Lew
|
 |
« Válasz #450 Dátum: 11 máj 09, 19:33:43 » |
|
ON: Szerintem is hiányzik belőle a vér :S az echi jelenetekért még annyira nem is kár , bár azt se szép dolog kihagyni de a vér :S természetes ha valakit megvágunk egy karddal az vérezni fog... Legalább a gyerekek is látnák hogy ha valakit bántunk az bizony vérzik nem fekete vonalak és karcolások lesznek rajt...
OFF: Hát nemtudom ha ép ésszel belegondolok hogy egy kisgyerek mitől akad ki jobban : meglátja véletlenül az anyukája mellét és rájön h anyunak ez is van vagy ha bemegy a szobába és az anyja feje le van vágva , fel van akadva a szeme és fröcsög a vér hát nem is tudom... Bár igen az amcsik nem az eszükről híresek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
monique_monic
Újonc
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #451 Dátum: 11 máj 10, 16:34:37 » |
|
Helloka! Mi az a spoiler?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
 |
« Válasz #452 Dátum: 11 máj 10, 17:50:50 » |
|
Hogyha olyat írsz le , ami eddig csak a mangában ( képregényben) volt , és az animébe az még nem került leadásra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #453 Dátum: 11 máj 14, 17:34:11 » |
|
79. rész: Pro: Ó, le a kalappal a készítők előtt. Sok kis apró, de élvezhető fillerrel szépen kinyújtották az egy mangafejezetet egy anime rész hosszúra. ^^ A Lisannás visszaemlékezés is tetszett. Csak ott volt pár dolog, ami... de erről inkább a manga témájában írok, mert itt akkor spoilereznék és ki kellene tiltanom magam egy hétre.  Kontra: A rajzolás pár helye igencsak pongyola volt.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Vas Országa
|
 |
« Válasz #454 Dátum: 11 máj 15, 18:58:37 » |
|
Jó volt! Tényleg alig észrevehetőek a fillerek. Azután a kis veszekedés után szívesen megnéznék egy Edo Lucy-Levi, Földvilág Erza-régi Mira párosítást. Tuti kinyírnák egymást  És ami a legjobb volt a részben, hogy kiderült titokban Wendy a legnagyobb perverz Natsu és Happy fantáziálásában Erza páncélban volt, erre Wendy meg hogy képzeli el? Egy szál kiskötényben és fehérneműben sok eperrel és tejszínhabbal totál perverz 
Szerintem itt most nem lőttek le poént. Mert amire te gondoltál Chakra, az szerintem nem spoiler. Végig Natsu visszaemlékezéseit látjuk. Amik tényleg nagyon jók voltak. (különöden az első, ami végig fekete-fehér, és csak az esernyő piros. Szeretem az ilyen félmonokróm képeket) Csak a végén már Lisanna is elég meredten és zavartan bámulja a már-már síró Natsut. De aki nem olvasta a mangát, az szerintem ebből még nem jön rá semmire. De nyugodtan cáfoljanak meg akik csak az animét nézik 
Manga alapján én Sugarboy páncélját nem ilyen halvány rózsaszínnek képzeltem el, de ez sem volt rossz. És Edo-Erzát nem öltöztették fel Edo-Wendy viszont tejcsárdákat kapott.
|
|
|
Naplózva
|
Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
|
|
|
Nikkie
|
 |
« Válasz #455 Dátum: 11 máj 15, 19:46:21 » |
|
Amikor Natsu ugrott volna, hogy megölelje Lisannát, akkor szív alakú volt a nyelve...  Nekem sok volt ez a NaLi filler jelenet, mondjuk az a büdös nagy helyzet, hogy mangában se akar sehogyse átjönni nekem a NatsuxLisanna.  Csak ilyen haveri szinten. Edo-Wendy pedig nagyon jó csaj.  Mellesleg mangában is "tejcsárdákat" kapott, csak itt animében még pattogtak is, lehet azért tűntek különösen nagynak. xD Kár, hogy nem Erzáékkal egykorú földi-Wendy, tuti erősebb lenne nála, és még ráadásul tök jó csaj is - így csaj szemmel legalábbis.  Ja, de ezt egyszer már írtam, mindegy. xD Lisannát meg jó csúnyán rajzolták meg. xD Edo-Lucy-t nagyon bírom. *.* Kár, hogy ennyit változtattak a ruháján.  Ha Mira Satan Soul "rucija" belefért, akkor szerintem ez is mehetett volna eredetiben... Levi és Lucy pedig tényleg olyanok, mint régen Mira és Erza voltak. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #456 Dátum: 11 máj 16, 10:44:45 » |
|
Na csak igazam lett és ebben a világban gonosznak számít a Fairy Tail.  Tetszik az Edolasi Lucy nekem, ahogy elöször megöleli Natsut aztán beveti rajta a kínzó technikáit.^^ A földvilági Lucy ijesztőbb tudd lenni ha akar. Lisanna meg durva, hogy él itt. Natsu egy állat ahogy rá akart ugrani. Nikkie a mangában is elég szív alakú a nyelve de el tudtam volna képzelni szívecske nélkül is.  Wendynek nem lesz gond a pasizás pár év múlva ilyen adottságokkal.^^ Mirajane meg tényleg nagyon unalmas, hogy semmit se változott. A földi Levi is lehetne egy kicsit keményebb, jól áll neki.  Erza meg egy kapitány ? Bár ezen nem lepődtem annyira meg mert ő elég erős. Inkább az lepett meg, hogy az FT-re vadászik. Hol van az öreg Makarov ? Meg Luxus ? És akkor ki a céhmester ? Remélem, hogy azért léteznek ebben a világban. Sugarboynak elég érdekes színek tetszenek.  De a következő részben Gazille !!  Vajon az Edolasi vagy a földi ? Mert elvileg őt sem szippantotta be az Anima de nem volt ott ahol a város állt. Hát kíváncsi vagyok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 27, 12:20:21 írta Tilon »
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
BrownOsment
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #457 Dátum: 11 máj 16, 14:16:53 » |
|
Azt hiszem most is úgy kell kezdenem, hogy nagyon tetszett ez a rész. ^^ Az elején arról beszéltek, hogy mindenki totál más lett, erre megszólal Mira-chan, aki ugyanolyan maradt. Ez a ruhája talán jobb is, mint a földvilági. Visca meg Alzack (vagy Arzack? nemtudom melyik a japános)... xD Amikor Natsu elképzelte, hogy milyen lehet Erza, akkor tök olyan volt, mintha Olaszország lenne a Hetaliából. Mármint Erza. Happy elképzelése tetszett a legjobban. Erza: Bármi áron megvédelek, Happy-sama! Happy meg napszemcsivel a fején: Harcolj csak, hű szolgám, Erza..  Más is felfigyelt arra, hogy a rész közepén új az a kis bejátszás, amiben eddig Happy, Charle és a csillagszellemek voltak? Szerintem ez is tökjó lett. ^^ Nagyon jó jelenet volt, amikor megjelent Lisanna és elkezdődött a visszaemlékezés. Nem is tudtam, hogy nem találták meg a holttestét. Mert ugye Elfman mondta, hogy legalább eltemethették volna. Lehet, hogy ezt már megemlítették, csak akkor én nem emlékeztem.. Elég megható pillanat volt, erre Happy és Natsu felugrik.. xD Már várom a folytatást. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
 |
« Válasz #458 Dátum: 11 máj 16, 14:55:05 » |
|
Mindent elmondtak előttem szal csak ismételni tudnám , tényleg jó rész volt , és megint megcsinálták a rész felét fillerre , úgy , hogy újfent nem vettem észre  BrownOsment a kövi rész tartalma ablak is megváltozott  Nekem egyedül a rajzolása nem tetszik , ugy ahogy van ezt a csapatot ki kéne rúgni , ők rajzolták az 51.részt is és hát az se tetszett. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 16, 14:56:08 írta Csabi28 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #459 Dátum: 11 máj 16, 15:04:15 » |
|
Azért az, hogy nem találták meg a holtestét egy kicsit ködös, mert Mirajane vissza emlékezésében mielőtt benyomja a Satan Soult ő ott fogja Lisanna kezét amikor meghall.  De akkoriban még nem tervezték, hogy ennyire népszerű lesz az anime és próbáltak minden szálat lezárni, mint amikor nem említették Gildartz-ot Luxus vs Mistgun alatt. Jó, hogy megváltoztak az ablakok. Ez a rész a 170-edik mangát dolgozta fel ami a 21-edik kötet kezdő fejezete. Lehet, hogy kötetenként váltogatják vagy csak az új sztoriszál miatt de egyre jobbakat rajzolnak nekik. 
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
BrownOsment
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #460 Dátum: 11 máj 16, 16:16:30 » |
|
...BrownOsment a kövi rész tartalma ablak is megváltozott  Nekem egyedül a rajzolása nem tetszik , ugy ahogy van ezt a csapatot ki kéne rúgni , ők rajzolták az 51.részt is és hát az se tetszett.  Jé, tényleg, az is megváltozott.  Nekem tetszik ez a rajzolás. Mintha a szemek másabbak lennének, nekem nagyon tetszik. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #461 Dátum: 11 máj 16, 20:31:49 » |
|
... Más is felfigyelt arra, hogy a rész közepén új az a kis bejátszás, amiben eddig Happy, Charle és a csillagszellemek voltak? Szerintem ez is tökjó lett. ^^ ...
Jónak jó lett, csak Charle-hoz szerintem nem illik az a szem amit rajzoltak neki. ^^" Kétszer is visszanéztem, hogy jól látom-e, hogy jól látom-e? A mangákban és animékben nagyon fontos a szemek rajzolása, mivel az árulja el a legtöbb érzelmet. És a Fairy Tailben a női karakterek közül Erza után talán Charle a másik olyan szereplő, akinek szépen ki van dolgozva a szeme. Ezért nem tetszik, amikor ennyire elrugaszkodnak az "alaptól" és egy merőben hozzá nem illő stílust alkalmaznak. ^^ Tudom, rigolya, de ez van. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 16, 20:32:57 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
22Geri22
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #462 Dátum: 11 máj 18, 19:16:33 » |
|
Sziasztok. Azt szeretném megkérdezni, hogy az hanyadik rész amikor megtámadják azt a másik céhet? Miután visszatérnek a Deliora-s küldetésről. Előre is köszönöm.^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #463 Dátum: 11 máj 18, 19:45:02 » |
|
Ha jól emlékszem akkor vagy a 20. vagy 21. résznél kezdődik az a történet rész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
22Geri22
Újonc
Nem elérhető
|