Smilinger
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1740 Dátum: 12 jún 27, 13:59:16 » |
|
Ja, habár szerintem most is jobb lenne ha darálni lehetne, tegyük fel már meglenne a 700.rész, áh de király lenne. Amúgy remélem soha sem lesz vége, azonban ez nem történik meg. Előbb-utóbb sajnos vége lesz, de az sem mindegy hogy mikor, remélem még kitart 5+ évig. Hajrá Oda 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Szikla Falu
Badass level is over 9Raditz
|
 |
« Válasz #1741 Dátum: 12 jún 27, 14:15:33 » |
|
1000 részig elmehetne az anime, úgy olyan szép kerek, lezárt lenne az egész  És az nem is lehetetlen, mert még az Újvilágban sincsenek, de már elhagyta a felét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Smilinger
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1742 Dátum: 12 jún 27, 14:56:05 » |
|
Jah az 1000 az tökéletes lenne, szép kerek szám, pontosan elég lenne, 553.rész ment a Paradicsomba, és a további részek az Új világban egészen 1000-ig. Hosszú is kerek is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
P4ndora
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #1743 Dátum: 12 jún 27, 15:08:00 » |
|
Szerintem több lesz 1000 résznél ^^ Még nincsenek is az Újvilágban pedig már jócskán 500 részen túl vagyunk... Sok szál van még amit el kell varrni, igazából szerintem csak most fog Oda belecsapni a lecsóba, az eddigi részek amolyan "felvezető" részek voltak (persze nem teljesen azok), gondolom az Újvilágban már sokkal nehezebb továbbhaladni mint a Grand Line 1. felén és a történések is bonyolódni fognak. Meg valószínűleg Luffy lesz a kalózkirály, de nem hinném, hogy ott vége is lenne, hiszen vissza is kell jutniuk meg amúgy is fura lenne szerintem ha úgy lenne vége hogy Luffy végre elérte az álmát és happy end.  Még sok ellenfél van amit a szalmakalaposoknak le kell győznie, na meg persze ha folytatják az 1 rész= 1 mangafejezet sebességet akkor igencsak el fog nyúlni az anime. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Smilinger
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1744 Dátum: 12 jún 27, 15:39:59 » |
|
Igazad lehet, én sem arra számítok hogy Luffy eléri és kész, remélem olyasmi lesz hogy megküzd az egyik esetleg mind a két Younko-vak akit nem ismerünk, legyőzi őket, ennek hatására ugrok 100-200-300-400+ milliót a vérdíja, ezen mindenki meglepődik, majd ha eléri a Raftelt akkor mindenki megtudja valamilyen úton-módon. Na meg az Elveszett Század is nagyon érdekel, de remélem a One Piece nem kincs hanem valami tudás, vagy mondjuk: "A legnagyobb kincs az a kalandok amiben részt vettél hogy eljuss idáig" szöveg, de persze mindig van egy harmadik verzió >.<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Szikla Falu
|
 |
« Válasz #1745 Dátum: 12 jún 27, 18:30:06 » |
|
Sztem az lenne a legkirályabb, hogy amikor Luffy-ék végre elérték Raftelt és partraszálnának a szigetre, ott lenne, szinte az összes főbb szereplő. Visszatérne számos gonosz; Kuro, Gecko moria, Crocodile, a tengerészek az admirálisokkal, Smokerrel, a CP9-el. Na szóval úgy kb. mindenki ott lenne, azt kialakulna 1 ilyen túlélő, kereső háború. Újra szembenéznének a régi ellenfelekkel, ááá nekem az nagyon bejönne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
 |
« Válasz #1746 Dátum: 12 jún 27, 18:34:12 » |
|
NEEEEE!!! Nem akarok egy Kage Bunshin no Narutót! Emiatt hagytam abba a Naruto mangát, ha Oda mester ezt el meri játszani, tuti tökön szúrom magam!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Szikla Falu
|
 |
« Válasz #1747 Dátum: 12 jún 27, 18:37:16 » |
|
Hát pedig elég nagy a valószínűsége, ha belegondolsz. Don Krieg az elég durván eltűnt, Kuro meg hajózott is valahova. Crocodile Mr1-el szintúgy az Újvilágba tartanak, és Gecko Moria se halt meg ,szóval biztosan visszatér még ő is. És az lenne a legszebb, ha az utolsó arc-ban jönne vissza mindegyik, és láthatnánk a hatalmas fejlődést, hogy Luffy-nak 1 ütés lenne Croco, Kuro meg Moria 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
 |
« Válasz #1748 Dátum: 12 jún 27, 19:18:20 » |
|
Ha mindenki el tudna jutni csak úgy Raftelre, akkor eddig nem csak Roger járt volna ott. Másrészt mi az, hogy a főszereplő előtt mindenki célba ér és ezzel degradálja őt? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Smilinger
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1749 Dátum: 12 jún 27, 19:33:31 » |
|
Jah, ez nem lenne valami jó dolog, na de az hogy Don Krieg.. A Raftelre? A Grand Line-re sem tudott bejutni nem hogy a Raftel, esetleg egy másik szigeten bőven a Raftel előtt létre jöhetne az amit mondtál Csabi28, bár ennek kicsi a valószínűsége. Ember de nagyon várom már a Vasárnapot 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
 |
« Válasz #1750 Dátum: 12 jún 27, 19:36:47 » |
|
Külön külön a raftel előtt még biztos sokakkal fognak találkozni, de így együtt és a raftelen... nem hülyeség egyébként, csak az már túl meseszerű lenne. 
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Smilinger
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1751 Dátum: 12 jún 27, 19:54:56 » |
|
Ja, egyébként a mostani rész is nagyon ott volt, Luffy nagyon toppos volt, min mindig  (Adtam valami témát, mert már kbieszéltük a Raftelt  )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg

Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
 |
« Válasz #1752 Dátum: 12 jún 27, 20:50:58 » |
|
Sztem az lenne a legkirályabb, hogy amikor Luffy-ék végre elérték Raftelt és partraszálnának a szigetre, ott lenne, szinte az összes főbb szereplő. Visszatérne számos gonosz; Kuro, Gecko moria, Crocodile, a tengerészek az admirálisokkal, Smokerrel, a CP9-el. Na szóval úgy kb. mindenki ott lenne, azt kialakulna 1 ilyen túlélő, kereső háború. Újra szembenéznének a régi ellenfelekkel, ááá nekem az nagyon bejönne.
Ez tisztára, mint a Narutóban a 4. Nagy Shinobi Háború  szerintem meg amúgy nem kéne  Ja és nem rontották el az animációt, mikor Hodit megrúgta Luffy, szóval királyság van, a kövi rész már nagyon várom, epic lesz!!! 
|
|
|
Naplózva
|
 Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama  Az úrnőm: Zoé-hime  Kami-samám: Orph D.eus  Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\"  \"Money makes the world go round.\" 
|
|
|
Csabi28
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Rejtett Szikla Falu
|
 |
« Válasz #1753 Dátum: 12 jún 28, 19:13:19 » |
|
Figyeljetek nem lehetetlen hogy eljussanak oda. Hogy miért nem ? Külön-külön, talán esélyük sem volna Don Kriegnek vagy pl. Kuronak, de ha szövetkeznének 1 szépet, akkor már más lenne a helyzet. Meg eltelt 2 év, Luffy kalandjainak időtartama is megvolt 1 év kb. szal az már 3 év. Na már most 3 esztendő alatt, Don Krieg ehetett 1 nagyon erős gyümölcsöt, Kuro meg megtanulhatta a Hakit. Ne zárjuk ki szerintem ezt a gondolatot. Raftelt 1000%, hogy nagyon ütősre fogja csinálni Oda, és az túl snassz lenne, ha nem lenne ott senki más, és Luffy-ék jöttünk, láttunk, mentünk módra meg is szereznék a One Piecet. Továbbá nem tudom, hogy belegondoltatok-e már, de a One Piece-beli bolygó is gömb alakú. Nem nagyon ismerem teljesen az ottani térképet ( még Nami se  ), de akkor az első grand line-i helynél, Laabonál, Raftel gyakorlatilag MELLETTE volt, csak a Red line választotta el egymástól a kettőt http://www.onepiecefan.hu/images/news_cats/Grand_Line_maphun_logo-val.jpgNa már most, ahova kiakarok lyukadni, hogy 3 év alatt, szövetkezéssel, erősödéssel és valami új technikával, a kisebb boss-ok is elérhették a Raftelt a Grand Line és Shin sekai teljes beutazása nélkül is. És akkor bőven ott lehet mindenki a Raftelnél. Ez mind persze csak elképzelés, de szerintem nem hülyeség. És ne hasonlítsuk a Naruto Edo-tensei seregéhez, mert azok mind csak zombik és a legtöbbnek saját akarata sincs, szal nem ugyanaz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Smilinger
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #1754 Dátum: 12 jún 28, 19:28:02 » |
|
Már bocsi de elég gáz lenne ha megtörténne az amit mondtál. Oké az összefogás meg minden amit mondtál lehetséges de nem lenne jó ha megtörténne. Mivel ha ennyien Luffy előtt odaérnek akkor az nagyon nem jó. Én sem úgy képzelem el hogy odamennek és meg is szerzik, hanem hogy lesz valami természetfeletti erő ami próbára teszi az egész Szalmakalapos csapatot, vagy valami istenség ami védelmezi vagy hasonló nagy hatalmú dolgok. Ez nagyon kira (király) lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|