24 nov 27, 15:25:49 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 54 55 [56] 57 58 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 749767 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
BrownOsment
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #825 Dátum: 11 dec 15, 15:30:53 »

Galunánál animében is úgy volt, hogy neki sikerült becsukni Taurus kapuját. Oké, hogy kitisztult Taurus elméje, de ő is elmondta utána, hogy ezzel új szintre lépett. (:
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #826 Dátum: 11 dec 15, 17:28:41 »

Csak annyira nem jött át, hogy Lucy maga csinálta a kényszerített kapu becsukást Taurus segítsége nélkül. Mert az animében nagyon az volt, hogy Taurus végül ellen állt az irányításnak és segített becsukni a kapuját. Viszont a mangába meg tisztán látszik, hogy Lucy egyedül csinálta. Mosolyog
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #827 Dátum: 11 dec 16, 21:34:48 »

A mangában Gazille csak késeket hajigált felé. ...

Meg kapott egy olyan cipőzést, hogy a Phantomos balhé után, naplóírás közben Lucy a saját oldalán lévő kék foltot nézegette, hogy vajon megmarad-e a helye. smirksweat
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/059/10
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/067/5
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Bastian
Moderátor - Csevegő részleg

« Válasz #828 Dátum: 11 dec 17, 20:03:35 »

110.rész:

Maga a rész az nagyon tetszett az viszont nem hogy igen összesűrítették az eseményeket.
Ha úgy számoljuk,hogy a Kain harcot megoldották 2 mangafejezet felhasználásával és általában ennyi az a mennyiség amire építenek egy résznél, akkor most ugrottak egyet és felmentek 3 fejezetre.( mert ugye volt egy 35 oldalas fejezet ami benne volt a részben meg egy átlagos 20) Nem bántam volna egy kis fillert.

Bluenote megkapta a hypot: egyedül elpusztított egy kék sárkány ezredet, meg ahová lép ott egy fűszál sem marad.
Ha elszabadul akkor a sziget felborulhat nem csak képletesen az alapján amit láttunk  ikszdé. Mondjuk hiányoltam a mangához képest egy szolid Bluenote mosolyt.

Juvia bár szép erődemonstrációt tartott, azt is bebizonyította, hogy ha Gray nincs veszélyben ő nem harcol komolyan.
Ergó nem ártana a többieket is fontosnak tekinteni. Erza meg bikiniben menekül el, mert esik. Váratlan húzás, de tetszett  Nevet

Lucy jól elkapta Happyt. Ezek ketten mindig feldobnak.

Natsu meg ügy ült ott azzal a komoly fejjel, hogy mondom Like a Boss  Nevet

Tetszett az is,ahogy ugyanolyanra megcsinálták a rész elején a mangából vett képeket beharangozónak.

Következő héten elvileg új OP,de eddig nem találtam infót róla.
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 17, 20:08:05 írta Bastian » Naplózva

„Nem vagyok híve annak, hogy elragadjanak a haszontalan érzelmek és hátba szúrjanak az
aggodalmamért. Annak pedig még kevésbé vagyok híve, amikor valaki mást szúrnak hátba.”
Accelerator - Shinyaku Toaru Majutsu no Index (10. Kötet, 9. fejezet)
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #829 Dátum: 11 dec 17, 20:09:02 »

110. rész.:

Juvia-chan enyhén befordult, az a komoly mély hang húúúú...  smirksweat
Viszont Urtear és Ur összehasonlítását enyhén elszúrták. ^^" Sajna kicsit sem hasonlítottak. Nevet
Viszont Natsu a "keresztapás" ülésével nagy volt. Már csak az öltöny és a gorillák hiányoztak a dobtárasokkal. ikszdé
Bluenote hangja elsőre kicsit túl mélynek és recsegősnek tűnt, de pár mondat után már jobb lett.
Viszont a végén a kövi rész ajánlójában faján le is lőtték a dolgokat... -.-
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #830 Dátum: 11 dec 17, 21:53:53 »

Váá ez a rész is nagyon tetszett!!! Nevet
Az elején is jót mosolyogtam, nem hagyják csak ott Átok Áront, elszórakoznak vele. NAGYON faszás lenne, ha Happy megtartaná, épp elférne a kis hátitáskájában ,és legalább lenne egy nem gyenge  támadása.  Pontosan
Hát ez a rész tele volt pózolásokkal  Kúl Natsu beülése, mint 1 Maffia boss, hát ha nem ismerném az animét, csak ezt a képet látnám, én sose mondanám meg róla, hogy ő a fő jó szereplő. Nevet Edolasban is jól állt neki a gonoszság, de azért maradjon csak a jónál, ne vigye el a bosszú és gyűlölet és váljon Sasuke 2.0-vá ikszdé
Natsuhoz hasonlóan Juvia-nak is volt egy überbrutál jelenete. Mint valami Zombi, ááá nagyon kirázott a hideg amikor megláttam, durván nézett ki az biztos  Mosolyog
Megjelent Mr. Kék Jegyzet, mert nem volt elég tápos így is már a GH. ikszdé Kicsit, nincs könnyű dolga a FT-nek.
Doranbalt meg egyre jobban tetszik, megmentené az FT-t az aetheriontól, tök jó fej. Úgy érzem, megint lesz 1 szövetségesük a tanácsban.  Füligérafeje
Nagyon bejön eddig ez az arc, tetszik hogy mindenkiről szól 1-1 rész.
És hát igen Chakra, eddig nem volt sok olyan ajánló, amiben nem lett volna kisebb-nagyobb spoiler. Elég lenne betenni az FT logót azt csá, úgyis mindig jókat röhögök a dumákon amik alatta mennek, a mostani is milyen volt már ikszdé
Naplózva

BrownOsment
ANBU újonc
*

« Válasz #831 Dátum: 11 dec 18, 10:13:44 »

Ááá, de jó rész volt. Juvia tök menő volt.  Nevet A Water Nebra milyen jól nézett ki. Nem tudom, hogy használta-e eddig, de nekem nagyon tetszett. Oké, hogy most Gray-samáért harcol, de hát akkor ez az igazi ereje. Nem semmi. ^^

A rész eleje tényleg vicces volt, Lucy és Happy jó páros az ilyesmiben. A kövi rész előzeteséhez annyit fűznék, hogy én nem bánom, hogy van, mert mindig jó kis izgalomfokozó a jövő hetet illetően. : D
Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #832 Dátum: 11 dec 18, 17:03:34 »

Egész jók mostanában a részek, ha a cenzúra nem lenne, 2.-3. kedvenc shounen animém lenne. Viszont a mostani részben néhány helyen enyhén meredekre sikerülnek a rajzok. Pl Natsu feje 4:14-nél egy beszívott függőre hasonlít, aki másfél percig a konnektorban tartotta a konyhakését...

Edolasban is jól állt neki a gonoszság, de azért maradjon csak a jónál, ne vigye el a bosszú és gyűlölet és váljon Sasuke 2.0-vá ikszdé

Natsu mindig ilyen vadállat volt, mikor Gazille megrendezte Lucy-t, akkor is hasonló fejeket vágott. Nevet

Egyébként Juvia hangját a zombimódban is az eredeti seiyuu-ja adta? Volt 1-2 perc, amikor feltűnően más volt a hangszíne.
Naplózva

Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #833 Dátum: 11 dec 18, 22:14:56 »

Hú, a Juvia vs Meredy egész jó csata kacsint nagyon bejött Nevet Juvia igazán erős, és jó kis technikákat mutatott Mosolyog
és mellesleg remek avatart és aláírást szolgáltatott a rész Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 18, 22:51:23 írta Domynyk » Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #834 Dátum: 11 dec 19, 06:45:49 »

Jaja Juvia nekem is nagyon tetszett. Tök jó, hogy szinte minden részben mutat valami hihetetlent egy Fairy Tail tag.
Off: Tényleg klafa az avatárod és az aláírásod!  bow
Naplózva

Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #835 Dátum: 11 dec 19, 09:34:44 »

ja, igazad van, minden részben megismerhetünk jobban egy-egy új varázslatot és ez nekem nagyon bejön Mosolyog
off: köszi Nevet amúgy nem tudod, hogy hogy lehet középre igaíztani az aláírást?
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 19, 09:37:05 írta Domynyk » Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #836 Dátum: 11 dec 19, 09:38:32 »

Ilyenek közé kell tenni:
Kód:
[center] Ide jön az aláírásod tartalma [/center]
Naplózva

BrownOsment
ANBU újonc
*

« Válasz #837 Dátum: 11 dec 19, 12:49:28 »

...és mellesleg remek avatart és aláírást szolgáltatott a rész Nevet
Ebben egyet tudok érteni. Én is rögtön megszerkesztettem egy bannert. ^^
« Utoljára szerkesztve: 11 dec 19, 15:39:35 írta BrownOsment » Naplózva

Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #838 Dátum: 11 dec 19, 13:38:20 »

off. remekül sikerült kacsint  Pontosan
Várom már a következő részt, hogy lássam mi a vége a Jucvia vs Meredynek Mosolyog (olvasok mangát Nyelvesít)
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #839 Dátum: 11 dec 19, 14:18:15 »

112-től jön az új opening és ending. ( mivel Edolas óta 13 részenként van ,és így pont kijön a 4x13=52 hét, ami pont 1 év)
Kíváncsi vagyok milyen lesz. Eddig ugyebár a hosszabb arc-okban, amik 2 op és ed erejéig voltak( Nirvána, Edolas), mindig az első nyitányt egy csaj énekelte, míg a 2.-kat egy pasi.Az előbbi, inkább az érzelmekre játszott, az utóbbi pedig az akciókra. Mivel a mostanit is csaj énekli és annyira nem "harcolós" az op ( csak képekkel illusztrálja, hogy ki-kivel küzdött meg), feltételezhetően a most következő nyitány-ban gyors és pörgős zenére számíthatunk sok akció jelenettel.
Nekem ez a mostani lett a kedvenc opening-em, kíváncsi leszek, hogy a most következő milyen lesz.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 54 55 [56] 57 58 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins