24 nov 27, 14:35:39 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 192 193 [194] 195 196 ... 217
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece - Anime  (Megtekintve 743740 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2895 Dátum: 14 jún 15, 20:22:51 »

No igen. Rég láttam ennyi állóképet egy csatában. Talán annak tudható be, hogy Chinjao túl nagydarab az ellenfeléhez képest, így nem is lehet dinamikus csatát lebonyolítani.

nekem Luffy, Thor-os támadása nem jött be. A filmben oké volt a Thor szócska mert épp belecsapott a villám, mikor támadt de itt nem volt semmi ilyesmi. Mik voltak azok a villám effektek? Súrlódás keltette statikus elektromosság vagy micsoda?

A visszaemlékezés tényleg jó volt. Pár perc alatt kaptunk egy egész jól összedobott sztorit.  Mosolyog Így már Chin bosszúvágya is érthető. Ha ő egyedül ennyi aranyat gyűjtött össze, akkor Fehérbajusznak és Rogernek mekkora vagyona lehetett? Nevet Mondjuk Roger minden kincsét egy helyen hagyta. Lehet, hogy az égi szigeten látott aranyváros az. Nevet

Az viszont érdekes volt, amit az öreg mondott Luffynak. Hogyha a jelenlegi állapotában meggyűlt vele a baja Luffynak, akkor a nagyágyúk ellen tényleg bajban lesz.  Mondjuk Luffy nem adott bele mindent.Csak annyit amennyi pont kellet Chin ellen.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
sasukeuchiha17
ANBU újonc
*

Gman pártfogoltja vagyok

« Válasz #2896 Dátum: 14 jún 15, 20:58:19 »

Szerintem jól volt megcsinálva a Thor-os támadás, a Garpos visszaemlékezés már kevésbé...hát mi volt már az a háttér mikor méregette egymást Don C. meg Garp??? Kiborító volt az is, hogy a Hawk Rifle-ról lemaradt a tűz.. nekem az nagyon hiányzott:s
Naplózva

iiHALA MADRID!!
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #2897 Dátum: 14 jún 15, 21:34:46 »

Nanananana...na. Úgy látom páran nagyon keverik a dolgokat. Van a RED hawk, amit csak Hodi ellen használt még. Kétszer. Ez a támadás Ace-t idézi, ilyenkor borítják a kezét lángok.
És van a Hawk RIFLE ami egy hakival átitatott sima gomu gomu támadás. Hasonlít a 2 név egymáshoz, de igazából teljesen más a kettő, ne keverjük.

Viszont a Chinjao vs Garp háttér tényleg elég mesésre sikeredett egy anime számára is ikszdé Bár nekem ezzel nem volt bajom, hisz mégis csak egy történetet mesélt el Chinjao
Naplózva

sasukeuchiha17
ANBU újonc
*

Gman pártfogoltja vagyok

« Válasz #2898 Dátum: 14 jún 15, 23:00:22 »

Igazad van Csabi, én is visszanéztem.
Az oké, hogy elmesélte, de jóhogy már nem bábokkal..
Naplózva

iiHALA MADRID!!
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #2899 Dátum: 14 jún 16, 00:56:04 »

Nanananana...na. Úgy látom páran nagyon keverik a dolgokat. Van a RED hawk, amit csak Hodi ellen használt még. Kétszer. Ez a támadás Ace-t idézi, ilyenkor borítják a kezét lángok.
És van a Hawk RIFLE ami egy hakival átitatott sima gomu gomu támadás. Hasonlít a 2 név egymáshoz, de igazából teljesen más a kettő, ne keverjük.

Én ezt nagyon is értem.
A sima Rifle, az ugye amikor pörgő ököllel üt. Ez eddig oké. De ha ezt Hakival erősíti, az miért lesz Hawk? A Hawk nála szinonima a Hakira?
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2900 Dátum: 14 jún 16, 10:28:15 »

én is vártam a tüzet mivel nem emlékeztem, hogy 2 külön technika volt de azért közben is megfigyeltem, hogy valami itt nem úgy hangzik ikszdé

Visszaemlékezésben amit nem értettem, hogy áttörte a kristályjeget és az oké, hogy mire visszamentek esetleg befagyott de miért nem hozták fel az első fúrásnál? ikszdé mangában csak egy hegyen demonstrálta a fúró erejét a kincshez pedig még ásott le nem? és Garpnál az a helyszín mi volt? ikszdé mangában is így volt? bocsi a 2 kérdés miatt de valahogy nem így emlékszem.

Valamint ha már drámai hatást akarnak elérni azzal, hogy a karnyújtásnyira lévő kincsét nem tudja megszerezni akkor az szerintem úgy jobb lett volna ha kicsit messzeb mutatják Chinjaot elmondja kb 4x a 3 szót és ráesteledik minthogy egy percig veri a fejét a földbe.Ez apróság de engem már amikor huszadszorra csinálta idegesített  smirksweat

Ja és még egy észrevétel a harcuknál.
Chinjao lába mióta nyúlik? ikszdé amikor Luffy a stamp gatlingot használja kb 7-8 méterre állhatnak egymástól és középen érik el egymást a lábaik Nevet Valamint ha Luffy tolt egy technikát azt csinálta Chinjao is Nevet lehet van sharinganja  Gondolkozik

Egyébként ezektől eltekintve nekem nagyon tetszett a rész Nevet csak ezek olyan furcsaságok voltak nekem Nevet

Amúgy Chinjao mondatát nem kell készpénznek venni.
Ez ugyanolyan mint anno Zoro vs Kaku ha azt az utolsó technikát az elején ellövi nem lett volna semmilyen harc.
Itt is ha Thor hamarabb érkezik meg Asgardból akkor itt se lett volna.

Valamint az OST-k használataiba egy kis kreativitást vihetnének Nevet
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #2901 Dátum: 14 jún 16, 16:28:48 »

Ez a harc a mangában sokkal jobban ütött. Itt a visszaemlékezésen kívül az égadta földön más nem sikerült. A zenékkel lehetett volna dobni a dolgon de nem sikerült nekik. Nagy kár régen azért nem voltak ilyen karcsú dolgok. Bluno elleni harc is tiszta feeling volt. Ez is simán lehetett volna ilyen. Nem lett... pedig a király akarata után reménykedtem:(.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
EEsmiley
Chuunin
*

« Válasz #2902 Dátum: 14 jún 18, 16:13:19 »

Hát a visszaemlékezés szörnyű volt.
Valamikor az anime jó részt csinál, valamikor nem. Egyáltalán egyetlen csoport csinálja a részeket?!
Ezen már tűnődtem...
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2903 Dátum: 14 jún 18, 18:31:55 »

Nem egy csoport csinálja őket. Egy cégen belül több csoport készíti azokat. Általában 6-7 ilyen csoport készíti egyszerre és mindegyik külön rendezőt is használ ezekhez.
Naplózva
EEsmiley
Chuunin
*

« Válasz #2904 Dátum: 14 jún 19, 10:19:46 »

Akkor értem miért vannak néha jó részek....

De azért ők is észrevehetnék, hogy melyikük részét értékelik a legjobban.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2905 Dátum: 14 jún 19, 10:58:02 »

Ezt nem lehet egyértelműen meghatározni. Természetesen lehet látni az animációkon, hogy mindig másik csapat készít egy részt de ez a minőség erősen függ a rész tartalmától is. Szóval hiába jó egy csapat ha olyan semmitmondó rész kerül rájuk.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #2906 Dátum: 14 jún 19, 13:48:42 »

Az a baj, hogy ebben a rohanó világban ahol az ember mindig mindent azonnal akar képtelenek mindig magas minőséget csinálni, mert kevés az idő ráadásul a manga seggében loholunk. Ha rajtam múlna bevezetném, hogy egy adott archnak nem állhatnak neki amíg a manga annak a végére nem ért. Felvennék egy nagyobb csapatot és velük csináltatnám meg az egész történetet. Addig pedig egy másik nagy csapat szépen kényelmesen csinálhatná a manga mögötti rész és, ha valami történne még mindig bőven lenne idő korrigálnia dolgot.
Személy szerint egyre jobban irritál, egy harcon belül ilyen nagy minőség különbségek vannak. Az egyik pillanatban élvezet nézni a rákövetkező héten meg nem győzők pislogni, hogy ez itt most WTF? Régen is ennyire feltűnő volt a dolog csak én nem vettem észre? Megint a Bluno elleni harcot tudom említeni, hogy az egészet szerintem egy csapat csinálta. Lehet azért is volt darabokra tördelve, hogy legyen idejük elkészíteni, de végig hozta a minőséget.
Naplózva

Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2907 Dátum: 14 jún 19, 14:37:15 »

Viszont ha megállnának a részek adásával X időre felmerülne a kérdés, hogy a nézőszám hányad része térne vissza amikor újra elkezdik adni a részeket.Lehet elenyésző lenne a különbség de azt nem hiszem, hogy pont annyi vagy esetleg több lenne mint előtte.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #2908 Dátum: 14 jún 19, 18:36:47 »

Erre való a filler. Inkább legyen pár filler mint a sok sz*rt kelljen néznem. Néhány rész vicc kategoria pedig epicnek kéne lennie.
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 19, 18:37:48 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asasino
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2909 Dátum: 14 jún 20, 13:36:50 »

Igen ez igaz és ha beleadnak egy kicsit akkor egész élvezhető fillereket is össze lehet rakni.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 192 193 [194] 195 196 ... 217
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins