Akkor a flashback másik részéről röviden. Megint csak azokat tudok mondani, mint az első felénél, egész korrekt munkát végeztek, persze a rajzolással 1-2 helyen volt problémám, de ez csak minimális. Továbbra is 1 fejezet - 1 rész arányban haladtunk és ezzel most nem is volt gond, mivel a flashback fejezetekben jóval több tartalom van mint a harcolós fejezetekben.
Ezután a 707. és 708. rész. Őszintén itt a színvonal eléggé visszaesett, nem csak rajzolás szempontjából, hanem voltak olyan tényezők, amik komolytalanná tették az animét.
707. rész: Már az elején volt az amit az előbb említettem a komolytalansággal kapcsolatban. Mik voltak ezek a színes húrok? Nekem már Doflamingo klónjai sem tetszettek, mert a mangában sincs semmilyen utalás arra, hogy más színe lenne mint az eredetinek, de javítsatok ki ha tévedek.
708. rész: Ezzel a résszel se voltam igazán megelégedve, mert megint egy olyan húzásuk volt az animátoroknak, ami engem nagyon zavar. Miért kellett berakni egy klón ellen a Red Hawk-t? Miért kell orrba-szájba nyomatni, amikor mangában mindössze csak kétszer használta Luffy? Pedig egész élvezhető részt tudtak volna összerakni, ha ezt nem lépik meg, és ha az utolsó 6 oldalt nem hagyják ki a részből, mert akkor igaz 1 fejezetet dolgozott volna fel a rész, de nem tűnt volt vontatottnak.
Összegezve a flashback után visszaesett a színvonal. A következő rész címe és az előzetes alapján egy egész fejezetet fog feldolgozni a következő rész plusz még azt a 6 oldalt, amit most kihagytak. Bár igaz a következő fejezetből már feldolgozták Orlumbus jelenetét és Zoro és Pica harcából is egy kicsit.
Innentől próbálom hetente követni az animét, mert innentől már gyorsabb lesz a tempó.
![Nevet](https://naruto-kun.hu/forum_archivum/Smileys/default/grin.gif)