24 nov 27, 14:36:36 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 749723 alkalommal)
0 Felhasználó és 11 vendég van a témában
Csabi28
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #495 Dátum: 11 jún 18, 21:48:17 »

Na ez a rész.... tetszett!!!
Poénos és egyben érzelemdús volt ez a rész. Happy apja nagyon nagy figura jókat röhögtem rajta xD
A rész vége megint valami eszméletlenül jó drámára sikeredett , úgy mint az előző részben is , nagyon szépre csinálták Nevet

Megint eltelt 12 rész, szal akkor elméletileg jövőhéten új op és ed.
A jelenlegi Openingel nincs semmi bajom , leszámítva hogy nem pörgős és 1 harc jelenet sincs benne , de ez érthető hisz az utóbbi 12 részben nem igen volt 1 komolyabb se.Ezzel szembe remélem a kövi az gyorsabb és ritmusosabb lessz , és kíváncsi vagyok lessz-e olyan jó , mint az Op 6: Fiesta , mert nekem eddig az az eggyik kedvencem.
A kövi endingben meg remélem Gazille lessz , mert volt már itt Lucy, Natsu, Erza, Mira, Wendy, Gray és most Charle és így belenézegettem a mangába pöppet , és láttam Gazille-nak még sok nagy jelenete lessz , szal jó lenne most őt látni chibiként gyalogolva az endingben egy kis Shooby doo bop feelingű zene alatt xD
Naplózva

BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #496 Dátum: 11 jún 18, 22:15:17 »

Szerintem is valami nagyon jót hoztak ki a végére. Mondjuk az egész rész tetszett. Nagyon szimpatikusak Happy szülei. ^^ Szép volt, ahogy kiengedték a szárnyukat, mármint Happy és Charle. És jövőhéten akkor már új opening és ending.. *búcsút vesz a 7. openingtől és endingtől* (:
Naplózva

Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #497 Dátum: 11 jún 18, 23:41:03 »

Mikor elkezdtem nézni ezt a részt, a legelején felszólaló háttérzenéről egyből a Fate/Stay Night ugrott be, meg is jött a kedvem Fate/Zero novellát olvasni, mielőtt kidobják animében.ikszdé

A végét tényleg szépen megcsinálták, érzelgősség szemponjából mangában is ez volt a 2. kedvenc jelenetem ebből az arcból, a másik is tuti jó lesz. Nevet
Az új openinget pedig kíváncsian várom.
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #498 Dátum: 11 jún 19, 07:49:09 »

Fene Natsu jól átvert engem. >.<# Pedig mennyire örültem már. hogy végre valami. Lucyt is blokkolják. Gazillét persze nem mutatták pedig arra vártam 1 hete, hogy mi lesz a lachrymával erre kiderül, hogy az nem is a FT.  Gondolom, hogy az új OPben most harcjeleneteket mutatnak majd mert elég fura lenne ha máris az új Arc lenne benne amikor még 1 darab komolyabb harc sem volt. Mosolyog Charle és Happynak tényleg nagyon szép jelenetük volt ahogy leugranak a szikláról.  milyen szép kis mancsuk volt. Nevet Így, hogy elolvastam a mangát  és Happy apja nem fogja be Happyt értelmetlenül munkára így már egész jófejnek tűnik. Mosolyog Mert az animében kicsit olyan érzésem volt, hogy direkt hátráltatni akarja a sokk munkával de így már oké végül is el kell valamivel tölteni a részt és jók voltak benne Happy poénjai.^^ Szóval Natsuék is tudnak majd mágiát használni, hanem lesz bennük kétség. Gondolom ez azonnal bekövetkezik ha jönnek megmenteni őket a repülő páros. Mosolyog
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #499 Dátum: 11 jún 19, 08:27:45 »

Nem, Natusék nem tudnak mágiát használni. Hiszen ki is lett jelentve (asszem Charle gondolja), hogy Edolasban az exceedek az egyedüliek, akiknek "mágia terem a testében". Mosolyog

Á, megvan, honnan volt olyan ismerős Lucky (Happy faterjának) hangja. Hiszen ugyanaz, mint a One Piece-ből Buggy a Bohócnak. Nevet Ugyanaz az ordibálás, ugyanaz a KÁÁÁÁÁH! Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 19, 17:11:05 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Nikkie
VIP

« Válasz #500 Dátum: 11 jún 20, 20:29:09 »

Ez a rész nagyon aranyos volt, szinte fel sem tűnt, hogy elnyújtották a szülőknél töltött időt. Nevet A szülők találó nevet kaptak. Mosolyog

A végén annyira jól kijött, hogy sírtak, és mondja apuka a repülésre való hasonlóságra, hogy "nem csak az". Erre benyögi zárószóként, hogy "Aye!". Az nagyon ott volt, megkoronázta a részt. ^^
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #501 Dátum: 11 jún 25, 21:54:47 »

Na ez a rész is fantasztikus volt! Mosolyog
Sajnálattal láttam viszont, hogy nem volt új op/ed , sebaj majd legközelebb.
A részről:
Amikor Charle beadta, hogy ő a királynő lánya, nagyon durvára sikeredett , Erza teljesen lesokkolt Nevet
Külön tetszett , hogy amire Lucy is felfigyelt , Charle már Happy-t a nevén szólítja és nem kandúrnak Nevet
Ezeken az időzítéseken teljesen ledöbbenek , tizedestört másodpercre pontosan jön mindig a segítség Nevet
Pantherlily most kiakadt a királyra , remélem majd lessz szép lázadás.
És az hogy Gray meg Erza is tudja használni az erejét tök jó, mert hatalmas erősítést kaptak így Lucy-ék.
Szal a rész nagyon jóra sikeredett, a történet is egyre érdekesebbé válik , Byro szinkronhangja meg nagyon adja xD
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #502 Dátum: 11 jún 25, 22:45:26 »

Hát ez elképesztően kúúúúl rész volt. Nevet Már az évad eleje óta ilyen akcióban és drámában és fordulatokkal teli részre vártam. Nagyot néztem Charle blöffjén mert olyan élethűen adta elő, de vajon tényleg blöff ? Mosolyog Happy most is nagyot alakított. Edolas kihozza belőle a legjobbat és ezt öröm nézni. Ahogy megtámadta Erzát és Charle elé állt nagyon jó volt.^^ Durva az ETD kódnak sajna magyarul nem jött ki, de ez legyen a legkisebb baj. Mosolyog Pantherlily ahogy elnézem fellázad a lázadás ellen. ikszdé Amikor a végén szorult a hurok Lucyék nyaka körül már ott szúrkoltam, hogy gyorsan jöjjön valaki a segítségükre mert baj lesz. >.<# Gondoltam Edo Natsura és Lucyre meg Gazillére. De Erzára meg Grayre végkép nem számítottam. Nevet Gondolom Gazille keze munkája, hogy itt vannak és ők is tudják a mágiájukat használni így kiegyenlítődtek az esélyek.^^ Remélem azt a kis gnóm vezérkari kínzó főnököt valaki nagyon megruházza. Leüt Már az elején se volt számomra színpatikus. Erza vs Erza nagyon durvának ígérkezik. Edo Erza milyet néz a döbbenettől. ikszdé A lényeg, hogy Ez a rész 10/10-es.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Nikkie
VIP

« Válasz #503 Dátum: 11 jún 27, 10:13:38 »

Nos, erre a részre vártam, mert mangában elképesztően szexis volt Gray, amikor betoppantak a végén. Hát mondanom sem kell, rosszabbul ha akarták, akkor se rajzolhatták volna. Neeem Olyan abnormális volt Gray állása, pedig mangában maga volt a tökély. *.*

Csak összehasonlításképp: ikszdé
http://kephost.hu/kep/2011/06/grayeserza.jpg

Jó volt a kis fillerecske is, amit belecsempésztek annak érdekében, hogy Erzáék itt is a végén toppanjanak be. Nevet
Naplózva
Hestiana
Gennin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Fairy Tail & Fantasy Fan - Selymes Durbincs

« Válasz #504 Dátum: 11 jún 27, 13:31:59 »

Nagyon jól sikerült ez a rész! Happy FTW!!  Pirul Imádom ezt a macsekot.
Engem a frász kerülgetett mikor Lucy-éknak Natsu meg Wendy kiáltásait kellett hallgatniuk... meg mikor Natsu próbálta tartani a lelket Wendy-ben. Onnan lehetett sejteni, hogy eléggé fájdalmas dolog lehet ez a mágialeszívás.  Szomorú Sajnáltam őket rendesen, abszolút bele tudtam képzelni magam Lucy meg a macskák helyzetébe. A többi dolgot már más említette, így azokba nem megyek bele részletesen.
Jó kis drámai részt volt, eddig a legjobb az Edolas-arcban. Yóóóó
Naplózva

Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #505 Dátum: 11 jún 27, 14:04:46 »

...mondanom sem kell, rosszabbul ha akarták, akkor se rajzolhatták volna
Csak összehasonlításképp: ikszdé
http://kephost.hu/kep/2011/06/grayeserza.jpg

Ezért szeretem én jobban a mangát Nevet Mashima rajztechnikája sokkal kifinomultabb, mint azoké, akik az animét csinálják. De nem csak Gray gáz kicsit a képen, hanem Erza is. Rémes az az arc, amit csináltak neki. Mangában sokkal kifejezőbb. Olyan mintha egészen más perspektívából rajzolták volna a képet. Gray meg szimplán egy csökött nyápicnak tűnik, fura szögletes mellekkel...

Ám most vettem észre, hogy Gray hasának jobb oldalán a mangában van egy heg. Az anime képén nincs semmi, és nem emlékszem, hogy Gray-nek bármikor is lett volna ott hege. És ráadásul pont ott van, ahol <törölve>

Moderátor, Chakra:
A "Tilos a spoiler" a csapattagokra is vonatkozik. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 27, 17:47:03 írta Chakra » Naplózva

Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
Hestiana
Gennin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Fairy Tail & Fantasy Fan - Selymes Durbincs

« Válasz #506 Dátum: 11 jún 27, 14:08:47 »

Ám most vettem észre, hogy Gray hasának jobb oldalán a mangában van egy heg. Az anime képén nincs semmi, és nem emlékszem, hogy Gray-nek bármikor is lett volna ott hege. És ráadásul pont ott van, ahol a manga 240. fejezetének 15. oldalán megvágja magát. Talán Mashima már itt eldöntötte, hogy Gray kap egy szépségheget? Nyelvesít
Én úgy emlékszem, hogy már a Lyon elleni harcban is ott sérült meg, azt hiszem még be is fagyasztotta a sebet.
Meg is van, gondolom ez lehet:
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/039/21 - Lyon keresztül szúrja
http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/041/17 - jól emlékeztem, itt fagyasztja le

Hát igen, kár, hogy az ilyenek az animéből kimaradnak...
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 27, 14:17:15 írta Hestiana » Naplózva

A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #507 Dátum: 11 jún 27, 14:34:10 »

A Lyon által okozott seb nincs egy kicsit feljebb? Gondolkozik
Nekem is úgy tűnik, hogy 2 különböző perspektívában rajzolták őket. Eleve a mangában Gray mintha közelebb lenne. Így belegondolva föld és ég a kettő... Én viszont sajnos vagyok olyan figyelmetlen, hogy ha nem szóltok észre sem veszem... >.<#
Naplózva

Nikkie
VIP

« Válasz #508 Dátum: 11 jún 27, 17:59:30 »

Igen, az a seb (ami mellesleg nagyon szexi ikszdé) szerintem is a Leon elleni harc alatt keletkezett. :] Én is kikerestem a képeket, kár, hogy nem olvastam tovább a hsz-eket, akkor rájöttem volna, hogy már megtette valaki előttem. ikszdé
Mondjuk hirtelen átfutott az agyamon, hogy esetleg vakbélműtétje volt. ikszdé Bár akkor kissé lejjebb lenne az a sebhely. Nevet

Natsuékat én is sajnáltam nagyon. Szomorú Happy Lucy elé ugrása nagyon ott volt. Pontosan
Naplózva
BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #509 Dátum: 11 jún 27, 20:58:46 »

Én is teljesen át tudtam élni, amit Lucyék éreztek. Idegesített is most Edo Erza, hogy előbukkan és nem tudják megkeresni Wendyéket.. De legalább jön a segítség és végre Lucyéknál van egy kis előny. ^^

Egyébként a Galuna szigetes történetnél ha jól emlékszem, akkor mondta is Lucy Graynek, hogy az a seb valószínűleg megmarad neki, szóval szerintem is az lehet. (:
Naplózva

Oldalak: 1 ... 32 33 [34] 35 36 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins