25 máj 02, 11:36:42 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 172 173 [174] 175 176 ... 217
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece - Anime  (Megtekintve 798926 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #2595 Dátum: 13 dec 23, 22:03:56 »

Toshin Raizen: Igazad van ennek a résznek már semmi köze Oda munkájához.

De én arra gondoltam és céloztam, hogy a Manga Storyban is van olyan eset, hogy valószínűleg használják a fegyverzet színe hakit, de azt nem "jelzik" a szokásos sötétedéssel.  Neeem
Naplózva

Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni.   De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni.  by Makarov mester (Fairy Tail)
hagabi
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

gman kiválasztottja

« Válasz #2596 Dátum: 13 dec 24, 19:05:41 »

Szerintem meg nem kell túlgondolni. Luffy a fóka ellen nem használt Hakit. Attól, hogy az ellenfeled használ hakit nem azt jelenti, hogy muszáj neked is mert csak akkor győzöd le. Luffy egyszerűen csak fizikai erőben sokszorosa a fókának és nem kellett hakit használnia.
Naplózva
EEsmiley
Chuunin
*

« Válasz #2597 Dátum: 13 dec 24, 22:52:05 »

Ejnye! Melyik csúnya bácsi mondta nektek, hogy a szilárdult kéz mindig aktív lesz Haki használata közepén?
Gondolom, hogy Oda lusta megrajzolni... No, de ha tovább nézzük a dolgot, akkor Oda csak az Újvilágban rajzolt fekete öklöt. Magyarán ezt az Újvilágban találta ki.
Lehet, azt akarja mutatni, hogy ki mikor használja a Hakit. De akár lehet a Haki egyik részének a része. - Na jó, ez egy kicsit furcsán volt megfogalmazva.   Pirul

A filler:

Hmm, hogy is mondjam... Kezdem azt hinni, hogy az ész tele van, de a grafika az... - lágyan kifejezve - POCSÉK!
De még mindig jobb, mint egy 2 éves gyerek munkája - De hátha azt a színvonalat is eléri az Anime  ikszdé
Tehát, aki nem érti mit akarok mondani:
Jól kitalálták a történetet, de még mindig a régi grafika tetszett jobban

Ami tetszett a részben:

Kung Fu dong... Tetszett! Most Oda-pótlékot kaptunk. Minthogy ő is visszahozza a régi ismerős mosolyokat. Az is tetszett, mikor Luffy tanítja őt harcolni.
Ami furcsa számomra:
Eddig csak állatot láttam foglyul esve. Ennyire szereti az állatokat, Breed-san?

Lenne egy kérdésem számotokra:

Volt már olyan arc, ami több napig tartott? Kivéve Thriller Bark, ott már egy kicsit bajos a dolog. Ja., meg kivéve a "múltakat."

Dzsáná!
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2598 Dátum: 13 dec 25, 13:14:50 »

Ha jól emlékszem Arabasta és Skypia több napig tartott de azok is csak 2 naposak voltak.

A részről csak annyit mondok, hogy jó volt, jöhet még ilyen.
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #2599 Dátum: 13 dec 25, 16:01:20 »

Egyetértek azokkal, akik a régebbi ábrázolásmódot hiányolják.
A timejump óta kezd olyan sterillé válni az anime, mint a Toriko vagy a Fairy Tail. Egyre nehezebben vehető észre, hogy ezt mind gondos kézimunkával tették le az asztalra. Sokkal inkább az érződik, hogy 2-kattintásos programok végzik a munkálatokat.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
klozo
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

ROCK ^^

« Válasz #2600 Dátum: 13 dec 25, 16:42:23 »

Szerintem most egy kicsit jobbra sikerült a grafika. Vagy csak én őrültem meg.  Pojén
Nekem szintén tetszett h vissza lett hozva a fóka. Vicces ahogy Luffy tanítja őt. Nevet És az h lemásolta a heget nagyon aranyos.  Hümm-hümm Azt hiszem a Háború utáni idők arc volt még ami több napos vagy hetes de gondolom nem erre gondoltál.  smirksweat Részemről ennyi. De az biztos h megnézem a következő részt is! Kíváncsi vagyok Luffy és Law harcára. Nevet
Naplózva
kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #2601 Dátum: 13 dec 26, 12:19:41 »

A címek alapján január 19-étől visszatérünk az eredeti történetszálhoz:
629 "Violent Shock! Earth-shaking Big News" "Gekishin! Shin Sekai Ugokasu Dai-nyūsu" January 19, 2014

Jobban örültem volna egy kicsit hosszabb filler szálnak, ígyis még mindig nagyon közel van az anime a mangához. Sőt a következő arc-ba van néhány fejezet amiből szerintem nem tudnak egy teljes részt kihozni. Pedig Caesar visszaszerzésében lett volna potenciál, na de mindegy ők tudják. Remélem, hogy az új opening most időbe jön.
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #2602 Dátum: 13 dec 26, 15:10:02 »

Teljesen egyetértek veled kristofkristof, én is jobban örültem volna egy hosszabb filler szálnak, de ebből tényleg nem nagyon lehetne többet kihozni.

Az új opening jó lenne ha Dressrosa ív kezdetével időben jönne, nincs kedvem megint egy elnyúúúúújtott 70-80 részes nyitányhoz -.-
Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #2603 Dátum: 13 dec 26, 20:38:49 »

Ha értelmesebb filler szál lenne, akkor azt mondom oké, de ez O.o Nekem nem jött be ez a cucc, megnéztem az első részt, és láttam, hogy a kung-fu dugong fegyverzet színét használ Luffy ellen és fogtam a fejem, ez egy vicc, hiába Újvilág, de akkor is, Arabastában az egész bandát elintézte egy pillantás alatt Luffy, most meg party-ban van vele? Ez az állatos dolog már nagyon nem illik bele a One Piece világába, vagy valami más/új kell, ami durvább. Dob egy Király akaratát Luffy és csá, megvan oldva. Nekem nem jött be, de adok még egy esélyt neki, megnézem még a további 1-2 részt, ha marad a színvonal, akkor inkább hagyom.
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Oswald
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2604 Dátum: 13 dec 29, 22:24:15 »

Üdv. Nem rég kezdtem el nézni az OP-t és az lenne a kérdésem hogy érdemes az összes részt látni a régiek közül vagy vannak benne olyan részek amik úgymond összegzik egy x rész alatt történteket?
ui: Bocs ha rossz helyre írtam.
Naplózva
RoronoaZoro
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2605 Dátum: 13 dec 29, 23:14:09 »

Minden arc-ban van összefoglalás amint úgy igazából elkezdődik a lényeges cselekmény. Pár perc a rész elején az opening után. A régi részeket érdemes csak igazán megnézni Mosolyog. Egészen a halemberek szigete arc-ig. Onnantól elég pocsék szintre süllyed le az egész sajna. De szerintem abszolút a manga miatt is. A legutóbbi fejezetbe is... Franky lök egy ágyúzást és passz.. Neeem
Naplózva

''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.''
-Bleach-
''A hit egy szó a tudatlanságra.''
-Dr. House-
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2606 Dátum: 13 dec 30, 00:28:32 »

Azért maradjunk annyiban, hogy ha komolyan gondolod és igazán érteni is azt, hogy mi és miért történik a történetben akkor érdemes megnézni minden részt. Az ok pedig az, hogy azok is tartalmaztak fontos információkat a történetre vonatkozólag amelyek esetleg nem tetszenek, sőt talán azok tartalmazzák talán a legtöbbet. Így utólag belegondolva ez tényleg így van. Másrészt azért a történet így lesz kerek egész. Vannak filler tartalmak is és azok egy részéről le lehet mondani de azért arra vigyázni kell, hogy általában a filler első és utolsó része már szokott tartalmazni az eredeti történetből is jeleneteket. Továbbá némelyik filler meglehetősen szórakoztató és van közte egy különösen jó is. Igaz, van olyan is amelyeket kifejezetten rühelltem. Én azt gondolom, hogy amennyiben tényleg belekezdesz akkor nem érdemes azt a néhány részt sem kihagyni, még ha nem is tetszik.
Naplózva
Oswald
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2607 Dátum: 13 dec 30, 11:22:03 »

Kösz mindkettőtök válaszát Nevet Nevet
Naplózva
marioV
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2608 Dátum: 13 dec 31, 10:00:16 »

Hát olyan különkiadások készültek amik egyes íveket dolgoznak fel, de én javaslom a széria teljes végignézését.

Ezek a feldolgozások készültek:

One Piece: Episode of Nami: Az Arlong park ívet dolgozza fel.
One Piece: Episode of Chopper Plus: Ez a Drum szigetet dolgozza fel, de erős torzítással.
One Piece: Episode of Alabaster: Az Alabasta ívet dolgozza fel.
One Piece: Episode of Merry: Ez meg ha jól tudom az Enies Lobby ívet dolgozza fel.

De szerintem csak az első az ami rendesen visszaadja, ami az animében is volt, a másodikban már vannak plusz szereplők akik eredetileg még itt nem voltak. A harmadik meg kicsit összecsapott szerintem, a negyediket nem tudom mert még nem láttam.
Naplózva

\"Amióta a világra jöttél mondtál igazat akár egyetlen egyszer is ?\"- L

\"Te már... Igen... Te már.. a kezdetektől fogva... sakkban tartottál.\"- Meruem

http://myanimelist.net/animelist/marioV40
Groxika
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #2609 Dátum: 14 jan 02, 22:18:14 »

A 4. sajnos... eléggé összecsapott és gyors lett.. még a szinkronszínészek is eléggé rosszul végezték a dolgukat...
Naplózva

Oldalak: 1 ... 172 173 [174] 175 176 ... 217
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins