24 nov 27, 17:26:28 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 139 140 [141] 142 143 ... 217
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece - Anime  (Megtekintve 743909 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
RoronoaZoro
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2100 Dátum: 13 jan 10, 08:55:56 »

Kár érte, mert ebből a fillerből talán kihozhattak volna egy jobb befejező részt is.
A Z célja ív nem volt filler. Az utolsó rész kicsit irreális lett de azért nézhető volt.

Majd egy kis időhúzás. Lényegében, ami történik egy részben, azt 3-4 mondatban el lehet intézni.
Hát ezért nem éppen!

Ha már nem tartják az általános 26 részenkénti opening váltást, akkor már az arc-onkéntit pontosan és időben váltogatnák.
Amúgy maga a rész jó volt. Persze tartják az 1 manga/anime arányt, és az is vicces, hogy csak az 5. perctől kezdődik az epizód igazából  smirksweat
Honnan vetted ezt a 26 részt? Igaz, hogy 6 perc után kezdődik a rész de 23 percig tartott is, szóval az összesen 17 percnyi One Piece volt. Összetett jó rész volt ami ezernyi kérdést vet fel.

Engem igazán csak az zavart a részben, hogy Nami és Robin rajzolása észveszejtően gusztustalan. Főként Robiné.
True. Ezt már én is írtam. Óriási mellek és aztán egy homokórához hasonló test. Szinte nincs is hasuk. Plusz Robinnak teljesen széthúzták a fejét azzal, hogy sokkal vágottabbra van rajzolva a két szeme.

Szerintem meg túlbonyolítjátok. Egyszerűen arról van szó, amit WayneGace is említett: nem akarnak spoilerkedni.
Valószínű, ámbátor ezzel egyetembe akkor kijelenthetjük, hogy idióták, hogy átvették ezt a szokást a Fairy Tail készítőitől. Ha megnézitek a One Piece első két openingjét össze vissz táncikálnak a szalmakalaposok és nincs semmi spoiler, az új fő gonoszokat pedig simán be lehetne rakni spoiler jelenetek nélkül. Doflamingó pedig majd csak az arc végén jön ezért őt ki is lehetne hagyni belőle. Ez ám nem spoiler, hogy őt említem mert, mindenki látta a főoldalon a mangából kivágott képet amin ő szerepel. De ha valakit zavar akkor töröljétek majd ki.  Nyelvesít

Legjobb grafika Thriller Bark arcnál volt. Most kb. vissza estünk a kilencvenes évek végi szintre Arabasta archoz hasonló a grafika... ez a ciki és nem az, hogy még nincs új opening.
Smokernél pedig nem jó a napszemüveg, erőltetettnek érzem, túl nagy csávónak állítják be, pedig az összes szupernova le tudja győzni. A kardforgatója 5 percig nem bírná Zoro vagy Killer ellen... de mind egy sokan szeretik Smokert de én azt sem értem, hogy miért akarja minden áron elkapni a szalmakalaposokat. Ha Zoro nincs akkor megfullad még Arabastaban. Tudja jól, hogy nem rosszindulatú kalózok mégis a háborúban is egyből Luffyra támadt. Imádtam mikor Boa lerúgta Nevet... Smoker egy köcsög...
kíváncsi vagyok mi lesz majd a szigeten. Főleg arra, hogy a sziget fele ég és fele antarktisz vagy pedig azokból a felhőkből lesz majd égszakadás és akkor lesz jégsziget az egészből és akkor eltűnik majd a tűz.
Naplózva

''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.''
-Bleach-
''A hit egy szó a tudatlanságra.''
-Dr. House-
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2101 Dátum: 13 jan 10, 12:47:10 »

De igen, a "Z célja" az bizony filler történet. Az csak egy dolog, hogy bevezető a mozifilmhez de ettől függetlenül a fillerekhez tartozik, mivel a mangában sehol nem szerepel ez a történet. Még az is csak egy dolog, hogy a film egyik menedzsere maga Oda volt.

A 26 részt én sem értem, hogy honnét jött. Általában egy évad 20 és 26 részt szokott magába foglalni de ettől még a többi rész is egy ívhez tartozik. Így egy ív lehet annál sokkal hosszabb de rövidebb is.

A grafikát már én is írtam korábban. Tulajdonképpen a Water 7 után egészen jó volt a grafika a 2 év utáni visszatérés elejéig. Amúgy nekem is a Thriller Barkos tetszett a legjobban de jónak találtam még az Impel Down ívet is. Valahogy ezután kezdtek el torzulni a dolgok arc és testidomok terén. A homokórához hasonló testtel alapvetően nincs bajom mert már az elejétől kezdve ilyennek rajzolta Oda a lányokat. Az viszont igaz, hogy az animátorok kezdenek komolyan túlzásokba esni. Pont a megnövelt keblek miatt tűnik fájónak ez a homokóra testfelépítés és torzítja azok megjelenését. A nagy keblek kiemelik azokat a semmi derekakat és éppen ezért szúrja az ember szemét. Olyan valóságtalan az egész. Az arcok eltorzulása viszont egy másik eset. Egy részen belül is látunk jó és szép valamint torz és ocsmány ábrázatokat ugyan attól a karaktertől. Ez elég fájó, hogy semmit nem adnak pont az ilyen dolgokra az animátorok és a rendezők.

Az opennel kapcsolatban fentebb írtam már. Szerintem a rendezőket nemigazán érdekli, hogy tartalmaz spoiller részeket vagy sem. Én úgy gondolom, hogy ez inkább gazdasági, anyagi megfontolásból készül így. Amúgy is azt gondolom, hogy leginkább az OP-re jellemző az időhúzás és spórolás a többi nagy közül.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #2102 Dátum: 13 jan 10, 12:51:13 »

Féle, hogy ez a Z még rosszabb lesz mint a Strong World volt:( Pedig annál nehéz rosszabbat összehozni:D
Amúgy 1 rész 1 manga kötet punk hazardon félelmetesen unalmas lesz. Egyenlőre nem akarok spoilerezni szóval majd pár hónap múlva kifejtemxD
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2103 Dátum: 13 jan 10, 12:58:02 »

Szerintem kicsit félreérthetően írtad ezt az egy anime rész/egy manga kötet részt. Ha így lenne akkor túlságosan is pörgős lenne a dolog Nevet Gondolom egy anime/egy mangát akartál írni. Másik esetben, kötetben számolva 2-3 anime lenne az egész ív.
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #2104 Dátum: 13 jan 10, 13:54:24 »

Akik nem értenék: 26részenkénti opening váltás sok animére jellemző, lsd: Naruto, Bleach.

A One Piece persze sohasem tartozott ezek közé, de Enies Lobby óta mindig szépen időzítették a nyitányokat az adott arc-okhoz.  Impel Downban halhattuk a Kaze Wo-t, majd a háborúnál One Day-t, és a post-war-ban meg az egyik kedvencemet, a Fight Togethert.

Néha pár részes késéssel, de akkor is mindig op-t váltottak, ha egy új arc keződödött el, ami nekem nagyon bejött. Remélem ez most is így lesz.

Grafika:

Nem tudom, hogy ugyanazt a One Piece-t néztük-e, de Thriller Bark után nagyon-nagyon sokszor trehány volt a minőség. Gondolok itt Amazon Lily-re és Impel Down-ra, ahol rengetegszer összecsapott, széteső grafikát láthattunk. Úgy látom már kirúgták azt a csapatot, mert Gyojin arc-ban nem volt erre példa. Persze nem azt mondom, hogy itt is minden rész tökéletes minőségben volt rajzolva, de maga a szépen kidolgozott háttér és hangulatos színezés nekem teljesen bejött.

Viszont abban egyet kell értenem, hogy Thriller Bark nagyon igényes grafikát kapott. Ezért is az egyik kedvenc arc-om.
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #2105 Dátum: 13 jan 10, 14:00:54 »

Pont ez a baj a Gyojin sziget rajzolása gyönyörű volt. Ez a karakterek kidolgozásának rovására ment. Olyan böszme fejeket és mimikákat kaptak, hogy néha arcpirító volt.
Igen egy manga részre gondoltam:D Nem kötetre:D
Naplózva

RoronoaZoro
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2106 Dátum: 13 jan 10, 14:44:06 »

Egyet értek Hieiel ami a Gyojin arc grafikáját illeti. Gondoljatok vissza, vagyis inkább ne Nyelvesít szóval akkor mikor Luffy harcol Hodival, sokszor hogy is mondjam elcseszett egy feje volt Luffynak, mintha ceruzával lett volna megrajzolva, nagyon látszottak a vonalak. Ha ezt összehasonlítjuk azzal, hogy Zoro hogyan nézett ki mikor Thriller Barkra érkezik Kuma akkor látjuk, hogy eget rengető a különbség. Szerintem nagyobb baj az, hogy 2013-ban a grafika Arabasta arc szintjén van, mint az, hogy még nincs új opening. (Arabastat a wiki szerint 2001-2002 között adták ki, tehát a grafika jelenleg ott áll ahol 10 évvel ezelőtt...  Neeem ).
Sok kritika éri a Bleachet de az tény, hogy az animátorok ott nem spóroltak és minőségi munka volt. A karakterek nagyon szépen meg voltak rajzolva a legapróbb részletig és a harci jelenetek is mindig jól meg voltak csinálva. Azt a bandát kellene szerződtetni és akkor nem lenne panasz Nevet.

DE ha Z célja ív nem volt filler (bár Hiei is ezt mondta, hogy nem volt az), akkor Sanji miért említi Panz Fryt amikor megközelítik a Punk Hazardot körülvevő lángokat? Filler karikat nem szoktak emlegetni a storyban... szóval szerintem nem volt az.

Féle, hogy ez a Z még rosszabb lesz mint a Strong World volt:( Pedig annál nehéz rosszabbat összehozni:D
A Strong World oké volt szerintem, és miért gondolod, hogy a Z gyengébb lesz?
Naplózva

''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.''
-Bleach-
''A hit egy szó a tudatlanságra.''
-Dr. House-
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #2107 Dátum: 13 jan 10, 14:52:31 »

Azért mert úgy kell moviet csinálni a két éves idő ugrás utáni karikkal, hogy elképzelni nem tudjuk milyen erősek lehetnek. Számomra ez a hosszú kezű idióta inkább nevetséges volt sem mint erős. Félek, hogy majd kifog derülni, hogy Admirális volt Sengokuval:D Ez a Z meg olyan semmilyen. Ha videóban jól láttam van ott egy retard kinézetű aki kardal rohangál az lesz Zoro ellenfele:( Nem hiszem, hogy jó movie lesz.
Várni kellett volna még a time jumpos movival amikor már van valami elképzelésünk a szalmakalaposok fejlődéséről.
Naplózva

WayneGace
Gennin
*

« Válasz #2108 Dátum: 13 jan 10, 15:32:35 »

Értsd meg az filler volt! Ami nincs benne a mangában az filler, ilyen egyszerű.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2109 Dátum: 13 jan 10, 16:03:12 »

Olvasd el a manga ide vonatkozó részeit. Ott Sanji semmi ilyet nem mond. Ezzel ellentétben Sanji az anime verzióban beszél Panzról. Tehát amit beletettek az animébe az egy kicsit időkitöltés jelenetnek felelt meg, holott a manga ilyet nem tartalmaz. Az animében használnak ilyen időkitöltő részeket amelyeknek közük sincs az eredeti történethez, de más korábbi filler animékhez lehet közük. Így előfordul, hogy néhány anime rész félig filler, félig a teljes manga sztori történetét dolgozza fel.
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #2110 Dátum: 13 jan 13, 15:06:01 »

Csak engem irritálnak kegyetlenül ezek az összetett mondatokból álló epizód címek, amik nem mellesleg még iszonyatosan szpojleresek is?
Egy címnek pont, hogy nem szabadna ilyennek lennie. Töményen, szolidan, úgy kellene körülírnia az adott tartalmat, hogy az epizódot még nem látott személyeknek bogarat ültessen a fülébe, de semmi több.

Továbbá hihetetlenül szellemtelen is gyakorlatilag a címek 99%-a.
-A szalmakalaposok horgásznak! Váratlan fordulat!
-A szalmakalaposok párbeszédbe elegyednek! Luffy hatalmas tette!
-A szalmakalaposok harcba csöppennek! Luffy vs Statiszta!
-A szalmakalaposok különválnak! Sanji Namival és Robinnal tart! A többiek pedig Zoroval! Az epizód végén pedig történik más is!

Anyáám.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #2111 Dátum: 13 jan 13, 15:13:13 »

Igen a címek elég bénák, de így elkerülik, hogy ugyanaz legyen a címe 2 epizódnak is, és ebbe a hibába könnyen beleeshetnének 500 rész felett.

Ami engem igazából idegesít, hogy a címek 80%-a, a rész utolsó 2-3 percére illő csak...
Naplózva

Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #2112 Dátum: 13 jan 13, 15:45:05 »

Nah jah...

Egyébként jól hallottam az 580. részben, hogy Kinemon Tendou Pein hangját kapta a Narutóból? Furcsa lesz. Mosolyog
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #2113 Dátum: 13 jan 13, 16:33:52 »

Azért a thriller barkos részek közül sem volt mindegyiknek túl szép minősége. Persze amikor kuma megérkezett, főleg a kuma vs zoro az kivételesen jó volt, de előtte ott is volt jó pár olyan rész, ahol a testeken véletlenül sem tudtam árnyékolást felfedezni, és sajnos nem azért, mert ellopták őket. xD

Egyébként most, hogy elkezdtem újranézni az op-t pár dologra felfigyeltem. Pl. mikor franky kihajózott, többször is elmondták, hogy neki úgyis kalóz volt az apja, szal simán lehet ő is.
És lola anyjáról is azt hallhattuk, hogy egy nagyszerű kalóz, és még vivre card-ot is kaptak ami hozzá vezet. Remélem ezek a dolgok még egyszer előkerülnek, a második szinte biztos. Nevet
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
WayneGace
Gennin
*

« Válasz #2114 Dátum: 13 jan 13, 23:30:31 »

580. rész elég jó az elmúlt hetek részeihez viszonyítva. Szegény Robin arcát kicsit megint elhanyagolták.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 139 140 [141] 142 143 ... 217
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins