24 nov 23, 23:15:07 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 198 199 [200] 201 202 ... 217
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece - Anime  (Megtekintve 742187 alkalommal)
0 Felhasználó és 16 vendég van a témában
Asasino
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2985 Dátum: 14 aug 17, 10:39:02 »

"boldogok a lelki szegények" ez szerintem teljesen igaz minden animére.

Amíg van előtted 300 rész, túl sok dolog nem tud zavarni a sorozatban, kivéve ha tényleg nem neked való a sorozat de akkor meg tényleg nincs értelme megnézni belőle 6-7 száz részt.

Én hamarabb néztem az animét mint, hogy a mangát olvastam volna így pláne nem volt bajom túl sok dologgal, mivel nem tudtam, hogy mi van cenzúrázva és mi mennyire van elnyújtva és, hogy mi filler jelenet.Meg azt se tudtam mi mennyire ütött a mangában.

Mindezek ellenére az OP-nál azért éreztem, hogy nagyon elvagyunk nyúlva mert még anno úgy voltam vele, hogy ma megnézek 5 részt és kb ez a szál lezárul és amikor még 15 rész múlva is egy kisebb történetszálnál voltunk akkor már néztem, hogy "mi van?" de ez sem volt nagyobb probléma mivel ott volt még utána 3-4 száz rész, csak több időt emésztett fel.

Egyébként tényleg sokkal rosszabb az anime minősége mint anno, de az utóbbi részek egész szépre sikeredtek szerintem.

Amíg ezek az OST-k vannak engem nem zavarna szinte semmi más, csak a dinamikával nem vagyok kibékülve mert az tényleg nagyon gyenge  Neeem oké, hogy nem olyan alapanyaggal dolgoznak mint egy Bleachnél de azért ez már nagyon bántja a szemem.Mondjuk ott meg a mangával van szenvedés hétről hétre néha nem az animével, de annak legalább animében megvan a látszatja.

Összességében én kisebb javulásokat észlelek az animében az utóbbi időkhöz mérve a történettel meg teljesen rendben vagyok csak Rebecca ne szerepelne ennyit.
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #2986 Dátum: 14 aug 17, 17:43:40 »

Azt kell mondjam, ez a rész nem lett túl jó.
Először is, a cím legalább most rendben volt, és tényleg arról szólt nagyrészt az epizód.
Már 4 és fél perctől kezdődött az aktuális rész, mégis eléggé nyújtott volt, inkább lett volna hosszabb az előzetes tartalma...
Bartolomeo fansága megint jól átjött, főleg amikor elképzelte a szalmakalaposokat, úristen az a Sanji ikszdé Duval ikszdé A Namis kép is érdekes volt, nem volt annyira homokóra teste, továbbá kicsit szokatlan is volt a "több hús" rajta ikszdé
Ezután jött a "gyengélkedős" jelenet, amiről én egyből tudtam, hogy ez nem sima orvosi ellátás, majd pont rájuk fognak ennyi figyelmet szentelni. Végül is megtudtuk, hogy a veszteseket ledobják a játék szemét halomra ikszdé Elég érdekes volt látni, hogy mindenki ilyen jól van és senki se halt meg, bár ezt már megszokhattuk... Azért érdekelne Oda elképzelése, hogy Bellamy 2 "arab" ellenfele, akiknek elv. eltörte a nyakát, mégis hogy vannak még életben, de mind1...
Rebecca és Logan "harca" egész jó lett, rosszabbra számítottam, bár azért tényleg zavaró, hogy az előbbi nem akar támadni... Kicsit irritáló, egy arénán van b#szki...
Logan durván összezúzta az egyik gladiátor csontjait, bár szerintem pár rész múlva látni fogjuk, ahogyan az emberke boldogan éli az életét ikszdé
Az is jó volt, amikor elkapta Rebecca-t, nagyon jól átjött a lány sikolya, grat a szinkronszínésznek!
Az epizód végén meg besírtam Bartolomeo-tól, ahogy "Lu-Lu-Lu-Lu-Lu-Lu"-zik ikszdé

Összességben nem volt ez rossz rész, de jónak se mondanám, mivel nem volt túl izgalmas és folyamatosan csak felidegesít Oda ezzel a hülye észjárásával, hogy nem öl meg senkit, csak agyonkínoz...
A grafika viszont rendben volt, a háttérzenékkel megint nem volt bajom, Rebecca mozdulataiban volt dinamika is, így egy 3/5-öt adnék rá.
Naplózva

Toshin Raizen
Akadémiai tanár
*

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D

« Válasz #2987 Dátum: 14 aug 17, 18:09:44 »

Már én is kicsit offolok:
Az anime tényleg "gyenge" főleg, hogy ezzel Oda munkáját cseszik el. Amik a mangában kimagasló pillanatok voltak, itt valami elcseszett jelenetre emlékeztetnek(természetesen TS óta). Először én is az animével kezdtem az OP-t, de hamar befejeztem(első rész 10. perce után kb) és fél-egy év után megpróbálkoztam a mangával... Ez után a fanság egyértelmű lett ^^ Igazából már nincs nagy elvárásom az animével szemben, de amint kijön egy OVA vagy Movie változik a helyzet, mert, mert változik és kész. smirksweat Gondolom nem kell elmagyarázni.

On:
656. epizód:
Tényleg jó epizód lett, tetszett a Trafalgar Law vs. Donquixote Doflamingo összecsapás és Brook 45 fok os jelenete... "Brook nézz körbe" Az 360 fok és erre elkezd 45fokos szögben az árboc körül rohangálni a Yohoho nevetésével bow
S ezzel rátett egy lapáttal Barto Mosolyog Végre sikerült áthozni Bartolomeo jellemét az animébe! Tökéletes! Egyszerűen tökéletes! Az aréna viszont hidegen hagyott, amennyire szerettem a mangában itt annyira utálom. A visszaemlékezésből meg kiderült, hogy Rebecca sikeresen végzett el egy OKJ-s hasfelm... hasbeszélő tanfolyamot.

657. epizód:
Ismételten Barto hozta fel a rész színvonalát, főleg a plakátos jelenetek. Nami akkor még tényleg "arányos"  volt(OP-s szemmel nézve) na de Sanji... Azta, hogy azon mennyit nevettem ikszdé Ez után a kis ismeretterjesztő is jó lett, viszont a harcot áttekertem, úgyhogy erről nem tudok nyilatkozni Nevet. A végén viszont tényleg nagyot ütött a Lu-Lu~ Luffy-s megszólalás(nem találom a megfelelő kifejezést).
Összességében: ha Továbbra is odafigyelnek Barto szerepeltetésére és egyediségének kihangsúlyozására poénból nem lesz hiány. Jelenleg ő a sorozat húzó embere.
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 17, 18:12:48 írta Toshin Raizen » Naplózva

FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben:
Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.

Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #2988 Dátum: 14 aug 20, 00:09:36 »

Ha lehet maradjunk a témánál és nem szeretnék több "civakodást" látni, vagy bármi hasonló. Tapion mondta jól, ha van valami negatív véleményed azt ne úgy add elő, mintha minden áron meg akarnád utáltatni másokkal, érvelj. Mod.
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2989 Dátum: 14 aug 24, 14:37:19 »

Ez elég unalmas epizód lett, és ahogy látom a kövi kettő is ilyen lesz a cím alapján... De akár tetszik-akár nem, jön a szokásos sziget története, ami azért csak kell, hogy teljes legyen az ív.

Egyébként megörültem, hogy a 4. perctől már kezdődött az epizód, de nagyon durván el volt nyújtva...
A Bartolomeo-s bevágást nem értettem az elején, hisz totál nem róluk szólt a rész.
A szemétvermes jelenetek egész jók lettek, tetszett, hogy Elizabello és Rikou ilyen jóban voltak/vannak(?). Ja és igen, akkor ő volt Ricky, a Gladiátor. Pedig elsőre azt hittem, hogy vagy Kyros, vagy Kanjuro lesz, de ez lett volna a 3. tippem! Tényleg! ikszdé
Szépen felhúzta Trébol Sai-t, és ahogy látom, az anime változatban Chinjao-nak és Sai testvérének megvolt a reflexe, hogy segítsenek neki, csak kár, hogy nem Chinjao fogta a lábát, mert őt kötve-hiszem, hogy lenyomta volna erőben Trébol. De persze ez csak egy ötletes kiegészítés volt, szóval felesleges rajta agyalni, mert a mangában csak simán felhúzta egyből.
Úgy-ahogy többet is megtudtunk Dressrosa-ról, de még csak most jön a java.
Azért remélem nem csak számomra volt nevetséges, hogy az epizód címe az utolsó 1-2 percre illett csak ikszdé ikszdé
De megtudtuk, hogy Katona-san se Kyros, hanem Rebeca apja. Itt viszont nem lepődtem meg, mert tényleg ő volt a másik tippem ikszdé
A grafika és a háttérzenék rendben voltak, de a történés nem nagyon kötött le, így megint csak egy 3/5-öt tudok adni.
Miért van egy olyan érzésem, hogy a következő kettő se fog jobbat kapni?...
Naplózva

Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2990 Dátum: 14 aug 24, 18:30:58 »

sőt, már 3:56-nál a címet mondták be Nevet

Bartolomeo fanboyságát kezdik elrontani nálam az animések.Mangában meg lehet rajta halni itt meg már kezdik túl erőltetni.

Emlékszem amikor voltak a hsz-ek, hogy minek ez a nagy felhajtás úgyis Kyros lesz a gladiátor hát most itt a meglepődés Nevet

Az ilyen részeket utáltam minden arc-ban és itt még a részek minősége is sokkal gyengébb mint anno de ez a rész valahogy tetszett Nyelvesít
Naplózva
EEsmiley
Chuunin
*

« Válasz #2991 Dátum: 14 aug 31, 11:52:52 »

JÓl és szomorúra csinálták a mai részt. Ne hagyjátok ki a "múltat."
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #2992 Dátum: 14 aug 31, 13:24:19 »

ANIMÉSEK, FIGYELEM!!!

Az új TV Specialt azonnal kapcsoljátok ki, amint felcsendül az ENDING dallama!!! Gigantikus spoilert tartalmaz!!!
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2993 Dátum: 14 aug 31, 13:52:24 »

Azt a rohadt... Hihetetlen kellemeset csalódtam a mai One Piece részben!! Nevet
Még mindig nem értem, miért kell 1-2 percre bevágni Bartot, oké, sokszor feldobja kicsit a részt, de amilyen letargikusabb volt a mai, szerintem ezt igazán kihagyhatták volna. Meg alapból utálom a Op-ben azt, hogy mutatnak 1-2 percet egy jelenetből és mennek a kövire, semmi értelme.
Viszont!!!
A múlt eddig nagyon gyönyörűen van kivitelezve! A története, a fordulatok, a párbeszédek! Doflamingo gonoszsága is! Mind-mind fantasztikusra sikeredett. A grafika meg pláne, szerintem nagyon igényes volt, rengeteg közember volt szépen kidolgozva! A háttérzenék megint!
Maximum 3/5-re tippeltem ezt az epizódot, nem is gondoltam volna, hogy 5/5-öt fogok rá adni, ez igen! Nevet Az előző rész tartalma se volt hosszú és a teljes epizód sem volt elhúzva! Ha a kövi is ilyen jó lesz, akkor egy szavunk nem lehet. Csak így tovább!

Tapion: Spoilert??? Tegnap adták le japánban (tök jó, hogy már van is hozzá angol felirat xD), ergo a mai One Piece rész előtt látták. Kajak képesek voltak spoilerezni szegénykéknek???? xD
Naplózva

Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2994 Dátum: 14 aug 31, 13:59:09 »

erre a részre 5/5-t adnék én is Bartolomeot viszont már régóta túlerőltetik.Amibe bele tudok kötni az a dinamika mert az nagyon bántja a szemem de a rész tartalma 5/5.
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #2995 Dátum: 14 aug 31, 14:22:07 »

Csabi28: nem a mai részt spoilerezték el, hanem egy kb 3-4 résszel későbbit.
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2996 Dátum: 14 aug 31, 15:44:50 »

1 teljes hónappal előrébb lévő dolgot spoilereztek le? Az igen, nem hittem volna, hogy olyan nagy. Azért is lepődtem meg, mert ugye a specialt egyből felrakják, tehát minden anime-fan ember számára szinte már nézhető is, ellenben a mozikkal, amik szintén lehetnek spoileresek (HxH Last Mission-ben Pariston szerepeltetése), de az csak a japánok számára az, a többiek majdnem 1 évvel később látják csak, beleértve minket is, így ott nem nagy szám 1-2 spoiler.
Naplózva

Toshin Raizen
Akadémiai tanár
*

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D

« Válasz #2997 Dátum: 14 aug 31, 19:16:59 »

Tényleg nagyon jó részt kaptunk!
Az eleje nekem testszett, nem bántam, hogy Barto kicsit feldobta a hangulatot a hülyeségével, mert legalább jól elhatárolódott a komikus és komor hangulat. Láthattunk egy egyébként vidám és békés országot mennyire könnyen képes káoszba taszítani egy olyan magas pozícióban álló személy, mint amilyen Doffi. Igen jól átadta a rész, hogy mégis mennyire kegyetlen is Doflamingo. Tudni illik nagyon szeretem a negatív karaktereket és Donquixote tényleg nagyon jól megtestesíti ezt. Nagyon találó ez a cselszövő szerep az ő számára, már a kis beszédével is zsinóron rángatta Rikut, hát még utána! bow Azt viszont nem nagyon értem, hogy a "parazita" képességének mi a "megkötése". Mert ha képes lenne nagyágyúkat(akik rendelkeznek Hakival és gyümivel) ilyen módon irányítani, akkor egy Yonkou reggelinek lenne csak jó.
Naplózva

FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben:
Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.

Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2998 Dátum: 14 aug 31, 19:28:37 »

Jaja, Dofit én is imádom, nagyon jól átjön egy vérbeli gonosz karaktere, hála neki.
Szerintem aki védekező hakival rendelkezik (mantra), arra hatástalan Dofi parazitája, hisz megérzi a húrok közeledtét és ki tud térni előle. Tehát a szupernovákat, yonkou-kat és shichibukai-okat, na meg persze az altengernagy+ tengerészekre hatástalan ezen képessége, azaz, nem tud elit harcososokat irányítani. Legalábbis eddig ezt érzem, de a mangát nem olvasom, így még bőven meglepődhetek Nevet
Naplózva

adri17
Újonc
*

« Válasz #2999 Dátum: 14 szep 04, 20:33:19 »

Sziasztok  Nevet

Elnézést kérek, hogy ha nem is egészen ide tartozik, de tud valaki esetleg valamit, hogy a TV Special 8 fordítása mikorra várható??

Előre is köszönöm a választ!! ~~
Naplózva
Oldalak: 1 ... 198 199 [200] 201 202 ... 217
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins