24 nov 27, 18:39:29 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 194 195 [196] 197 198 ... 217
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece - Anime  (Megtekintve 744016 alkalommal)
0 Felhasználó és 24 vendég van a témában
Csabi28
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #2925 Dátum: 14 jún 22, 19:38:35 »

Sajnos a színvonal, tehát a rajzolás és a harci animációk, szinte az összes hosszú sorozatnál visszafelé fejlődik. Régen volt egy erős és masszív szint, amit szinte mindig megtartottak. Jó az se volt tökéletes, de bőven jó minőséggel rendelkezett.
Mostanság viszont az a helyzet, hogy egy rész vagy nagyon sz#r, vagy nagyon jó! És sajnos az előbbi van inkább jelen. Hihetetlenül imba a minőség, a sok alulfizetett csapat miatt. Ugye az összes hosszú anime az elején elég jól nézett ki, mivel akkor még nem voltak olyan híresek, így minőségibbre kellett csinálni a részeket, hogy felkeltse az érdeklődést. De miután egyre híresebbé válik, a rendezők úgy vannak vele, hogy "úgyis megnézi a nép, ne erőltessétek meg magatokat srácok!"
A One Piece-re, Shippuudenre és már sajnos a Fairy Tail-re is egyre jobban igaz ez.
A Bleach mangája tényleg részletesebb, azt nem is nagyon lehet elrontani, hisz ott jól ki vannak dolgozva az arcok és elég hülyén venné ki magát, ha egy Luffy fejjel rohangálna Ichigo ikszdé De ez már Off.

Szóval jah, ez itt a baj a One Piece-nél, vagyis ez is. A másik nagy dolog a lassú tempó, de ezt is tárgyaltuk már. Szerintem több, mint felháborító, hogy minden ív már 50 részes egy ideje... Pedig higgyétek el ha fillereznének vagy évadoznának, mint a Sao-nál vagy Basuke-nél, akkor leírhatatlanul jobb epizódok születnének, mivel a rajzolás is gyönyörű lenne és a tempó se lenne vontatott. Oké így nem lenne minden héten rész, ami sokaknak nem tetszene, de hosszútávon nem kicsit lenne kifizetődőbb.
Szerintem elég durva ez az 1/1-es dolog a Op-nél, csak kiszínezik és hanggal ellátják a mangát és ennyi. Csak ott maximum 10 perc alatt elolvasod és megemészted, itt 20 percig kell nézned... És lassan már a fejezetek és epizódok száma megegyezik, így elgondolkodtató, hogy melyikkel jár jobban az ember...
Naplózva

Toshin Raizen
Akadémiai tanár
*

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D

« Válasz #2926 Dátum: 14 jún 23, 15:43:52 »

Shiro
Brook legjobb zenéje ez volt eddig:
https://www.youtube.com/watch?v=rOW3GIH2xEk

Csabi28
Mikor a manga bemutatta Batolomeot, akkor még mindenki azon gondolkodott, hogy kinek lehet a szövetségese. Azon vitáztunk, hogy vajon Jack, Shanks vagy valamelyik Yonkou küldte, mert azt senki nem említette, hogy egy Mugiwara fanboy lesz ikszdé Mindenki nagyot nézett akkor, mikor a manga ehhez a részhez ért Mosolyog

A rész elég kiábrándító volt, minek rajzolták meg Luffy kivégzős jelenetét, valami förtelem volt az a vigyor, amit most animáltak neki. Mondjuk, lehet azért kellett újra animálni, mert feltűnt volna, hogy 12(?) évvel ezelőtt szebb volt a karakterkidolgozás, mint most.
Rebecca tudta hogy Luffy szívéhez a gyomrain(Nevet) keresztül vezet az út Nevet Amit még megemlítenék, az az utolsó 1-2 perc, mert az tényleg nagyon jól ki volt dolgozva, csak majdnem elhagyták a láncbugyit, mert egy pillanatra kisebbenek tűnt, vagy lehet a pupillám szűkült be ikszdé A lényeg az, hogy ki mint vet, úgy alussza álmát ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 23, 15:44:54 írta Toshin Raizen » Naplózva

FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben:
Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.

Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2927 Dátum: 14 jún 23, 17:51:13 »

Szerencsére olyan mélyre még nem süllyedt az anime, hogy Brook zenés jelenetei a mangában jobbak ikszdé ikszdé ez lehet egy kis vigasz ikszdé

Voltak jó zenéi Brooknak de nálam még mindig ő a befutó:
https://www.youtube.com/watch?v=VjQrA0usWMk

Ez a "zene" tetszett nekem eddig a legjobban az OP-be ikszdé

Megnéznék egy harcot közte és Brook közt Nevet
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #2928 Dátum: 14 jún 23, 21:40:55 »

Borzalmas volt ez a rész is. Bartalomeot nagyon ratyin oldották meg. Mangában sokkal jobban adta. Hihetetlen gyenge az anime a mangához képest:( Nem tudja visszaadni a hangulatát. Jó lesz, ha összekapják magukat.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
RoronoaZoro
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2929 Dátum: 14 jún 25, 05:02:15 »

Srácok, ezer esztendeje nem írtam ebbe a topicba. A dressrosa arcot addig néztem míg feltűnt a táncosnő és mission impossible-re hívta Sanjit. Egy ideje rengeteg munkám van csak a bleach mangát és a fairy tail animét követem. Gondolkoztam sokat, hogy folytassam a op-t de ahogy itt olvasgatok nem fogom!

- Vegyük már észre, hogy 2012 elment egy  borzasztóan gyenge gyojin arc-al. Mindenki majd megveszett, hogy lássa két év alatt mennyit fejlődtek a karakterek, erre fel kaptunk olyan ellenfeleket akiket az időugrás előtt is levertek volna. Impel Down és Marine Ford után persze nehéz lett volna egy hasonló szintű arcot hozni, de sikerült az eddigi leggyengébbet megalkotni.
Dráma: engem őszintén a dráma magas szintje vonzott többnyire a op elé. Ugye gondoljunk bele, east blue arc végig vezet az első 5 csapattag szomorú történetén. Aztán kis chopperé is kemény, és a Grand Line-on végig a dráma faktort magas szinten tartja a soron következő karakter története. Akit ezáltal nagyon jól megismerünk, megszeretjük és elfogadjuk. (Vivi története és a polgárháború, Robin körülötti rejtélyek, Franky személyiségének kialakulása és végül Brook ígérete.) Aztán a supernovák behozatala és a totális, fergeteges zárás ugye Ace halálával.
Ezekkel szemben a gyojin arcban olyan karakterek drámája van bemutatva akiket nem is ismerünk. Tulajdon kép a siránkozó tömeg. Oké valahol ez hasonlítani akart volna Arabasta archoz, polgárháború , hatalom átvétel, DE gyerekek, ez marhára nem jött át. Hodi egy leírhatatlanul gyenge, mondhatni nulla karakter volt. Az indoka annyi volt "csak", a féktelen bosszú elborította agyát és végül már a szigetet is totálisan elpusztította volna. Rém gyenge!

- 2013. Jól indult. Végre új szigeten voltunk 60+ rész után. DE Punk Hazardban is sokkal több volt, amit abszolút ez a kretén 1 manga 1 anime rész tett tönkre. Punk Hazardon kb 35 rész alatt át kellett volna haladni, pörgősen. De inkább elhúzták azt is 1 évig. Itt már valóban erősen előjött a rajzolás is. Nagyon le..arják, pedig azért legalább a fő karikat megrajzolhatnák rendesen. Pedig itt már volt rendes fő gonosz is.
Dráma: Oda bá még mindig nem találja a vissza utat. Ez, hogy drogozzák a gyerekeket??? Komolyan most ezért kellett volna könnyet ejtsek mert Mocha bezabált két marék epres cukrot? A végén még azok a nyomoronc G5 katonák se haltak meg. Tehát még az a pici dráma is amit sikerül felépíteni az arc során, az utolsó részekben szertefoszlik. Ezzel együtt pedig az érdeklődésem is a folytatást illetően. Nagyon sokat rontott az arcon az is, hogy chopper egymaga majdnem annyit bőgött mint az ovis csoport....

- 2014. Most megint elkezdődött valami. Valami ami jó lehetne ha nem csiga tempóba menne.
Megoldások: - 30 , 40+ Részből tessék megoldani 1 arcot, és az év végéig vagy filler vagy kuss.
- Filler -- tönkre tette a shuppuudent
- Kuss -- jó döntés volt szerintem a fairy tail -esektől
  - Magas szintű, IGAZI dráma visszavezetése: pl elhullhatna 1 mugiwara csapattag, na akkor biztosan újra lenne nézettség, engem biztos visszacsalna.
  - Ezernyi fölösleges karakterek mellőzése, nem rámenni a tömegjelenetekre. Egyszerűen nem ebben rejlett eddig a sorozat igazi ereje, hogy most megsajnáltatja velünk az összes soron következő sziget, szenvedő lakosságát. Hanem abban, hogy a FŐ hősök, FŐ karakterek, hogy szenvednek meg a sikerért.
Az aktuális arc fő bossa Doflamingó. Szóval ha itt is gyenge harcok lesznek, rövidek, rosszul megrajzoltak, akkor totális mélypont.

Elismerem azt is, hogy már nem vagyok én sem tini, de azért egy KALÓZOS történetet izgalmassá és fordulatokban gazdaggá lehet tenni. Úgy, hogy egy húszon, harminc éves is beleélhesse magát. Itt viszont 9-12 évesek szintjén van a dolog. Emlékeim szerint ez régen nem így volt. A Smoker vs. Vergo harcnál mikor Law elmagyarázza, hogy Smoker miért úgy harcolt ahogy, hát tiszta pokemon volt... tudjátok mikor megszerzi a szívét és én magyarázat nélkül is tudtam, hogy a fehér vadász miért úgy cselekszik ahogy. na m1. op nálam már leesett az első helyről, siralmas lett!
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 25, 05:07:00 írta RoronoaZoro » Naplózva

''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.''
-Bleach-
''A hit egy szó a tudatlanságra.''
-Dr. House-
EEsmiley
Chuunin
*

« Válasz #2930 Dátum: 14 jún 25, 08:30:07 »

Amúgy az animéseket hibáztasd, hogy túl drámaivá csinálták azt a cukorkás jelenetet.
Szerintem olvass mangát! Nyelvesít

SPOILER VESZÉLY, DE EZT CSAK ÉN GONDOLOM:

Shanks megfog halni, akkor majd lesz drmai jelenet.
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2931 Dátum: 14 jún 25, 09:23:40 »

RoronoaZoro: Nagyon szépen megfogalmaztad a sorozat/anime hibáit, nekünk, legalábbis nekem, is ez a véleményem róla. Nevet
Az 1/1 tempó egy öngyilkosság, nem tudom melyik hülye találta ki, de már a DBZ-nél is nagyon szenvedés volt az egész (bár így is jobb, mint a Kai). Továbbá a grafika is nagyon labilis, ahogy írtam korábban: vagy nagyon gyenge vagy nagyon szép, nincs masszív középút. Ja és általában inkább gyenge.
Azonban a legnagyobb hiba tényleg a sok "sajnálandó" karakterben lakozik. Szerintem Arrabasta, Skypia és Gyojin-sziget BŐŐŐŐVEN elég volt a mellékszereplők/társadalom életének bemutatására és Luffy-ék hőssé tevésére. Nekem egyik ívvel se volt bajom, sokan szidják a Hodi arc-ot is, de nekem nagyon bejött az egész, jó volt a grafikája és nagyon hangulatos volt, szóval én élveztem (csak az a 6 részes flashback nem kellett volna..) Azonban! Úgy látszik Oda nem tud leállni és PH-on a gyerekeket, Dressrosan meg egyszerre 3 közösséget kell "sajnálnunk", akiket persze Luffy-ék fognak megmenteni a változatosság kedvéért... Engem is ez zavar, hogy nem a főszereplőkön van a hangsúly, hanem ilyen "Shippuuden filler mellékszereplőket" kell sajnálni. És ott legalább csak a fillerekben voltak ilyenek...
Azonban egy 1.5-2fejezet/1anime tempóval még ezt is ki lehetne hozni jóra, de ahhoz tényleg töltelék ívezni vagy szünetelni kéne. Akárhogy is, 1000%, hogy jobban sülne ki a dolog, mint ahogy most van. 50 rész minden szigetre, tehát 1 év/sziget szerintem több, mint nevetséges.

Egyébként Punk Hazard a OP eddigi legbénább íve volt... Ha nincs Caesar az egész mehetne a kukába szó szerint. Nekem csak ő tetszett, de minden más érdektelen volt és elhúzott. A szalmakalapos testcseréről ne is beszéljünk, ez ilyen érdeklődés fent tartás akart lenni Oda részéről, ami még az első 2-3 részig még vicces volt, de utána már "menjenek visszafele a testükbe azonnal" hatást váltott ki mindenkiből.

Ja meg még valami, a dráma. Na látod ezt én se értem. Nagyon jól átjönnének a durva pillanatok, mint G5 katonák feláldozása vagy Barnaszakáll szétlövése, de olyan keményen elvesztik a hatásukat, miután sose halnak meg szinte a karakterek. Pedig ismétlem nagyon jól átjönne a drámai faktor. Csak hát ezt nem értem, hogy miért tesz bele Oda folyton ilyeneket, ha úgyis életben tartja a karaktereit. A halál nem szép dolog valóban, de akkor elég lenne BŐVEN 1-2őt belelőni Barnaszakállba, nem pedig 5 Headshoot-ot, fél perces sortüzet és egy robbantást a képébe...
Naplózva

Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2932 Dátum: 14 jún 25, 10:37:09 »

nemtudom miért hiszik azt egyébként, hogy az elhúzás meg az erőltetett poénok jók.

Zoro eltéved minden részben.Ezt eltudnám nézni minden részben és még vicces is lenne, ha 5 másodperc alatt le lenne tudva, mivel le lehet.

Ha már a time skipről van szó akkor én tényleg vártam jellemfejlődést a karakterektől amit nagyjából meg is kaptunk, nem vártam, hogy Usopp lesz a legbátrabb vagy Chopper, mert azzal a karakterek régi feelingjét ölte volna meg Oda, de komolyan, hogy Chopperen átgázoltak kisgyerekek(teljesen mindegy, hogy óriások voltak ugyanolyan szarul nézett ki) és ahogy írtátok többet bőgött azoknál.Meg amit Usopp is még alkotni fog bele se merek gondolni.Pedig a TS után a kocsmában még volt bennem remény  Neeem
Naplózva
RoronoaZoro
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2933 Dátum: 14 jún 25, 19:48:13 »

Hú, hát itt aztán nagy a csalódottság. Azt hittem érkezni fog pár hsz ami az animét védi, de látom mindenki ugyan azt érzi: az idő ugrás óta, nívótlan az anime. Rendesen sosem követtem a mangát, mostanában lapoztam csak bele. Arra gondoltam, hogy ha az anime ilyen gyengus lett, akkor a mangában is lehet a hiba, hiszen mégis csak abból dolgoznak.
Amit sikerült kivegyek a lapozgatások során, hogy ott is egyszerre megy legalább 3-4 szál. Nagyon szétszedte megint a csapatot az író. Persze ezzel nincs gond, már megszoktam, ráadásul más animékben is így van ez.

További tények és cáfolások:
 - Miután egyre csak gyarapodtak az animét illetően, a nemtetsző hozzászólások. Sokan azzal érveltek itt a fórumon, hogy azért érezzük vontatottnak, mert már nem lehet darálva nézni. Ez nem igaz! A Fairy Tail időugrása szinte pontosan egy időben volt a One Piece-éval. Mióta azonban kedvenc varázslóim visszatértek a képernyőkre még úgy is izgatottan várom a soron következő részt, hogy tudom mi lesz, mert elolvastam a mangát. (Csak végig a mágia játékos - elsötétülés terv arcot, aztán megálltam). One Piece-t szándékosan nem olvastam soha, és így is az elmúlt másfél évben nagyon unalmas volt. Vagy vegyük a Trónok Harcát, bár nem anime, még is alig tudja kivárni az ember, hogy legyen már a következő rész. Tehát egy sorozatra nem azért un rá egy néző mert nem tudja darálni, hanem mert esik a színvonala.
 - J.R.R.Martin művét azért is említettem, mert Oda is hasonlóan rengeteg szálon viszi egyszerre a dolgokat, főleg Punk Hazard óta. De általános ez a szétszedem a csapatot 2 - 3 részre, amint a szigetre érnek dolog is. Ebből kiindulva, nagy újítás lenne ha legalább harminc percesek lennének a részek. Így nem lenne az, hogy mindenkiről kapunk 3-4 képkockát és mire megszoktuk, hogy most Usoppé a főszerep, már is Frankyt vagy Luffyt mutatják. Viszont ebben az esetben minimum 2 fejezetet kellene belerakjanak.
 - Szomorú tény, hogy mind a One Piece mind pedig a Shippuuden már csak arra megy ki, hogy pénzt hozzon. A Shippuuden esetében ezt még megértem, mert a manga idén befejeződik, de kalózaink története még végeláthatatlan. Tehát kicsit korán kezdték el ezt a pénz orientáltságot. Ráadásul cserébe nem is rajzolják meg rendesen. Tehát nagyon butának néznek minket. Személy szerint úgy érzem leköpik eddigi munkájukat, engem pedig mint fogyasztót hülyének néznek. Ezért nem nézem már legalább 2 hónapja.
 - Oszthatjuk mi itt az eszet még évekig, hogy hogyan kellene, meg, hogy mi az ami nem tetszik senkinek. Olvassatok vissza, ezt nyomjuk ebben a topicban már másfél éve. Addig míg így is megéri a készítőknek, addig változás nem lesz. Bizonyára hatalmas pénzeket buknának, ha a TV képernyőkről lekerülnének a szalmakalaposok, az már az érem másik oldala, hogy közben el tudna haladni a manga és fél év után folytatni lehetne rendes tempóban.
 - Punk Hazard és Dressrosa közé nem lehetett volna beszúrni egy plusz szigetet, de azon kívül, hogy megtámadták őket, továbbá azzal is el lehetett volna húzni az időt, hogy mesélnek egymásnak. Én ha pár hónapig nem találkozom közeli ismerőseimmel, utána rengeteget mesélünk egymásnak. OP-ben mi volt?: 2 ÉV után újra összejönnek és folytatják útjukat, de senki egy szót nem mesélt a csapatnak arról, hogy pontosan min ment keresztül. Én hasonló jeleneteket már akkor elvártam mikor ereszkedtek a gyojin szigetre.
 (Luffy): Héj Usopp!
 (Usopp): Luffy! Végre, h újra találkozunk.
 (Luffy): Bizony. Látom jól vagy. Nos indulhatunk?
 (Usopp): Persze. Én készen állok.
Na kb. ez volt. Se te egy: - mi volt veled? - miféle szigeten tespedtél 2 évig? - miken mentél keresztül? Semmi.. pedig szerintem ha ők akkora nagy nakamak akkor illett volna egy, két hasonló kérdést bedobni. 2-3 érdekes részt, még simán lehetett volna csinálni ezekből, mielőtt megérkeztek volna Dressrosara.

- Nem célom elérni, hogy a hozzászólásaim után bárki abbahagyja az anime követését! Mindenkinek megvan a magához való esze, így mindenki maga el tudja ezt dönteni. Én egyenlőre leálltam vele. Itt még olvasgatom majd miket írtok, s talán folytatom majd. Egyenlőre azonban maradok a nosztalgiánál.  bye bye

További jó animézést!  Pontosan
Naplózva

''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.''
-Bleach-
''A hit egy szó a tudatlanságra.''
-Dr. House-
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2934 Dátum: 14 jún 25, 23:50:38 »

Azért nem láttuk őket beszélgetni, mert ezzel a mangaka még hatásvadász jeleneteket akar elérni, mint amikor Law mondta Luffynak, hogy szövetkezzen vele egy Yonkou legyőzéséhez. Ott is csak 20-30 rész múlva tudtuk meg a célpont nevét...
Szerintem biztos társalogtak már, hogy kivel-mi történt, csak nem láttuk. Legalábbis nagyon remélem, mert ha nem, akkor tényleg elég idiótán fog kijönni az egész. Ugye Robin tuti Dragonnál volt, Zoro meg Mihawknál, míg Sanji Iwankov-nál edzett. Mindháromról elég sokat lehetne beszélni, főleg a legelsőről. Oda biztos, hogy majd akkor fogja megmutatni nekünk ezeket a beszélgetéseket, amikor aktuálisak lesznek... Elég lassan szórja az információ morzsákat, ezt már megszokhattuk...

Az anime Water 7 óta állt át az 1/1-es adaptációra. Ott is kib#sz$tt lassú volt a tempó, ha egyesével figyeled meg az epizódokat. Viszont akkor a történet és a rajzolás is nagyon igényes volt, főleg a Thiller bark részeknél. Sokak szerint ott volt a legszebb a grafika, osztom.

Az meg hogy csalódtál, hogy nem védik meg a sorozatot, szerintem nem meglepő. Csak az elvetemült vak fanok nem látják, hogy mi a helyzet. Én próbálok pártatlan maradni, pedig a 2. kedvenc animém. A jó részt elismerjük és dicsérjük, a rosszat pedig nem. Csak az a baj, hogy mostanság az utóbbi van nagyobb számban, így inkább negatív dolgokra gondol az ember egy Punk Hazard névnél...
Naplózva

Groxika
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #2935 Dátum: 14 jún 27, 09:34:00 »

Én a Punk Hazardnál ott hagytam a One Piece-t. Már ott láttam, hogy ez már csak a pénzre megy...
Sőt nekem már a mostani szalmakalaposok kinézete se tetszik, Chopperé elmegy, de például Namién akadtam ki a leginkább, a hosszú hajjal.
Sajnos egyetértek azzal, hogy tényleg vontatottá válik az anime... és így eszem ágában sincs nézni míg ennyire letolják magasból a nézőket, Oda bának, pedig mintha kezdene fogyatkozni a képzelőereje... és sajnálkozva nézem, ahogy a One Piece feeling is kezd eltünni és maga a világ egyre modernebb képet mutat, egyszerűen nem illik bele.
Nem akarom szidni a One Piecet, mert az egyik kedvencem volt... de a színvonala drasztikusan csökken és nagyon rossz nézni ezt.
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2936 Dátum: 14 jún 27, 22:43:53 »

Alapvetően semmi gond nem lenne az animével sokaknál ha valaki nem olvasná a mangát. Ezek a hibák leginkább azok kedvét veszik el. Aki nem olvassa, ő úgy hiszi,, hogy ez így kerek-egész.
Naplózva
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2937 Dátum: 14 jún 28, 18:31:23 »

Ezt a hibát követtem el én is, hogy továbbolvastam a mangát amikor utol értem az animét  Neeem
Mondjuk nem a történetben a haladási vágy miatt olvastam tovább, amiatt is, de leginkább amiatt, hogy fostam a spoilerektől.

Mindenhol jelen vannak sajnos.Amikor még nem jártam ott Ace halálát YT-n egy kapcsolódó videó címe spoilerezte le nekem Szomorú
Naplózva
EEsmiley
Chuunin
*

« Válasz #2938 Dátum: 14 jún 29, 10:19:52 »

A mai rész!
A mai rész egy flashback, ami már hozza a régi feelinget, főképp ismert dalokkal teletöltve.
Tudom, hogy ti utáljátok a flashbackokat, de most túléljetek!
Valahogyan éreztem, hogy nem nyújtják el a bevezetést.

Egyszóval:
Nekem tetszett.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #2939 Dátum: 14 jún 29, 11:04:21 »

Ez két szó volt. El is felejtettem, hogy ma van rész le is kapom.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Oldalak: 1 ... 194 195 [196] 197 198 ... 217
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins