24 nov 24, 00:30:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 197 198 [199] 200 201 ... 217
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece - Anime  (Megtekintve 742241 alkalommal)
0 Felhasználó és 23 vendég van a témában
Csabi28
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #2970 Dátum: 14 júl 22, 12:16:21 »

Egyetértek Assasino-val, ez nagyon jó rész lett volna, de a rajzolás az elég gyengére sikeredett. A rész címe megint nem volt méltó a nevére és 5:15től kezdődött csak az aktuális epizód...
Mindezeket is beleszámítva, nekem akkor is tetszett! Bemutatták az összes esélyes D-Blokkost, a Law-Doflamingo jelenet is elég tartalmasra sikeredett. Azon nagyon meglepődtem, hogy nem Caesar szíve volt, bár így utólag, ez egyértelmű, nagy agy ez a Trafaó Nevet Tiszta Shikamaru Mosolyog
A filler jelenet, tehát Káposzta vs Barátnője harc megint csak ötletes volt Nevet Főleg azért, mert a barna hajú szépség a Fairy Tail-es Natsu szinkronhangját viselte Nevet
A részemről ez a rész egy 4/5-öt ér, de inkább egy alást.
Az epizód végét meg csinálhatták volna kicsit epic-ebbre is bár... Szerintem mindenki sejti, hogy csóri Sanjinak nem lesz semmi esélye Dofi ellen... Ezt még én is megmondom előre, pedig nem olvasom a mangát. Mindenesetre remélem, hogy azért nem alázzák meg annyira, mert Oda-nak szokása Sanjival trollkodni... Bezzeg Zoro...

Akárhogy is, ezt csak 2 hét múlva tudjuk meg.. ikszdé Remélem a cím méltó lesz a nevére ezúttal...
Naplózva

Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2971 Dátum: 14 júl 22, 17:32:17 »

akkor jól hittem, hogy az Filler jelenet volt mert közben nagyon elgondolkodtam, hogy ez volt-e mangában  Gondolkozik
A szinkronhang is nagyon ismerős volt de csak nem tudtam rájönni, hogy honnan  >.<# úgyhogy köszi az infót Csabi Nevet

Nem tudom, hogy csak kipihentebben néztem meg a részt vagy kritikusabban álltam hozzá de szerintem hosszú ideje ez volt a legundorítóbb kivitelezés és sajnos ezzel a szóval kell, hogy éljek.A karakterek mozgása is egy szemét volt meg a rajzolásuk is.Néhányhoz képest Law jelenetei ilyen téren gyönyörűek voltak.

Nem tudom már ki írta régebben, hogy visszafele haladunk de igaza volt.Azért komoly, hogy a 300. vagy akár a 100. rész élvezhetőbb mint a 650+.

Az arc után leállok a mangával és akkor talán élvezhetőbbé válik az anime Mosolyog
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2972 Dátum: 14 júl 22, 17:49:03 »

Ezt már sok mindenki megjegyezte, hogy régebben jobban kidolgozták az arcokat és a karaktereket, ami sajnos igaz.

Nekem itt általában nincs bajom a harcokkal, szerintem helye-közel mindig van bennük elég dinamika. Egyedül ez a Doflamingo-Law macska-egér játék nem jön be, de nem csak a mai részben, hanem Dressrosa óta folyamatosan. Annyira igénytelenül oldják meg a "kawarimi no jutsu-t", hogy rossz nézni.
Naplózva

Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2973 Dátum: 14 júl 23, 13:15:39 »

https://www.youtube.com/watch?v=qaQE1W7zUnY

elnézést a hanyagságot, hogy nem csináltam róla képet, de tekerjétek 1:31-hez.

Nézzétek a Sunnyt.Többet mondanom sem kell.2014.
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2974 Dátum: 14 júl 23, 17:16:35 »

Most ezzel mi a probléma ? Általában CGI-ként ábrázolják a Sunyit, ott persze, hogy jobban néz ki, de én itt se látok semmi "jaj de vészeset". Főleg, hogy 1-2 másodpercig mutatták csak, az ilyeneken ne akadjunk már fent.

Inkább az arcokban volt gyengus a legutóbbi rész, na meg ugye a korábban említett, Law menekülés... Nem csak a mostaniban, de végig úgy mutatják, mintha repülne..
Naplózva

Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2975 Dátum: 14 júl 23, 19:02:46 »

nem azzal a 2 másodperccel van a bajom hanem, hogy ilyen minőséggel van tele a rész.Csupán azért azt mondtam mert nekem az szúrta a legjobban a szemem.De ha megnézed Law fejét pár másodperccel előtte az is ilyen szint.
Naplózva
Groxika
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #2976 Dátum: 14 júl 23, 22:48:50 »

Te... jó... még egy ok hogy ne nézzem tovább a One Piece-t... ilyen hanyagsággal.
Régen nem ilyen volt.. még az időugrás előtt
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2977 Dátum: 14 júl 24, 21:35:26 »

Groxika ha már okot akarsz keresni, szerintem bőven elég indoknak az, hogy iszonyat lassú az anime tempója... Nem egy haverom állt le vele, és inkább összevár pártíz részt, mert elviselhetetlen ez a csiga gyorsaság heti 20 percre... Ezt teljesen meg tudom érteni, én is nem egyszer gondolkodtam már rajta.

A grafika más dolog. Ez néha nagyon jó, néha nagyon nem. Csak az a baj, hogy a Op rajzolása alapjáraton nem nagy szám (de a karakterdizájnok nagyon jók!), tehát itt elég nagy hanyagságra vall, ha nem bírják normálisak megrajzolni a dolgokat, hisz nincs is nagy feladatuk. Régen tényleg hibátlan volt, de nem pontos az "időugrás előtt" kiejelentésed, hisz az első Sabaodytól kezdve lett ilyen össze-vissza a grafika. Emlékszem "arra a bizonyos meztelen Boa Hancock jelentre", hogy mennyire elrontották  No comment

Tehát csak arra akartam célozni, hogy ne az időnkénti gyengébb rajzolás legyen a legfontosabb nektek. Persze ez is nagyon fontos egy animénél, de maga a történet vagy annak kivitelezése (jelen esetben tempója) szerintem sokkal nagyobb mérvadó.

Ha én esetleg felfüggeszteném/leállítanám a Op követését, az vagy az atom lassú tempó, vagy a halhatatlan karakterek miatt történne, amik sajnos nem akarnak eltűnni...
« Utoljára szerkesztve: 14 júl 24, 21:37:04 írta Csabi28 » Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2978 Dátum: 14 júl 24, 22:16:14 »

Én már jó ideje ezt csinálom. (Egyébként több animénél is.) Másrészt szerintem nem rossz az animálás egy ideje, de a sok ismétlődő és állókép nagyon rontja az összhatást. Nagyon mutatja az időhúzás szándékosságát. Van olyan jelenet a nézőközönségről amelyet már álmomban is letudnék rajzolni, annyiszor láttam. Viszont maguk a mozgalmasabb részek mint a harcok, mozgások elég jók. Na meg persze az arcok, arckifejezések néha borzalmasra sikerülnek. Ezzel azért még eldöcög a szekér de azért zavaró. Amit én mondjuk nagyon nem szeretek, az az ha apró darabokra darabolják a helyszíneket és ebben az OP nagyon az élen jár. Nagyon nem szeretem ha egy normális harcot lehetetlenség végignézni mert 5 animén átnyúlik, de egy rész nem tartalmaz belőle többet 2 percnél. Persze ez nem csak a harcokra igaz. Nagyon örültem, hogy Lucy harcát legalább próbálták egyben tartani de még az sem sikerült teljesen. Szóval ilyen tekintetből én nem számítok sok jóra a továbbiakban.
Naplózva
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2979 Dátum: 14 júl 25, 08:34:42 »

valamilyen szinten az előrehaladástól függetlenül is lehet élvezhető részt csinálni.
Sok hiba van.A Grafika, az OST használat és ami a legjobban fáj az a dinamika.Enies Lobby arcot mindig vissza akarom nézni csak fosok, hogy utána ez még szarabbnak tűnne.
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2980 Dátum: 14 aug 04, 13:03:41 »

Te...Jó...Ég... Nem mostanában láthattunk egy ilyen pörgős epizódot!!!
Kicsit több, mint egy mangafejezetet dolgozott fel, de hihetetlenül tartalmasra sikeredett! Le a kalappal a készítők előtt, bár ilyen lenne mindig egy One Piece rész!!

A Doflamingo vs Sanji harc(?) kissé csalódás volt, hisz ez volt az epizód címe, mégis 2-3 perc alatt letudták... És az se volt annyira igényes és dinamikában gazdag csata...
Ezen kívül viszont MINDEN NAGYON JÓ LETT!!! Caesar-on és BartaRómeón megint csak szakadtam és szakadtam a röhögéstől ikszdé Law menekülő hadjárata nagyon epik lett.
Egyedül Rebecca nem kellett volna a mai részbe, azt a 2-3 perces jelenetét odaadhatták volna még Sanjinak, no mind1. Legalább végre nevet kapott Dofi gyümölcse, bár nem hiszem, hogy bárkinek is meglepetést okoztak volna ezzel.

A rajzolás is nagyon jó lett, a háttérzenék pláne (főleg Sanjié, az mindig fantasztikus) így 5/5 a részemről az epizód Mosolyog Még több ilyet!
Naplózva

EEsmiley
Chuunin
*

« Válasz #2981 Dátum: 14 aug 07, 07:28:48 »

Én is örülök, hogy egy kicsit többet dolgoztak fel, egy kicsit.. De a harc, ami Doflamingo és Sanji között volt, még a Giolás rész is jobb volt. Az animáció szörnyű. Nem akarom visszanézni, ha felkerül a youtube-ra azaz "epic" jelenet.
Nézzétek vissza minden egyes pontjait, szörnyű. Ugyanaz a képkocka, csak a lába mozog, tényleg vizsgáljátok meg újra most "szakértői" szemmel.
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2982 Dátum: 14 aug 10, 20:17:45 »

Azt a mindenit, de jó anime részek voltak a héten!! A One Piece is tarolt Nevet

Bár elsőnek megijedtem, mivel 5 ÉS FÉL PERCTŐL KEZDŐDÖTT AZ EPIZÓD!!!, de hihetetlen kellemeset csalódtam! Nevet
A kis Law vs Doflamingo jelenet kegyetlen jóra sikeredett, és ahogy látom, az anime szépen beletett egy 1 perces harcot is +ban Nevet Nem egyszer néztem vissza, nagyon tetszett! Azon még nevettem is egy kicsit, hogy az épületek után csóri harcos halakat (mert ugye állatok, azokat lehet ölni, gg Japán) is kegyetlenül felaprították... Persze az emberek sose esnek darabokra, de a sok kardvágás után, ezt is el kell néznünk. Mindenesetre kész a sushi ala Doflamingo módra ikszdé

Momo emléke is durvára sikeredett, egyre jobban tetszik ez a Dofi!!! Annyira jó villain, hogy az valami hihetetlen Nevet Bár Foxy-n kívül nekem eddig az ÖSSZES One Piece Boss nagyon tetszett Nevet

Aztán Bartolomeo fansága, te jó ég ikszdé ikszdé ikszdé ikszdé Már majdnem a földön feküdtem a röhögéstől, úristen, ez egy beteg állat ikszdé Hogy örült már ikszdé Remélem Dressrosa után is gyakran látjuk majd, de jó lenne, ha szalmakalapos lenne! Adnék érte egy Brookot ikszdé

Végül pedig Rebecca jelenete is jóra sikeredett, ő is egyre inkább tetszik. Sok most az új szalmakalapos jelölt Nevet

Ez a rész egyértelműen 5/5, még az 5 és fél perces kezdést beleszámítva is. A rajzolás és a zenék is minőségiek lettek, le a kalappal!  Öregcsávó

Amúgy csak szerintem totál úgy viselkedik a kommentátor 2 asszisztense, mint anno Franky Mozu és Kiwi-je? Oda néha ismétli magát, bár 750 mangafejezet után nem is csodálom...
« Utoljára szerkesztve: 14 aug 10, 20:55:07 írta Csabi28 » Naplózva

Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #2983 Dátum: 14 aug 11, 13:37:03 »

A harcoshal feldarabolásnál én is néztem egy nagyot.
Oké, eddig is voltak állat gyilokok a sztori folyamán. Pölö utóbbi ívben, a sárkány lefejezése... De ez kicsit morbidabb volt.

Valóban elég gáz, hogy emberek az ördögért sem akarnak megdögleni, de az állatokat csak úgy darálják. Pláne a mai világban, ahol lassan szentté avanzsálják az állatokat az emberekkel szemben.
Ha már amúgyis a kisgyerek korosztályt próbálja folyton-folyvást megcélozni az anime, szép példát mutatnak. smirksweat
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2984 Dátum: 14 aug 16, 19:16:59 »

A One Piece animének az égvilágon nem lenne semmilyen hibája, ha nem egy 10 perc alatt elolvasható mangafejezetet tenne bele 20 percbe, mert így az ember csak azt látja maga előtt, hogy nagyon hosszú opening (oké, ezt át lehet ugrani [én nem szoktam semmit sem!] ). 2 és fél perc, jön a szokásos, már rég újítani kellett volna "saga" trailer, azaz az Új világ felé tartanak... (oké, ezt is át lehet ugrani, nem fontos). 3 perc környékén járunk, de megint csak a 2-3 perces előző rész tartalma jön, amit megint csak skippel a sok ember, és nekik 5 és fél perctől kezdődik a rész, ami így már csak 17 perc. Erre várunk egy egész hétig, de még ez a 17 perc is csak fele annyi idő lenne, ha nem lenne úgy széthúzva.
Az a baj túlzottan kopizza a DBZ animét a Toei, ott volt ez a nevetségesen szánalmas hülye ötlet a divat, agyon kéne verni azt, aki kitalálta...

Ezt leszámítva viszont nagyon is jó az anime! Nagyon szép és színes a rajzolása, a háttérzenéit imádom, a története ugye magáért beszél, a szinkronszínészek is odateszik magukat, cenzúra se nagyon van és általában a harc jeleneteket is szeretem. Oké itt is vannak kivételek, azaz gyengébb megoldások, de most kérdem én, melyik hosszú anime hibátlan-e téren? (Bleach-et nem említeni!! ikszdé)
Higgyétek el, ha egyben nézitek az epizódokat úgy, hogy az első 5 percet mindig kihagyjátok, akkor sokkal tempósabb és minőségibb élményt nyújt az egész. Ez a heti egy rész viszont egy nevetséges dolog. Én is csak azért nézem, mert az egyik kedvenc sorozatomról van szó, de tényleg nem értem, hogy miért nem tudnak fillerezni vagy szüneteket tartani... Sokkal minőségibb epizódok születnének, nem egy szigetet kéne egy teljes éven át követnünk... De még későbbi visszanézésnél is durva, hogy 50 részig tart egy ív.

A fórumba való írás meg tényleg úgy történjen, hogy ha tetszik, ha nem tetszik valami, akkor csak fejtsük ki azt normális hosszúsággal. Nálam is mindkét lehetőség fent szokott állni és élek is vele, nem csak leírom 2-3 sorban, hogy mennyire nevetségesen gyenge volt az epizód.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 197 198 [199] 200 201 ... 217
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins