24 nov 23, 21:21:45 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 212 213 [214] 215 216 217
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece - Anime  (Megtekintve 741929 alkalommal)
0 Felhasználó és 13 vendég van a témában
Csabi28
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #3195 Dátum: 16 jan 07, 08:49:02 »

Szerintem erre a bizonyos jelenetre gondolt (nem spoiler): http://naruto-kun.hu/manga/One_Piece/741/15
Naplózva

blackfire
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #3196 Dátum: 16 jan 07, 10:47:55 »

Igen, erre gondoltam.

http://czkrys.atw.hu/trebol.jpg

Ha nem Logia akkor hogy? Milyen gyümije lehet?  Technikai KO
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 07, 10:48:46 írta blackfire » Naplózva

Zalaegerszeg-Manchester United  http://www.youtube.com/watch?v=cazzSHKkkfI
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #3197 Dátum: 16 jan 07, 11:18:11 »

Ez a manga történetének egyik legnagyobb failja. Mai napig nem értem, mi csinált ott. Usopp simán ketté csapta és lévén paramecia ott meg kellett volna murdálnia Trébolnak.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #3198 Dátum: 16 jan 07, 12:11:51 »

Ha nagyon akarjuk, belemagyarázhatjuk, hogy a korábbi vágásoknál tényleg annyira összehúzta magát, és könnyűszerrel tudta helyezgetni a testét a trutyin belül... (bár akkor minimum mutathattak volna erre példát)
De egyébként igen, eléggé mondvacsinált dolog lett ez Trevornál.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
blackfire
ANBU újonc
*

« Válasz #3199 Dátum: 16 jan 07, 12:54:13 »

Nem tűnt olyan mozgékonynak, hogy bármikor csak így összehúzza magát. Plusz ha felugrott volna, akkor annak kellett volna látszódnia legalább a fején. Biztos van valami trükkje, csak furcsa, hogy eddig minden részletesen - TÚL részletesen - meg lett magyarázva, ez meg nem.  Gondolkozik

Na de hát jól van, úgy is a következő rész érdekel most a legjobban. Luffy szeme eléggé 'érdekes' volt az előzetesben.  Ördögi
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3200 Dátum: 16 jan 07, 13:17:18 »

Oda nyugodtan meghagyhatta volna Trébol gyümijét Logiának, mert ha belegondoltok csak egy jelenetnyi "értelme" volt annak, hogy végül Paramecia lett.
Naplózva

blackfire
ANBU újonc
*

« Válasz #3201 Dátum: 16 jan 07, 14:35:05 »

... de az a jelenet után egyből padlót fogott volna.  Pojén így még azért lehet(ett) szerepe.

Mit szóltok az új részhez? Végre, végre, végreee! Nevet  Hümm-hümm Bound man! Nevet  bow
Szerintem nagyon jól össze lett rakva a rész, nem éreztem időhúzást vagy ilyesmi, nagyon manga hű volt, így tovább. Az arc után pedig 100%, hogy filler lesz, de vajon mi? Általában úgy szokott lenni a filler, hogy bele van csempészve a fő ívbe, és így annyira nem szembetűnő. Viszont itt most hogy? Nevet Max a hajókázásnál lehetne valami új sziget megint, vagy nem tudom. Esetleg visszaemlékezés (de miről?). Technikai KO
« Utoljára szerkesztve: 16 jan 10, 11:02:16 írta blackfire » Naplózva

jasek89
ANBU újonc
*

« Válasz #3202 Dátum: 16 jan 10, 13:50:06 »

Huhh gyerekek, jövő héten jön talán a one piece anime legizgalmasabb epizódja: a Gear Fourth! Hosszú lesz a jövő hét!  smirksweat
Naplózva
blackfire
ANBU újonc
*

« Válasz #3203 Dátum: 16 jan 10, 14:26:12 »

Nekem ez is nagyon tetszett, de így az előzetes alapján jóval részletesebb képet kapunk a G4-ről mint a mangában. A színek pl totál másak, én feketének képzeltem, de ez olyan sötét vörös. Még menőbb! Nevet
Ne is mond, nagyon hosszú lesz, főleg egy kis államvizsgával megfűszerezve. :/
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3204 Dátum: 16 jan 10, 17:35:33 »

A mai rész elég meeh volt a fél fejezetes feldolgozásával, és szerintem sokkal jobb lett volna még betenni tavalyra évzáró cliffhangernek.
Azonban a következő epizód az előzetes alapján valóban nagyon jól fog kinézni, bár a G4 meg is érdemli. Ahogy láttam ugyanolyan minőségi animálás lesz (tehát nagyon részletes és jól árnyékolt), mint amikor Luffy megjelent a Gyojin sziget kivégzés jeleneténél a bálna gyomrából és jól képen törölte Hodit Mosolyog Biztos mindnyájan emlékeztek rá.
Szóval a jövőheti rész alsó hangon is egy 5/5.
Naplózva

Sanji
Akadémiai tanár
*

« Válasz #3205 Dátum: 16 jan 11, 07:13:00 »

Inkább gyomron talpalta de igen Nevet de igen én is vissza néztem egy párszor Nyelvesít

A jövőheti rész animálása veri a one punch mint is Nyelvesít
Naplózva
jasek89
ANBU újonc
*

« Válasz #3206 Dátum: 16 jan 11, 08:51:13 »

Hát igen valszeg az anime alkotók is rég várták már ezt a pillanatot, és erre külön odafognak figyelni minden részletekre.... ikszdé smirksweat

Ajj jöjjön már a vasárnap!!!  Nevet
Naplózva
jasek89
ANBU újonc
*

« Válasz #3207 Dátum: 16 jan 17, 12:50:02 »

Ohh My God Ez nagyon durva rész volt, azt hiszem Luffy ezzel a G4 formával már túlszárnyalta az admirális szintet, úgy h még nem elég kiforrott. Valszeg majd alakulni fog ez még és az időkorlát is majd több lesz és akkor már szembetud szállni egy yonkou-val is.
Kíváncsian várom a folytatást!  bow
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3208 Dátum: 16 jan 17, 13:07:39 »

Tényleg nagyon jó rész lett, bár az első 10 percre jelenleg a 8 éves Petike se volt kíváncsi. "Mutassátok már azt a G4-et!!!" - érzése lehetett mindenkinek Nevet Bár ez a hosszú felvezetés nem feltétlenül az anime "hibája", mert a feldolgozott mangafejezet első felében is ez volt.
Na de G4!!! Gyönyörű animálást kapott a felvétele és akármennyire Bleach hatása volt a házakon átrepülő Doffynak, azt kell mondjam, mégis nagyon epik lett az egész Mosolyog
A 18. percnél (ahol már a mangánál is hamarabb elkezdett önálló életet élni Luffy papucsa) pedig hatalmasat szakadtam, ahogy bambul Doffy és hirtelen a Pattogó ember képen rúgja és újfent elrepül a fenébe ikszdé
Ráadásul a háttérzenékkel sem spóroltak Mosolyog
Szóval 1-2 apróságtól eltekintve nagyon jó epizódot kaptunk, ezzel kellett volna kezdeni a 2016-ot, már csak az előző rész G4 bejelentése miatt, ami elég jó cliffhanger lett volna az év végére. Bár nehezebb lett volna erre az epizódra várni 2 hetet, de anno a mangánál is ez volt és valahogy csak kibírtuk ikszdé

Azonban a következő 2 epizódok a címek alapján ÖSSZESEN 1 fejezetet fognak feldolgozni. Tehát 9-9 oldal fog történni kb. mindkét részben. Én már előre félek Szomorú
Bár az előzetesben érdekes színt kapott a Doffy lába alatt történő folyamat, kicsit félrevezető lehet a csak animések számára így első ránézésre.
Naplózva

kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #3209 Dátum: 16 jan 17, 19:21:56 »

Lehet, hogy most csak velem volt a baj, de én nem voltam elájulva ettől a résztől. Ez még mindig az a kategória volt, hogy jobb volt a mangában. Sokkal jobban átjött a mangában a Gear Fourth pusztító ereje meg dinamikusabb is volt, animében ezt nem sikerült jól megoldani. Nem értettem ezt a vöröses színt a hakin. Igaz nem nagyon volt eddig színes képen a Gear Fourth, de a 79. kötet borítóján rajta van és ott nincs semmilyen vöröses árnyalat a hakin. Sajnos nekem nem igazán jött be, pedig nagyon vártam ezt a részt, bár azt hozzá kell tennem, hogy legbelül semmi jóra nem számítottam az animével kapcsolatban, de azért reménykedtem.

Nagyon érdekes lesz a következő két rész. Kíváncsi vagyok hogy fogják megoldani, hogy csak 1 fejezetet dolgoznak fel a két rész alatt. Ezzel az időhúzással is csak jobban szétbarmolják és nem úgy fognak átjönni a a cselekmény és az erőviszonyok, ahogy a mangában voltak. Azt hozzá teszem, gondolom ez nem számít spoilernek, hogy ez mangában is kicsit elvolt húzva, hát még akkor mi lesz az animében.. Amúgy erre a nem úgy jönnek át a cselekmény és az erőviszonyok dologra majd visszatérek 1-2 héten belül, csak nem akarok spoilerezni.
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
Oldalak: 1 ... 212 213 [214] 215 216 217
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins