Én megmondom őszintén, csak az ilyen 1 mondatos szarokon vagyok fennakadva, mikor mutatnak egy random gyojin-t a tömegből, és muszáj megszólalnia, hogy "Mi ez?" vagy mittomén, és ilyet vagy 20-at egy rész alatt. Na ez gáz. De magával a sztorival innestől kezdve szerintem nincs gond. Pontosabban eddig sem volt, és nem érzem úgy, hogy ezután lenne. Csak a tetves tömegjeleneteket kéne mellőzni, vagy visszafogni.
Na akkor nem csak én érzem így. Ez tényleg elég idegesítő tud lenni, de ez megy már a sorozat eleje óta, és ez elkerülhetetlen ha van egy nagy tömeg, akik mindent látnak. Rögös ellentétje ennek a Fairy Tail-ből az Edolas arc, ott a tömeg megszólalása lemerem fogadni nem volt több összesen, mint 10 perc.
Dehát itt 1manga=1 rész, szal muszáj valahogy nyújtani a dolgokat, és egy filler harc jelenet több, mint biztos hogy jobb kitöltés lenne, de azt 1: sokkal nehezebb, és több idő megrajzolni 2: közel nem lehet vele annyit nyújtani, mint 1 párbeszéddel. Viszont mostanában volt több ilyen filler harc is, szal ezzel sincs baj.
Ez tényleg igaz, hogy a One Piece nagyon nyújtva van, de Oda szereti jól megmagyarázni a dolgokat. Tényleg sokkal jobb lenne, ha 1rész 2-3 mangát is felölne, de akkor agyba-főbe fillerezni kéne, szóval akinek ez nem tetszik, várja meg mindig, amíg vége van 1 arc-nak, és nézze meg egybe, pörgetésekkel.
Na de amúgy a részről: NAGYON JÓ VOLT MEGINT!!!
Tényleg megérte rá annyi hónapot várni, és végignézni a 8 részes flashbacket. Nagyon barón beindult a sztori, és minden részben van valami epic jelenet!
Luffy ahogy alázza Hody-t, hát én nem bírom megunni
Olyan idegesítő volt eddig, hogy feszt az ellenség csinálja ezt a főszereplőkkel, de most fordítva. Áhh~ olyan jó látni, ahogy a halember feszt elrepül és a falba csapódik
Luffy nagyon vagány volt a bushoshokuval, szépen használja. De amúgy ez a támadó Haki akkora köcsögség. Tisztára olyan volt, mintha Luffy egy Vas gyümölcsöt is megevett volna.
Amikor Hody mászott felfele a Noa-ra, már-már azt mertem feltételezni, hogy megakarja állítani Deckent és hajóját, és majd Luffy-val közös erőfeszítéssel ellökik vhogy a bárkát, mivel egyikük érdeke sem ,hogy a Gyojin sziget elpusztuljon. De úgy látszik álomvilágban élek, Hody van akkora gyökér, hogy hagyja elpusztulni a királyságát, pedig olyan jó lett volna a szememnek, ha csak addig a jelenetig összefog a 2 ellenfél.
A rész vége meg nagyon ütött, még most se tudom megunni Sanji Geppouj-át, nagyon jól áll neki