25 feb 20, 06:22:22 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 106 107 [108] 109 110 ... 217
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece - Anime  (Megtekintve 762512 alkalommal)
0 Felhasználó és 19 vendég van a témában
RoronoaZoro
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1605 Dátum: 12 máj 02, 17:23:46 »

Ahhoz képest, hogy micsoda nagy bonyodalmak keletkeztek egyből ahogy betették a lábukat a szigetre nagyon belassultunk! NAGYON NAGYON. Ott volt a jóslat, Luffy így meg úgy elpusztítja a szigetet... abból se lett semmi.
Aztán Zoro 1 kardal elintézte Hodit. Luffy megmutatta Deckennek, hogy jó gyenge  Pojén.. de azóta már pffúú nem is tudom hány rész telt el de túl sok. Szeretem egyébként ha van jól kidolgozott story de azt se lehet tudni, hogy Zoroval mi van, mert ugye víz alatt nem kap levegőt. Robin megint elvan egyedül a szabadban mint egy hippi. De nekünk csak Jinbet mutatják Neeem most már unalmas. Az utóbbi két rész végén azt kérdeztem magamtól, hogy ennyi... már megint. Szomorú
Naplózva

''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.''
-Bleach-
''A hit egy szó a tudatlanságra.''
-Dr. House-
renato
Vendég
« Válasz #1606 Dátum: 12 máj 02, 17:27:48 »

Hidd el, Robin barangolására, és Zoro-ék "elfogásának" is lesz szerepe. Egyiknek kisebb, másiknak nagyobb, de nem véletlen történtek ezek.
Igazából egy jó arc lenne ez is, ha nem lenne ez a szörnyűséges flashback. Elrontotta az egészet.
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1607 Dátum: 12 máj 02, 18:53:39 »

Hm... ha csak pár flashback rész lenne oké, vagy 1-2 percesek, de majdnem 10 részen keresztül szinte csak flashback? Na nembaj, mangában is unalmasak voltak ezek a részek, de Tapion igazad lesz, 553.részt én is már hihetetlenül várom, nágyon jóúúú lesz Nevet
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #1608 Dátum: 12 máj 02, 21:16:44 »

Én azt nem értem, hogy Water 7-t miért nem fikázza senki a Franky-s flashback miatt? Enies Lobby hogy-hogy nem jön szóba az öt résznyi karakter flashback, meg a 3 Luffy oyabun rész miatt? És mikor Enies Lobby után volt 11 rész filler, ami véletlenül sem vitte tovább a sztorit? Vagy a Foxy-s fillerek? Itt mindenkinek egy problémája van: beértétek az aktuális részeket, nem lehet darálni. Így jó, hogy unalmas. Nem mellesleg annak örüljetek, hogy én nem unom őket, és nem várom meg a Gyojin-sziget arc végét a feliratokkal. Én is szeretném darálni. De nem lehet. Evvan.
Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1609 Dátum: 12 máj 02, 21:20:35 »

Azt én értem, hogy nem lehet darálni, tényleg ez van, csak azért ez, amit Fisher Tiger-ral is leműveltek szánalom volt. Semmi nem volt, és ez nem jó.
Megunni se kell, inkább ki kell bírni, meg pár rész múlva már epic lesz Nevet
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 02, 21:21:22 írta samdav » Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #1610 Dátum: 12 máj 02, 21:23:44 »

ikszdé Hát igen, ebben van vmi. Amikor olvastam a karakter flashback-et hát mondom azért, mert azt simán átlehetett pörgetni. A többi flashbackel viszont nekem nemvolt bajom.
A sabosat kifejezetten szerettem, a franky-s is elment. És ezzel sincs különösebb bajom, ha más nem arlong miatt. ikszdé
Kivéve ezzel a legutóbbi résszel, ez kicsit uncsibb volt, de nem gáz. Nevet
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1611 Dátum: 12 máj 02, 21:24:30 »

Teljesen egyetértek veled. Túlságosan hozzászoktak a folyamatos daráláshoz, harchoz, kalandokhoz. Mindenki most ezt várja, hogy Luffyék folyamatosan ezt csinálják. Pedig Oda, ha mindegyik fejezetét megnézzük, mindig is csinált ilyen bevezető, ismertető vagy visszaemlékezős részeket a történet valamelyik pontján. Pedig pont ezek azok a fejezetek azok ahol megmagyarázza, hogy mit és miért tesz.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1612 Dátum: 12 máj 02, 21:31:35 »

Nekem ez a Fishre Tiger-es flashback kifejezetten tetszett, nem értem miért panaszkodtok miatta (bár még csak mangában láttam, animében is tuti megnézem majd). Nagyon jó, hogy így utológ megmagyarázzák Arlongot, jobb, mintha soha, vagy akkor tették volna. Életszerűbb, hogy csak később látják meg az érme mindkét oldalát. Na meg hogy az Arlong Park is a Sabaody-s vidámpark mintájára épült félig-meddig.. mennyi mindent elmond már?
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
renato
Vendég
« Válasz #1613 Dátum: 12 máj 03, 12:50:29 »

Miért? Elmagyarázom Tapion:
Ohara flashback a lehető legkirályabb flashback volt az anime történetében. Most őszintén, ahogy említetted elkapott a láz, mindjárt töltöm is, és megnézem még egyszer. Izgalmas volt, furcsa dolgok történtek benne, és a sorozat haladt vele.
Franky flashback is érdekes volt. Most őszintén: neked nem tetszett? Úgy volt király, ahogy volt, és igen nagy értéket képviselt Tom, mikor büszkén vállalta el, hogy ő készítette az Oro Jacksont, és a tanítványainak továbbadta az eszméit, miszerint büszkének kell lenniük az alkotásaikra.
Foxy filler (ami nagyon rossz volt)=4 rész (2x2). Hányadik résznél tart a Gyojin arc flashback?
Ez a flashback két részre bontható: Otohime rész, és a Fisher rész. A Fisher rész úgy-ahogy elmegy (bár értelmetlen dolgokkal van tele), az Otohime meg szánalmasan rossz, átlátszó. Nem tudom, hogy hol jár mostanság az anime, de ahogy látom már a "Shirahoshi sírása" rész megvolt. Ha ennek adtak volna egy kis felvezetést, milliárdszor jobbnak mondanám én is ezt a flashback-et.
Annak meg, hogy neked tetszik, csak örülni tudok.
Naplózva
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #1614 Dátum: 12 máj 03, 13:21:50 »

Szerintem meg azért kevésbé jó ez a flashback sztori, mert mondjuk ki, senki nem szereti a flashbackeket!
Érdekesek meg jók, de max 2-3 részt bír az ember nézni, ez meg már az 5. 6. ...
Meg alapból az a probléma, hogy 1 olyan visszaemlékezést nézünk már mióta, aminek max csak ebben az arc-ban lesz jelentősége, utána nagyban le lesz pottyantva, mint anno Skypia-nál, csak ott 3 résszel megoldották.
Ha pl.: Zoro vagy valamelyik szalmakalapos múltját mutatnák ilyen sokáig az sokkal felemelőbb lenne, élő példa rá Luffy-é mennyire zsír volt már, azt szerettem nézni Nevet
Naplózva

Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #1615 Dátum: 12 máj 03, 17:27:45 »

Renato: nem az Ohara fb-ről beszéltem, az tényleg jó volt. A 278-283. részekre gondoltam, de mikor nézted a sorozatot, azokat nyilván átugrottad Mosolyog
Franky-s fb rémes volt, nekem spec. nagyon unalmas volt.

Ez a fb egy régóta emlegetett kari életét mutatja be, amire én személy szerint már régóta várok. Viszont az nem igaz, hogy nincs jelentősége. Spoilermentesen leírnám, mi volt ebben a fb-ben fontos momentum.
1.) ember-gyojin vérátömlesztés
2.) Hodi Jones múltja, avagy miért teszi azt a jelenben, amit tesz.
3.) Jinbei múltja
4.) Shirahoshi képessége
5.) Decken titkos célja
6.) hogy és miért került a Kagylótoronyba Shirahoshi
7.) az Energia Szteroidok

Nem azt mondom, hogy ez az op történetének legjobb flashbackje, de valljuk be: fontos.

Mellesleg azt se felejtsük el, ho water seven előtt és thriller bark után is volt 2-2 Foxy filler... Mosolyog
Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1616 Dátum: 12 máj 03, 17:59:01 »

Nekem a Foxy-s részek tetszettek, főleg Davy Back Fight Mosolyog A jelenetek viccesek voltak, meg szeretem az ilyen versenyeket. Nevet
Igen, én azt elismerem, hogy a gyojinos fb fontos, meg jelentős, csak számomra unalmas, meg picit mélypont, amit Fisher Tigerral műveltek, de ezen felül nincs vele gondom, tényleg jelentős. ^^
Amúgy meg szerinetm a Franky-s fb-k jók voltak, nekem bejöttek, egyáltalán nem voltak unalmasak.
Ja és még valami, a 279-283-ig tartó részek, ahol visszaemlékeztek minden egyes Szalmakalaposra, hogy Luffy hogy találkozott velük, meg mit tett értük az kifejezetten jó volt és üdítő látvány Mosolyog
Naplózva

Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #1617 Dátum: 12 máj 03, 18:03:23 »

Lehet. De akkor gondold el úgy, hogy heti egy részt kaphattál volna... Mit is szakítottak meg ezek a részek? Ja, hát persze. Enies Lobby egyik legepicebb jelenetét... Hmmm...
Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1618 Dátum: 12 máj 03, 18:11:47 »

Ezt is el lehet ismerni, hogy a heti 1 résszel csak unalmasabbá teszik ezt, csak annyit lehet tenni, hogy türelmesen várunk Mosolyog
Tapion: tényleg, már meg akartam kérdezni, neked melyik volt a legepicebb pillanat az egész One Piece-ben? Nevet
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #1619 Dátum: 12 máj 03, 18:38:59 »

Jó, igaz, volt ez a flashback is, csak nem jutott eszembe. Enies Lobby nálam már egybefonódott az Ohara flashback-kel, szóval egyből az ugrik be, ha meghallom a nevét.
Viszont nekem tetszett az az 5 részes flashback is. Nem a legjobb, de milliárd rosszabb is volt már.
Nekem tetszett Franky élete, neked nem. Ízlések és pofonok.
Fisher Tiger, aki szarrá verte röviden az egész világkormányt meghalt pár egyszerű katona lövésétől. Azért ez nem kicsit megalázó számára.
Az ismeretekre röviden:
1.) ...és ezzel megindokoltak valamit, ami ugyanebben a fejezetben kezdődő dolog volt.
2.) Millió meg egy agresszív gyojin van, köztük Arlong. Hodi is lehetett volna egy közülük.
3.) Jinbe-el alig történik valami benne, egyedül az "Arlong megmenekülése" dolog az új.
4.) Ez sem a flashback-ből, hanem később.
5.) Decken titkos célja? Meg akarja szerezni Shirahoshi-t. Ez mióta új?
6.) Tévedtem, két dolog derül ki a flashback-ből. Ez a második.
7.) Ez sem hiszem, hogy fontosabb lesz a későbbiekben. Ja, és a szteroidokat sem a flashback során fejtik ki.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 106 107 [108] 109 110 ... 217
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins