25 aug 21, 12:48:32 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 105 106 [107] 108 109 ... 217
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece - Anime  (Megtekintve 890572 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Duuu
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1590 Dátum: 12 ápr 22, 22:07:17 »

Hát sztem még kb 4-5 rész, és végre mondható lesz az erre az arcra, hogy nem volt unalmas.
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #1591 Dátum: 12 ápr 23, 16:00:17 »

Jaja szerintem is a kövi arc-nál lesz új op, szóval még jó sokáig ezt élvezhetjük  smirksweat
Legközelebbi torico crosscover meg 1 év mulva lesz, vagyis 590 körül.
Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1592 Dátum: 12 ápr 23, 16:56:17 »

1. Nekem tetszik ez az opening, valahogy, valamiért tetszik.
2. Minek még egy crossover? Nem akarom szapulni a Torikót, mert én kedvelem, de ez a One Piece hátán akar megélni vagy mi? Nekem a már a második se tetszett, az első még elment.
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #1593 Dátum: 12 ápr 23, 17:00:02 »

Ez nem erőltetésről szól, hanem a Toriko mangakája az együtt volt asszisztens anno Oda sensei-jel még a kezdetekkor.  Szóval szerintem, ez csak a a spanok közötti dolog, amit itt élvezhetünk.
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1594 Dátum: 12 ápr 23, 17:02:30 »

Hm... na ezt nem tudtam, az azért durva, nem tudtam tényleg, de azért nekem már kezd sok lenni a crossoverből, Toriko magába a jó, ahogy a One Piece is Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1595 Dátum: 12 ápr 23, 17:52:17 »

Pedig ez régóta ismert dolog. Sokat írtak arról, hogy Oda és Shimabukuro Mitsutoshi nagyon jó barátok. Én mondjuk nem kedvelem a Torikot de animében láttam néhány részét. A grafikája tetszett de a története kevésbé. Történetileg az One Piece nyomába sem érhet pedig nem rosszak a karakterek és a harcok. Csak hát az a fránya történet......
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 23, 17:53:46 írta rini67 » Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #1596 Dátum: 12 ápr 23, 18:01:34 »

A 3. aszisztens akivel még együtt dolgoztak az Hiroyuki Takei, a Shaman King mangakája. Szóval eléggé jó kis társaság gyűlt ott össze.   
 Ez a Bakuman nevű mangára emlékeztet engem amikor Nizuma Eiji-nél összegyülnek aszisztensnek a későbbi nagy riválisok Nevet
Naplózva
BoRi
Újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Lovass

« Válasz #1597 Dátum: 12 ápr 23, 20:37:27 »

Nem tudom írhatom e ide de... Csak szerintem hasonlít a Fairy Tail a One Piecera? Csapatszellem, képességek, céhek/kalózok, most meg ez az ugrás...
a Toriko OnePiece crossover 2höz nem tudok hozzászólni mert még nincs indán  smirksweat  ikszdé
éés mindennap hallgaom az Openingjét Nevet
 Kúl
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #1598 Dátum: 12 ápr 23, 21:33:36 »

A topicot nézve ez már eléggé off téma, de  előbb-utóbb minden manga elér egy határt, amikor eldöntheti a mangaka, hogy időugrás lesz, vagy befejezi a történetet.  Nos a fairy tail is átéli ugyan azt, mint korábban  a naruto, one piece, és bleach is.

Ami a témát illeti, úgy ítélem meg, hogy eléggé unalmas évünk lesz a mozifilm kijöveteléig.   Amíg a gyojin arc utáni, első újvilágos arc el nem kezdődik( ami most megy mangában) , addig nem hiszem, hogy nagyon felderíteni az olvasó/néző közönséget a story.  max 10-15 olyan rész lesz ami érdes.
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #1599 Dátum: 12 ápr 24, 06:20:24 »

Azért ez így nem feltélenül igaz.

1; a movie decemberben kerül a mozikba, tehát nagyjából fél évvel később lesz elérhető DVD vagy Br formában, amit érdemes előbb angolul, majd magyarul feliratozni.
2; a flashback még 2 de max 3 részig tart, utána azért elég rendesen beindulnak a dolgok, és legközelebb majd csak a levezető részek lesznek lassabb folyásúak. A manga a 627. fejezetnél indult be, és a múlt heti rész a 624. fejezet feldolgozása volt. Akárhogy számolom, 2-3 rész és megint tűkön ülve várunk minden vasárnapot.
3; és hidd el, a következő arc sem lesz annyira jó, mert: 1; már olvastad mangában 2; nem darálod, hanem heti egy részt kapsz és csá.
4; nincs 4. pont XDDD
Naplózva

Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #1600 Dátum: 12 ápr 24, 06:27:41 »

Hát nem tudom... az új arcban nem volt nagyon visszaemlékezés, szal emiatt élvezhetem eddig.  A másik dolog, hogy lehet igazad van a részeket tekintve, de nekem nagyon nyomasztó ez a tenger alatti környezet.
Naplózva
renato
Vendég
« Válasz #1601 Dátum: 12 ápr 24, 10:10:59 »

Ó hidd el, a jelenlegi körülményeket nézve BIZTOSAN lesz vaLakiről flashback, hogy magyarázzák a tetteit Nevet

Nem tudom, engem nem zavar annyira ez a flashback, mint mangában. Továbbra sem értem mondjuk, hogy miért nem lehetett egy laza Kizaru vs. Fisher Tiger harcban kinyírni a gyojint, Arlong ellen pedig beküldeni a 30-40 tengerészt, de ez van, ezt kell szeretni.
« Utoljára szerkesztve: 12 ápr 24, 10:11:34 írta renato » Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1602 Dátum: 12 ápr 25, 11:52:27 »

Kicsit késve, de sikerült megnéznem az aktuális részt.
Tényleg kiderült, hogy kicsit másképp terjesztették el a hírt, Fisher Tiger haláláról.
Szegény Arlongot kicsit sajnáltam ikszdé Elveri őt Kizaru, bekerül az Impel Down-ba, utána meg még Jinbe ellen sincs esélye  smirksweat
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1603 Dátum: 12 ápr 29, 18:50:01 »

Na már megint magam után írok...
Húú ez a rész nagyon durva volt!
Nagyon tetszett, az egész rész alatt érezhető drámai feszültség.

Ez a tenryubito nagyon szemét volt, de ezt már megszokhattuk tőlük. Az égisárkány papának volt 1 kinézete  smirksweat Szerencsétlen csaj alig bírhatta el a boros poharat ikszdé

Shirahoshi képessége nagyon random volt, de sok mindent megmagyaráz. Mostmár érthető, miért akarja az IQ bajnok Decken megszerezni magának. Meg az is érthető, miért lehet ilyen ereje, az anyjában meg van nagyon durván az akaraterő, és az apja sem Kis János.

Következő részben meg már megint lesz vmi bonyodalom... Szerencsétlen Gyojinokat már tényleg sajnálom.
Naplózva

Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #1604 Dátum: 12 ápr 29, 20:50:34 »

A következő rész überbrutál lesz, a gyojinok egy életre megjegyzik ezeket az eseményeket. Viszont a rá következő részben végre abbahagyja Jinbei a mesedélutánt, és többen is a tettek mezejére lépnek. Nem vártam ennyire egy flashback sztori végét a Sabós részek óta... Ami abszolut várós, az az 553. rész... Remélem nem kúrják el a végén a cliffhanger jelenetet, mint mikor Naruto betoppant Konohába Pein ellen... Minimum egy Overtaken!!!
Naplózva

Oldalak: 1 ... 105 106 [107] 108 109 ... 217
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins