírja, amikor így rendesen megkínozzák... Mármint úgy értem, hogy pl. most sem futott el, meg nem riadt vissza annak ellenére, hogy Kain nagyon megszorongatta. Phantomnál is hasonló volt, amikor Gazille eléggé verte szegényt. Elég strapabíró lány. ^^
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 14, 19:28:29 írta BrownOsment » Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #824 Dátum: 11 dec 14, 19:53:25 »

A mangában Gazille csak késeket hajigált felé. Úgy jobban beleillett a sztoriba, meg az animébe, hogy verte. Na meg persze így lett egálba  Lucy, ha már a Galunás részek alatt úgy állították be, hogy nem egyedül csukta be Taurus kapuját.^^
Naplózva

Oldalak: 1 ... 53 54 [55] 56 57 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins