24 nov 27, 16:46:19 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 26
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Ninja Saga (2 soros szabály!)  (Megtekintve 84734 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
hogojoo
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #105 Dátum: 10 nov 01, 13:31:54 »

oké kösz akkor még ma felveszlek:)de még meg tudod adni az e mail cimed?előre is kösz
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 01, 13:46:35 írta hogojoo » Naplózva

a kismadár fázik arra megy a thén és rápotyant aztán arra megy a farkas kihuzza belőle letisztitja,végül bekapja...
tanulság:aki rádcsinál nembiztos hogy rosszatakar
de aki kihúz belőle nembiztos hogy jótakar.....
hogojoo
Chuunin
*

« Válasz #106 Dátum: 10 nov 02, 15:43:00 »

valaki segitsen rajtam mindenképen akarok venni 400 tokent de telefonon (1200 ft)az a baj hogy magyarországról nemlehet rendelni ha valakinek van külföldön telefonja és megrendelné nekem én kifüzetném személyesen kp-ba
msn: hogojo11@freemail.hu
Naplózva

a kismadár fázik arra megy a thén és rápotyant aztán arra megy a farkas kihuzza belőle letisztitja,végül bekapja...
Cupak666
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

I hate u!

« Válasz #107 Dátum: 10 nov 03, 20:12:22 »

Valaki valami tippel elláthatna. A jounin vizsgán az elmenetáloknál vagyok. Én eltökölök velük 2 refresh jutsuval a scrollok meg maradnak a 2 segítőnek, de még így is elbukom. Már kezd idegesíteni.  Leüt

Edit:

Klánvezír úr.
A kiírt támadandó klán neve mellé legyen szíves odavésni az ID-t (13352) is mert a helyezése változhat. Ja, és ide is le lehetne írni a szabályzatot mert én is véletlenül láttam meg a kiírást  smirksweat

A 7k NAPI adó a kicsiknek nagyon sok.

Ui.: Ahogy ismerem magam, én az adót hétvégén fizetem be egy összegbe. Csak mert a napi adó nálam erősen elfelejtős  Bébi
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 03, 23:01:32 írta Cupak666 » Naplózva

NaruSaku fan & Hinata hater. Problem? ^.^
totibaba10
Újonc
*

« Válasz #108 Dátum: 10 nov 04, 17:52:04 »

Vettem Cupák amint engedi átírom de most nem engedi mertm átírom és azt irja hogy lost connection majd holnap emgprobálom ujra :S

EZT KOTELEZO ELOLVASNI
                                                                 Hello mindenkinek udv a NKT HUN klanban
                                                      Udvozletem eloszor is minden tagnak kivanok jo fejlodest
                                                                De vegyuk most a komolyabb reszeke
                              Van egy ket szabaly amit be kell tartani ebben a klanban nagyon egyszeru az egesz na kezjuk is
                                        1. Legyel huseges
                                        2. Gyujts repet a klanak (amit ugy tudsz elerni hogy a Clan Battle-re mensz es idhez irod ezt:13352 kivalasztod a The Whise sippuden nevu klant es ra katta fighet gombra valasztasz ket csapatarsat a ket legnagybb szintut es akkor a Quick ra kattolsz ezt megismetle 10x) (KOTELEZO)
                                        3.Minden nap Adakozz a klanak 7000 aranyat (Kicsiknek nem Kötelezö)
Naplózva
hogojoo
Chuunin
*

« Válasz #109 Dátum: 10 nov 05, 07:36:22 »

cupak egyálltalán nem sok ha valakinek akár csak 15 barátja van aból biztos lesz 7000 gold:)

segitség a lev 20 vizsgán a végénél járok (5/5) egyszerüen elbukok 3 voltunk level 20-ok de egyet se tudtunk megölni ha pedig egyedül mek jobb esetbe csak 1 tudok ütniXD segitsetek rajtam npc-kell? csak az a gáz hogy nincsen tokenemXD-.- ez olyan roszz pedig már lenne kisállatom:) várom segitégeteket
(ha kerestek facebookon a nevem bereczky ádám L van a képemen) bow előre is kösz

ja tényleg és valaki segitene nekem tokent rendelni? mert kiszotáraztam de van amit nemértek msn: hogojo11@freemail.hu

mégegyszer kösz minden segítömnek:) hogojo
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 05, 07:44:33 írta hogojoo » Naplózva

Cupak666
Chuunin
*

I hate u!

« Válasz #110 Dátum: 10 nov 05, 11:47:24 »

Hmmm... ha tényleg 5/5-nél jársz akkor egy lvl 80-as és egy lvl 35(?)-ös ellen kellene küzdened. És csapattársnak kapnád Shin-t (lvl70) és Genzu-t (lvl70). Ezt csak ki kellene húzni a végéig.

Ha a "Garaa csapatnál" jársz akkor Kankuro, Temari, Garaa sorrendben próbáld leütni őket. Az ottani nevüket nem tudom  smirksweat
Jah, és próbálj meg olyan csapat társat keresni aki föld vagy víz jutsu-t is használ.

Átmentem a Jounin vizsgán... Köszönet azoknak a 35-38-as szintű barátoknak akik NEM csak villám elemet tudnak használni -.-
Naplózva

hogojoo
Chuunin
*

« Válasz #111 Dátum: 10 nov 05, 13:20:54 »

pekh pedig azthittem ez az utolsó akkor javítok 5/4 lenne kész megfogadom a tanácsod szurkolj!! Nevet

nemsikerül ezek a botok olyan hülyék nemám hogy azt ölnék amit én ikább azt amitt a legnehezebb-.-ez olyan igazságtalan nemtudna valaki nekem rendelni tokent kifüzetném!!!! csak a szüleim nembíznak a játékban ha valaki tudna szoljon!!!! kacsint
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 05, 13:33:14 írta hogojoo » Naplózva

laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #112 Dátum: 10 nov 05, 13:25:26 »

Most újra elkezdtem játszani.
Nincs kedvem vissza olvasgatni, hogy mindenkit felvegyek ezért itt a facebook nevem: László Bors, a képem ugyan az mint itt.
Aztán valaki elmondhatná, hogyan kell játékon belül segiteni a másiknak + a másiktól jutsu-t tanulni.
A többire rájövök én magamtol is.

Jah és a végére: totibaba10 kaphatnék én is meghivot? Mosolyog
Naplózva

hogojoo
Chuunin
*

« Válasz #113 Dátum: 10 nov 05, 13:38:40 »

rámész trik  learn jutsu és melyik kell neked...
ne tobitól kérj csak kimásolta:)   bencétől kell kérned nézd meg a 7. oldalon:)

nemtudja valaki hogy kijé a játék (cég,egyéb info)? előre is kösz hogojo

ja és tudja valaki hogy átutalásal lehet füzetni??? bow
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 12, 19:36:54 írta Gabesz » Naplózva

Cupak666
Chuunin
*

I hate u!

« Válasz #114 Dátum: 10 nov 06, 00:33:25 »

hogojoo, azért nem írtam mert nem tudok felelni a kérdéseidre.

A cégnévnél ennyire jutottam: "2009 Ninja Sage"   Ezzel nem vagyunk beljebb

Átutalást meg PayPal kellene megoldani sztem, de ebben se tudok segíteni mert nincs és nem is konyítok hozzá. Google a barátunk, 100+1 leírás van hozzá.
Naplózva

hogojoo
Chuunin
*

« Válasz #115 Dátum: 10 nov 06, 07:27:28 »

nem az nemaz átutaláshoz nemkel kártya szám és pont ez a baj a szüleim nemakarják megadni a kártyaszámot:( Neeem
bárki akinek megengedik a szülei üzletet kötnék!:saga tokent szeretnék benni természetesenkp-ba kifüzetem esetleg találkozunk valajol és együtt közösen megrendeljük(vagy más modón) Katona  Dáridó Lajcsival

kérem az adminokat hogy ezt az üzenetet ne töröljék thnx
valaki nemtudná értelmezni nekem?http://www.ninjasaga.com/payment/payment.php?uid=100001824458690&lang=en   ultimate play várom a választ Pattog Pattog Lepiál
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 06, 18:43:47 írta hogojoo » Naplózva

hogojoo
Chuunin
*

« Válasz #116 Dátum: 10 nov 07, 08:51:49 »

valaki elmondaná hogylehet amaterasut használni? csak hackel?ha igen  valaki átküldené?
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 07, 10:00:03 írta hogojoo » Naplózva

Pein-sama
Újonc
*

« Válasz #117 Dátum: 10 nov 07, 10:57:33 »

Csak hackel, de mostmár nem nagyon lehet megcsinálni mert folyamatosan javítják a játékot h ne lehessen csalni, és megpróbálni sem nagyon érdemes, mert nemrég írták ki, h akinél meglátnak valamien eltérést vagy mit tom én mit azt örökre kitiltják a rendszerből, am ezekhez a csalásokhoz a cheat engine 5.6-os program kell.
Naplózva

"Egy Isten, aki rendet tesz!"
hogojoo
Chuunin
*

« Válasz #118 Dátum: 10 nov 11, 17:03:56 »

helló átvittem a chunin vizsgát vagy mi az-.- ajánlom hogy az elsóre mindenki néze meg youtubon a 2-3 ra a legerösebb társak és tekercsek a negyedikkel meggyült a bajom csak az a lényeg hogy nem 1 nem 20 én legalább 40 probáltam Nevetés sok tekercs kell az 5 nemanyira nehéz de itt is a tekercs számit remélem segítettem bye bye
Naplózva

Cupak666
Chuunin
*

I hate u!

« Válasz #119 Dátum: 10 nov 11, 17:23:59 »

Ez régen így volt, ki lehet próbálni egy lvl1 scroll-al:
Ha egy küldinél sok scroll-t használtál és mégis úgy látod, hogy elveszted akkor simán bezárod a böngészőt/oldalt MÉG MIELŐTT kinyúlnál akkor a scrollok megmaradnak.(csapatársat újra kell választani ha volt)
Naplózva

Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 26
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins