Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
|
« Válasz #2550 Dátum: 13 nov 25, 19:13:04 » |
|
Igen, ez a szokásos arc-zárási buli rész újfent hangulatos lett. Nekem nem volt bajom se a tempóval se a grafikával most. Szerintem egyikre se lehetett panaszunk. Jó volt látni, hogy a tengerészek is Luffy-ékkal bohóckodnak most. Smoker felfogása nagyon megváltozhatott ebben az ívben, bár már Arabastában is sejtett valamit. Nami és Tashigi párbeszéde tényleg nem volt nagy szám ( bár én az utóbbit alapból nem is kedvelem ), ezzel szemben Usopp és a navigátor társalgása már annál inkább. Olyan baráti volt az egész, rég láttam már ilyet One Piece-ben Sanji reakciója a még élő Kinemonra hatalmas volt Hát ha a gázba nem is, a szakács rúgásába majdnem belehalt Az hogy "titkolgatják" mi Momonosuke és az apja története, egy közelgő Wano ív-re enged következtetni Talán itt is átmeneti társ lesz a szamuráj és fia, mint anno Vivi, hogy jobban átjöjjön majd a sziget feelingje. Bár ha lesz is ilyen, egy paradicsom lesz Zoro számára, ő győzné le a főbosst Hát a rész vége no komment. HA MÁR TITKOLGATTÁK A DOLGOT, LEGALÁBB VALAMI KOMOLYABB JELENETHEZ TETTÉK VOLNA BE! Bocsánat a caps lockért, de ez tényleg felháborító. Semmi értelme nem volt most felfedni a leplet. Vágom én, hogy minden rész végére kell valami húha, de ez totál nem illett ide... Mindenesetre érdekes húzás Oda-tól, mert így azt a Yonkout is behozza a képbe, akiről gyakorlatilag semmit nem tudunk. Viszont az már érdekes, hogy így mind a 4 új világi jampihoz lesz köze Luffy-nak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2551 Dátum: 13 nov 27, 10:13:34 » |
|
Már vártam a hagyományos évadzáró bulit. Srácok, gyorsan bulizzatok, mert jön Dolfi. xD Gondolom a következő rész, olyan lesz, mikor a szülők korábban érnek haza és meglátják a buli maradványait és pár részeg alakot. Vagy épp kijön a rendőrség csendháborítás miatt. Tashiginek a gyerekektől kellet volna bocsánatot kérnie és nem Namitól. Tashigi most már ténylegesen megalázkodott a kalózok előtt. Van egy tippem, hogy legközelebb már direkt segíteni fognak a Szalmakalaposoknak. Momoról még mindig nem tudom, hogy mit gondoljak. Most tartsam menőnek és okosnak, hogy ragaszkodik a hagyományaihoz és nem fogad el kaját kalózoktól vagy fogjam a fejem, hogy megmentették, kimenekítették, összehozták az apjával és még mindig nem volt hajlandó elfogadni a kedvességüket. Egy Wano ország belli kiruccanást nekem is tetszene. Nami nem hiszem, hogy szeretné azt az országot. Zoro meg tuti leakarná tesztelni magát. Tényleg, nem volt valami ígéret, hogy lesz egy Zoro/Sanji vs Kinemon harc?
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2552 Dátum: 13 nov 27, 18:20:38 » |
|
Az arc legjobb része volt, ami kicsit szánalmas. De ez tényleg tetszett. Egyszer se éreztem azt, hogy ennek most rohadtul nem kéne benne lennie. Nah jó, Momo szenvedésénél egy pillanatra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #2553 Dátum: 13 dec 02, 18:26:54 » |
|
A szokásosnál is jóval vontatottabb részt kaptunk... Majdnem a 6. percnél kezdődött az új epizód... Egyébként ez egy közepes színvonalra sikeredett, bár a grafikába BŐVEN bele lehet kötni... Az eleje tetszett, azonban a tengerészek kordonos jelenete több volt, mint fárasztó. De tényleg. Azon viszont jót röhögtem, amikor megy az érzelgés nagyban, Nami meg feed-eli Luffy-t egy combbal Ilyet se mindig látni A rész végi kis összefoglaló tetszett, bár megcsinálhatták volna jobban is az ívzárót, mondjuk a mostani opening zenéjének társaságával. Úgy ütősebb lenne a dolog. Law "ajándéka" Dofinak hatalmas volt, csakúgy, mint a den-den mushija. Volt benne fantázia bőven És elérkeztünk ide is végül, hogy 1-2 rész maradt ténylegesen ebből az arc-ból. Remélem a következőt már csak az újévben kezdik el 3 okból is: 1; A néhai manga kihagyások miatt az anime relatívan közel került a mangához. Persze 1/1-es adaptációval még így sincs veszély, de bőven lehetnek még írói szünetek az ünnepek és egyéb dolgok miatt. 2; Ha most fillereznének/ szünetelnék egy kicsit az animét, akkor a következő arc talán pörgősebb is lehetne egy kicsit, bár ezt bőven meg lehet cáfolni. 3; Esztétikaibb lenne, ha az ÚJ ívet az ÚJ évben kezdenék el, csakúgy, mint Punk Hazardot Szóval én ezt a 2-3 hetet bőven kibírnám OP nélkül, de lesz ami lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2554 Dátum: 13 dec 02, 21:12:38 » |
|
A katonák szenvedés tényleg borzalmas volt. Nem igaz, hogy nem volt más, amivel kitöltsék az időt. A rész sztárja nálam egyértelműen Law Den Den Mushi-ja volt. Ennyire hideg, kegyetlen szemeket egy csigán...fenomenális.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tilon
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2555 Dátum: 13 dec 02, 21:48:26 » |
|
Kicsit elnyújtották a G5 jelenetét, de a vége az jó volt. Azért nagyon leegyszerűsítették: A kalózok rosszak, a tengerészet jó. A rész legjobb jelenete tényleg Law Den Den Mushija volt. olyan érzésem volt, mintha be lenne szívva. Szépen megzsarolta Dolfit. Vagy Kaidu intézi el, vagy az admirálisok. Nem túl jó kilátások. Meg persze semmi garanciája sincs, hogy Law vissza adja neki Caesart, ha lemond a rangjáról. Robin kabátja is megér egy említést. Arra vártam egész rész alatt, hogy mikor húzza a fejére. Én megnéznék most egy filler sztorit a kiegészült csapattal. Most úgyis van 3 új szereplő, akik érdekesebbé tehetik a fillert.
|
|
|
Naplózva
|
"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat) "Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2556 Dátum: 13 dec 03, 08:42:57 » |
|
A filler jogosultságán azért gondolkoztam el, mert Law itt is megszabta a holnap reggeli határidőt, nem csak a mangában. Kicsit fura lenne így kitalált részeket berakni. Bár örülnék neki, kíváncsi vagyok, mit hoznának ki az új karakterekből.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #2557 Dátum: 13 dec 08, 12:23:40 » |
|
Hú hát ez egy izgalmas rész volt! Chopper hatalmas volt, ahogy gyógyítgatta Caesart még azután is, amikor Sanji pofán rúgta A rész címe is korrekt volt most, mivel Doflamingo mészárlása volt a középpontban. Iszonyaterős damilja lehet ( mert tuti valami madzagja vagy acél drótja van ), hisz még egy hegyet is kettédöntött. Smoker megpróbálta vele felvenni a versenyt, de esélytelenül Nem meglepő, hogy Dofli is tudja a király akarata hakit, de akkor a damiljába is fegyverzetet/támadó hakit irányított ? Vagy csak akkor támadt, amikor Smoker is, mert akkor ugyebár nincs füst logia módban. Anno a háborúnál nem használt Doflamingo hakit Crocodile ellen, bár lehet nem is akart, mert ha igen, az szép lefejezés lett volna Az epizód vége nagyon durva volt. Kegyetlenül helyben hagyták szegény Smo-yant. Viszont Aokiji feltűnése hihetetlen epic volt, remélem jól megleckézteti Meg kéne neki, mert ő egy volt admirális, azért az jóval erősebb, mint egy Shichibukai!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 08, 12:27:13 írta Csabi28 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2558 Dátum: 13 dec 08, 16:09:25 » |
|
Tényleg jó rész volt. Doffi egyre visszataszítóbban néz ki. Rózsaszín és narancssárga... senki nem magyarázta el neki, hogy nem illenek össze? Borzasztó.
Jó hogy a Szalmakalaposok megint gondtalan kalózok. Vicces volt nézni Law arcát, ahogy kezd rádöbbenni, miféle társaságba keveredett.
Sajnálom Shokert. Egy egyszerű boxzsákot csinált belőle az arc.
Aokiji belépője tényleg menőre sikerült.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #2559 Dátum: 13 dec 12, 01:24:19 » |
|
Oh yeah! Végre egy kis filler! A kövi ív előttre ez tényleg naggggyon kell. És így remélhetőleg nem a főszál lesz széjjel húzva.
626 "Caesar has Disappeared! The Pirate Alliance Sallies" December 22, 2013 627 "Luffy Dies in the Sea!? The Collapse of the Pirate Alliance" January 5, 2014
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #2560 Dátum: 13 dec 12, 08:27:57 » |
|
Na egy kis filler, ez most tényleg jól fog jönni Kíváncsian várom mi fog kisülni ebből, bár eddig kevés volt az olyan töltelék One Piece-ben, ami nekem ne tetszett volna. Dec. 29.-én meg nem lesz rész Bár ezt érthető.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2561 Dátum: 13 dec 14, 19:46:29 » |
|
Én bele lapoztam a mangába is .. Nos szerintem filler után is elég vontatott lesz a vagy is vontatott és unalmas is marad a One Piece anime, MERT a manga is lassú és nem pörgős. Ha nem fognak 2 fejezetből dolgozni akkor tényleg elmondhatom, hogy már csak megszokásból nézem. One Piece szerkezete: (mióta megérkeztek a Grand Line-ra) - Rögtön miután, de akad, hogy még mielőtt, kikötnek a csapat szétoszlik 2-3 esetenként 4 csapatra. MINDIG, ez is már unalmas faktor. - Minden csapat találkozik vagy a sziget lakóival, vagy a vezérrel, na meg persze a gonosszal - Hosszas UNALMAS tömegjelenetek, no name karakterek hosszas monológjai, sírás-rívás - Végén régebben epic nagy harcok, manapság .. hát, semminek nevezném. Az a baj, hogy 12 éveseknek van ez az anime csinálva nem pedig a 16-tól felfelé korosztálynak. És a Smoker vs Vergo harcban minek kellet külön elmagyarázni, hogy miért füstöl annyit? tiszta pokemon az egész. Azok a kicsiny kis fa katona valamik minek kellettek a dressrosa arc-ba? Nem tudom valahogy régen pörgött az egész. Szerintem ezzel a haki dologgal mára Oda sincs tisztában azzal, hogy akkor most hogyan is kellene harcoltatni a karikat. Jó a sztori jó, csak nagyon széles sávban akar haladni vele és így lesz uncsi. A Fairy Tailben szinte minden elem megvan ami a One Piece-ben még is az annyira tud mindig pörögni, 25-30 részből meg van oldva 1 arc és csá, nem 68 részből, 1 évig kínlódunk végig egy arcot. És ezek a power up-ok amiket Usopp is kapott?? Ha mind a 9 tudna hakit mindenkit levernének. Frankinál ez a tábornok se jön be, az anime tiszta fan service lett. És véleményem szerint a manga is uncsi lett!
|
|
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
klozo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
ROCK ^^
|
|
« Válasz #2562 Dátum: 13 dec 14, 20:50:50 » |
|
Ez az anime topic hogy ha nem vetted volna észre. Ne csak lapozz bele a mangába hanem akkor olvasd végig az összeset. Lehet hogy olykor vontatott, de valahogy fel kell konferálni az arc-okat. Szét kell válniuk, hiszen egyszerre nem lehet tizenvalahány személyből álló harcot lerajzolni. Ha nem találkoznak akkor nem tudnak harcolni. A történet nem szólhat csak a főszereplőkről. Kellenek a töltelék karakterek. Nem ugorhatnak rögtön a közepébe. Mint ahogy feljebb említettem. Szomorú, hogy így gondolod mert akkor Impel Down és Mareinford számodra teljesen semmis. Vagy bármyeik más arc. Nem hallottál még a démon gyümölcsökről? Tudod, arról van szó amit a 3. vagy már a 2. részben felhoztak. Ezért mondtam, hogy ne csak lapozz bele, olvasd is végig! Akkor tudnád, hogy miért "kis fa katona".
Miért ne tudná? Ő alkotta ezt az összetett történetet. Nem tudom, hogy hogyan jön ide a Fairy Tail. Ez a ONE PICE topicja. Nos, ez egy olyan manga/anime ami lassan 17 éve megy. Eddig nem tűnt fel? Ha te kínlódsz akkor egyszerűen ne nézd. Miylen power up? A lövedékeire gondolsz? Azokat azon a szigeten szerezte ahol 2 évig volt. Most viszont már hajón termeszti. Franky tábornok egy igazán hasznos fegyver. Vagy csak humorból készítette el Oda. Mert ez nem egy full komoly anime/manga. Lehet, hogy majd idővel mind a kilencen tudnak majd hakit használni, de nem mindegy, hogy melyiket és, hogy hogyan. Mármint milyen mértékben. Mégis mi a jó************* lenne "uncsi"?!?! Pont, hogy most tökre izgalmas az egész! Ezért még egyszer elmondom. Ne csak lapozz bele abba a fránya mangába! Olvasd már végig!
Bocsánat az esetleges spoiler-ért és az off-ért. De ez hihetetlenül ki akasztott és nem bírtam ki.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 14, 21:09:17 írta klozo »
|
Naplózva
|
|
|
|
RoronoaZoro
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2563 Dátum: 13 dec 14, 22:38:46 » |
|
Először is azt leszögeznem , régebb òta követem az animet mint te. Tehát amiket írtál hidd el , hogy feltűntek nekem. Azzal , hogy fakocka semmo spoilert nem mondtunk. Pont azèrt kurvult el az egész mert már 17 éve megy. Most már mindent szabad... sajna. Azt vágom, az animeből is , hogy ezek most a mesterséges démongyümi előállításra utaznak. Mellesleg mekkora ratyiság már az is h Feketeszakál csak ùgy veszi el az erőket és adogatja akinek akarja. Az még oké, hogy tud magában tartani 2-őt de a többi már tulzás. Kikészít, hogy az utòbbi két évbe két olyan silány arcot toltak elénk, hogy csak na. Egyébként azért említettem az F.T.-t, hogy mielőtt még valaki azt mondana:"persze mert anno daráltad a OnePiece-t", azt is leírnám, hogy Natsu kalandját szintén azelőtt òta követem, hogy a Naruto-kun elkezdte volna fordítani. Tehát mindig a heti 1 rész volt még sem untam soha. Impel down és Marineford.. ò bár csak olyan színvonalas arcokat kapnánk most is. Ez a halal országa is 1 vicc volt, végűl kiderült, hogy senki sem halt bele. És ahogy ki lett magyarázva, hogy most akkor nem Smoker hanem Mone szíve van Cesarnal.. pff utòlag jutott az íronak eszébe teljesen látszott. Mert ha te a bizalmamba akarsz férkőzni, én elkérem a szíved cserébe. Innentől te, hogy jössz még ahhoz is, hogy 1-ik beosztottam szívét elkérd? A bizalmam kellet az ára a szíved és onnantòl nkd kórus kuss van, nem , hogy még pattogsz. Itt megint annyi történt, hogy végül ne haljon meg senki, szánalmas. (és most ne gyertek azzal, hogy: "de Mone meghalt").
|
|
|
Naplózva
|
''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.'' -Bleach- ''A hit egy szó a tudatlanságra.'' -Dr. House-
|
|
|
Toshin Raizen
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás :D
|
|
« Válasz #2564 Dátum: 13 dec 14, 23:55:25 » |
|
Részben igazad van RoronoaZoro. A háború óta sok minden megváltozott az animét illetően, méghozzá rossz irányban. Az utóbbi részekben alig találtam pozitív jelenetet, mert tényleg gané munkát végzett az anime csapata. Egyébként az "öldöklés" mindig érdekes volt az OP-ban. Ha visszaemlékszel Sky... Égi szigetes arcra, ott is hasonló volt a helyzet... Volt egy Erős karakter(Enel), de az emberek megölésére képtelen volt. Habár akkoriban tudták kompenzálni ezeket a jó poénokkal. Aki ezen nem mosolyodott el, annak nincs humorérzéke. Sajnos ilyet már nem nagyon találni a jelenlegi részekben Az Újvilág Saga első 2 arc-a tényleg baromi nagy marhaság lett, a mangába közepes-jó volt, de az anime kicsit elvetette a sulykot. Luffy nagyon le lett alacsonyítva az erő terén. Hody és C.C. nem volt olyan kemény ellenfél, mint amilyennek az az anime tüntette fel őket. Viszont a manga az mindig is ilyen volt, gyenge kezdés és a végére párosítások és harcok. Habár a Dressrosa arc nekem nagyon bejön, rég voltak olyan érdekfeszítő szálak, mint ami a Dressrosába lesz. Habár volt olyan, aki épp ellenkezőleg vélekedett róla. A filler szezon viszont jót fog tenni a történet szempontjából, hátha utána 1,5-2 fejezeteket fognak feldolgozni, vagy legalább normális kinézetű karaktereket látni. Mivel szakács vagyok, így szívesen néznék még több Sanjis epizódot, ahol épp kioktatja a tengerészek szakácsait a G-8 arc azért is tetszett annyira, na meg a kifinomult viccek miatt.
|
|
|
Naplózva
|
FRUILI BERENGAR itáliai király ombardiai követe a magyarokról 921-ben: Gazdagságuk pazar és szembetűnő. Hatalmas sereget tudnak kiállítani! Kürtszóra indul fordul egész serege. Napokig lovagolnak váltó lovaikon. Ha megindulnak megmozdul ég és föld alattuk. Harciasságuk és bátorságuk egyedülálló. Nem félnek a haláltól! Mosolyogva halnak meg! Legyőzhetetlenek.
Igaz magyarnak lenni akkora teher, hogy aki sokat viseli, megerősödik. Wass Albert
|
|
|
|