Chakra
|
|
« Válasz #90 Dátum: 10 aug 06, 09:09:34 » |
|
A 6. rész vége felé kezdődik a harcuk.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #91 Dátum: 10 aug 07, 21:13:13 » |
|
köszi,megvan már akkor egy másik kérdés xD csak én emlékszek úgy hogy az animében nem volt szó itt: http://naruto-kun.hu/manga/Fairy_Tail/064/11semmilyen Gildartz-ról? vagy kaptunk már róla információt amire nem emlékszek?(ez csak az animére vonatkozó kérdés)^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #92 Dátum: 10 aug 07, 21:55:24 » |
|
Lol télleg... Én sem emlékszem GIldartzra...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csonti515
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #93 Dátum: 10 aug 07, 21:58:41 » |
|
Én úgy emléxek h az animeben is említették de lehet nemxd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #94 Dátum: 10 aug 08, 08:36:01 » |
|
Na megnéztem az új részt nagyon állat volt, amikor natsu megette a jeget és a zene ment alatta hát mindig libabőrős leszek ahogy harcol és amikor teljesen bevadult nagyon jól nézett ki 13:03-nél a feje nagyon jól megrajzolták.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #95 Dátum: 10 aug 08, 10:01:24 » |
|
Jah... pár ost benn is van youtube listben, azt egész nap azt hallgatom... Tulajdonképpen az Etheriont ette meg.... De milyen kemény lett már
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #96 Dátum: 10 aug 08, 10:52:53 » |
|
Vágom, hogy Etheriont azért amikor ilyen pikkelyes volt durván nézett ki.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #97 Dátum: 10 aug 08, 11:37:43 » |
|
Nekem Gérard jobban tetszett. Nagyon laza volt mikor ledobta a kabátját és benyögi, hogy Meteor és pakk, így lett a chocapic.xDD Nameg az alatt is nagyon ütős zene ment. Csak ugyebár ott volt neki Natsu+Etherion+Erza+Simon féle ellenállási mozgalom, csórikám nem győzhetett...bár jobb is így...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #98 Dátum: 10 aug 09, 13:28:50 » |
|
Amúgy hihetetlen a Fairy Tail más animében meg se közelíti ezt az effektes cuccokat nagyon effektes és durva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #99 Dátum: 10 aug 09, 16:14:34 » |
|
Hát a mai részből csak a legfontosabb jelenetet hagyták ki , tudjátok kiknek a beszélgetését ( nem akarok spoilerezni) Mangában a kocsmai verekedés szerintem hangulatosabban kezdődött
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
titi
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #100 Dátum: 10 aug 09, 19:23:51 » |
|
Hú, emberek, én 1 hete kezdtem el nézni ezt az animét, ma már utolértelek titeket, és nagyon megfogott. Nagyon el lett találva. Zene, karakterek, rajzolás, történet. Mangát nem olvasom, de belenéztem 1-2 részbe, és nincs is annyira lemaradva az anime. Szóval megfogott, nem úgy mint a One Piece...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pein-ci
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #101 Dátum: 10 aug 09, 21:22:35 » |
|
Én a 15. részig láttam mert nemtudom hollehet megnézni magyar felirattal.:S Ha valaki tudja az léci mondja el.Előre is köszi.És am nekem is naon tetszik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #102 Dátum: 10 aug 09, 21:33:31 » |
|
Itt 11-20-ig megtalálod égetve, online, a többi feliratot meg innen letöltöd, aztán a google használatával keresel hozzá videót. Ha tudsz torrentezni, akkor pl. innen.
|
|
|
Naplózva
|
Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #103 Dátum: 10 aug 09, 22:09:27 » |
|
Igazából két fontos beszélgetést is kihagytak. Pedig az egyik fontos beszélgetésnek még a "tálalása" is nagyon "fontos" a mangában. Habár szinte tuti, hogy majd pótolják mindkettőt animében is, ezek nem olyanok mint az a kis fesztiválos jelenet amit szintén kihagytak, az a 2 beszélgetés kulcsfontosságú a későbbiek szempontjából...habár a "tálalást" úgyis lecenzúrázzák majd.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #104 Dátum: 10 aug 10, 13:20:41 » |
|
Hú, emberek, én 1 hete kezdtem el nézni ezt az animét, ma már utolértelek titeket, és nagyon megfogott. Nagyon el lett találva. Zene, karakterek, rajzolás, történet. Mangát nem olvasom, de belenéztem 1-2 részbe, és nincs is annyira lemaradva az anime. Szóval megfogott, nem úgy mint a One Piece... Bocs az idézésért lehet, hogy jó a Fairy Tail meg minden de azért a One Piece szintjét nem üti meg az azért jobb, dehát ha neked ez tetszik min1 izlések és pofonok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|