25 máj 09, 14:07:36 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 228
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Fairy Tail anime (Tilos a spoiler!)  (Megtekintve 808979 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
BrownOsment
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #480 Dátum: 11 jún 05, 09:14:08 »

Igen, szerintem is jó rész volt. Elején Lucy gúnyosan kérdezte Natsutól, hogy: na, nem akartok tükröset játszani? xD
Engem is érdekel már nagyon ez az Exceed-es dolog..
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #481 Dátum: 11 jún 05, 13:18:07 »

Hát nem tudom , de számomra ez az edolas arc eddig a leggyengébb történet.Ebben a részben nem történt túlzottan sok minden , és már 10 rész óta egyetlen komoly harci jelenet se volt , eddig a Nirvána sokkal jobb , mert ott már az elején jól leverte az OS a szövetséget.
Remélem lassan lessz benne valami epic fight, mert eddig nem jön be  Neeem

Szerk.: Ja és a király szinkronja Makarov szinkronja Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 05, 13:29:39 írta Csabi28 » Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #482 Dátum: 11 jún 05, 18:30:45 »

Csabi, várd ki a végét, nagyon jó lesz Mosolyog Most csak azt hiszed még, hogy lapos... még eltelik pár rész és még mindig lapos.... és akkor BUMM beindul Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 06, 02:15:38 írta samdav » Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #483 Dátum: 11 jún 12, 09:49:34 »

Na hát érdekes kis rész volt , megtudtuk végre az Exceed-ek titkát.
Ichyja macskaként , hát szerintem ezt csak azért rakták bele , hogy ne legyen olyan uncsi és komor az Edolas arc.
Meg hogy Gazille tud mágiát használni , szerintem azért van , mert ő is kapott 1 tablettát Mistgun-tol , mint Lucy.
Ebben a részben az tetszett legjobban , amikor Happy a végén kiállt magukért: "Nem vagyunk a bábjaitok!" ez nagyon epic jelent volt , tetszett Nevet
Naplózva

Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #484 Dátum: 11 jún 12, 11:31:49 »

És megint adtam egy esélyt Cahrlenak erre csak teljesíti a küldetését az a kém macska. ikszdé Happynak örülök, hogy ki állt a barátaiért és szembe szegült a macskákkal. Nem volt Jedi Gazille ! Ohh My God Pedig úgy bele éltem már magam, és még a tűzijáték markolata is tiszta fénykard szerű volt. A mangában kicsit más volt a cella ajtó. Gondolom ezt könnyebb volt megrajzolni. Gazille GiHi-zése nagyon kemény. Nevet Szerintem is a tabletták miatt van meg az ereje. Most akkor a macskák királynője Faust felet áll ?  Most egy kérdés a mangáról. Azokban a manga fejezetekben amik eddig dolgozták fel az animét abban eddig Gazille nem is szerepelt, akkor most az egész Gazillés sztoriszál csak filler, vagy az csak később szerepel a mangában ? Gondolkozik Mert csak addig olvasom a mangát ameddig az anime tart és nagyon hiányolom Gazille akcióit. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz a Lachrimával, hogy Gazille így megsebezte. Ja és az a másik kék macska az előzetesben csak nem Happy mamája. Nevet Ez  volt az első alkalom, hogy Charle a nevén szólította Happyt.^^
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #485 Dátum: 11 jún 12, 16:14:30 »

Tilon, tesómmá fogadlak! Telibe lőtted azokat a dolgokat, amiket ha megkapod a választ, akkor az teljes spoiler. Csak annyit mondok inkább, hogy mindennek megvan az oka, hogy micsoda, miért történik. Észrevételeid helyesek, csak korlátozva vagyunk válaszadásilag Mosolyog Jah és igen, a Gazille rész nem volt ott eredetileg, az hiszem. De majd biztos jönnek, akik lefognak hurrogni emiatt engem Nyelvesít
Naplózva
BrownOsment
ANBU újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #486 Dátum: 11 jún 12, 19:23:04 »

... Ez  volt az első alkalom, hogy Charle a nevén szólította Happyt.^^

Igen. Örülök, hogy nem csak én figyeltem fel rá. ^^

Egyébként nekem is nagyon tetszett a rész. Örülök, hogy megtudtuk a küldetésük lényegét. Nagyon megható volt a két kis macskánkat sírni. (:
Naplózva

ronandinho
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #487 Dátum: 11 jún 12, 19:36:00 »

Na ezt a részt nagyon vártam, vagyis pontosan Happy jelenetére. Az a jelenet epic volt, a zene a sírás a kis visszaemlékezés a hangulat az érzelem nagyon jók voltak. Sokkal jobban átjött az érzelem, hogy már csöpögtek a könnyeim, mint a mangában. Az egész rész epic!
Csabi, nekem ez az arc a kedvencem a Fairy Tail-ben. Türelmesen várjál mert nemsoká beindulnak az események.
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #488 Dátum: 11 jún 12, 21:21:22 »

Türelmesen várok én, csak eddig az összes többi arc sokkal izgalmasabban kezdődött , mindenki azt mondja ez a legjobb, hát kíváncsian várom , nálam eddig a Battle of Fairy Tail és az Oracion Seis viszi a díjat.
Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #489 Dátum: 11 jún 12, 22:17:41 »

Nyugi várjátok is ki, jól mondja Csabi, megéri várni  Hümm-hümm Amúgy feltűnően hasonlít Edolas-i katonák páncélzatán lévő jel a sarlóra és a kalapácsra és az a szobor a királyról igen csak Sztálinos... (sorry, hogy belementem ebbe, de ezt muszáj volt kommentelnem)
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 12, 22:21:20 írta samdav » Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #490 Dátum: 11 jún 12, 22:29:28 »

Türelmesen várok én, csak eddig az összes többi arc sokkal izgalmasabban kezdődött , mindenki azt mondja ez a legjobb, hát kíváncsian várom , nálam eddig a Battle of Fairy Tail és az Oracion Seis viszi a díjat.
Egy istenért se szeretném letörni a lelkesedésed, de a mindenki, azért kicsit túlzás... egy-két résztől eltekintve, szerintem mangában is ez volt az egyik  leggyengébb arc. ^^··
Az Oracion Seisos, a Luxusos, a Gérardos, a Phantom Lordos arcok nálam mind előrébbvalóak Edolasnál... ez se rossz, főleg a vége felé lesznek nagyon jó jelenetek, de azért az én szemszögemből ítélve nagyon messze állnak ezek a részek attól, hogy kiérdemeljék a "legjobb" titulust.
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 12, 23:58:04 írta Den » Naplózva

Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #491 Dátum: 11 jún 14, 08:26:30 »

Áááá de kár, hogy nem lehet spoilerezni Mosolyog Am fairy tailben eddig szinte minden részen röhögtem, nem lehet elvárni hogy ilyem magas színvonalat tartson végig. Kellenek kicsit gyengébb epizódok is. Nyugi, lesz ez még jobb is.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #492 Dátum: 11 jún 18, 14:56:25 »

Óóó... Ez egy zsír kis rész volt. ^^ Ügyesen kibővítették az egy mangarészt egy anime részre.
Ha jól emlékszem (és biztos, mivel utána is néztem), a mangában "nem volt" neve Happy szüleinek.
Valamelyik másik animéből nagyon ismerős Lucky (a papa macska) hangja, de nem tudom, honnan. Valakinek ötlet? ^^"
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #493 Dátum: 11 jún 18, 15:02:59 »

Én csak az övékét találtam meg:
Natsu: Tetsuya Kakihara
Lucy: Aya Hirano
Happy: Rie Kugimiya
Gray: Yuuichi Nakamura
Erza: Sayaka Ohara
Nekem is ismerős volt, de nem nagyon tom, hogy ki az... :S
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #494 Dátum: 11 jún 18, 15:05:30 »

Nekem van egy 2 oldalas lista is, de Lucky nincs benne: Szomorú ^^"
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Oldalak: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 228
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins