Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #120 Dátum: 10 aug 21, 08:40:40 » |
|
Én sajna kezdek attól félni, hogy csinálnak belőle egy max. 60-70 részes animét, aztán befejezik (mondjuk Edolas előtt). Pont, mint ahogy a Kuroshitsujival, vagy a D.Gray-mannel is csinálták. Aztán majd valamikor jön egy 2. sorozat, amiben folytatják. Totál elk**ták az animét ezzel a kapkodással. Így nem nagyon lehet népszerűbbé tenni.
|
|
|
Naplózva
|
Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
|
|
|
sensei
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
GentleMan :)
|
|
« Válasz #121 Dátum: 10 aug 25, 10:06:51 » |
|
a 43.részhez mikor várható felirat?Nem sürgetni akarlak titeket csak kiváncsi természetü vagyok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #122 Dátum: 10 aug 25, 10:53:51 » |
|
Ma estefelé. Fél 7-kor végzek melóval, aztán megcsinálom.
|
|
|
Naplózva
|
Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
|
|
|
sensei
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #123 Dátum: 10 aug 25, 11:13:49 » |
|
Na ennek örülök és köszönöm a választ!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fullmoon
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Ethernal Light
|
|
« Válasz #124 Dátum: 10 aug 27, 23:13:26 » |
|
Fú, ez a 4 se tudja, hogy nem szabad Erzát felhúzni... Pedig lett volna elég idejük megtanulni míg céhtársak voltak. ^^
|
|
|
Naplózva
|
A csapatom teszi a szívemet erőssé, azokért harcolok, akikkel törődöm. Nem érdekel mi történik a testemmel. Azok, akik nem törődnek a barátaikkal, rosszabbak a szemétnél
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #125 Dátum: 10 aug 28, 00:15:31 » |
|
Hát azért Luxus kicsit más kategória, mint mondjuk Natsu vagy Gray, akik azért jogosan félnek tőle.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sensei
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #126 Dátum: 10 aug 28, 01:58:12 » |
|
Hát azért mikor Natsu-nak felhúzák az agyát és fel van tüzelve akkor szerintem van oylan erős mint Erza,talán még erősebb is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dittkee
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #127 Dátum: 10 aug 28, 08:17:09 » |
|
Luxusnak most elszállt az agya, mert azt hiszi neki mindent lehet, mert ő a Mester kicsi-pici unokája... csak rá kellene jönnie, hogy nem minden úgy sül el ahogy azt bárki is szeretné... Csak azt nem értem, hogy mért pont most jött rá a tombolhatnék?? Céhen belül ezelőtt is volt rombolás, zűrzavar, ezután is lesz, szóval nem értem....
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 28, 08:17:52 írta Dittkee »
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #128 Dátum: 10 aug 28, 10:02:35 » |
|
Hát azért mikor Natsu-nak felhúzák az agyát és fel van tüzelve akkor szerintem van oylan erős mint Erza,talán még erősebb is Hát azért ahoz más is kell, nem csak idegesség. Simán magát felhúzva még nem lesz Erza szintjén, ezt azért az Aria elleni harc jól tükrözte. Persze ilyen tápolásokkal mint pl. Etherion evés már igen, valszeg vmennyivel erősebb is...de ilyen "csodaszerek" nélkül azért sztem még akármennyire mérgelődhetne, Erza letudná "nyugtatni". Habár ez itt kicsit off, talán a ki nyerne csatában topic jobb lenne ennek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sensei
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #129 Dátum: 10 aug 28, 13:53:29 » |
|
Den igazat kell hogy adjak neked mondjuk szerintem F.T-n belül senki nem harcolna a másik ellen teljes erőbedöbással de ez csak az én véleményem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fullmoon
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Ethernal Light
|
|
« Válasz #130 Dátum: 10 aug 28, 13:56:01 » |
|
Hát, azért most, amikor Luxus meg a testőrsége megkavarták a dolgokat elég komolyan gondolták, szerintem. Pl. amikor a mangát olvastam, és Alzack lelövi a két cimbijét, én azt hittem megölte őket.
|
|
|
Naplózva
|
A csapatom teszi a szívemet erőssé, azokért harcolok, akikkel törődöm. Nem érdekel mi történik a testemmel. Azok, akik nem törődnek a barátaikkal, rosszabbak a szemétnél
|
|
|
sensei
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #131 Dátum: 10 aug 28, 14:01:45 » |
|
De a mostani helyzet az más én a minden napokra gondoltam szerk.: Luxus meg a bandája amúgy is kattant egy kicsit
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 28, 14:03:34 írta sensei »
|
Naplózva
|
|
|
|
tion
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #132 Dátum: 10 aug 29, 00:36:17 » |
|
Ja a Raijinshhu csicskákból áll modjuk Friedben látok halvány logikát de ennyi Amúgy most elmondom nektek csak így nektek,hogy Natsu megverné Erzát,Grayt,Elfmant Viszont nem verné meg EGYEDÜL hangsúlyozom: Juviát,Luxust,Mistugunt és Makarovot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #133 Dátum: 10 aug 30, 19:31:57 » |
|
Jó kis rész volt, tetszett a harcok animálása, csak kicsit fura volt, hogy az Erza vs Evergreen harc, ami egy egész fejezetet felölelt, itt lement kb. másfél perc alatt.xD Ami még feltűnt, hogy a fejek kezdenek torzulni... az anime elején se voltak az arcok olyan szuperül kidolgozva, de utána nagyon jók voltak, most viszont megint kezdenek torzulni... leginkább Gazille és Luxus fejszerkezetén figyelhető meg a dolog, most bénábban néznek ki mint korábban...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 30, 19:54:24 írta Den »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #134 Dátum: 10 aug 30, 22:01:17 » |
|
Mint minden rész, ez is nagyon tetszett. Dinamikus volt és a szokásos ütős zene megint nagyon földobta a harcjeleneteket. Den, teljesen igazad van.. Gazille feje néha már olyan, mintha Paint-tel dobták volna össze..^^ Aminek viszont örülök, hogy a kedvenc karakterem, Erza megrajzolása viszont egyre jobb, és jobb lesz. Szerintem sem lenne a legjobb most az animét befejezni. A bepörgetett, sűrített munkamenet -szinte mindig- a minőség rovására megy.- Valamint az én személyes kedvencem az Oración Seis arc volt.. remélem nem pont előtte hagyják abba, vagy ami még rosszabb, kihagyják.
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
|