ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #195 Dátum: 10 okt 18, 20:57:25 » |
|
Utsó pár percben mikor Juvia Graybe nyomja a maradék varázsitalt is, Gray szeme milyenmár te. Rinnengan 4 ever Amúgy nem volt rossz rész, de szerintem már túl sok volt. Még Makarov vicces volt, de erza már annyira nem. Akkor nevettem egyet, amikor Gray legelőször rászállt Happyre. Az nagy volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fujii
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Emerarudo no me hiryuu tenma
|
|
« Válasz #196 Dátum: 10 okt 18, 21:21:31 » |
|
Nem értem ezt. Egyszer túlságosan sietnek, máskor meg ilyenekkel rontják el az egészet. Gray szeme érdekes volt tényleg. És nekem inkább Erza volt viccesebb, nem Makarov. Jellemző Erzára, h bele köt még az oszlopba is. xD Viszont az kifejezetten felidegesített, h "Mira zenéjét" rakták Erzához, a múltkor pedig Luxushoz (szerencsére ott csak keveset hallatszott) és, h Mira csak úgy simán alakot váltott, de megmaradt a "nyálas" hangja. Az jó volt amikor neki ugrott volna Elfman, de ő csapta le, csak kár, h olyan képekbe megint. Jah és egyébként Friednek az előző részben rövid haja volt most pedig újra hosszú, pedig még örültem is neki, h legalább nem olyan katonás feje van mint a mangában. A Mangában is így volt, de azért ott nem max egy hét telt el a "nagy hajnövesztésig". A pózoknál vicces volt Fried meg Levi arca. Még jók is volnának ezek a részek ha nem vinnék túlzásba.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 18, 21:42:43 írta Fujii »
|
Naplózva
|
[/center]
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #197 Dátum: 10 okt 18, 23:33:23 » |
|
De a következő már nem lesz töltelék, szépen halad tovább a cselekmény. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Fullmoon
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Ethernal Light
|
|
« Válasz #198 Dátum: 10 okt 19, 13:02:27 » |
|
Nekem Erza és Makarov is tetszett amikor kiszemelik a riválisaikat. Erzára igen, jellemző az, hogy mindenbe bele tud kötni, ha akar, és szerintem tökéletes kifigurázása volt ennek a jellemvonásának. Az meg, ahogy a két srác nem merte leállítani.. az is tetszett (Vicces, hogy olyan tanár óráján írom ezt, akire ugyanez jellemző. Fairy Tail 1. szabálya: NE HÚZD FEL ERZÁT! Info osztály 1. szabálya: NE HÚZD FEL ANIKÓT! ) Egyébként, Miránál engem is zavart, hogy átváltozott, és elmaradt a dögös hangja. ((
|
|
|
Naplózva
|
A csapatom teszi a szívemet erőssé, azokért harcolok, akikkel törődöm. Nem érdekel mi történik a testemmel. Azok, akik nem törődnek a barátaikkal, rosszabbak a szemétnél
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #199 Dátum: 10 okt 19, 17:49:12 » |
|
Noh egyszerre néztem meg a múlt heti és az eheti részt, mivel múlt héten lusta voltam megnézni, így mára maradt az is. Nekem tetszett ez a két rész. Ritka, hogy tudok nevetni az animék poénjain, de a Fairy Tail már bizonyított nálam ezen a fronton Ennyit még nem nevettem egyhuzamban animén, mint most. Nagyon jól megcsinálták Natsu Lucy szerelmi szál tetszik Mira a nagy kavarógép jézusom Nagyon jó volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #200 Dátum: 10 okt 19, 21:36:33 » |
|
Na megnéztem az új részt és azt kell, hogy mondjam hogy vicces volt mikor Gray harcolt Happy-vel hááát röhögtem és mikor Lucy elképzelte a gyerekeit Happyként Ja és nemtom kifigyelte de 21:28-nél Gray-nek tiszta Rinnengan-os szeme van ez most direkt vagy koppintás??
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #201 Dátum: 10 okt 19, 22:30:04 » |
|
Ja és nemtom kifigyelte de 21:28-nél Gray-nek tiszta Rinnengan-os szeme van ez most direkt vagy koppintás??
Jó kérdés. Az egy fillerjelenet volt, a mangában nem szerepelt. De szerintem nem feltétlen koppintás. Mivel nem a Naruto Rin'neganját figurázta ki, csak egy szimpla animés effekt lehetett.
|
|
|
Naplózva
|
Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #202 Dátum: 10 okt 20, 11:00:36 » |
|
A Rinnegan csak azért jött elő, mert Gray torkán lenyomta az egész üveg varázsitalt Juvia Annak nincs több jelentősége annál, hogy most 1000%-osan be lett drogozva Gray Amikor hallottam havertól, hogy Rinneganja van Graynek elszállt az agyam, de megnéztem a részt és tisztázódott a helyzet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fullmoon
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Ethernal Light
|
|
« Válasz #203 Dátum: 10 okt 20, 15:13:22 » |
|
Ki tudja? Lehet Nagato is folyamatosan intravénásan kapja Konnantól a löttyöt.
|
|
|
Naplózva
|
A csapatom teszi a szívemet erőssé, azokért harcolok, akikkel törődöm. Nem érdekel mi történik a testemmel. Azok, akik nem törődnek a barátaikkal, rosszabbak a szemétnél
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #204 Dátum: 10 okt 20, 21:24:18 » |
|
Jah jó van oksa előszőr azt hittem, hogy koppintás, de mikor láttam azt hogy Erza vagy hány kardot szúrt bele az oszlopba hát én szakadtam a röhögéstől.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Radic
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #205 Dátum: 10 okt 24, 17:34:21 » |
|
Nem teljesen a mostani részhez kötődik a kérdésem, de Fairy Tail-el kapcsolatos, ezért írtam ide. Mikor lesz még torrent belőlük. Hozzászoktam ahhoz a gyönyörű felirathoz, és már nagyon szeretném a következőt is látni. Bocs, ha rossz helyre írtam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #206 Dátum: 10 okt 24, 17:47:29 » |
|
Beck, Fairy Tail, Naruto Shippuuden, One Piece égetett: Mindegyiknél lesz folytatás, egyelőre a One Piece publikálása biztos: Novemberben minden hétvégén lesz One Piece égetett publikálás. A többi projekt tanulmányok és egyéb elfoglaltságok miatt jelenleg áll, amint lesz idő folytatjuk. Cartnecker A fenti kis idézet a blogról származik, azt hiszem a válasz benne van.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #207 Dátum: 10 okt 24, 20:14:39 » |
|
Amúgy sztem az a kis kék hajú lány fontos lesz vmilyen szempontból, következtetek arról, hogy az új OP-ban szerepel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #208 Dátum: 10 okt 25, 00:17:18 » |
|
Nem teljesen a mostani részhez kötődik a kérdésem, de Fairy Tail-el kapcsolatos, ezért írtam ide. Mikor lesz még torrent belőlük. Hozzászoktam ahhoz a gyönyörű felirathoz, és már nagyon szeretném a következőt is látni. Bocs, ha rossz helyre írtam.
Hamarosan érkezik egy újabb csomag.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #209 Dátum: 10 okt 26, 13:54:23 » |
|
Szerintem a Virgo-s poént nagyon elrontották a mangaban sokkal jobban volt szemléltetve, vagy csak én vártam többet. Erre gondolok. A többi része meg olyan amilyen.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
|