24 nov 30, 18:31:51 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 184 185 [186] 187 188 ... 217
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece - Anime  (Megtekintve 744701 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #2775 Dátum: 14 márc 03, 10:11:16 »

jó rész volt! színvonalasra sikerült. jó volt a grafika is benne. külön dícséret a zoros jelenet, ami nagyon tetszett és nem számítottam rá, hogy ilyen jól meganimálják:)

bartolomeo vitte a részt:) eszméletlen jó karakter:)
Naplózva
EEsmiley
Chuunin
*

« Válasz #2776 Dátum: 14 márc 03, 12:36:47 »

Nekem a hangja nem tetszik Bartolomeonak.

Nemm illik hozzá. Nekem Caribou hangja jobban tetszene Bartihoz.
Caribou hangja nekem tetszett.
"Kihihihihi"
Naplózva
klozo
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

ROCK ^^

« Válasz #2777 Dátum: 14 márc 03, 12:48:31 »

Pont, hogy az egyik legjobb szinkron ami eddig volt és nagyon is passzol hozzá :I
Az az extra jelenet amikor Capman-nal harcol is jóra sikeredett. Már nagyon várom a B. blockot ^0^
Naplózva
Scratchmen
Gennin
*

Szupernova

« Válasz #2778 Dátum: 14 márc 03, 20:39:00 »

Szerintem is szuperre sikeredett Barto hangja. Én valami hasonlónak képzeltem el. Ráadásul, ahogyan a seiyuu beszéd közben rezegteti a hangját az valami fenomenális Nevet Direkt rájátszik, hogy Barto karaktere még idegesítőbb legyen. Várom már nagyon, kannibálunk ominózus jeleneteivel hogyan bírkózik meg Nevet
Naplózva
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2779 Dátum: 14 márc 06, 10:53:11 »

úgy látszik azért  aph arc meganimálása azért is volt övön aluli, mert szerintem az op leggyengébb arcja eddig... nyilván animében sem tetszetős

most komolyan? mangába 4 kötetig, animében X (sok részig) azt nézni, hogy:
1. mutáns óriáscsecsmók hisztiznek, hogy cukrot akarnak enni
2. nami fürdőruhában szaladgál egy istenhátamögötti jégbefagyott bunkerben
3. 4 kötetig azt nézni, hogy egy caesar akliberű nyomit hogy nem tudnak elkapni luffyék:S (szégyeld magad luffy!)
4. tashigi és zoro értelmetlenül túlnyújtott jelenetei, amikor semmit sem csinálnak. pl: tashigi csak bőg az emberei miatt, smoker meg főállású bokszzsáknak csap fel...

az egyedüli jó law volt, meg a végén az aokijis jelenet. (esetleg a brokerek, akik a távolból figyeltés az eseményeket, de rájuk csak pár képkockát áldoztak)
Naplózva
EEsmiley
Chuunin
*

« Válasz #2780 Dátum: 14 márc 06, 17:23:58 »

Vanilas.

Akkor máskor megkérem Odát, hogy a PH arc úgy szóljon, hogy Luffy odamegy Caesarhoz, s legyőzni.
Így izgalmas (abb) ???

Gondolj bele, Luffyék nem állhatnak a topon, mert dobnám a mangát. És ettől félek (még)
De eddig még okés. A halemeberes jeleneteknél egy kcisit túlzott volt az 50.000 halember...
Naplózva
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2781 Dátum: 14 márc 06, 21:35:15 »

nem, ne úgy szóljon hogy odamegy és legyőzi caesart.... de ne is 4 kötet alatt verje már le. a 2 véglet között valahol.

elvileg a time skip után olyan hiper-szuper erős lett a csapat. (amit én nem hiszek) és ezt bizonyítja az is, hogy luffy 3x ment neki caesarnak, aki egy wapol kaliberű nyomi volt:D

meg a fishman islandél hordy jones milyen ellen volt már?Mosolyog arra is vagy 4-5 kötet elment... most nem azért, de hordy nem volt komoly ellenfél, szintúgy mint caesar.
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #2782 Dátum: 14 márc 06, 21:42:17 »

Nagy Caesar fan vagyok és kikérem magamnak, hogy Wapol szintű nyomi. Hihetetlen erős kaliber, Enellel egy szinten mozog, nem illik lebecsülni. Főleg azért se, mert a világ 2. legokosabb agya elvileg.
Abban viszont egyetértek, hogy nem kéne ilyen hosszúra csinálni minden ívet mostanság. Nekem kifejezetten jól esne néha, ha pár rész alatt lezavarnának egy ellenséget és nem húznák az időt az ilyen "apróságokkal". Mint pl régen Bellamyt, az felejthetetlen jelenet volt Nevet Hody is összeeshetett volna már az első ütés/rugástól, de ő még kibírt +10et is... Bár mellette szól, hogy a drogokkal gyógyította és erősítette magát, de azért na Nevet
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #2783 Dátum: 14 márc 06, 21:54:48 »

Halember? Azok meg kik? Lemaradtam egy Ováról vagy WTF?
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
vaniliaspudinglover
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2784 Dátum: 14 márc 07, 09:54:54 »

enellel egy szinten? azért szerintem nem... egy villám alapú logia szerintem erősebb, emellett enelnek van mantrája is...

wapol szintű nyomi: én wapolt bírom (caesart kevésbé), de mind2 elég hülye viselkedésű. szerinted nem?

bellamy kiütése tényleg epic volt:) hordynál idegesítő volt az, hogy luffy leverte, de mindig felkelt utána:) tiszta keljfeljancsi volt:D
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2785 Dátum: 14 márc 07, 15:16:39 »

Bőven van Enellel egy szinten tetszik vagy sem, ez a helyzet. Mindkettő igen erős Logia gyümölcshasználó és míg Enelé elsőre sokkal erősebbnek tűnik, Caesar képessége bőven van olyan halálos, elég csak magára a mérgező gázra gondolni vagy épp az oxigén elvonására. Meg ugye a vérdíja sem poénból olyan nagy.

Lehet van olyan gyökér mint Wapol, de Caesar messze okosabb, akarom mondani OKOS!

Tehát azért nem illik lebecsülni őt. Luffy is nem véletlenül veszített ellene elsőre, nem úgy, mint Wapolnál, akit egyből lenyomott a 'csába.

És hogy egy kicsit aktuális legyen a téma; nekem nagyon bejön ez a mostani helyzet, hogy CC-t ott viszik magukkal, mint egy kiskutyát ikszdé Law szövetsége is nagyon bejött, de ez a dolog meg pláne. Ebből csak jót lehet kihozni, tehát hajrá Oda, ne pazarold el a lehetőségeket! Bár tekintve, hogy róla van szó, sztem nem kell félteni Nevet
Naplózva

EEsmiley
Chuunin
*

« Válasz #2786 Dátum: 14 márc 07, 17:35:28 »

Halember? Azok meg kik? Lemaradtam egy Ováról vagy WTF?

Egy olyan hal típus, ami félig ember, félig hal.
Ezek a halemberek a halemberek szigetén laknak, másnéven Gyojin-sziget.
Ez volt a Punk Hazard, és a visszatérés Sabaodyba lévő közötti arc.
Az ottani ellenfelük Hody volt.
Tehát, igen! Lemaradtál!

Ha meg ez vicc volt, akkor semmi.
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #2787 Dátum: 14 márc 07, 17:52:55 »

Hiei csak szokás szerint szőrözik, mert nem a hivatalos Naruto-kunos fordítást használta valaki az adott kifejezést illetően.
Bár speciel én is halemberekre emlékszek.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2788 Dátum: 14 márc 07, 18:12:22 »

Az ilyen fordítás szőrszálhasogatásokon tudok igazán fennakadni. Alapból sokan csak angol felirattal nézik mikor melyik verzióban, tehát a magyar megfelelő rengetegszer változhat és torzulhat az egyén és ugye a videó írásai miatt.
Továbbá ha ennyire otthonos a témában minden admin, hogy egyből kiszúrja a másik fordító szókincsét, az hagy némi furcsaságot maga után...
Nem akarok vitát, de annyira egyértelmű, hogy Gyojin, sellő, habfiú/leány, halember, Kisame klántag mind-mind ugyanazt takarja, ergo felesleges ezért valakit csesztetni, mert nem a fordító szókincsét használja.
Szinte mindenki az nkwt-nek hála ismerte meg ezt a sorozatot, velük követtük egészen az aktuálisig, ahol már sokan nem tudják kivárni a magyar feliratot, ami sztem érthető, ha egy ilyen érdekes animéről van szó.
Egy szó, mint száz, igyekszünk a Tapion-sama féle fordításhoz igazítani a nyelvünket, de néha becsusszan egy ilyen, hát bumm.
Naplózva

Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #2789 Dátum: 14 márc 07, 19:57:10 »

Hatchan és Ikaros Much melyik halból származnak? A polipból? Akkor egy kis biológia, hogy mindenki megértse: a polip nem a hal. Fejlábú. Még csak nem is ugyanabba a törzsbe tartoznak!
Ezen kívül Willy ( habár filler karakter ) kardszárnyú delfinből származik, ami pedig barátok közt is emlős, vagyis ő sem hal.

A tengeri humanoid élőlények két csoportra bonthatóak: sellők és gyojinok.
A gyojinok azok, akik egy-egy különböző tengeri lény tulajdonságaival rendelkeznek, két ( vagy akár több ) lábon járnak, kopoltyú látszik a nyakuk és válluk között, valamint rendszerint hártya köti össze az ujjaikat.
Példakarakter gyojinra: Arlong ( cápa [porcos halak osztálya]), Fisher Tiger ( sügér [csontos halak osztálya]), Ikaros Much ( polip [fejlábúak osztálya])
A sellők azok, akik egy-egy különböző tengeri lény tulajdonságaival rendelkeznek, ám alsó testük teljesen az adott tengeri lényére hasonlít, tehát nem járnak, hanem úszniuk kell. Általában nincs hártya az ujjaik között.
Példakarakter sellőre: Fukaboshi ( cápa [porcos halak osztálya]), Shirahoshi ( sügér [csontos halak osztálya]), Hyouzou ( polip [fejlábúak osztálya])

Vagyis a tengerilényemberek a megfelelő szó a "gyojin"-ra, nem pedig a halember. Nem véletlenül nem fordítottuk le "magyarra", mert eléggé hülyén hangozna, ha így szerepelne, pedig ezt jelenti. A helytelen, buta fordításnak meg ott a helye, ahonnan ezeket a félrefordított kifejezéseket szedtétek. Maradjanak is ott békében!

Köszöntem a figyelmet!
« Utoljára szerkesztve: 14 márc 07, 19:58:49 írta Tapion D. sama » Naplózva

Oldalak: 1 ... 184 185 [186] 187 188 ... 217
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins