ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
 |
« Válasz #330 Dátum: 11 márc 03, 21:20:30 » |
|
Jaaj az a baj, hogy annyi jó részt kapunk, hogy mindig csak azt tudom írni, hogy jó rész volt, meg isteni volt, ami így is van, de így nem tudok normális hozzászólásokat írni xD Na de nem gáz.  Jó volt nagyon. Elég sok mindent felbolygattak, hiszen Wendy "családja" tulajdonképpen megsemmisült... Gérardal lesz valami... és remélem lassan kiderül a Mistogun - Gérard dolog, mert már nagyon idegesít. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #331 Dátum: 11 márc 04, 18:05:47 » |
|
Ezekben a részekben már magukhoz kaptak az animések és nem rohannak meg kapkodnak annyira. Most már tényleg csak 2 mangafejezet egy rész. Korábban volt olyan, hogy 4-5 mangafejezet volt egy részben... -.-
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
 |
« Válasz #332 Dátum: 11 márc 04, 19:07:04 » |
|
Hát ja de tudjátok miért? Eredetileg a Fairy Tailt 1 évadra vagyis 48 részre tervezték , de a túlzott nagy nézettség megváltoztatta őket ebben a döntésben. Idézem : "Initially, the anime was supposed to last one season- until episode 48, but the series' massive popularity overturned this idea and thus it has continued."( forrás a Fairy Tail Wiki-röl) Szal azért siettek ennyire , mert megakarták nekünk mutatni , hogy mennyire hihetetlen 1 anime ez. Mert ha 1 rész= 2 manga-val csinálták volna akkor csak a Mennyország tornyáig juttot volna az 1 évad, de a Fairy Tail csatája fejezetet még beleakarták rakni , nem is hiába , mert nekem is az 1ik kedvenc fejezetem.És ha megfigyelitek a 48.rész 1 gyönyörü mulatsággal : Fantasia-val van bezárva ami1 jó kis uccso rész lett volna az 1 évad végére. DE HÁLA A SOK KIS JAPÁN GYEREKNEK , akik rengetegen nézték , a sorozat folytatodott  :D Nem is tudom mi lett volna ha csak 48 rész lenne , ez a Nirvána fejezet is csodálatosra sikeredet  Ezt az animét nem szabad abbahagyni amig Hiro Mashima csinálja a mangát 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 04, 19:09:01 írta Csabi28 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #333 Dátum: 11 márc 04, 20:06:54 » |
|
Á, szóval ezek a nyomik ugyanazt akarták eljátszani, mint a Rave Masterrel... -.-" De jó, hogy bebukták. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
BrownOsment
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #334 Dátum: 11 márc 04, 20:22:21 » |
|
Én ma néztem meg a 46. részt, próbálom minél gyorsabban beérni az animét, hogy jobban be tudjak kapcsolódni a témába. De ez a rész nagyon jó volt. Láthattam Mystgun arcát  Meeg most már nagyon közeledik ennek a Mennydörégs Csarnokának a vége, kíváncsi vagyok mi lesz pl. Luxusszal, meg persze a mesterrel ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Szikla Falu
|
 |
« Válasz #335 Dátum: 11 márc 04, 22:45:45 » |
|
Jó részeknek nézel elébe  Nekem onnan , vagyis a Fairy Tail csatájánál tetszett meg überül az anime és azota is a kedvencem 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #336 Dátum: 11 márc 05, 19:10:40 » |
|
Csak bízni tudok benne, hogy végig fogják tartani ezt a minőséget és akkor nem leszünk bajban egy időre azt hiszem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Vas Országa
|
 |
« Válasz #337 Dátum: 11 márc 07, 22:38:26 » |
|
Eheti rész: jó kezdés, alig végigülhető folytatás. Idegesít ez a Daphné ringyó Remélem a következő részben valami jót hoznak ki ebből az egészből. És miért pont Gray a béna rosszfiú??? Remélem ez csak valami átverés. Valójában Gray csak segítségnek "csalta tőrbe" Natsuékat, hogy ezt a Daphnét legyőzze.
|
|
|
Naplózva
|
Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #338 Dátum: 11 márc 07, 22:50:08 » |
|
Ez a fejezet kimeríti a "jó kezdés után erős visszaesés" fogalmát. Az első fele, ahol követték a mangát, az jó volt. De mihelyst feltűnt a "hai, hai, hai"-os csaj, onnantól mélyrepülés kezdődött. Persze kicsit poén volt, de összességében béna. Talán a kövi rész, a Gray vs. Natsu bunyóval tűrhető lesz. Már ha lesz valami normális harc, nem csak kerülgetni fogják egymást...
Várnám már egy bizonyos szereplő feltűnését, de persze a fillernek is most kellett jönnie. -.-
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 07, 22:54:04 írta Chakra »
|
Naplózva
|
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Szikla Falu
|
 |
« Válasz #339 Dátum: 11 márc 08, 18:10:14 » |
|
Ez is nagyon epic rész volt , Gazille milyen mérges volt már hogy csak neki nincs macskája xD , ezen nagyon röhögtem. A rész 2. fele már filler is az is lessz még a 72.részig , de nem tünik olyan borzasztónak , mint a Narutos fillerek. Eddig szórakoztató és érdekes volt , és Natsu vs Gray harca is ígéretesnek igérkezik 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
muszka
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #340 Dátum: 11 márc 08, 23:44:43 » |
|
Hello! Én nem olvasom a mangát mert nem akarom lelőni a poénokat de viszont így nem vágom a fillereket... Lessz vki olyan kedves és leírja a fillerek-et?  Előre is köszönöm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #341 Dátum: 11 márc 09, 03:18:30 » |
|
Nem kell több részes fillertől tartanod. Általában csak fél vagy egy részesek szoktak lenni. És eddig nem is volt olyan rossz egyik sem (bár a "riválisosban" az Erza vs. oszlop, az lealacsonyító volt...). Habár... Most, hogy belegondolok, eddig csak a "testcserés" és a "riválisos" részek voltak fillerek. A többi az valamelyik manga special átdolgozása volt. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
muszka
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #342 Dátum: 11 márc 09, 18:02:45 » |
|
Nem kell több részes fillertől tartanod. Általában csak fél vagy egy részesek szoktak lenni. És eddig nem is volt olyan rossz egyik sem (bár a "riválisosban" az Erza vs. oszlop, az lealacsonyító volt...). Habár... Most, hogy belegondolok, eddig csak a "testcserés" és a "riválisos" részek voltak fillerek. A többi az valamelyik manga special átdolgozása volt. ^^
Köszönöm a választ!  hát jah az oszlopos szituáció szomorú volt  de sztem lassan itt is el kezdenek fillerezni mert lassan(vagy már) bleach és naruto kaliberű anime...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Szikla Falu
|
 |
« Válasz #343 Dátum: 11 márc 09, 18:40:50 » |
|
Ez a filler nem lessz hosszú , max a 72.részig fog tartani , azután biztos nem , mert uj Opening és szerintem Edolast még leadják. Max utána jöhet 1 hosszabb filler , mert Edolas után már aza bizonyos fejezet jönne , ahol most jelenleg is tart a manga.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
muszka
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #344 Dátum: 11 márc 09, 22:06:54 » |
|
Az a gond,hogy nem nagyon bíróm ki,hogy ne kezdjem el a FT mangát is  lassan be adom a derekam:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|