24 nov 27, 17:27:31 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 125 126 [127] 128 129 ... 217
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece - Anime  (Megtekintve 743912 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
echoCHANNEL
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1890 Dátum: 12 okt 07, 17:13:44 »

Azt hiszem nem én vagyok az egyedüli, akinek ez az arc jobban tetszett manga formában. Ott sokkal érdekesebbre sikeredett, és bár már ott is tudtam előre, hogy csak Luffyék erőfitogtatására lett kitalálva, mégis izgultam. Ettől függetlenül az eheti rész egészen tetszett. A következő záró részekben azért  többen rájönnek majd, hogy az erőfitogtatáson kívül még erősen informatív célja is volt..elég érdekes dolgokról fogunk hallani, ha az emlékezetem nem csal.
Az meg, hogy elhúzták a harcokat meg hasonló...a One Pieceben ez nem szokatlan,többek között ez az egyik oka annak, hogy figyelemreméltóan kevesebb filler van beletűzdelve a sztoriba, mint a többi versenytárs műbe. (más ok még Oda rajz/írói stílusa lehet..egyszerűen rengeteg anyagot képes 1 fejezetbe belevinni).
Naplózva
RoronoaZoro
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1891 Dátum: 12 okt 07, 17:32:12 »

Nézd alapvetően nem az a baj, hogy erőfitogtatásra lett ez az arc kitalálva. Hanem az, hogy mindezek mellett nem volt kidolgozva 1 rendes ellenfél. Ezen a szinten már nem megengedhető, hogy ilyen puhányok ellen így elhúzza a sztorit az író. Anno Est Blue-n 1 ilyen ellenfélen mentek át mint kés a vajon. Ha profi kis ellenfelük lett volna és nem egy ilyen nevetséges utca banda akkor nem lett volna ilyen lapos az egész.

No és most nem is trágárkodtam.  ikszdé  (egyébként sem szoktam, és elnézést is szeretnék kérni a múltkoriért  bow)
psz: ma este Barca meccs  Pontosan
Naplózva

''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.''
-Bleach-
''A hit egy szó a tudatlanságra.''
-Dr. House-
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #1892 Dátum: 12 okt 07, 18:40:37 »

Pein7 kicsit olvashatotlan amit írsz, bár sikerült kibogozni. Legközelebb írj inkább több mondatot, és néhány vessző sem ártana.

Az, hogy miért hallotta a hangot, az ki fog derülni a következő részekben. Ezzel nem mondtam semmi spoilert szerintem.

A rész az előzőekhez képest pozitív kimenetelű, még a sok "szurkolás" és "örülés" közepette is.
Naplózva
Pein7
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1893 Dátum: 12 okt 07, 21:36:57 »

Hmm pedig érthetöen irtam le.Naaa mind1 másnaposan...  smirksweat
Én mangát nézek.De erröl még senki se beszélt,bár kiváncsian várom mi féle erö ez.
Naplózva
Szubotics-Kun
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1894 Dátum: 12 okt 08, 08:24:41 »

Hali, lesz a héten új rész ? mert vasárnap szokott kijönni de még nem lett kiposztolva
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #1895 Dátum: 12 okt 08, 08:29:25 »

Amint készen lesz, ki fogjuk rakni. Nem mindenkinek szabad a vasárnapja állandóan Mosolyog
Naplózva

Szubotics-Kun
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1896 Dátum: 12 okt 08, 12:54:54 »

Ezt meg is értem Mosolyog, csak azt hittem h elmarad a heti rész ilyen olyan okok miatt Mosolyog, de már töltöm is Nevet
Naplózva
Tilon
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1897 Dátum: 12 okt 08, 18:01:39 »

Na ez már jó rész volt. Az elején volt egy kis időhúzás de mikor jött a Fehérbajuszos visszaemlékezés az jól sikerült de gondolom az is csak azért volt, hogy teljen a rész. Jó volt az a rész amikor Luffy tök véresen veri a Noaht majd bemegy Shirahosi, hogy hagyja abba de ő csak veri a hajót. Kúl Most már kíváncsi vagyok, hogy mi ez az Ígéret hajója Joy Boy-tól Neptunnak. Erről a Koy Boyról nekem Iva-Chan jutott először az eszembe. ikszdé  Még mielőtt tovább mennek az úÚvilágba el kell kapniuk azt a Lápgyümölcsös fickót mert nagyon egy szemét karakter az.

Most már, hogy Shirahoshi rájött a képességére nagyon erős szereplő lett. Azok a Tenger Császárai majdnem akkorák voltak, mint a sziget.^^
Naplózva

"Rossz szerencsét hoztam." (Black Cat)
"Nézz rám! Nézz rám! A bennem lakó szörnyeteg már ilyen nagyra nőtt!" (Monster)
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1898 Dátum: 12 okt 09, 10:39:00 »

Úgy látszik mindenki számára annyira értékelhetetlen volt ez a rész, hogy már nem is ír ide senki Nevet
Nem, csak van akinek van más dolga, én például még csak most tudtam befejezni az elmúlt két részt, van más elfoglaltság, illetve sokan ellene vannak az animének, pedig mindjárt vége az arc-nak és egyre jobb és jobb lesz most, főleg a vége felé Mosolyog

Most engemet hatalmas érdekeség kapott el mégis kinek hangját hallota meg 1azthitem whitbeardnek de késöbb kiderült tengrei szörnyeket hallota meg.De ha ez igaz akkor hogyan hallota meg talán Hóditó Haki másik ereje vagy najó butaság irok de kitudja 3 ösi fegyver 1-ke benne van?
Nem a haki, és nincs is benne az egyik ősi fegyver sem (ikszdé), szimplán ő Luffy, aki egyre jobban hasonlít Roger-re és Roger is tudta ezt a képességet ^^

Nézd alapvetően nem az a baj, hogy erőfitogtatásra lett ez az arc kitalálva. Hanem az, hogy mindezek mellett nem volt kidolgozva 1 rendes ellenfél. Ezen a szinten már nem megengedhető, hogy ilyen puhányok ellen így elhúzza a sztorit az író. Anno Est Blue-n 1 ilyen ellenfélen mentek át mint kés a vajon. Ha profi kis ellenfelük lett volna és nem egy ilyen nevetséges utca banda akkor nem lett volna ilyen lapos az egész.
Ezzel egyet is értek, mondom szerintem ezt a Hodi vs. Luffy harcot rohadtul elnyújtotta Oda, kábé két ütés lett volna neki, de már csak unalmas, hogy állandóan azt csinálja, hogy Luffy még jobban beleveri a földbe, akkor Hodi annál több energiaszteroidot vesz be, kicsikét már szánalmas -.-'

És ez az anime még mindig nagyon jó! (Attól függetlenül, hogy Fisher Tiger-es flashback egy mélypont volt Nevet ) Ja és nem szabad azt elfelejteni, hogy ez csak egy felvezető arc! Még nincsenek az Újvilágban, úgyhogy ez az arc felvezetőnek pont megteszi Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #1899 Dátum: 12 okt 09, 18:27:18 »

A rész jellemzése részemről:
Mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara, mugiwara stb stb stb.

Azt hittem eldobom az agyamat:D A rész mangában ezerszer jobban adta, de ezt írták is előttem. Nem baj közeleg a vége az arcnak.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Sosi16
Chuunin
*

« Válasz #1900 Dátum: 12 okt 09, 23:23:15 »

Meg tudja valaki mondani hogy még kb hány részen keresztül lesznek a szigeten? A jövő heti rész előzetese alapján ahogy néztem még mindig nem számíthatunk arra hogy felpörögjenek a dolgok.
Naplózva
RoronoaZoro
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1901 Dátum: 12 okt 11, 19:49:12 »

Hieiel egyet értek  Pontosan.
A részhez csak annyit tudok hozzáfűzni, hogy Shirahoshi igazán elkaphatta volna a végén Luffyt.
Szerintem tök hülyén jött ki az, hogy miután Luffy szétveri a fél hajót megjelennek a nagyhalak és 2 pillanat alatt megállítják a hajót, így teljesen fölösleges volt Luffy erőfeszítése. Vagy talán ez lett volna tőle az erő demonstráció??? pff mert akkor elég bénára sikeredett. A kraken is fel úszhatott volna, hogy segítsen megállítani a Noaht.
« Utoljára szerkesztve: 12 okt 11, 20:27:33 írta Hiei D. Legend » Naplózva

''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.''
-Bleach-
''A hit egy szó a tudatlanságra.''
-Dr. House-
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #1902 Dátum: 12 okt 11, 20:27:20 »

Ne spoilerezz ilyeneket. Vannak akik nem olvassák a mangát!
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #1903 Dátum: 12 okt 18, 12:50:10 »

Na én egyben néztem meg a 2 utolsót, de sajnos így is elég durván nem haladt semmit a cselekmény. Az elején még nem, de mostmár engem is nagyon zavar ez az 1 anime= 1 manga feldolgozás. Inkább lenne a féléves filler megoldás, mert akkor nem csak egy szerintem igenis élvezhető bónusz történetet kapnánk minden évben, de még a fősztori is ezerszer pörgősebb és élvezetesebb lenne.

Szerintem azért mondja mindenki, hogy mangában jobb volt, mert akkor még új és váratlan volt az arc a maga módján, most meg kb ugyanazt ugyanolyan tempóban kell átszenvedni. Én ezért is nem olvasok mangát, de sajnos az animével se érek semmit, mert UGYANAZ mint a manga csak színes, mozgó és hangal teli ( szóval nem ugyanaz ikszdé, de a történetvezetés igen )

Na amire ráakarok térni, hogy szerintem ezt senki nem fogja előkeresni a vincseszterről avagy az indavideóból. Ami egy szörnyű csapás, mivel én más 2 manga 1 epizód animéket sokszor nem csak 2szer is végignézek. Mangában teljesen korrekt a tempó. Az olyan mint egy Napló újság, egyszer megnézed, talán még 1-2 dolgot visszakeresel benne és annyi. De szerintem az animének olyan minőséget kéne produkálnia, hogy nem 1szer nézné vissza az illető.
Ahogy itt nézem One-piece fanon, az anime eleje lenyűgözően vetítette a részeket. 1 epizód felkarolt 2 néha még 3 mangát is. Ezért persze voltak fillerek, de azok is pörögtek és élvezhetőek voltak.

Szóval én örülnék neki, ha az Új-világtól igenis lennének fillerek és gyorsabb manga-tempó. Nem sok mindent láttam még abból a tengerből, de ahogy látom tele lesz hihetetlen varázslatos dolgokkal ( lebegő, örökre villámó szigetek ), szóval lehetne itt kitalálni dolgokat.

A 2 részről pedig:

A grafika jó volt. Tetszett Franky féltékenysége is az óriás Chopperre Nevet
Mostmár nagyon érdekel ki ez a Joy-boy is. Csóri kalózkirályt biztos hülyének nézte Rayli, amiért csak ő hall hangokat. ikszdé A mozgásképtelen Chopper poénok is ütöttek, és a vérátömlesztéses jelenet is hangulatos lett. Jó lenne ha Jinbe csatlakozna Luffy-ékhoz, ezzel demonstrálná a békét emberek és gyojinok ( na és persze csontvázak, állatok és robotok ikszdé ) között, de több mint valószínű, hogy nem fog, mivel ő komolyabb annál és inkább a szigetnek fog segíteni helyreállni szerintem.
Naplózva

kuvosaki15
Újonc
*

« Válasz #1904 Dátum: 12 okt 18, 15:59:04 »

Hmm érdemes megnézni ezt az animét? xD eddig nem bírtam magam rávenni

http://www.youtube.com/watch?v=HmXkVl1Q4o0
Naplózva
Oldalak: 1 ... 125 126 [127] 128 129 ... 217
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins